• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا رايتل ارزش خريد دارد؟-نقد و بررسي رايتل

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
دوستان بذارید من نظر حرفه ایم رو بگم:

من خودم چند ماهه که رایتل دارم و میتونم بگم برای آنتن دهی خیلی خیلی خیلی مشکل داره. یعنی شما مرکز شهر هم ممکنه آنتن نداشته باشی. حداقل تو مشهد که اینطوریه. این هم به این خاطره که احتمالا از آنتن های خیلی ضعیفی استفاده کردن (آنتن های امنی در حالیکه فکر کنم ایرانسل و همراه اول از آنتن های directional استفاده کردن و اون ها رو در جهت های مختلف روی هر ستون تنظیم کردن). این یعنی اینکه باید به اندازه کافی به آنتن رایتل نزدیک باشی تا بتونی آنتن داشته باشی.

در 90 درصد اوقات که من در مشهد آنتن دهیش رو چک میکنم, آنتن یا نصفه هست یا خالی.

در مورد اینترنت هم, سرعت اینترنت خوبی داره. اما به یک شرط. به این شرط که آنتن رایتل سر کوچه تون باشه! (مثل من). وگرنه فکر اینکه بتونید از اینترنتش استفاده کنید در سطح شهر رو از سرتون بندازید بیرون. مثلا موقعی که سوار ماشین هستید (اتوبوس یا هر چی), چون باید از یه آنتن به آنتن دیگه سویچ کنه, ممکنه اصلا اینترنت نداشته باشید ممکنه در یه بخش از مسیرتون یه سایت رو با سرعت عالی باز کنید ولی یه قسمت دیگه از مسیر, از اینترنت کلا محروم هستید.

تو کلاس های دانشگاه باید دعا دعا کنم تا یه سایت رو باز کنه. حتی تو نقاط بالاشهر هم این وضعیت برقراره (خدا رو شکر حداقل تبعیض قائل نشده دمش گرم! )

دوستان رایتل طرح نامحدود داره برای وبگردی و دانلود؟

تو اینجا هم که هستی که...؟ ای بابا. شد من یه تاپیکی برم قبلش اونجا نباشی.

idi6h8kvfckv7ayed3i.gif

kiana.zrb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز به اینترنت ایرانسل برگشتم و وضعیت ایرانسل برای من خیلی بهتر از رایتل بود. در هر صورت اینترنت GPRS یا 3G تا حدی بستگی به موقعیت جغرافیایی‌تان دارد، گند زدن‌های مقطعی اپراتور را هم اضافه کنید. چیزی که من می‌بینم این است که رایتل دیگر مزیت خاصی برای خدمات اینترنت ندارد.
تعرفه اینترنت برای سیم‌کارت دیتا کمتر از تعرفه اینترنت برای سیم‌کارت اعتباری است و ... هر کدام از این تعرفه بازی‌ها دارند که معنی‌اش این است: هیچ‌کدام تفاوتی با دیگری ندارد به جز این‌که طراحی شده‌اند تا جیب شما را بیشتر خالی کنند و در عین حال یک سرویس یکپارچه مفید و مرغوب ارائه ندهند.

اینترنت ایرانسل هم بسته و اینا داره ؟ که مثلن 5تومن شارژ بخری فلانقدر بهت حجم اینترنت بده ؟‌ سرعتش چطوره ؟
یه سوال دیگه :‌اگه GPRS روشن بمونه ولی چیز جدید لود نشه تو اینترنت اونوقت از حساب کم می کنه ؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دادا من تو سايتش تعرفه رو نگاه کردم پيام رسان هم کيلوبايتى 0.5 تومن بود ! هم قيت بقيه تازه بسته هاش واسه نت پيام رسان از 130 هزار شروع ميشد در حالى که اعتبارى 3تومنى هم داشت اينجورى که پيام رسان نتش گرونتره !!!

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2
خب انتظار دارید اینترنت پیام‌رسان از اینترنت اعتباری ارزان‌تر باشد؟ البته از جزئیات طرح‌ها خبر ندارم، حرف کلی‌م این بود که طرح بندی خدمات یعنی نداشتن یک سرویس جامع و ایجاد این توهم در ذهن مصرف‌کننده که می‌توانید با استفاده از آشغال ما کلی صرفه‌جویی کنید! فقط در انتخاب آشغال مورد نظر دقت کنید!

در مورد اینترنت هم, سرعت اینترنت خوبی داره. اما به یک شرط. به این شرط که آنتن رایتل سر کوچه تون باشه! (مثل من). وگرنه فکر اینکه بتونید از اینترنتش استفاده کنید در سطح شهر رو از سرتون بندازید بیرون. مثلا موقعی که سوار ماشین هستید (اتوبوس یا هر چی), چون باید از یه آنتن به آنتن دیگه سویچ کنه, ممکنه اصلا اینترنت نداشته باشید ممکنه در یه بخش از مسیرتون یه سایت رو با سرعت عالی باز کنید ولی یه قسمت دیگه از مسیر, از اینترنت کلا محروم هستید.
idi6h8kvfckv7ayed3i.gif
سرعتش خوب است ولی لتنسی بالا کار کردن را زجرآور می‌کند. ۱۰ ثانیه با سرعت بالا ترافیک رد و بدل می‌شود و دو دقیقه صفر! این مشکل هم فقط محدود به رایتل نیست، قبل از اینکه رایتل بگیرم از ایرانسل استفاده می‌کردم و آن زمان دقیقاً همین مشکل برای ایرانسل هم بود. مشکل زیاد فروشی و ارتقا ندادن ظرفیت هست که باعث می‌شود دستگاه یا مدام آنتن عوض کند (بستگی به دستگاهی که به عنوان مودم استفاده می‌کنید دارد) یا سرعت‌تون مقطعی زیاد و کم بشود.

اینترنت ایرانسل هم بسته و اینا داره ؟ که مثلن 5تومن شارژ بخری فلانقدر بهت حجم اینترنت بده ؟‌ سرعتش چطوره ؟
یه سوال دیگه :‌اگه GPRS روشن بمونه ولی چیز جدید لود نشه تو اینترنت اونوقت از حساب کم می کنه ؟
سرعتش را خودتان باید در منطقه ببینید. از طرح‌ها خبر ندارم. فقط وقتی ترافیک رد و بدل شود از اعتبار کم می‌شود.

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
اس ام اس که من مشکلی توی شبکه داخلی نداشتم ولی بخوایی به خارج از کشور چه بفرستی و یا کسی از خارج برات ارسال کنه کلا تعطیل هست

مرسی بابت جواب عزیز. منم به خارج کشور نمیخوام بفرستم یا بگیرم!
من مشکلم با اپراتور های دیگس. بعضی مواقع اصلا به همراه اول یا ایرانسل دلیور نمیشه.... ولی هنوز به رایتل پیام ندادم که امتحان کنم....
شما هم مشکل منو دارید؟؟؟

Sent from my C5303 using Tapatalk

ronixweb

Registered User
لایک‌ها
5
منم از ناچاری خریدم
سیم دیتا شو و فعلا با 128 مشغول کارم
سرعت دانلود نهایتا 30
اگر به adsl دسترسی ندارید به نظرم بهتر از چیزای دیگس !
از لحاظ بسته 9 تومن دادم 1 گیگ 15 روزه خریدم تست کنم ببینم دزدی میکنن یا نه که خوشبختانه دیدم نه درستن تو این مورد
ارزش خریدم والا چی بگم .... بالاخره اینجا ایران است دیگه ! همچین که با یه موبایل و سیم کارت یه سایت بتونیم با سرعت بالاتر
باز کنیم باید حال کنیم و بگیم وووووووووووووو ببببله ارزش خرید داشت ! ما همه جا گفتیم داشت ! شمام بگین داره :D

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
از لحاظ بسته 9 تومن دادم 1 گیگ 15 روزه خریدم تست کنم ببینم دزدی میکنن یا نه که خوشبختانه دیدم نه درستن تو این مورد
راستی محاسبه تعرفه اینترنت شبانه‌اش هم باگ دارد. اگر از قبل از ساعت شروع اینترنت شبانه (۱ بامداد) وصل باشید، تا زمانی که قطع نشوید و دوباره وصل نشوید از اینترنت روزانه‌تان کم می‌شود.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
راستی محاسبه تعرفه اینترنت شبانه‌اش هم باگ دارد. اگر از قبل از ساعت شروع اینترنت شبانه (۱ بامداد) وصل باشید، تا زمانی که قطع نشوید و دوباره وصل نشوید از اینترنت روزانه‌تان کم می‌شود.

باگ سهوی یا عمدی؟ :)

NASA_DE

Registered User
لایک‌ها
43
رایتل رو وقتی استفاده میکنم منطق سرعت اینترنتیش دیجیتالیه، یا کلا سرعت نداره یا خیلی خوبه. من که برگشتم فعلا رو ایرانسل تا ببینم بعدا چی میشه.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
رایتل 128 دارم با اسپید تست , تست کردم فیت 256 میده.
پ.ن : ما تو منطقه تحت پوشش رایتل نیستیم حالا :دی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
این که رایتل میگه سرعتش بالاست واقعیت داره؟ اخر همه اینجا میگویند سرعت 128 دارند!!! خو اینو ایرانسل و همراه اولم داره!!!

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
این که رایتل میگه سرعتش بالاست واقعیت داره؟ اخر همه اینجا میگویند سرعت 128 دارند!!! خو اینو ایرانسل و همراه اولم داره!!!

مفت گرونه
تموم شد رفت

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

شاید تو منطقه شما بد باشه,من ک استفاده میکنم شدیدا راضی ام***128 داره بهم 256 میده

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
شماره گلچین نداره ؟- انتخابی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
مهرداد جان الان فک کنم نداره ... اولاش که تازه اومده بود داشت

شانسه ما اینجا هم اب قطع شده پس:D
سرعت دانلودش چنده؟ ولی قیمتش از وایمکس هم بیشتره
گیگی 9 تومن:blink:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
شانسه ما اینجا هم اب قطع شده پس:D
سرعت دانلودش چنده؟ ولی قیمتش از وایمکس هم بیشتره
گیگی 9 تومن:blink:

کجا اب قطع شده؟ اسلامشهر از 4-5 ساعت دیگه به مدت 24 ساعت آب قطع میشه
حالا اگه بسته نخری هر گیگ برات میوفته 50 هزار تومن :blink:
سرعت دانلودش هم 30 تا اینا هست ک برا وبگردی خوبه...

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوستان ایا این رایتل دزدی میکنه؟ من امروز یه بسته زدم : بسته 128 = 15 روزه = 100 مگابایت
دیروز ظهر زدم بسته رو 2 ساعت بعد تموم شد...اصلا شاید 2-3 تا صفحه هم باز نکردم :(

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
دوستان ایا این رایتل دزدی میکنه؟ من امروز یه بسته زدم : بسته 128 = 15 روزه = 100 مگابایت
دیروز ظهر زدم بسته رو 2 ساعت بعد تموم شد...اصلا شاید 2-3 تا صفحه هم باز نکردم :(
اگه با موبایل امتحان کردی Auto Sync و Background Data رو اگه میشه غیرفعال کن که وحشتناک حجم اینترنت و مصرف میکنه :blush:

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
اگه با موبایل امتحان کردی Auto Sync و Background Data رو اگه میشه غیرفعال کن که وحشتناک حجم اینترنت و مصرف میکنه :blush:

با تبلت میرم..! چه جوری غیر فعال کنم کدوم قسمته؟

بالا