• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چرا بن شدی پلی تکنیکی 50 ساله ؟؟:eh: بهرحال من که ریپورتت نکردم !
برای گروهی پخ زدم که نوشتهء جدیدی در وبلاگم نوشته‌ام. اغلب دوستان برای این کار از من تشکر کردند.

متاسفانه همیشه کسانی هستند که علاقهء ویژه‌ای به تنبیه و مجازات دارند. این‌ها مرا به یاد کسانی می‌اندازند که صف می‌کشند تا مراسم اعدام یک بچهء ۱۷ ساله را تماشا کنند و تخمه هم می‌شکانند. این عده ترجیح دادند که بجای نوشتن برای خودم، ریپورت بدهند. مدیرکل هم، که از قرار دوغ و دوشاب برایش تفاوتی ندارد، به جرم تبلیغ، بنده را بن کرد. برای خودم هم اینهمه وسعت‌نظر، بهت‌آور بود. تازه به من اخطار داده شده که در صورت تکرار، برای همیشه بن خواهم شد.

متاسفانه جهان خالی از این گونه ریپورت دهندگان حقیر نخواهد شد، بنابراین احتمالا بزودی برای همیشه از اینجا رانده میشوم. چه بسا برای برخی، خوشایند هم باشد. شکی ندارم که شما از آن‌ها نیستید، دوست نازنین :)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
حسين جان من با اين برخورد به اين شكل موافق نيستم . چون اصل قضيه مشاعره چيز ديگريست . فكر نكنم اينطوري باعث صميمي تر شدن جو بشه . به هر حال من نظرم رو گفتم . و هدفم كلي بود و مربوط به همين دو كاربر نيست . وقتي ميشه دوستانه تو پخ تذكر داد.
دوست نازنین و بزرگوارم که در پخ هم همیشه لطف داشته‌ای. در این واپسین روزهای فعالیتم، تنها به بخشی از صحبتت که به من مربوط می‌شود پاسخ می‌دهم. من پیش از نوشتن آن آخرین یادداشت، چندین بار از دوستان خواهش کرده بودم که در نوشتن اشعار، دقت لازم را داشته باشند. به نظرم چنین دقتی (که مستلزم احترام به ادبیات است) صورت نگرفته بود.
در همانجا هم اشاره داشتم که تصور من از فلسفهء بوجود آمدن مشاعره، دقیقا پاسداشت ادبیات است و یک جور مسابقه یا فخرفروشی نیست. بنابراین اگر این نکته رعایت نشود، ماهیت کار، زیر سوال خواهد رفت. بنا بر این باور، اختلاف نظرم با شما بزرگوار در این است که جای نوشتن آن یادداشت، دقیقا همانجاست.

به باور خودم، نوشته‌ام کاملا مودبانه، دقیق و حاوی نکاتی (لازم برای اشاره) بود. لحن نوشته‌ام هم روشن بود. من یک چهره بیشتر ندارم. ساده، صریح و مثبت. حرفم را در پرده نمی‌زنم (بر خلاف شیخ اجل، سخن در پرده نمی‌گویم) و آن را در زرورق نمی‌پیچم. از جمله‌بندی‌های شکیل و به ظاهر مهم استفاده نمی‌کنم. طوری حرف می‌زنم که همهء مخاطبانم، حتما با آن به راحتی ارتباط برقرار کنند. این سلیقهء من است.

بار‌ها از پخ برای تذکر نکته‌ای و اشتباهی استفاده کرده‌ام. دوستان حاضر در همین صفحه هم چندین بار از من چنین پخی دریافت کرده‌اند. حتی برای یک نفر نوشته بودم که حاضرم غلط‌های املایی نوشته‌هایش را پیش از انتشار، برایش تصحیح کنم (که کردم). اما وقتی در یک مکان عمومی، خطایی مکرر رخ می دهد، همانجا هم باید تصحیح اش کرد تا دوستان ناآشنا (و احتمالا جوان) نه تنها مرتکب آن اشتباه نشوند، بلکه ببینند که اشتباه چیست، درست چیست و چرا نباید چنین اشتباهی را پذیرفت.

در نوشتن زندگینامه‌ام، یک نکته را فراموش کردم. اصلا از انتقاد یا تذکر اشتباهم ناراحت نمی‌شوم. حتی آن را در ملاعام فریاد می‌زنم تا دیگران اشتباهی را که من کردم، تکرار نکنند. یکبار کسی در پخ برایم نوشت که به اشتباه بجای صواب نوشته‌ام ثواب (که در معنایی دیگر استفاده می‌شود) و من آن نوشته را به صفحهء اصلی آوردم و از نویسنده تشکر کردم بابت دقت و تذکرش. من کسی نیستم که گمان کنم چنین تذکری، از من چیزی می‌کاهد. نه، بلکه به من اضافه هم خواهد کرد. کوچک همهء دوستان یکرنگ و صادق

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست نازنین و بزرگوارم که در پخ هم همیشه لطف داشته‌ای. در این واپسین روزهای فعالیتم، تنها به بخشی از صحبتت که به من مربوط می‌شود پاسخ می‌دهم. من پیش از نوشتن آن آخرین یادداشت، چندین بار از دوستان خواهش کرده بودم که در نوشتن اشعار، دقت لازم را داشته باشند. به نظرم چنین دقتی (که مستلزم احترام به ادبیات است) صورت نگرفته بود.
در همانجا هم اشاره داشتم که تصور من از فلسفهء بوجود آمدن مشاعره، دقیقا پاسداشت ادبیات است و یک جور مسابقه یا فخرفروشی نیست. بنابراین اگر این نکته رعایت نشود، ماهیت کار، زیر سوال خواهد رفت. بنا بر این باور، اختلاف نظرم با شما بزرگوار در این است که جای نوشتن آن یادداشت، دقیقا همانجاست.

به باور خودم، نوشته‌ام کاملا مودبانه، دقیق و حاوی نکاتی (لازم برای اشاره) بود. لحن نوشته‌ام هم روشن بود. من یک چهره بیشتر ندارم. ساده، صریح و مثبت. حرفم را در پرده نمی‌زنم (بر خلاف شیخ اجل، سخن در پرده نمی‌گویم) و آن را در زرورق نمی‌پیچم. از جمله‌بندی‌های شکیل و به ظاهر مهم استفاده نمی‌کنم. طوری حرف می‌زنم که همهء مخاطبانم، حتما با آن به راحتی ارتباط برقرار کنند. این سلیقهء من است.

بار‌ها از پخ برای تذکر نکته‌ای و اشتباهی استفاده کرده‌ام. دوستان حاضر در همین صفحه هم چندین بار از من چنین پخی دریافت کرده‌اند. حتی برای یک نفر نوشته بودم که حاضرم غلط‌های املایی نوشته‌هایش را پیش از انتشار، برایش تصحیح کنم (که کردم). اما وقتی در یک مکان عمومی، خطایی مکرر رخ می دهد، همانجا هم باید تصحیح اش کرد تا دوستان ناآشنا (و احتمالا جوان) نه تنها مرتکب آن اشتباه نشوند، بلکه ببینند که اشتباه چیست، درست چیست و چرا نباید چنین اشتباهی را پذیرفت.

در نوشتن زندگینامه‌ام، یک نکته را فراموش کردم. اصلا از انتقاد یا تذکر اشتباهم ناراحت نمی‌شوم. حتی آن را در ملاعام فریاد می‌زنم تا دیگران اشتباهی را که من کردم، تکرار نکنند. یکبار کسی در پخ برایم نوشت که به اشتباه بجای صواب نوشته‌ام ثواب (که در معنایی دیگر استفاده می‌شود) و من آن نوشته را به صفحهء اصلی آوردم و از نویسنده تشکر کردم بابت دقت و تذکرش. من کسی نیستم که گمان کنم چنین تذکری، از من چیزی می‌کاهد. نه، بلکه به من اضافه هم خواهد کرد. کوچک همهء دوستان یکرنگ و صادق

درود به شما
من با اين روش موافقم نيستم . اگر بنا از روي يادآوري دوستانه باشه . پيغام خصوصي بهترين مكان براي اين منظور هست . هر كس ديدگاهي داره و عقيده اي بهتر هست اين نوع مسائل رو به كادر مديريت اين انجمن بسپريم . شايد اين روش برخورد از نظر من و شما مسئله اي نداشته باشه . ولي شايد يكي بر خلاف شما بهش بربخوره .در كل از اين شكل گفتمان كه حدي خطاب به سفسطه ميشود بيزارم . قالب بچه هاي اين بخش افرادي با شخصيت و با استعداد هستند . پس هميشه بايد رعايت حال همديگر رو كنيم .
من چندين از بهترين دوستانم در اين انجمن در اين بخش هستند .
شما چندين بار از نوشته هاتون ديدم نوشتيد واپسين روزهاي فعاليت من متوجه نميشم چرا آخرين روزهاي واپسين ؟! . اينقدر جو دوستانه هست كه من اومدم تو تاپيك گلايه كردم . نه فقط از شما بلكه از برخوردي كه پيش آمد .
ادبيات و موسيقي براي صيقل روح انسان در اين زمانه مدرنيته و ماشيني هست نه اين كه با گفتن كلماتي خاطر هم را مكدر كنيم .
پاينده باشيد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
درود به شما
من با اين روش موافقم نيستم . اگر بنا از روي يادآوري دوستانه باشه . پيغام خصوصي بهترين مكان براي اين منظور هست . هر كس ديدگاهي داره و عقيده اي بهتر هست اين نوع مسائل رو به كادر مديريت اين انجمن بسپريم . شايد اين روش برخورد از نظر من و شما مسئله اي نداشته باشه . ولي شايد يكي بر خلاف شما بهش بربخوره .در كل از اين شكل گفتمان كه حدي خطاب به سفسطه ميشود بيزارم . قالب بچه هاي اين بخش افرادي با شخصيت و با استعداد هستند . پس هميشه بايد رعايت حال همديگر رو كنيم .
من چندين از بهترين دوستانم در اين انجمن در اين بخش هستند .
شما چندين بار از نوشته هاتون ديدم نوشتيد واپسين روزهاي فعاليت من متوجه نميشم چرا آخرين روزهاي واپسين ؟! . اينقدر جو دوستانه هست كه من اومدم تو تاپيك گلايه كردم . نه فقط از شما بلكه از برخوردي كه پيش آمد .
ادبيات و موسيقي براي صيقل روح انسان در اين زمانه مدرنيته و ماشيني هست نه اين كه با گفتن كلماتي خاطر هم را مكدر كنيم .
پاينده باشيد
مجددا به شما بزرگوار سلام می کنم

فارغ از این که با نقطه نظر شما موافق باشم (که نیستم) توضیحی برای کلمهء "واپسین روزهای فعالیت" بدهم. مقصود من هرگز به معنای قهر یا انفعال نیست، این مال جوان‌تر هاست که تا ناملایمتی می‌بینند، فکر می‌کنند دنیا به آخر رسیده.

دوست بزرگوارم، من بخاطر ریپورت‌های برخی از همین دوستان، بن شدم. من برای کسانی که گمان می‌کردم دوستان قدیمم هستند، و برای آن‌ها که در همین انجمن با آن‌ها برخورد داشتم، نامه فرستادم. یکی یا چند نفر از آن‌ها برایم ریپورت رد کرد. و من بن شدم. چون به کارم اعتقاد دارم، به آن ادامه خواهم داد و مدیریت تهدیدم کرد که بار دیگر، بار آخر است و من بن دائم خواهم شد.

از پخ‌های محبت آمیز قبلی شما، شکی ندارم که هرگز شما نمی‌توانید یکی از این ریپورت دهندگان باشید. اما متاسفانه کسانی که برای روسا خودشیرینی می‌کنند، می‌توانند همه جا باشند، حتی در میان به ظاهر دوستان ما

بقول نیمای کبیر: و چه بیچاره است انسان

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
همه که مثل من و تو پوست کلفت نیستن پلی تکنیکی...:p خیلیا صراحت بیان و انتقاد رو توهین قلمداد میکنن حتی از جانب دوستانشون...:)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
همه که مثل من و تو پوست کلفت نیستن پلی تکنیکی...:p خیلیا صراحت بیان و انتقاد رو توهین قلمداد میکنن حتی از جانب دوستانشون...:)
حق با شماست و دردناک است اینهمه کوچک بودن افق دید. اما یک دوست واقعی، هرگز به چنین خطایی نمی افتد.

من این شهامت را دارم که می‌توانم مخالفتم را با یک روش اشتباه و یا یک طرز فکر با صدای بلند اعلام کنم، فکر می‌کنم این روش (حتی با وجود دشمن تراشی‌اش) بسیار شرافتمندانه‌تر از کسی است که برای اینکه من یا امثال من را تادیب کند، آن قدر شهامت ندارد که با خودم رو در رو شود. می‌رود و یواشکی چغلی امثال ما را پیش بزرگترش می‌کند. دیاگوهای نمایشنامهء اتللو همه جا پراکنده‌اند. اما نهایتا دستآوردی جز تحقیر و تخفیف نخواهند داشت.

همان‌قدر که به محیطی دوستانه و توام با احترام معتقدم، از محیطی تصنعی که همه مثلا با هم دوست هستند، و با چاپلوسی تهوع‌آوری همدیگر را باد می‌کنند، نفرت دارم. بی‌جهت نبود که اغلب انجمن‌های ادبی را نتوانستم تحمل کنم. جایی که طرف هنوز بیت را تمام نکرده، یک عده برای گفتن احسنت یا تکرار بفرمایید با هم رقابت می‌کنند.

روز گذشته من مدتی بن شدم :exclamati . و لابد با تلاش کس یا کسانی با وسعت نظر و سعه صدر، رفع بن شدم. خوشبختانه در برابر یهوداهای امروزین، هنوز مسیحانفسان وجود دارند و وجود آنهاست که این جهان را قابل زندگی می کند. اما این حقیقت تلخ که موضوع بن شدنم است همچنان وجود دارد. بن شدم. چرا؟ بخاطر وجود کسانی که فروغ اینگونه وصفشان کرده:

و این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمی ست
که همچنان که تو را می‌بوسند
در ذهن خود
طناب دار تو را می‌بافند

فکر می‌کنم ادامهء این صحبت کافی باشد.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حق با شماست و دردناک است اینهمه کوچک بودن افق دید. اما یک دوست واقعی، هرگز به چنین خطایی نمی افتد.

من این شهامت را دارم که می‌توانم مخالفتم را با یک روش اشتباه و یا یک طرز فکر با صدای بلند اعلام کنم، فکر می‌کنم این روش (حتی با وجود دشمن تراشی‌اش) بسیار شرافتمندانه‌تر از کسی است که برای اینکه من یا امثال من را تادیب کند، آن قدر شهامت ندارد که با خودم رو در رو شود. می‌رود و یواشکی چغلی امثال ما را پیش بزرگترش می‌کند. دیاگوهای نمایشنامهء اتللو همه جا پراکنده‌اند. اما نهایتا دستآوردی جز تحقیر و تخفیف نخواهند داشت.

همان‌قدر که به محیطی دوستانه و توام با احترام معتقدم، از محیطی تصنعی که همه مثلا با هم دوست هستند، و با چاپلوسی تهوع‌آوری همدیگر را باد می‌کنند، نفرت دارم. بی‌جهت نبود که اغلب انجمن‌های ادبی را نتوانستم تحمل کنم. جایی که طرف هنوز بیت را تمام نکرده، یک عده برای گفتن احسنت یا تکرار بفرمایید با هم رقابت می‌کنند.

روز گذشته من مدتی بن شدم :exclamati . و لابد با تلاش کس یا کسانی با وسعت نظر و سعه صدر، رفع بن شدم. خوشبختانه در برابر یهوداهای امروزین، هنوز مسیحانفسان وجود دارند و وجود آنهاست که این جهان را قابل زندگی می کند. اما این حقیقت تلخ که موضوع بن شدنم است همچنان وجود دارد. بن شدم. چرا؟ بخاطر وجود کسانی که فروغ اینگونه وصفشان کرده:

در ذهن خود
طناب دار تو را می‌بافند

اووووووووووف عالی بود پلی تکنیکی...دقیقا میخواستم همینا رو بگم (بنویسم) اما نه حالشو داشتم (چون گوش شنوا و یا چشم بینایی نیست) و نه قدرت بیان تورو...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اووووووووووف عالی بود پلی تکنیکی...دقیقا میخواستم همینا رو بگم (بنویسم) اما نه حالشو داشتم (چون گوش شنوا و یا چشم بینایی نیست) و نه قدرت بیان تورو...
میخاستی همینارو بگی لئو ولی ادبیات نوشتاریشو بلد نبودی مگه نه;)
این علی اقای ما ادبیاتش واقعا حرف نداره عالیه
علی اقا با مدیرا اینجا حرف بزن یه تاپیک از نوشته های خودت بزاری و کسی نتونه توش پستی بزاره جز خودت

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

در ذهن خود
طناب دار تو را می‌بافند

درود گرامي
نميشه كسي كه مخالف نظر شما رو به كوچك بودن افق ديد متهم كرد . ديدگاه هر شخص واقعا محترمه . تا حالا در اين بخش حداقل كسي نخواسته ديگري رو تاديب كنه . اميدوارم شما ديگه بن نشيد . به هر حال هميشه مخالف وجود دارد .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
درود گرامي
نميشه كسي كه مخالف نظر شما رو به كوچك بودن افق ديد متهم كرد . ديدگاه هر شخص واقعا محترمه . تا حالا در اين بخش حداقل كسي نخواسته ديگري رو تاديب كنه . اميدوارم شما ديگه بن نشيد . به هر حال هميشه مخالف وجود دارد .
دقیقا
علی اقا حق با داداش امید
منم امیدوارم مدیرا قدر پستای که شما با هزاران زحمت میزنید رو بدوونن وبخاطر چندتا ادم بی ذوق ادبیات شمارو بن نکنن//
مدیرا خواهشا به فکر علی اقای گلم باشید
سپاس

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
میخاستی همینارو بگی لئو ولی ادبیات نوشتاریشو بلد نبودی مگه نه;)
این علی اقای ما ادبیاتش واقعا حرف نداره عالیه
علی اقا با مدیرا اینجا حرف بزن یه تاپیک از نوشته های خودت بزاری و کسی نتونه توش پستی بزاره جز خودت
ادبیات نوشتاری ؟؟ ;) ؟؟ تو احتمالا از قدیمیهای این فروم نیستی ؟؟:f34r:
آره خوب نطق میکنه علی پلی تکنیکی:rolleyes:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ادبیات نوشتاری ؟؟ ;) ؟؟ تو احتمالا از قدیمیهای این فروم نیستی ؟؟:f34r:
آره خوب نطق میکنه علی پلی تکنیکی:rolleyes:
اینارو که خودش عنوان کرده بود:)
نه میبینی که عضو اولین روز2013 اگه یه روز زودتر ثبتنام میکردم 2012 بود;)
میتونی منو بشناسی#301
شماهم خودتونو معرفی کنید خوشحال میشیم

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
درود گرامي
هرگز نخواستم که مخالفان دیدگاهم را به کوته فکری متهم کنم. فکر می‌کنم در بند دوم صحبتم اشاره داشتم که روی صحبتم، گزارش دهندگان حقیری است که در پس دیوار پنهان می‌شوند و سنگ پرتاب می‌کنند. و احتمالا از احساس قدرت کاذبشان، از لذت به رعشه می‌افتند. باز هم بقول فروغ:

در سرزمین قدکوتاهان
معیارهای سنجش همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند
چرا توقف کنم؟
من از عناصر چهار گانه اطاعت می‌کنم
و کار تدوین نظامنامهٔ قلبم
کار حکومت محلی کوران نیست

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
و سلام و عرض ادب خدمت تمامی استادان به نام
تمامی اهل قلم و تمامی کپی پست :)
بیایید من دوباره برگشتم
ماچ ماچ بسته بسته برید سره کارتون
رفته بودم جزیره آذوقه کم آوردن و به علت تعمیرات لوله کشی زودتر انداختنم بیرون :D

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
و سلام و عرض ادب خدمت تمامی استادان به نام
تمامی اهل قلم و تمامی کپی پست :)
بیایید من دوباره برگشتم
ماچ ماچ بسته بسته برید سره کارتون
رفته بودم جزیره آذوقه کم آوردن و به علت تعمیرات لوله کشی زودتر انداختنم بیرون :D
خوش اومدی:evo:
دلمون برات تنگ شده بود
ای که سونامی بشه توی اون جزیره که دیگه کسی رو توش نفرستن:cap:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خوش اومدی:evo:
دلمون برات تنگ شده بود
ای که سونامی بشه توی اون جزیره که دیگه کسی رو توش نفرستن:cap:
ممنونم عزیزم
با کلی مشکل اومدم پی تی دیدم زدن همه چی رو داغون کردن این چه رنگیه اینجا :(

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ممنونم عزیزم
با کلی مشکل اومدم پی تی دیدم زدن همه چی رو داغون کردن این چه رنگیه اینجا :(
یعنی بدترین استایلی است که به عمرم دیدم!
چه می شه کرد...این تازه روز اول شاهکار هست خدا به بخیر کنه هنوز 3 روز دیگه باقی مانده

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اینارو که خودش عنوان کرده بود:)
نه میبینی که عضو اولین روز2013 اگه یه روز زودتر ثبتنام میکردم 2012 بود;)
میتونی منو بشناسی#301
شماهم خودتونو معرفی کنید خوشحال میشیم
چه زود پسرخاله میشی تو:Dمعرفی کنم خودمو ؟؟؟:eek:آخه من خیلی شرقی ام:pاز طرفی تمایل دارم مثل اون کاربر بیشتر خواننده باشم در این بخش با این تفاوت که فله ای لایک نمیزنم;)اما درهرحال اشتراکاتی بینمون هست:rolleyes:
پر واضحه که من در این تاپیک تقریباً یک غریبه محسوب میشم و برام عجیبه که چرا دوستانی که این قدر با هم جور هستند و مدت‌های مدیدی است مشغول داد و ستد فرهنگی هستند، این قدر با هم رودربایستی دارند. شده مثل مهمونی‌هایی که به یکی میگن پاشو برقص، میگه اوا چرا من؟ اول تو. بعد میگه من اصلاً رقص بلد نیستم و غیره و غیره :cool:

اما واقعاً چرا اغلب ما شرقی‌ها این‌گونه هستیم. همیشه در پرده‌ای از ابهام، رازآلود و ناشناخته؟ متأسفانه دلایل تاریخی متعددی وجود داره که ما ترجیح بدیم مقدار قابل توجهی از خودمون رو، آشکار نکنیم. شاهد مثال من همین صفحات اخیر هست. کسی پیشنهادی داده: بیاید خودتون رو معرفی کنید. همه استقبال کردند. اما تک و توک بالاخره حاضر شدند به اصل مطلب یعنی معرفی خودشون بپردازن. عجیب نیست؟
آره خیلی عجیبه ! چه دلایل تاریخی وجود داره علی پلی تکنیکی ؟؟:)

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
سلام به همه عزیزان و دوستان خوبم
به نظر میاد تغییراتی که در قالب انجمن اعمال شده باعث سردی استقبال کارکنان از بخش های انجمن شده ، مثل سردی دی ماه زمستون که هر چه بیشتر به جلوی میری احساس کرختی و تنبلی بیشتر میشه. ولی خب تغییرات و تازگی همیشه هم بد نیست و میتونه باعث تنوع و شور و شوق دوباره باشه.
امیدوارم این شور و شوق قبل همه بخش ها ، وارد بخش ادبیات بشه و دوستان با وجود پر محبتشون گرمای تازه ای رو به روزهای سردمون ببخشن.

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
سلام به همه عزیزان و دوستان خوبم
به نظر میاد تغییراتی که در قالب انجمن اعمال شده باعث سردی استقبال کارکنان از بخش های انجمن شده ، مثل سردی دی ماه زمستون که هر چه بیشتر به جلوی میری احساس کرختی و تنبلی بیشتر میشه. ولی خب تغییرات و تازگی همیشه هم بد نیست و میتونه باعث تنوع و شور و شوق دوباره باشه.
امیدوارم این شور و شوق قبل همه بخش ها ، وارد بخش ادبیات بشه و دوستان با وجود پر محبتشون گرمای تازه ای رو به روزهای سردمون ببخشن.
شاید اولش که آدم عادت نداره به نظرش جالب نیاد
ولی فکر میکنم امکاناتش خیلی بیشتر از وی بی باشه
همون قسمت اطلاعیه اش کلی برای آدم بی حوصله ای مثل من خوبه:دی

بالا