• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
امیدوارم تونی مصدوم نشه! و شانس هم بیاریم مثل فیلم هاش بازی کنه...اینجوری رفتن نکونام نه تنها بهمون ضرر نمیزنه بلکه قوی تر هم شدیم..درسته که نکونان هافبک دفاعی بود ولی خب به لحاظ هافبک دفاعی بی مهره نیستیم....تونی اگه بتونه در حد جانواریو هم بازی کنه یعنی قدرت ما اضافه شده...

رفتن نکونام به لحاظ پنالتی زن برامون بد شد چون وقتی پشت توپ میرفت من که مطمئن بودم گل میشه
به نظر من هم بره اونقدر بد نمیشه ولی فقط بازیکن زیاد نداریم همه مصدوم
راستش کار زیادی نمیکرد توی تیم همه فقط میگفتن وزنس وزنه او چنانیم نبودش با پولش میشد بیشتر کار کردش
فقط پنالتی خوب میزذ واقعا...
کاش تو اوجش میومد استقلال...
و این حرکتشم که یهو داره میره هم چیزی نگیم بهتره واقعا...
ایکاش با پول این 6 تا بازیکن 19 20 ساله بگیرن دو سال روشون کار کنن بیارن تو تیم...

Sent from my Xperia pro using Tapatalk2

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بار دوم سوم که شما دارای مستقیم توهین می کنی من جوابتو نمیدم شما داری دروغ میگی نه من مشتهای گره کردش توی مس یادت هست که یاعکسشو بزارم برات این بحث تموم شما حرف خودتو بزن منم خودم هرجاهم نیاز بودگزارش بده اگه مدیرها لازم دونستن پستمو حذف کنن وسلام
1- لطف کنید تو پستهای قبلی نشون بدین کجا به شما توهین شده
2- در پست قبلی بنده 5 نمونه از نقاطی که شما فرمودین واقعیت هست رو های لایت کردم و نشون دادم که دروغ محض هست و بس - حال شما بفرمائید شما به چه دلیل میفرمائید بنده دروغ گفتم .
3- در پستهای قبلی صحبتی از مشت گره مرده نبود و بحثی هم در موردش نداشتیم پس لطفا فرافکنی نکنید و پاسخ لازم رو به اتهاماتی که وارد کردین و دروغهایی (یا برعکس وانمود کردن واقعیت ) که مطرج کردین بدین
اگر نه حداقل دیگه این صحبتها رو ادامه ندین

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
راستش کار زیادی نمیکرد توی تیم همه فقط میگفتن وزنس وزنه او چنانیم نبودش با پولش میشد بیشتر کار کردش
ایکاش با پول این 6 تا بازیکن 19 20 ساله بگیرن دو سال روشون کار کنن بیارن تو تیم...

نکونام یه مقدار روحیه ش هم حساسه! نمیدونم شاید من اینجوری برداشت کردم....به هر حال بازیکنایی که مصدوم داریم هیچ کدوم در پست نکونام نیستن

کبه و اولادی و غلام نژاد ...

اولادی و غلام نژاد که تا دربی خوب میشن! فقط میمونه کبه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مجیدی از فوتبال خداحافظی کرد! چه ربطی به غیرت داره؟؟؟
اصلا منظورم این نبود فرهاد و نکونام مقایسه کنم
ولی فرهاد هم میتونست تا اخر فصل واسته تو این وضع بدون مهاجمی :)

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
کاش همه چیز لااقل به بعد دربی موکول میشد
با این کار جواد بخشی از هماهنگی تیم رو در میانه میدون، با خودش به قطر ترکیه ویاکویت میبره!
حدسهای زیادی میشه زد
در اینکه اختلافاتی بین حاجی و جواد هست شکی نیست ولی گمون میکنم زمان شروعش شاید برگرده به خط خوردن سید مهدی رحمتی از تیم ملی..نمیدونم
درسته حاجی گفته تیم پر از قزل آلاست ولی اینطور که پیش بره دیگه قزل آلایی برامون نمیمونه.....
بین این همه قزل آلا دو سه تا قورباغه هم پیدا میشه که اصلا نمیشه روشون حساب باز کرد!! حالا نگفتم لاک پشت یا خرچنگ برن خداشونو شکر کنن :دی
تیم تا قبل دربی باید انسجام لازم رو پیدا کنه البته مطمئنم امیرخان مثل همیشه از پس این کار بر میاد
جواد نکونام هم هر کاری برای تیم نمیکرد و حتی تو زمین راه میرفت، یه وزنه بود برای تیم، بالاخره تجربه هم هست فقط پنالتی زدن نیست، حساب بردن بازیکنای حریف هم هست..
درمورد قضیه اش با حاجی هم مطمئنم هر دو دچار سوتفاهم شدن...جالبه حاجی میگه تلفن نکونام رو هم جواب نداده!! اما مهمتر ازهمه اینکه ظاهرا امیرخان گفته با رفتن جواد اتفاقی نمیفته و تیم به مشکل نمیخوره
بنظرم همین حرف امیرخان باید برای ما سند باشه فلذا جای نگرانی نیست
به امید روزهای قشنگتر

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اصلا منظورم این نبود فرهاد و نکونام مقایسه کنم
ولی فرهاد هم میتونست تا اخر فصل واسته تو این وضع بدون مهاجمی :)

پژمان هم همینطور...به نظرم باید تا اخر فصل میموند....آخر فصل هم میتونست بره قطر!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

یکی از مضراتی که گرفتن نکونام داشت این بود که بازیکنی مثل حقیقی که جوونم بود و هافبک دفاعی خوبی هم بود رو از دست دادیم - اون سال اگر نکو رو نمیگرفتیم حقیقی رو میگرفتیم

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
1- لطف کنید تو پستهای قبلی نشون بدین کجا به شما توهین شده
2- در پست قبلی بنده 5 نمونه از نقاطی که شما فرمودین واقعیت هست رو های لایت کردم و نشون دادم که دروغ محض هست و بس - حال شما بفرمائید شما به چه دلیل میفرمائید بنده دروغ گفتم .
3- در پستهای قبلی صحبتی از مشت گره مرده نبود و بحثی هم در موردش نداشتیم پس لطفا فرافکنی نکنید و پاسخ لازم رو به اتهاماتی که وارد کردین و دروغهایی (یا برعکس وانمود کردن واقعیت ) که مطرج کردین بدین
اگر نه حداقل دیگه این صحبتها رو ادامه ندین
عرض کردم ازاین به بعد هرپستی من زدم گزارش بدید (بفرموده خودتون )اگه مدیرا خواستن پاکش کنن این کسی که شما دارید ازش طرفداری می کنید همون نیس که توی مراسم اسطوره شرکت نکرد بیک زاده خسرو جانواریو رحمتی هم همیجوری از استقلال جداشدن این آقا توش نقش نداشت شما درست میگید.هیچ دلالی اطراف استقلال نبوده همینجوری کمیته انضباطی همینجوری براخودش تذکر داده جواد اون شب هم الکی گفت که اون بهش گفته ازتیم برو اگه میخای .تو مس هم که بود برا استقلال مشت گره نکرد از ترس سکو ها نبود که فرهاد اورد لاوره هم تمام حرفاش دروغ بودتمام خریداش هم عالی هستند هیچ کدوم مصدوم نشدن همه دارن الان برا این بازی نمیکنن آخه خوابیدن توی آب نمک که برن اروپا اینه جریان .اصلاما هیچ دیپورتی تیمهای دیگه رونخریدیم همه اونا فیکس بودن جریان درست شد.اوکی الان ادامه بحث فایده نداره موفق باشید .

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
عرض کردم ازاین به بعد هرپستی من زدم گزارش بدید (بفرموده خودتون )اگه مدیرا خواستن پاکش کنن این کسی که شما دارید ازش طرفداری می کنید همون نیس که توی مراسم اسطوره شرکت نکرد بیک زاده خسرو جانواریو رحمتی هم همیجوری از استقلال جداشدن این آقا توش نقش نداشت شما درست میگید.هیچ دلالی اطراف استقلال نبوده همینجوری کمیته انضباطی همینجوری براخودش تذکر داده جواد اون شب هم الکی گفت که اون بهش گفته ازتیم برو اگه میخای .تو مس هم که بود برا استقلال مشت گره نکرد از ترس سکو ها نبود که فرهاد اورد لاوره هم تمام حرفاش دروغ بودتمام خریداش هم عالی هستند هیچ کدوم مصدوم نشدن همه دارن الان برا این بازی نمیکنن آخه خوابیدن توی آب نمک که برن اروپا اینه جریان .اصلاما هیچ دیپورتی تیمهای دیگه رونخریدیم همه اونا فیکس بودن جریان درست شد.اوکی الان ادامه بحث فایده نداره موفق باشید .
از اب گل الود ماهی نگیر دوست عزیز!!

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
چه آب گل آلودی فقط بیان حقایق ؟؟؟؟واقعاتاسف داره چراعده ایی ایحجوری هستن
حقایق؟ من از وقتی یادم میاد بیشتر پستای شما فقط فقط برای تخریب سرمربی استقلال بوده!!!
سرمربی که انقدر واسه استقلال زحمت کشیده
زمان کدوم سرمربی انقد استقلال خالی بود؟
حرفای شما بوی حرفای تیم رقیبو میده!!
در ضمن شما میتونی واسه خودت تاسف بخوری

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دوست عزیز به فارسی روان از شما خواهش کردم در مورد مطالبی که در پست مذکور نوشته بودین و فرموده بودین واقعیات هست و بنده عرض کرده بودم دروغ هست پاسخ بدین ولی شما داری آسمون ریسمون به هم میبافی دوباره
اگر پاسخی در مورد موارد گفته شده که در زیر هایلایت میکنم دارید بفرمائید - اگر نه لطفا - خواهشاٌ - ... ادامه ندین
و زمانی که ازاستقلال رفته تمام استقلالیهارو باخودش برده هم یادمون هست (صادقی خسرو سیاوش رحمتی تیموریان بیک زاده)واقعیتها اینا هستن
1- امیر کجا تیموریان رو از استقلال برده ؟ :دی
2-دو سال بعد از اینکه امیر از استقلال رفت پرویز خان مظلومی امیرحسین رو نخواست آیا امیر اون رو برده ؟
3-سیاوش رو آقا آشتیانی مدیر عامل وقت فرمودن به دردمون نمیخوره و باهاش تمدید نکردن و اونهم رفت استیل آذین !!!!!! حالا امیر اون رو برده بود ؟
4-رحمتی رو رو ناصر خان حجازی خدا بیامرز وقتی مربی استقلال شد رد کرد رفت و اونهم به مس کرمان !!!!!! آیا امیر اون رو برده ؟

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
حقایق؟ من از وقتی یادم میاد بیشتر پستای شما فقط فقط برای تخریب سرمربی استقلال بوده!!!
سرمربی که انقدر واسه استقلال زحمت کشیده
زمان کدوم سرمربی انقد استقلال خالی بود؟
حرفای شما بوی حرفای تیم رقیبو میده!!
در ضمن شما میتونی واسه خودت تاسف بخوری
خریدهای اشتباه خودش باعث خالی شدن تیم شده موقعی که تیم های دیگه داشتن بدنسازی پیش فصل میکردن این آقا داشت تو امریکا کیف خودشو می کردو دنبال وارد کردن بنز جدیدش بود اینم بگید چرا این همه مصدوم زمان این آقا هست بری دیپورتی و مصدوم تیمهای دیگه بخری همین میشه جواه هم که داره میره چرا همه خوب های استقلال باید زمان این اقا برن؟ چرا اینجا هرکی با امثال شماها هم عقیده نباشه جز تیم حریفه دروغ میگه فرافکنی میکنه امیر قلعه نویی که فرشته اسمون نیست ازبالا افتاده باشه فکر نکنم اینجا زده باشن فقط برا بهبه چهچه از قلعه .من یه استقلالی متعصب بودم هستم اما موقعی ریا دروغ کینه میبینی نباید سکوت کرد

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
دوست عزیز به فارسی روان از شما خواهش کردم در مورد مطالبی که در پست مذکور نوشته بودین و فرموده بودین واقعیات هست و بنده عرض کرده بودم دروغ هست پاسخ بدین ولی شما داری آسمون ریسمون به هم میبافی دوباره
اگر پاسخی در مورد موارد گفته شده که در زیر هایلایت میکنم دارید بفرمائید - اگر نه لطفا - خواهشاٌ - ... ادامه ندین
حالا این شد انتقاد ... اینطوری آدم حرصش نمیگیره که چرا یه آبی دل اونطوری راجع به سرمربی تیم نظر میده ...

قلعه زمانی که از استقلال رفت جانوآریو و خسرو و هاشم رو با خودش برد (والا من چیزیم دستی میدادم که از شر هاشم خلاص شیم :D) ... من هم همون موقع خیلی از حرکتش ناراحت شدم ... با اینکه فوتبال حرفه ای این چیزا سرش نمیشه و یه مربی حق داره ابزار مورد نظرش رو واسه موفقیت جذب کنه ولی نه من و شما که خیلی از استقلالیا از این حرکت ناراحت شدن ...

در مورد اینکه گفتی امیر موفقیت استقلال رو زمانی میخواد که خودش توش باشه و زیر سایه ی خودش باشه من هم باهات موافقم .... یه مروری به حاشیه سازیهاشون زمانی که خودشون توی تیم نبودن اینو کاملا نشون میده ... نه فقط در مورد امیر که در مورد اکثر پیشکسوتهامون ... اما یکی رو سال آخر مربیگیری امیر توی تیمای غیر استقلال منو امیدوار کرده که اون رویش رو ترک کرده باشه یا لااقل هر چی هست تو دلش باشه و بروز نده.
من به قول شما دروغ میگم صحبت مصطفی گذاشتم که سندی باشه برات رحمتی هم با حرفهای این آقاچون ازناصرخان تنفر داشت از استقلال جداش کرد همون سالی بود که امیرخان شما مربی مس بود 1386پس کی جانواریو بیک زاده خسرو برد سپاهان؟؟ با شانتژهای این آقا از استقلال رفتن به قول محمد نوازی کدوم مربی هرجامیره باخودش 50نفر میبره؟همه میدونن که قلعه نویی چرا هرجا میره صادقی سیاوش باهاش بودن تراکتور استقلال؟؟درمورد واعظ هم که گفتی سیاوش ادم امیر بود برااین از استقلال جداشد این که یه چیز واضح بود بعد از دعوای واعظ و امیر.تیموریان من اشتباه کردم که نوشتم ببخشید(زمان تراکتور بود من اشتباهی متوجه شدم ) شما براخودت دلیل تراشی کردید رفتنشونو نسبتش دادی به ناصر خان...حالا چراجواد میخا بره؟؟اونم دروغ ؟

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
خریدهای اشتباه خودش باعث خالی شدن تیم شده موقعی که تیم های دیگه داشتن بدنسازی پیش فصل میکردن این آقا داشت تو امریکا کیف خودشو می کردو دنبال وارد کردن بنز جدیدش بود اینم بگید چرا این همه مصدوم زمان این آقا هست بری دیپورتی و مصدوم تیمهای دیگه بخری همین میشه جواه هم که داره میره چرا همه خوب های استقلال باید زمان این اقا برن؟ چرا اینجا هرکی با امثال شماها هم عقیده نباشه جز تیم حریفه دروغ میگه فرافکنی میکنه امیر قلعه نویی که فرشته اسمون نیست ازبالا افتاده باشه فکر نکنم اینجا زده باشن فقط برا بهبه چهچه از قلعه .من یه استقلالی متعصب بودم هستم اما موقعی ریا دروغ کینه میبینی نباید سکوت کرد
امیر قلعه نوعی به معنای کامل یه دیکتاتوره
کسی که تحمل حرف مخالف و نقد رو نداره
دقیقا واسه همینه که همه خوبا میرن از تیم در دوره این عاقا

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
امیر قلعه نوعی به معنای کامل یه دیکتاتوره
کسی که تحمل حرف مخالف و نقد رو نداره
دقیقا واسه همینه که همه خوبا میرن از تیم در دوره این عاقا
ولا متاسفانه هرچی من میگم دوسه تا ازدوستان حرف خودشونو میزنن

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
نکونام یه مقدار روحیه ش هم حساسه! نمیدونم شاید من اینجوری برداشت کردم....به هر حال بازیکنایی که مصدوم داریم هیچ کدوم در پست نکونام نیستن

کبه و اولادی و غلام نژاد ...

اولادی و غلام نژاد که تا دربی خوب میشن! فقط میمونه کبه.
نه بحثم کلی بودش نه تو پست نکونام...کلا یه فصلی بودش میگفتن استقلال تو پستاش ترافیک بازیکن داره
اما الان چی...تو یه بازی تیم با 13 تا بازیکن سر جمع میره واسه یه بازی...
در کل دو حالت داره یا تیم از بیخ تغییرات اساسی میکنه یه حرکت مفید میشه یه 5 تا بازیکن جوون و توپ میادش و تیم جون میگیره یا با صورت میخوره زمین که البته بعید هستش وضعیت تیم از خیلی از تیمای دیگه که همه چی دارن بهتره و به قول یکی از روزنامه ها...

صدر بستس...لطفا از حکیم تردد نمایید... ;);):D:D:D:cool::cool::cool:

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
این بحث ها فایدهنداره !
اینجا یه عده طرفدار و سینه چاک قلعه نویی هستن که هرچی با مدرک و منطق بگی که بابا تمام عالم ادم میگن این اقا ادم سالمی نیست ادبیات درستی نداره تو کارش زدو بند هستش سکو ها رو میخره با مافیا ارتباط داره هر وقت تو تیم نبوده تو کار تیم گذاشته ( گرفتن بازیکن و ...... ) باز مریدان ژنرال حرف خودشونو میزنن
یه عده هم طرفدار استقلال هستن و به این کارا کاری ندارن فقط و فقط نتیجه میخوان بازی زیبا و تهاجمی هم براشون معنا نداره معنا نداره حالا هر کی سرمربی باشه باشه

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
جلسه هماهنگی بازی استقلالی‌ها برگزار شد
جلسه هماهنگی بازی تیم‌های استقلال تهران و استقلال خوزستان بدون حضور اهوازی‌ها برگزار شد.

13921011000361_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، جلسه هماهنگی بازی استقلال و استقلال ‌خوزستان ظهر امروز در محل سازمان لیگ برگزار شد. در این نشست نماینده تیم استقلال‌ خوزستان شرکت نکرد. تاخیر در پرواز تیم استقلال‌ خوزستان باعث شد تا آنها نتوانند خود را به جلسه هماهنگی برسانند.

در این نشست میرشاد ماجدی به عنوان نماینده باشگاه استقلال در محل سازمان ‌لیگ حاضر شد که در پایان مقرر شد تیم استقلال‌ تهران فردا با لباس‌های آبی – سفید – آبی و گلر تیم با پیراهن زرد وارد میدان شوند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا