• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
دوستان تموم کنید دیگه منچستر و ارسنال 2 تا از بهترین تیم های جزیره هستن اگر ما به جون هم بیوفتیم تیم های بی اصل و نصب میان اونوقت برای ما بئ میشه به امید موفقیت دو تیم تو لیگ قهرمانان من که هر چی گفتم معذرت میخوام
نمیتونم عشقم رو به شخصیتت پنهان کنم!
تو فوق العاده ای!!
:lol:
انسانم آرزوســــــــــــت !
همه ی تکاپوی ما هم ، همین انسانیت بود!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
امروز از باخت لوز خوشحال شدم چون به نظر من این خوبه که لوز توی مدعی ها نباشه حالا هر تیم دیگه ای مدعی باشه باشه..........
به هر شکل ما باید روند خودمون رو حفظ کنیم بعد از بازی هال سیتی یک گوشه هایی از اون منچستر خوف انگیز رو دیدیم ما باید این 5 بازی رو ببریم که دوتاش رو بردیم و قسمت اعظم کار یعنی 3 بازی دیگه مونده که تیم یکجورایی باید اینجا خودش رو نشون بده من به جرات بهتون میگم اگر ما 3 بازی آینده رو ببریم به کورس برمیگردیم که هیچ بلکه این حواشی که این مدت دور تیم رو گرفته هم فروکش میکنه و ما باز مثل سابق با سر بالا و زیر چشمی به بقیه نگاه خواهیم کرد در حالیکه بقیه فقط به ما زل زدند........

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نمیتونم عشقم رو به شخصیتت پنهان کنم!
تو فوق العاده ای!!
:lol:

همه ی تکاپوی ما هم ، همین انسانیت بود!

اصلا علاقه ای به کش دادن ندارم و این آخرین پست من در این مورده ولی چون اخیراً زیاد شده چیزهایی خواهم گفت
من اگر گزارش میدادم تاثیر نداشت و یا به مدیر میگفتم تاثیر نداشت و حس میکردم که داره اینجا سلیقه ای عمل میشه دیگه فعالیت نمیکردم میدونی چرا چون فعالیت در این فروم یا هر فروم دیگه ای حق من نیست و صاحب این فروم خودش رو مجاز میدونه که همین فردا کل بخش فوتبال رو از بین ببره همونطور که خیلی جاها رو از بین بردن از سالهای قبل و دیگه اثری هم از گفتگوهای بچه ها نیست این که هیچی من جایی سرویس میل داشتم و خودشون ایمیل زدند که از ابتدای 2014 کل بساطمون جمعه شما هم خوش اومدی پس وقتی موجودیت یا عدم موجودیت شما در یک جامعه مجازی قابل دفاع و سوال نیست دیگه دارید سر چه حقی بحث میکنید شما فرض رو بر این بگذارید که مدیرها منچستری هستند و حال میکنند که فقط پست های تاپیک شما رو پاک کنند تنها حق انتخاب شما اینه که دیگه اینجا فعالیت نکنید که البته حق بزرگی هم هست!!!
البته من نمیگم مدیرهای فوتبال سلیقه ای عمل میکنند در واقع اصلاً نمیدونم که اینجوریه یا نیست ولی میگم اگر اینجوری تشخیص دادید اعتراض فایده ای نداره چون من کاربر در هیچ چیزی در دنیای مجازی سهیم نیستم و همین فردا اگر فیس بوک هم ببنده اکانت کاملاً شخصی من و شما اونجا هم پشم میشه میره هوا و دستتون هیچ جا بند نیست همونطوری که قبل تر مثلاً 360 این کارو کرد .............اینجا که دیگه...........

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
اصلا علاقه ای به کش دادن ندارم و این آخرین پست من در این مورده ولی چون اخیراً زیاد شده چیزهایی خواهم گفت
من اگر گزارش میدادم تاثیر نداشت و یا به مدیر میگفتم تاثیر نداشت و حس میکردم که داره اینجا سلیقه ای عمل میشه دیگه فعالیت نمیکردم میدونی چرا چون فعالیت در این فروم یا هر فروم دیگه ای حق من نیست و صاحب این فروم خودش رو مجاز میدونه که همین فردا کل بخش فوتبال رو از بین ببره همونطور که خیلی جاها رو از بین بردن از سالهای قبل و دیگه اثری هم از گفتگوهای بچه ها نیست این که هیچی من جایی سرویس میل داشتم و خودشون ایمیل زدند که از ابتدای 2014 کل بساطمون جمعه شما هم خوش اومدی پس وقتی موجودیت یا عدم موجودیت شما در یک جامعه مجازی قابل دفاع و سوال نیست دیگه دارید سر چه حقی بحث میکنید شما فرض رو بر این بگذارید که مدیرها منچستری هستند و حال میکنند که فقط پست های تاپیک شما رو پاک کنند تنها حق انتخاب شما اینه که دیگه اینجا فعالیت نکنید که البته حق بزرگی هم هست!!!
البته من نمیگم مدیرهای فوتبال سلیقه ای عمل میکنند در واقع اصلاً نمیدونم که اینجوریه یا نیست ولی میگم اگر اینجوری تشخیص دادید اعتراض فایده ای نداره چون من کاربر در هیچ چیزی در دنیای مجازی سهیم نیستم و همین فردا اگر فیس بوک هم ببنده اکانت کاملاً شخصی من و شما اونجا هم پشم میشه میره هوا و دستتون هیچ جا بند نیست همونطوری که قبل تر مثلاً 360 این کارو کرد .............اینجا که دیگه...........

من شمارو نمیشناسم به واقع، ولی همیشه گزیده مطالب عجیب و جالبی رو بیان میکنید . :)

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
آقا بیخیال ...
بخش کل کل خارجی هم داره راه کل کل ایران رو پیش میگیره ... یه نفر یه پست میزاره در جهت فان و استفاده از اون بخش بقیه میپرن بهش با تمام قدرت و نفرت جواب میدن ...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان به عنوان یه عضو کوچیک از این مجموعه ازتون خواهش میکنم بعد از این پست من هیچ پستی نذارید دیگه در این رابطه، اینجا واقعاً محیط خوبی داره و هیچ کدوم نمیخوایم خراب بشه یا کلاً حذف.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
خیلی ممنون!!
دوست عزیز ، بحث من سلیقه ای عمل شدن نیست ، بدون شک سلیقه ای عمل کردن همه جا هست و اینجا هم استثنا نیست !!!
بحث من سر رفتار اشتباه "دوستان"ه که دیگه طبیعی شده و هیچکس هم اعتراض نمی کنه ، اگر هم اعتراضی بشه و انسان " فوق عادل"ی باشه ، ویرایش میشه پست !!! این ویرایش شدن دیگه ته ته تنبیهه!!!
همونطور که شما نمیتونی به سخره گرفتن تیم و مربی و ..... محبوبت رو تحمل کنی ! من هم نمیتونم !!!
ولی بالاخره تا یه جایی انسان صبر می کنه و از اونجا به بعد دیگه لبریز میشه کاسه صبر!!
و این کاسه لبریزتر(!!) میشه وقتی می بینی یه فرد "خاص" چندبار تکرار می کنه!!
کل کل با هوچی گری و تمسخر خیلی فرق داره ! اما اساساً جای همون کل کل هم تو کلوب های هواداری نیست!!
و وقتی شما میبینی که مدیران فقط دستشون به ویرایش و حذف میره ، خودت دست به کار میشی تا حداقل اندکی تخلیه شی!!
دقیقاً نقل قول کردن اون پست به همین دلیل بوده!
و شما نتیجه می بینی از این روش ، پس روش درستیه!!
وقتی یک فرد "خاص" با رفتار بچگانه صبحش رو با به تمسخر کشیدن یه تیم شروع میکنه ، و شب میگه همون تیم ، تیم خوبیه و با اصل و نسبه و ........... ، پس نتیجه داد روش شاید اشتباه من!

.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Manchester United propose £30m Koke deal? - Sports Mole
پیشنهاد 30 میلیون پوندی یونایتد برای کوک؟!
دوستان چقدر بازی از این بازیکن دیدن؟!
یعنی واقعاً میرزه 30 میلیون پوند وقتی ریلیز کلاس رویس 40 میلیونه؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خیلی ممنون!!
دوست عزیز ، بحث من سلیقه ای عمل شدن نیست ، بدون شک سلیقه ای عمل کردن همه جا هست و اینجا هم استثنا نیست !!!
بحث من سر رفتار اشتباه "دوستان"ه که دیگه طبیعی شده و هیچکس هم اعتراض نمی کنه ، اگر هم اعتراضی بشه و انسان " فوق عادل"ی باشه ، ویرایش میشه پست !!! این ویرایش شدن دیگه ته ته تنبیهه!!!
همونطور که شما نمیتونی به سخره گرفتن تیم و مربی و ..... محبوبت رو تحمل کنی ! من هم نمیتونم !!!
ولی بالاخره تا یه جایی انسان صبر می کنه و از اونجا به بعد دیگه لبریز میشه کاسه صبر!!
و این کاسه لبریزتر(!!) میشه وقتی می بینی یه فرد "خاص" چندبار تکرار می کنه!!
کل کل با هوچی گری و تمسخر خیلی فرق داره ! اما اساساً جای همون کل کل هم تو کلوب های هواداری نیست!!
و وقتی شما میبینی که مدیران فقط دستشون به ویرایش و حذف میره ، خودت دست به کار میشی تا حداقل اندکی تخلیه شی!!
دقیقاً نقل قول کردن اون پست به همین دلیل بوده!
و شما نتیجه می بینی از این روش ، پس روش درستیه!!
وقتی یک فرد "خاص" با رفتار بچگانه صبحش رو با به تمسخر کشیدن یه تیم شروع میکنه ، و شب میگه همون تیم ، تیم خوبیه و با اصل و نسبه و ........... ، پس نتیجه داد روش شاید اشتباه من!

.
حامد جان حرف های شما منطقین، اما همونطور که اون دوستمون (متأسفانه اسمشون رو به یاد ندارم) هم گفتند، همچین جریانی به نفع هیج کس نیست، برای همین میگم بعضی وقتا در جواب بعضی حرفا سکوت بهترین کاره، اگه یادتون باشه یه مدت یه یوزری اومده بود و تو تاپیک همه تیم ها توهین میکرد و عکس های نامربوط میذاشت، اول باهاش درگیری لفظی پیدا کردن دوستان، اون هم ادامه داد، اما بعد تصمیم گرفتیم جواب ندیم، 2 تا عکس دیگه گذاشت و بعد هم بن شد رفت!
درتسته ممکنه کدورت یا دلخوری پیش بیاد، اما جواب هر حرفی رو هم نباید داد، خوب هم نیست انقدر زیاد کش پیدا کنه، امیدوارم متوجه منظورم شده باشی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
Manchester United propose £30m Koke deal? - Sports Mole
پیشنهاد 30 میلیون پوندی یونایتد برای کوک؟!
دوستان چقدر بازی از این بازیکن دیدن؟!
یعنی واقعاً میرزه 30 میلیون پوند وقتی ریلیز کلاس رویس 40 میلیونه؟
البته بیشتر رسانه ها 25 میلیون پوند زدن!
ولی شدیداً به منچستر لینک شده!

حامد جان حرف های شما منطقین، اما همونطور که اون دوستمون (متأسفانه اسمشون رو به یاد ندارم) هم گفتند، همچین جریانی به نفع هیج کس نیست، برای همین میگم بعضی وقتا در جواب بعضی حرفا سکوت بهترین کاره، اگه یادتون باشه یه مدت یه یوزری اومده بود و تو تاپیک همه تیم ها توهین میکرد و عکس های نامربوط میذاشت، اول باهاش درگیری لفظی پیدا کردن دوستان، اون هم ادامه داد، اما بعد تصمیم گرفتیم جواب ندیم، 2 تا عکس دیگه گذاشت و بعد هم بن شد رفت!
درتسته ممکنه کدورت یا دلخوری پیش بیاد، اما جواب هر حرفی رو هم نباید داد، خوب هم نیست انقدر زیاد کش پیدا کنه، امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
والا متوجه منظورت که شدم!
ولی این 2 قضیه اساساً با هم فرق دارن!
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا نکنيد اين کار رو اينجا هم بايد تشت آب بذاريم ديگه؟ :دي

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
خوب ارسنال دنبال مهاجم ما دنبال هافبک نبود اپپپ :دی اقا تاپیک رو بالا نگه دارید تا هافبک پیدا شه سالم گارانت دار :دی فقط برای عوض شدن جو

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
کوکه !
بازیسازی که از زمانی که دیگو سیمونه اومده از یه بازیکن جوون تبدیل به بازیکنی شده که چند بازی ملی برای اسپانیا داره و بارسا هم دنبالشه !
استیل بازیش خیلی خوبه !
توی 17 بزی اگر اشتباه نکنم 8 پاس گل و 3 گل زده که آمار خوبی حساب میشه ...

قیمتش هم امروز یکی از رسانه ها زد که توی تمدید قراردادی تابستون انجام شد ، حدود 60 میلیون یورو مبلغ جداییش ذکر شده که خیلی غیر واقعی به نظر میرسه ، البته این نکته هم هست که همونجور که حامد خان بالاتر گفتن ، مبلغ برای "شروع" 25 میلیون پوند خواهد بود که اولین پیشنهاد 1 ژانویه ارائه میشه ،به نظر هم میرسه پیشنهاد تا 30 میلیون پوند بالا میره ، البته "باید" اتفاق خاصی بیفته که این انتقال در این مقطع فصل قطعی بشه .

امروز در مورد هافبک بارسا ، سرجی روبرتو که 18مه از قراردادش مونده خوندم که منچستر با 7میلیون پوند خواهانش هست و نیمار هم ازش تعریف کرده بود ، البته شایان به ذکره که ایشون از تمدید قراردادش سر باز زده که اهرم فشاریه برای بارسا برای فروش هرچه زودترش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کوکه !
بازیسازی که از زمانی که دیگو سیمونه اومده از یه بازیکن جوون تبدیل به بازیکنی شده که چند بازی ملی برای اسپانیا داره و بارسا هم دنبالشه !
استیل بازیش خیلی خوبه !
توی 17 بزی اگر اشتباه نکنم 8 پاس گل و 3 گل زده که آمار خوبی حساب میشه ...

قیمتش هم امروز یکی از رسانه ها زد که توی تمدید قراردادی تابستون انجام شد ، حدود 60 میلیون یورو مبلغ جداییش ذکر شده که خیلی غیر واقعی به نظر میرسه ، البته این نکته هم هست که همونجور که حامد خان بالاتر گفتن ، مبلغ برای "شروع" 25 میلیون پوند خواهد بود که اولین پیشنهاد 1 ژانویه ارائه میشه ،به نظر هم میرسه پیشنهاد تا 30 میلیون پوند بالا میره ، البته "باید" اتفاق خاصی بیفته که این انتقال در این مقطع فصل قطعی بشه .

امروز در مورد هافبک بارسا ، سرجی روبرتو که 18مه از قراردادش مونده خوندم که منچستر با 7میلیون پوند خواهانش هست و نیمار هم ازش تعریف کرده بود ، البته شایان به ذکره که ایشون از تمدید قراردادش سر باز زده که اهرم فشاریه برای بارسا برای فروش هرچه زودترش...
مرسی پویان جان، توضیحات کاملی دادی.
شاید یه روز نشستم به خاطر بازی این یه بازی از لیگ اسپانیا هم دیدم:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نوشته اصلی توسط mehrdad201
ربط داره عزيز جان. در تاپيک هر تيمي فقط بايد در مورد اون تيم صحبت بشه نه تيم ديگه.
شما در تاپيک ليورپول تيمهاي شهر منچستر رو متهم کرديد. حالا صرفنظر از اينکه اين اتهام وارد باشه يا نباشه شما بايد اين مساله رو در تاپيک کل کل مطرح کني نه تاپيک ليورپول
چون شما اونجا پست بزني يکي مياد در ادامه جواب ميده و مسير تاپيک دچار انحراف ميشه.
پس لطفا اون پستت رو از اونجا بردار و بيار اينجا در غير اينصورت علي رغم ميل باطني مجبور ميشيم که ويرايش يا حذفش کنيم.

اقای پیروز عزیز و گرامی

اولا این نوع نوشتن خلاف قوانین هست.
ثانیا
من در تاپیک منچستر بدون اعلام قبلی پست ها رو حذف میکنم. شوخی هم نداریم با کسی. منچستری و ... هم نداریم. خلاف قوانین = حذف = اخطار = بن

همین چند روز پیش 30 پست از همین تاپیک رو حذف کردم. به دلیل بیان مسائل غیر قانونی و غیر مرتبط

به این دوست گرامی هم عرض کردم که پستش رو از اونجا برداره و بیاره توی تاپیک کل کل. حداقل قبلش بهش گفتم. حالا ایشون قبول کرد اما شما چرا اعتراض میکنید ؟ قوانین رو رعایت کنیم بهترین کاره. صحبت کردن از تیم های دیگه و اتهام زدن کارش تو تاپیک کل کله نه تاپیک هواداری هر تیم. دلیلش رو قبلا توضیح دادم و دیگه دلیلی برای توضیح نمیبینم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا بیخیال ...
بخش کل کل خارجی هم داره راه کل کل ایران رو پیش میگیره ... یه نفر یه پست میزاره در جهت فان و استفاده از اون بخش بقیه میپرن بهش با تمام قدرت و نفرت جواب میدن ...

صادق جان. کل بحث من و بقیه همکارا و مدیرا اینه که متاسفانه تاپیک ها رنگ و بوی فان داره میگیره. بحث فنی داره میره به حاشیه. دقیقا مثل فوتبال خودمون. به قول شما یکی پست حاشیه ای میزنه و بقیه هم شروع میکنن.

امثال بنده رو هم با فونت درشت :دی خطاب قرار میدن و متهم میکنند به جانبداری.

کل کل به جای خود اما چرا بحث فنی نمیکنیم ؟ چرا همش باید به هم توهین کنیم ؟ این مشکل در ایران واقعا ازار دهنده هست. اصلا نمیتونی با کسی بحث کنی چون فکر میکنه قصد داری تخریبش کنی یا موقعیتشو متزلزل کنی...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
اقای پیروز عزیز و گرامی

اولا این نوع نوشتن خلاف قوانین هست.
ثانیا
من در تاپیک منچستر بدون اعلام قبلی پست ها رو حذف میکنم. شوخی هم نداریم با کسی. منچستری و ... هم نداریم. خلاف قوانین = حذف = اخطار = بن

همین چند روز پیش 30 پست از همین تاپیک رو حذف کردم. به دلیل بیان مسائل غیر قانونی و غیر مرتبط

به این دوست گرامی هم عرض کردم که پستش رو از اونجا برداره و بیاره توی تاپیک کل کل. حداقل قبلش بهش گفتم. حالا ایشون قبول کرد اما شما چرا اعتراض میکنید ؟ قوانین رو رعایت کنیم بهترین کاره. صحبت کردن از تیم های دیگه و اتهام زدن کارش تو تاپیک کل کله نه تاپیک هواداری هر تیم. دلیلش رو قبلا توضیح دادم و دیگه دلیلی برای توضیح نمیبینم.
نمیدونم کجا باید اعتراض کنم پس همین جا میگم!
به نظر من اگر برخورد ها رو شدیدتر کنید حداقل اخطار از طریق پیام خصوصی ، کارت دادن و 1001 راه دیگه میتونه فضا رو تغییر بدین!
وقتی دوستان در تاپیک منچستر از یه تیم انتقاد می کنن و به تمسخر می گیرنش و فقط پستشون پاک میشه!!
و این کار هی داره تکرار میشه! یه کم زجرآور میشه!
بالاخره 1بار باید ویرایش یا حذف بشه ، 2بار ، 3بار !! یه جایی باید محکم تر برخورد کرد!!
و نمیشه براحتی از کنار این ها گذشت مهردادخان!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نمیدونم کجا باید اعتراض کنم پس همین جا میگم!
به نظر من اگر برخورد ها رو شدیدتر کنید حداقل اخطار از طریق پیام خصوصی ، کارت دادن و 1001 راه دیگه میتونه فضا رو تغییر بدین!
وقتی دوستان در تاپیک منچستر از یه تیم انتقاد می کنن و به تمسخر می گیرنش و فقط پستشون پاک میشه!!
و این کار هی داره تکرار میشه! یه کم زجرآور میشه!
بالاخره 1بار باید ویرایش یا حذف بشه ، 2بار ، 3بار !! یه جایی باید محکم تر برخورد کرد!!
و نمیشه براحتی از کنار این ها گذشت مهردادخان!

برای این مسائل مدیریت وارد عمل میشه. شما فقط کافیه ریپورت بدید. همه این ها دیده میشه و در موردش تصمیم گیری میشه. اینکه میبینید مماشات میشه خب به این دلیل هست که مدیریت قصد نداره پادگانی عمل کنه اما خب وقتی از حد میگذره چاره ای نیست.

بالا