طراحی الگوریت شیخ الحرم بهتره یا قوامی ؟
اگه حفظیت خوبه شیخ نه قوامی
قوامی امتحانشم فوق العاده سخته
تستی هاش تست ارشد بزنی راحت میشه کمی
تشریحیاش نسبتا اسون تره
نمره هم بین 10 عه تا 15
طراحی الگوریت شیخ الحرم بهتره یا قوامی ؟
اصلا با عزت بر ندارد ! خوبه یبارم چشیدی ها !الان انتخاب واحدم به نظرتون خوبه ؟
نظريه زبان ها و ماشين ها عرفاني-سيدحسين
کارگاه عمومي دلدار شيخي-جواد
طراحي الگوريتم ها قوامي-عليرضا
ساختمان داده ها عزت دوست-شهرداد
ساختمان یه استادی هست به نام اخلاقی این بهتره یا عزت ؟
ذخيره و بازيابي اطلاعات هدايت فر-اميرمهدي
برای اندیشه 1 و 2 فقط رفيعي شمس آبادی و افشارسلام کسی میدونه کدوم استادای اندیشه 2 خوبه؟
یعنی تا الان کسی به مشکل من برنخورده بابا مدار منطقی و مدار 2 و الکترومغناطیس امتحانشون تو یه روزه اگر کسی مثل من هست بریم برای اعتراض.
یه نفری برم اونجا چی بگم آخه.
یعنی تا الان کسی به مشکل من برنخورده بابا مدار منطقی و مدار 2 و الکترومغناطیس امتحانشون تو یه روزه اگر کسی مثل من هست بریم برای اعتراض.
یه نفری برم اونجا چی بگم آخه.
برو خدا رو شکر کن که فقط دو تا از درسات این جوری شده . من ترم قبل 3 تا از درسام رو که باید اون ها رو می گرفتم توی یک روز بود و 2 تای دیگه از درسام پشت سرهم بود
از ویژگیهای تهران توجوب همینه دیگه ... باید ساخت تا فارغ شد![]()
معلوم نیستآقا این سوال منو تو رو خدا جواب بدید
اگر انتخاب واحد نکنم، یعنی شهریه رو ندم (یا شهریه ثابت رو بدم) و انتخاب واحد نکنم چه اتفاقی میوفته؟ میخوام کنکور بدم آخه.
من شهریه رو تقسیط کردم، یعنی ۳۴۰ تومن رو وام گرفتم، وقتی میرم توی پرداخت شهریه آنلاین، نوشته ۴۸۰ تومن بدهکار. این ۴۸۰ تومن همون شهریه متغیره؟ یعنی الان من شهریه ثابت رو دادم؟معلوم نیست
ممکنه اخراج کنن
مرخضی بگیر
ینی شهریه رو بده ولی انتخاب واحد نکن
\معلوم نیست
ممکنه اخراج کنن
مرخضی بگیر
ینی شهریه رو بده ولی انتخاب واحد نکن
خب اگه دادی که مشکلی نیستمن شهریه رو تقسیط کردم، یعنی ۳۴۰ تومن رو وام گرفتم، وقتی میرم توی پرداخت شهریه آنلاین، نوشته ۴۸۰ تومن بدهکار. این ۴۸۰ تومن همون شهریه متغیره؟ یعنی الان من شهریه ثابت رو دادم؟
و اینکه چجوری باید مرخصی بگیرم؟ باید کار خاصی کنم؟
دیشب 43 بود\
سلام، vhdl چند نفر ثبت نام کردن؟
بابا کجا دو تا درسم اینطوری شده
مدار2 - الکترومغناطیس - مدار منطقی
ای خدا...![]()
یا پر شدن یا اصلا کلاس ارایه نشده تو قسمت مشاهده کلاستو ببین اگه ارایه داده باشن اونجا معلوم میشهبچه ها چنتا سوال
1 امتحانایی که تو یه روز هستن رو ساعتشو از کجا میشه فهمید؟؟تنها چیزی که پیدا کردم یه ج-امتحان بود که معنیشو نمیدونم!!
2 وقتی میزنه برای درس مورد نظر شما کلاسی یافت نشد یعنی برای این درس کلاس ارایه نشده یا کلاسا پر شده؟؟
من ترم اولمه انتخاب واحد میکنم خیلی با این اینرول اشنایی ندارم
پس شما هم سه تا درس این طوری داری!!! تازه شدی مثل ترم قبل من !!!باید چند نفر که مشکل شما رو دارن جمع کنی و همگی اعتراض کنید تا شاید تاریخ امتحان رو عوض کنن. ( که این موضوع از این دانشگاه بعیده)