• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان من قرار شنبه پذیرشم توی **** دانشگاه امام حسین توی اتوبان بابایی جور بشه. کسی خبر داره اونجا چه جور جایی هست؟ به درد میخوره یا اینکه نه؟ من فوق لیسانس حقوق بین الملل هستم با نمره 17.02 با تقریبا" 2 سال سابقه بسیج فعال. جای خوبی میتونه باشه برام؟. ازمون نگهبانی میکشن یا خیر سرش دانشگاهه لباس شخصی میشیم؟
دادا ارادت ... ما هم ظاهرا یگان افتادیم همون دانشگاه امام حسین ولی با دیپلم :D ایشالا با هم نگهانی میدیم دم در :p
پارتی داشته باشی جات خوبه ... همین چند روز پیش رفته بودم یه آمار بگیرم ببینم چه جور جائیه فوق لیسانس نشسته بود تو نگهبانی دم در ورود و خروج ثبت میکرد :eek: اینجوریه کلا ... سربازی چه دیپلم چه دکترا بیگاریه ... اگه پارتی درست حسابی داشته باشی جات خوبه میفته اداری ... ولی گمونم تو ماه 3-4 بار پست داری ... مطمئن نیستم ... بچه ها میگفتن
راستی فقط متاهل ها 5شنبه جمعه آزادن ؟؟؟ ما که خونمون بیخ گوش دانشگاه امام حسینه و مجردیم 5شنبه ها ولمون نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پ.ن : من مجردم منظورم از اهل و عیال نامزد و خانواده م بود ... ببینم اگه خیلی ارزش داشته باشه تو خدمت عقد کنیم یه کم راحت شیم ....

Last edited:

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
آموزشي ميوفتم اردكان يزد برج ١٢ ...
سرده ؟ سخته ؟ پتو ميدن ؟ حمام ميشه رفت يه روز در ميون ؟
عيد رو مرخصي ميدن يا بايد همونجا موند !!!
توي آموزشي خيلي آدم رو ميدونن ؟!! آخه يه مقدار تنگي نفس جزءي دارم ( ولي متاسفانه نشد معافي بگيرم سر اين قضيه ! )

Sent from my iPhone using Tapatalk

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان با کاردانی برق میشه امریه گرفت؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان یه سول پزشکی،من وقتی راه میرم مثلا 15دقیقه از خانه تا ایستگاه اتوبوس ساق پای راستم داغ میکنه و یه جور ضعف به عضلات این قسمت پام دست میده و دیگه تمیتونم درست راه برم.یعنی پاهام رو باید روی زمین بکشم و دیگه جونی برای راه رفتن ندارم،وقتی هم استراحت میکنم اگه مثلا پاهام و مچ آن ها رو دراز کنم اگه یکمی نگه دارم میگیره و باید سریع به حالت قبل برگردونم.با این اوصاف معافیتی شامل حال من میشه؟من ترم آخرم میتونم قیبل از اقدام ،دکتری برم که ببینم اوضام چطوره؟البته یه دکتری که یکمی نظرش با دکتر معرفی شده **** وظیفه یکی باشه.ضمنا دکتر چی باید برم؟؟

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام
توي آموزشي خيلي آدم رو ميدونن ؟!! آخه يه مقدار تنگي نفس جزءي دارم ( ولي متاسفانه نشد معافي بگيرم سر اين قضيه ! )

آخـــــــــــی یادش بخیر
انگار همین دیروز بود داشتم کچل میکردم:D
من پارسال 12/1 اعزام شدم اردکان
احتمال خــــیــــلی زیاد روز اول که میری اونجا جیره استحقاقیتون رو میدن و بعدش 18 - 19 روزی بهتون مرخصی میدن که برید با دوره دیپلمه ها بیاید آموزشی رو شروع کنید
نگران مرخصی نباش ، از روزهای آخر عید بهتون مرخصی میدن تا یک هفته اول عید (احتمال داره بیشتر هم باشه)
نگران بدو بدو نباش ، چون بخوای نخوای یه کم داری . لزومی هم نداره خودتو از پا دربیاری
حالا ریز جزئیات خواستی pm بده بهت بگم چی کار کنی

aali361

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

در مورد دوندن بهت بگم که اره . توی اموزشی ما رو سه دور دور یه زمین به اندازه زمین فوتبال می دوندند . تازه میگفتیم خیلی سخته اما ای دل غافل بعد تقسیم افتادیم ستاد فرماندهی دژبان اجا اون جا 6 دور میدوندند که تازه قدر اموزشی رو فهمیدم . اگه مدرک داشته باشی میتونی ندویی و حتی اگه نداشته باشی با یک کم بازیگری میتونی بپیچونی اما.... هنگام دادن مرخصی حتما برات جبران میکنند . البته چون شما یزد هستید فقط بهتون میاندوره میدن که اونم حتما به همه میدن اما ما تهران بودیم و هر پنج شنبه جمعه مرخصی میداند و اونایی که ورزش نمیکردند رو 2 بار بهشون مرخصی نداند .
اموزشی : کهریزک تهران
یگان : ستاد فرماندهی دژاجا

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
هییییی
من اومدم تا دو شنبه هم مرخصی دادن.خوش گذشت فعلا ببینیم تا بعد چی پیش میاد :دی

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
آخـــــــــــی یادش بخیر
انگار همین دیروز بود داشتم کچل میکردم:D
من پارسال 12/1 اعزام شدم اردکان
احتمال خــــیــــلی زیاد روز اول که میری اونجا جیره استحقاقیتون رو میدن و بعدش 18 - 19 روزی بهتون مرخصی میدن که برید با دوره دیپلمه ها بیاید آموزشی رو شروع کنید
نگران مرخصی نباش ، از روزهای آخر عید بهتون مرخصی میدن تا یک هفته اول عید (احتمال داره بیشتر هم باشه)
نگران بدو بدو نباش ، چون بخوای نخوای یه کم داری . لزومی هم نداره خودتو از پا دربیاری
حالا ریز جزئیات خواستی pm بده بهت بگم چی کار کنی
دادا ماها که 11/19 اعزامیم چه جوریه ؟؟؟ عید رو مرخصی ای میان دوره ای چیزی میدن یه 10 روز برگردیم سر خونه زندگیمون ؟؟؟ بابا کلی کار داریم به خدا ...

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
دادا ماها که 11/19 اعزامیم چه جوریه ؟؟؟ عید رو مرخصی ای میان دوره ای چیزی میدن یه 10 روز برگردیم سر خونه زندگیمون ؟؟؟ بابا کلی کار داریم به خدا ...
سلام
آقا شما که دانشگاه امام حسین پذیرش گرفتی آموزشی احتمالا میوفتی پادگان المهدی (هتل ولیک بابل) البته رو خاتمی یزد و الغدیر اهواز هم حساب باز کن
میاندوره که 100 % بهتون میدن ، یعنی دستور مستقیم ستاد مشترک سپاهه
حالا وقتی اومدی خدمت متوجه میشی خیلیا از سر اجبار و وسط کلی کار و زندگی پا شدن اومدن خدمت نه از سر بیکاری و تنوع!

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
آقا شما که دانشگاه امام حسین پذیرش گرفتی آموزشی احتمالا میوفتی پادگان المهدی (هتل ولیک بابل) البته رو خاتمی یزد و الغدیر اهواز هم حساب باز کن
میاندوره که 100 % بهتون میدن ، یعنی دستور مستقیم ستاد مشترک سپاهه
حالا وقتی اومدی خدمت متوجه میشی خیلیا از سر اجبار و وسط کلی کار و زندگی پا شدن اومدن خدمت نه از سر بیکاری و تنوع!
ایول ... عاشق بابل ام ... دادا مطمئنی خاتمی یزد دیپلمه میگیره ؟؟ شنیده بودم فقط لیسانس به بالا میگیره ... نمیدونم والا ... از کجا میتونم زودتر بفهمم کجا افتادم ؟؟؟ +10 برم میگه یا باید صبر کنم برگ سفید بیاد درب منزل ؟؟؟ برگ سبز که امروز رسید به دستم :D اول همین برج دفترچه رو فرستاده بودم ولی +10 جوابش رو یه هفته ای داد بهم ... باز بدونم آموزشی کجا میفتم خیلی بهتره ...

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

داداش از کجا فهمیدی اردکان میوفتی؟؟ مگه یه هفته قبل اعزام مشخص نمیشه؟
منم ماه 12 اعزامم

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
ایول ... عاشق بابل ام ... دادا مطمئنی خاتمی یزد دیپلمه میگیره ؟؟ شنیده بودم فقط لیسانس به بالا میگیره ... نمیدونم والا ... از کجا میتونم زودتر بفهمم کجا افتادم ؟؟؟ +10 برم میگه یا باید صبر کنم برگ سفید بیاد درب منزل ؟؟؟ برگ سبز که امروز رسید به دستم :D اول همین برج دفترچه رو فرستاده بودم ولی +10 جوابش رو یه هفته ای داد بهم ... باز بدونم آموزشی کجا میفتم خیلی بهتره ...
اگه بیوفتی بابل که با کله افتادی وسط دیگ عسل! بهشته
کی گفته خاتمی فقط لیسانس میگیره؟؟؟!!!!!!!!
10 روز قبل اعزامت برو پلیس +10 المثنی برگ سفیدت رو بگیر

djmehdi_67

Registered User
لایک‌ها
23
دمت گرم دادا
ایشالا که خوش بگذره ... از هیچ چیز آموزشی نمیترسم الی خوابش ..
نمیدونم چرا به دلم افتاده یزد میفتم ... میبد اردکان یا هرجای دیگه ش ... شایدم افتادیم کرمانشاه یا شایدم اهواز ... هرچی خواست خدا باشه همون میشه ... یه کم استرس دارم :p ایشالا که خیره ... فقط مردونگی کنن عید رو ولمون کنن وگرنه خیلی ستم میشه ...

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
بچه ها کسی میدونه برای ثبت کسر خدمت باید چیکار کرد؟؟؟ من 1 اسفند اعزاممه کسری هم دارم، هرچی میگم بهم میگن باید بزاری تا یگانت مشخص بشه، پس اینایی که قبل از اعزامم کسریشون و ثبت میکنن چیکار میکنن؟؟ اگر کسی اطلاع داره بگه خواهشا، میترسم بخوام وایسم تا یگانم مشخص بشه کسریارو بردارن :mad:

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
راستی خوب شد گفتی کرمانشاه!
داداش من سال 82 رفت خدمت (نیرو زمینی دانشگاه امام حسین) آموزشی افتاد شهدای کرمانشاه ، اون موقع امکانات نداشت اما الان خیلی خوب شده
در ضمن شما که نیرو زمینی هستی اردکان نمیوفتی
نگران خواب نباش
منم اوایل خیلی این کم خوابی هاش تو مخم بود ولی بعد آموزشی انقدر پست 2-4 دادم که خواب برام شد آرزو:D
اون یه کم استرس طبیعیه!
بعد هفته اول همه چی برات عادی میشه

esemech

Registered User
لایک‌ها
25
اقایون با کاردانی برق چی کار میشه کرد؟امریه میشه گرفت؟ امیدی هس؟ نیس؟

F0XX

Registered User
لایک‌ها
55
آقا نیرو هوایی افتادم ۳ روز دیگه میشه ۱۵ ماه
تمامش هم تبریز بودم
با رتبه ۷۶ کارشناسی فنی حرفه ای
خدا رو شکر نه پارتی داشتم و نه پول و نه بسیج

۶ ماه دیگه مثل یه مرد سرم رو بالا میگیرم و با کارت پایان خدمت ارتش میرم نیوزلند

راستی ارتش کلاً غذا رو حذف کرده

شهر خودتون نباشید به غا میریید

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
بچه ها کسی میدونه برای ثبت کسر خدمت باید چیکار کرد؟؟؟ من 1 اسفند اعزاممه کسری هم دارم، هرچی میگم بهم میگن باید بزاری تا یگانت مشخص بشه، پس اینایی که قبل از اعزامم کسریشون و ثبت میکنن چیکار میکنن؟؟ اگر کسی اطلاع داره بگه خواهشا، میترسم بخوام وایسم تا یگانم مشخص بشه کسریارو بردارن :mad:
درود
هر کی گفته چرت گفته.شما المثنی برگه سبز را داشته باشید برای کسری می توانید اقدام کنید.هر چی سریعتر اقدام کنید که ساله دیگه از کسری خبری نیست.
برای درآوردن کسری باید بروید یگانی که کارت ایثار یا جانبازی را صادر کرده با در دست داشتن برگه سبز و آخرین مدرک تحصیلی که از دانشگاه گرفتی می توانی اقدام بکنید.

بالا