• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بچه ها سلام
به منه تازه وارد کمک کنین :)
یه چنتایی سوال داشتم ممنون میشم کمک کنین
من ترم بهمن ترم اولمه خیلی با روال انتخاب واحد و کلاسای این دانشگاه آشنا نیستم
میخواستم ببینم انتخاب واحد کی شروع میشه؟از کجا باید تقویم آموزشی رو پیدا کنم؟توی enroll چیزی در مورد ترم بهمن پیدا نکردم فقط امتحانات ترم مهرو زده بود تا 25 دی!
نیازی به مراجعه حضوری که نداره؟چون من تهران نیستم اصفهانم
کارشناسی ارشد برق-مخابرات هستم
راستی پیش مدیرگروهمون که رفتم این سه تا درسو پیشنهاد داد
مخابرات 2 (جبرانی-چون کارشناسی الکترونیک خوندم)
پردازش سیگنال دیجیتال دکتر غفرانی
ریاضی مهندسی پیشرفته دکتر شیدفر
بنظرتون مخابرات 2 رو با کدوم استاد بگیرم بهتره؟فقط میخوام کسی باشه که درس دادنش عالی باشه واینکه نظرتون درباره استادایی که واسه اون دوتا درس پیشنهاد کردن بهم چیه؟؟؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بچه ها سلام
میخواستم ببینم انتخاب واحد کی شروع میشه؟از کجا باید تقویم آموزشی رو پیدا کنم؟توی enroll چیزی در مورد ترم بهمن پیدا نکردم فقط امتحانات ترم مهرو زده بود تا 25 دی!
بنظرتون مخابرات 2 رو با کدوم استاد بگیرم بهتره؟فقط میخوام کسی باشه که درس دادنش عالی باشه واینکه نظرتون درباره استادایی که واسه اون دوتا درس پیشنهاد کردن بهم چیه؟؟؟

توی همون انرول قسمت تقویم اموزشی میزنه.چند روز دیگه چک کن
ما هم نمیدونیم هنوز :دی

نیازی اصلا نیست.
پولو از طریق اینترنتی به حساب دانشگاه میزی
از طریق اینترنت هم در زمان مققر ثبت نام میکنی
پیشنهاد میکنم راس ساعت شروع انتخاب واحد این کارو بکنی و گرنه ممکنه بهت واحد نرسه
مبارک باشه
در مورد استادایی که گفته هیچی نمیدونم

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
آقا من اصلا سر کلاس آشنایی با قرآن ، کارگاه عمومی و آز کامپیوتر نرفتم لامصبا هیشکدوم هم حضور غیاب نکردن که حذفم کنن الان سر امتحان مدار 1 نرم حذف میشه یا صفر میدن ؟ راستی مدار الکترونیکی پیش نیازش مدار 1ئه من که مدار الکترونیکی رو پاس کردم اگه مدار 1 رو پاس نکنم یا حذف کنم تکلیف مدار الکترونیکیم چی میشه ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها سلام
سلام دوست من.اول باید اطلاعات رشته ودرسیتو میدادی.که الهی شکر اولین نفری ستی که اطلاعاتت رو کامل دادی!
تا هفته بعد امتحانات ترمه وبعد ازاون حدود یکی دوفته خالیه معمولا بعد ترم بعد شروع میشه.اما شما اینرول رو نگاه کن چند وقت یک بار،اطلاعت ترم بعد زده میشه.
مخابرات 2 چون جبرانیه .فک کنم باید بری سر کلاسای لیسانس.حال باز دقیق نمیدونم چطوره!اما اسم استادش روکه نگفتی دی:
دکتر غفرانی هم معروفه البته اینم درس لیسانسه که!
ریاضی مهندسی اگه استاد شید فر رو میگی که استاد معروفیه واستاد علم وصنعته وکتاب ریاضی مهندسیش معروفه .اما نمیدونم تو دانشگاه ما باشه!در ضمن چون پیشرفتس تو لیسانس باید معمولیشو گذرونده باشی دیگه!
در ضمن به تاپیک معرفی استاد که الان دوستان لینکشو میدن مراجعه کن.اطلاعات خوبی هست واینم بگم اینجا فوق اصلا نیست که کمکت کنه:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آقا من اصلا سر کلاس آشنایی با قرآن ، کارگاه عمومی و آز کامپیوتر نرفتم لامصبا هیشکدوم هم حضور غیاب نکردن که حذفم کنن الان سر امتحان مدار 1 نرم حذف میشه یا صفر میدن ؟ راستی مدار الکترونیکی پیش نیازش مدار 1ئه من که مدار الکترونیکی رو پاس کردم اگه مدار 1 رو پاس نکنم یا حذف کنم تکلیف مدار الکترونیکیم چی میشه ؟
عاقا من یه سوالی واسم پیش اومده!شما میشه بگی سر کدوم کلاس رو رفتی:D
سر جلسه امتحان نرفتن .حذف میکنن چه ربطی به صفر دادن داره!

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
عاقا من یه سوالی واسم پیش اومده!شما میشه بگی سر کدوم کلاس رو رفتی:D
سر جلسه امتحان نرفتن .حذف میکنن چه ربطی به صفر دادن داره!
این درسایی که نرفتم مال 3شنبه ها صبح و 5شنبه ها یک و نیم به بعده که نمیتونستم برم وگرنه شنبه و 1شنبه و 3شنبه عصر هم کلاس داشتم همه رو رفتم.:D
والا من خبر ندارم تو آیین نامه اینجوری نوشتن واسه همین پرسیدم:
غيبت در جلسه امتحان

ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود .

تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
آخه این درسای هلو رو حذف میکنی حیف نیس ؟
پیشنیاز رو اگه سر جلسه نری یا بیفتی تبدیل به هم نیاز میشه .
ولی اینجوری عقب نیفتی عزیز ...

پ.ن : لذتی که در حذف کردن هست در پاس کردن اون درس نیس (M.N.E) :cool:

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون از راهنمایی هاتون
مخابرات 2 رو اسم استاد ننوشت واسم واسه همینم ننوشتم
ریاضی مهندسی هم بله گذروندم تو دوره لیسانس

چرا اینجا فوق نیست؟؟؟
کجان که اینجا نیستن؟؟ :confused:
بازم ممنون از بابت جواباتون :cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
این درسایی که نرفتم مال 3شنبه ها صبح و 5شنبه ها یک و نیم به بعده که نمیتونستم برم وگرنه شنبه و 1شنبه و 3شنبه عصر هم کلاس داشتم همه رو رفتم.:D
غيبت در جلسه امتحان

ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود .

تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
اهان شما میخوای بیش از 3تا حذف کنی؟
تکش که میگه رفیقم 20تارو هم واسش حذف کردن.منم نظرم اینه
اما اگه گیر بدن گواهی پزشکی چیز خوبیه
اما به هرحال من تو این موضوع 100 درصد مطمن نیستم!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ممنون از راهنمایی هاتون
مخابرات 2 رو اسم استاد ننوشت واسم واسه همینم ننوشتم
ریاضی مهندسی هم بله گذروندم تو دوره لیسانس

چرا اینجا فوق نیست؟؟؟
کجان که اینجا نیستن؟؟ :confused:
بازم ممنون از بابت جواباتون :cool:
خواهش میکنم
اسم استادا رو در زمان انتخاب واحد معلوم میشه .اون موقع بپرس.

ببین کلا ایینجا 10 تا کاربر فعال داره.از بین چند هزارتا دانشجو!که همه لیسانسن
دیگه ارشد که تعدادشون کمه دیگه نباید انتظار داشته باشی که باشن.البته اگه اومدید اینجا که دیگه خیلی خوب میشه!

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
غيبت در جلسه امتحان

شما نگران نباش من دو ترم پیش 15 واحد حذف کردم همشم ماده 35 خورد

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
غيبت در جلسه امتحان

با قوانین دانشگاه زیاد وارد نیستم ولی طبق این تبصره ای که الان متنشو گذاشتید اگر دقت کنید نوشته غیبت غیر موجه بیش از سه بار رو میان صفر میزارن!یعنی اگر غیبتت موجه باشه هرچند تا که میتونی میشه غیبت کرد!
حالا غیبت موجه هم همون علت مریضی و از اینجور چیزهاست که با گواهی پزشکی یحتمل اوکی میشه

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
نیاز نیس به گواهی پزشکی من دوترم پیش از کارشناس اموزش پرسیدم گفت اون قانون که تاسقف سه درس میتونستید حذف کنید مال قبل اما الان دانشجو میتونه از یک تا 20 واحد حذف کنه و در صورتیکه کل واحدهای ترمشو حذف کنه اون ترم براش حذف ترم محصوب میشه.

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
2-3 روز نشستم خوندم یه مقداری 1-2 مبحث مهمش رو نمیفهمم استادم ناآشناس یعنی از هرکی پرسیدم گفت نمیشناستش واسه همین نمیدونم چجور نمره میده بهش نمیخوره که نمره بده باشه واسه همین بین 2 راهی شدیدی موندم به خاطر نمره میخوام حذف کنم که مشروط نشم واسه 4امین بار ترم بعدیم دوباره 14 واحد باید بردارم که اوضاعم خطری میشه

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
دوستانی که داخل تاپیک معرفی اساتید پست میذارن , بخاطر اینکه نمیشه پستارو مثل قبل ویرایش کرد , شما استادارو معرفی کنین من هر 3 صفحه یبار پستای شمارو به پست اول اضافه میکنم...
آقا دستت بابت این تایپیک درد نکنه خیلی خوبه /ولی الان همه لینکا پریده / بععد امتحانا باید یه دستی به سرو گوشش بکشی / ممنون:)

بچه ها سلام
سلام / مبارک باشه
فکر کنم ثبت نام از 1 بهمن باشه ;)!!
922_11652.pdf

ریاضی مهندسی اگه استاد شید فر رو میگی که استاد معروفیه واستاد علم وصنعته وکتاب ریاضی مهندسیش معروفه .اما نمیدونم تو دانشگاه ما باشه!در ضمن چون پیشرفتس تو لیسانس باید معمولیشو گذرونده باشی دیگه!
در ضمن به تاپیک معرفی استاد که الان دوستان لینکشو میدن مراجعه کن.اطلاعات خوبی هست واینم بگم اینجا فوق اصلا نیست که کمکت کنه:D

بله استاد / شیدفر تو بخش ارشده و با خادمی و چندی دیگه / ریاضی مهندسی پیشرفته میگن .
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-اساتید-تهران-جنوب.417679/

فایل های ضمیمه

• 922_11652.pdf
    41.1 KB · نمایش ها: 12

WebYaar

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان برای درس های طراحی الگوریتم ، نظریه زبانها و ماشینها و ذخیره و بازیابی اطلاعات چه اساتیدی رو پیشنهاد میکنید ؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آقا دستت بابت این تایپیک درد نکنه خیلی خوبه /ولی الان همه لینکا پریده / بععد امتحانا باید یه دستی به سرو گوشش بکشی / ممنون:)

سلام / مبارک باشه
فکر کنم ثبت نام از 1 بهمن باشه ;)!!

بله استاد / شیدفر تو بخش ارشده و با خادمی و چندی دیگه / ریاضی مهندسی پیشرفته میگن .
منتظرم ببینم خود مدیرا میتونن لینکارو درست کنن. اینجوری یه 1روزی کار دارم :mad:

ramin2nt2

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان برای درس های طراحی الگوریتم ، نظریه زبانها و ماشینها و ذخیره و بازیابی اطلاعات چه اساتیدی رو پیشنهاد میکنید ؟
نظریه زبان و ماشین رو با امیر صحافی بگیر
ذخیره بازیابی هم با هدایت فر

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
خب نرفتم سر جلسه اصن خیلی ریسکی بود :D امیدوارم برام حذفش کنن ، صفا هم نمرش اومد دمش گرم فکر نمیکردم اینقد خوب صحیح کنه :cool: پولادی هم که همه باهاش آشنان چجوریه اونجوری که حساب کردم باید 14-15 بشم البته با هر نمره بالای 11.5 راضیم که فقط این ترمو مشروط نشم :)

اینجا خیلی خوب بود تو ورژن جدیده این تایتلا پریده اکثرا هم تو تایتل پستا اسم استادو نوشته بودن حیف شد :( ان شاءالله تا انتخاب واحد درست بشه پیشاپیش دست دوستی که درستشون کنه درد نکنه ;)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
نقل قول نکردم تا یهو ناراحتی پیش نیاد مرسی تکش ، پسر فروردینی و احراد و روکی و دیوید و MNE برای شفای مادرم فقط امیدمون به خداس امیدوارم که معجزه بشه و دعاهامون بگیره
تکش : دل منم براتون تنگ شده بود چون اوضاع خوب نبود حال و حوصله هیچی نبود ولی الان امیدمون بیشتر شد منم فعال تر شدم
کابوی : نه بابا یادم نرفته !!!
احراد : موفق باشی احراد ;)

بالا