اصلا علاقه ای به کش دادن ندارم و این آخرین پست من در این مورده ولی چون اخیراً زیاد شده چیزهایی خواهم گفت
من اگر گزارش میدادم تاثیر نداشت و یا به مدیر میگفتم تاثیر نداشت و حس میکردم که داره اینجا سلیقه ای عمل میشه دیگه فعالیت نمیکردم میدونی چرا چون فعالیت در این فروم یا هر فروم دیگه ای حق من نیست و صاحب این فروم خودش رو مجاز میدونه که همین فردا کل بخش فوتبال رو از بین ببره همونطور که خیلی جاها رو از بین بردن از سالهای قبل و دیگه اثری هم از گفتگوهای بچه ها نیست این که هیچی من جایی سرویس میل داشتم و خودشون ایمیل زدند که از ابتدای 2014 کل بساطمون جمعه شما هم خوش اومدی پس وقتی موجودیت یا عدم موجودیت شما در یک جامعه مجازی قابل دفاع و سوال نیست دیگه دارید سر چه حقی بحث میکنید شما فرض رو بر این بگذارید که مدیرها منچستری هستند و حال میکنند که فقط پست های تاپیک شما رو پاک کنند تنها حق انتخاب شما اینه که دیگه اینجا فعالیت نکنید که البته حق بزرگی هم هست!!!
البته من نمیگم مدیرهای فوتبال سلیقه ای عمل میکنند در واقع اصلاً نمیدونم که اینجوریه یا نیست ولی میگم اگر اینجوری تشخیص دادید اعتراض فایده ای نداره چون من کاربر در هیچ چیزی در دنیای مجازی سهیم نیستم و همین فردا اگر فیس بوک هم ببنده اکانت کاملاً شخصی من و شما اونجا هم پشم میشه میره هوا و دستتون هیچ جا بند نیست همونطوری که قبل تر مثلاً 360 این کارو کرد .............اینجا که دیگه...........
خیلی ممنون!!
دوست عزیز ، بحث من سلیقه ای عمل شدن نیست ، بدون شک سلیقه ای عمل کردن همه جا هست و اینجا هم استثنا نیست !!!
بحث من سر رفتار اشتباه "دوستان"ه که دیگه طبیعی شده و هیچکس هم اعتراض نمی کنه ، اگر هم اعتراضی بشه و انسان " فوق عادل"ی باشه ، ویرایش میشه پست !!! این ویرایش شدن دیگه ته ته تنبیهه!!!
همونطور که شما نمیتونی به سخره گرفتن تیم و مربی و ..... محبوبت رو تحمل کنی ! من هم نمیتونم !!!
ولی بالاخره تا یه جایی انسان صبر می کنه و از اونجا به بعد دیگه لبریز میشه کاسه صبر!!
و این کاسه لبریزتر(!!) میشه وقتی می بینی یه فرد "خاص" چندبار تکرار می کنه!!
کل کل با هوچی گری و تمسخر خیلی فرق داره ! اما اساساً جای همون کل کل هم تو کلوب های هواداری نیست!!
و وقتی شما میبینی که مدیران فقط دستشون به ویرایش و حذف میره ، خودت دست به کار میشی تا حداقل اندکی تخلیه شی!!
دقیقاً نقل قول کردن اون پست به همین دلیل بوده!
و شما نتیجه می بینی از این روش ، پس روش درستیه!!
وقتی یک فرد "خاص" با رفتار بچگانه صبحش رو با به تمسخر کشیدن یه تیم شروع میکنه ، و شب میگه همون تیم ، تیم خوبیه و با اصل و نسبه و ........... ، پس نتیجه داد روش شاید اشتباه من!
.