• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
آز مدار 1
کاردان
محمد زمانی
کدوم بهتره ؟

afsooooos

Registered User
لایک‌ها
56
ترم قبل ریاضی و مدار1 اینطوری بود گفتیم بی خیال ترم بعد درست میشه
ولی الان که می بینم کسی هست بتونه :
ساعت 8 امتحان الکترومغناطیس بده
ظهر امتحان مدار منطقی
بعد از ظهر هم مدار 2
حتی گه در طول ترم هم خونده باشی فکر نکنم بتونی تو یه روز همه ی این حجم مطالب رو یک جا جمع بندی کنی و تو یه روز امتحان بدی
اونم این جور درسا رو اندیشه که نیس
:confused::confused::confused:
گروه کامپیوووووووووووووووووتر همه کاراش اینجووووریه
هیچ کاری که برات نمیکنن تازه کلی وقتت هم میگیرن
اخرش هم میگن مشکل خودتونه...

peymanra

Registered User
لایک‌ها
19
قابل توجه دوستان مکانیک : استاد فلاح برای انتقال حرارت 1 و نیروگاه در ترم های قبل نمره خوب میداد (لااقل نمره خودتو میداد!!!) اما این ترم کاملا متفاوت از گذشته امتحان بصورت کتاب باز بود و جالب اینکه به صورت خیلی وحشتناک بدون اینکه اوراق را تصحیح کند به صورت کاملا رندومی نمره داده بود:mad: خیل کثیری از دوستان انتقال 1 با نمره وزین 9.75 افتاده بودن:D

و همین اتفاق برای نیروگاه هم افتاد ( خدا رو شکر کنین که دیگه برای ترم بعد ارائه نداده) همه ی اونهایی رو که بچه خرخون بودن و می گفتن 20 میشیم 16 داده بود. :(:mad: آخه این انصافه!!!!!!!!!!!
راست میگی این از دو ترم پیش داشت شرو میکرد من انتقال 1 میشدم15 بهم داد12

esi-mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
یا پر شدن یا اصلا کلاس ارایه نشده تو قسمت مشاهده کلاستو ببین اگه ارایه داده باشن اونجا معلوم میشه
تو مشاهده کلاس اون پایین ساعت امتحان داره که ساعت اول 8-10 ساعت دوم 11-1 ساعت سوم 2-4 ساعت چهارم 5-7
ج امتحان همون ساعت امتحان که جلوش اینایی که بالا نوشتم و نوشته.

ساعات تشکيل جلسات امتحان
  1. جلسه اول: 10 - 8
  2. جلسه دوم: 13 - 11
  3. جلسه سوم: 16 - 14
  4. جلسه چهارم: 19 - 17

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
نمره ها اومدن!:Dدم استاد ها گرم ازشون راضیم شدید:rolleyes:
خود استاد ها در حق خودشون ظلم کردن!اگر این نمره ی ریاضیه زودتر میومدش خب با همین استاده برمیداشتم:oops:الان ریاضی رو با یه استاد ناشناس برداشتم بدبخت شدم رفت خب:(:mad:
راستی دوستان بنظرتون برای من 6 ام دوباره رکوردم باز میشه عایا؟:D
ریاضی1؟
ترم پیش با کی داشتی؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
قابل توجه دوستان مکانیک : استاد فلاح برای انتقال حرارت 1 و نیروگاه در ترم های قبل نمره خوب میداد (لااقل نمره خودتو میداد!!!) اما این ترم کاملا متفاوت از گذشته امتحان بصورت کتاب باز بود و جالب اینکه به صورت خیلی وحشتناک بدون اینکه اوراق را تصحیح کند به صورت کاملا رندومی نمره داده بود:mad: خیل کثیری از دوستان انتقال 1 با نمره وزین 9.75 افتاده بودن:D

و همین اتفاق برای نیروگاه هم افتاد ( خدا رو شکر کنین که دیگه برای ترم بعد ارائه نداده) همه ی اونهایی رو که بچه خرخون بودن و می گفتن 20 میشیم 16 داده بود. :(:mad: آخه این انصافه!!!!!!!!!!!
اقا اینجوری نگو استاد فلاح خیلی دست به نمرش خوبه واسه این کارش دلیل داره خب حضور غیاب نداره وقتی از یه کلاس 40 نفره 5 نفر سر کلاس حاضر باشن همینطور میشه دیگه در کل ایجوری نگوکه ...........
شما سرمست میشناسی چطوره برا درس ارتعاشات یا طباطبایی؟(جباری خودم آمارشو دارم)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
مهسا خانم همه نمرات اومد ؟معدل هنوز بالای 17 ؟

peymanra

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان کسی این استادو میشناسه؟(شمسيني غياثوند-منوچهر)
مبانی برق ارائه داده

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
گروه کامپیوووووووووووووووووتر همه کاراش اینجووووریه
هیچ کاری که برات نمیکنن تازه کلی وقتت هم میگیرن
اخرش هم میگن مشکل خودتونه...

من کوتاه بیا نیستم شده اون دانشکده رو رو سرشون خراب کنم درستش می کنم.
یعنی چی آخه کم کم دارم به این نتیجه می رسم که اینا با انداختن 3 امتحان در یک روز یه هدف بیشتر ندارن
انداختن بچه ها و برداشتن دوباره واحد پاس نشده و شهریه گرفتن بیشتر
وگرنه یعنی کسی اونجا نیست اندازه گنجشک عقل تو کلش باشه من که طبق چارت درسی خودشون پیش رفتم.

peymanra

Registered User
لایک‌ها
19
اقا اینجوری نگو استاد فلاح خیلی دست به نمرش خوبه واسه این کارش دلیل داره خب حضور غیاب نداره وقتی از یه کلاس 40 نفره 5 نفر سر کلاس حاضر باشن همینطور میشه دیگه در کل ایجوری نگوکه ...........
شما یکی دو ترم پیش با فلاح نداشتی که اینجوری میگی
سرمست بد نیست من ترم پیش داشتم پروژه میگیره پریروز تازه پروژرو تحویل دادیم هنوز نمررو نداده......فکر نمیکنم نمره بالا بده اینجور که از ترمای قبلش خبر دارم

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
من کوتاه بیا نیستم شده اون دانشکده رو رو سرشون خراب کنم درستش می کنم.
یعنی چی آخه کم کم دارم به این نتیجه می رسم که اینا با انداختن 3 امتحان در یک روز یه هدف بیشتر ندارن
انداختن بچه ها و برداشتن دوباره واحد پاس نشده و شهریه گرفتن بیشتر
وگرنه یعنی کسی اونجا نیست اندازه گنجشک عقل تو کلش باشه من که طبق چارت درسی خودشون پیش رفتم.

حرفتو گوش نمیدن.
خودتو خسته نکن.
اگه مشید من قبل تو این کارو کرده بودم.نه اینکه دو سال همین طوری واحد بردارم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
من اعصاب ندارم .هر استادی رو میام می گم اینو بر می دارم می زنن پر می کنن می رم سراغ یکی دیگه تداخل با یه درس دیگه داره انتخاب اون یکی رو عوض می کنم بر می گردم می بینم این کی هم پر شده می رم سراغ بعدی انتخاب واحدم باز شه فکر کنم ته دیگم نمونه .فاتحی هم انقدر ماست هست که عمرا افزایش ظزفیت نمی ده حتی مزخرفترین استاد 2 نفرم بمونه

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنون
بله تو اون قسمت دیدم ارایه شده ولی میزنه کلاسی یافت نشد که یعنی پر شده!
حالا من چیکار باید بکنم؟ظرفیت اضافه میکنن؟؟یا باید مرتب رفرش کنم ببینم یکی خالی میکنه یا نه؟
امکانش هست که یه کلاس جدید اضافه بشه؟؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
شما یکی دو ترم پیش با فلاح نداشتی که اینجوری میگی
سرمست بد نیست من ترم پیش داشتم پروژه میگیره پریروز تازه پروژرو تحویل دادیم هنوز نمررو نداده......
طباطبایی نمیشناسی؟
ترم گذشته نیروگاه داشتم شدم 16.5 هرچند سوال 1 خیلی طولانی بود اما تمام مثالاش رو تقریبا حل کردم دو ترم بیش انتقال 1 شدم 17

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
من اعصاب ندارم .هر استادی رو میام می گم اینو بر می دارم می زنن پر می کنن می رم سراغ یکی دیگه تداخل با یه درس دیگه داره انتخاب اون یکی رو عوض می کنم بر می گردم می بینم این کی هم پر شده می رم سراغ بعدی انتخاب واحدم باز شه فکر کنم ته دیگم نمونه .فاتحی هم انقدر ماست هست که عمرا افزایش ظزفیت نمی ده حتی مزخرفترین استاد 2 نفرم بمونه

اروم باش :دی
اعصاب خودتو بهم نریز :)

ممنون
بله تو اون قسمت دیدم ارایه شده ولی میزنه کلاسی یافت نشد که یعنی پر شده!
حالا من چیکار باید بکنم؟ظرفیت اضافه میکنن؟؟یا باید مرتب رفرش کنم ببینم یکی خالی میکنه یا نه؟
امکانش هست که یه کلاس جدید اضافه بشه؟؟

پروفایلتو بسپر دست دوستت ، برو یونی اضافه ظریفت بگیر
یا اینکه میتونی بشینی رفرش کنی بلکه یکی حذف کزد یا اضافه ظرفیت براش گرفتن تو هم برداری
کلاس جدید نه.

esi-mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29

فلاح این ترم واقعا نامردی کرد . سر جلسه نیروگاه همه بچه هاجواباشونو با هم چک می کردن و راه حل هم دقیقا مثل حل مسئله های نمونه خودش بود که جلسه آخر حل کرده بود ولی وقتی نمره ها اومد نمره ها پایین و دور از انتظار بود. کسی که راه حل و جواباش با دوستش یکی بود ولی نمره هاشون یکی نبود. ترم پیش 20 هم زیاد داده بود اما این ترم بالاترین نمره 16 و 17 بود.

در مورد ارتعاشات جباری که خودت میدونی سوالات امتحان زیاده و وقت کم میاد و در نهایت نمره پایین و یا افتاده .
سرمست برای ارتعاشات خوبه چون از دوستان که پرسیدم پروژه میده و نصف نمره هم برای پروژه است و نمره هم خوب میده.
طباطبایی هم که جدیده نمیشناسم اما تعریف خوبی ازش نمیشه اگه دقت کنی کلاساش هم به زور پر میشه حتی کلاس نقشه کشیش.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
مهسا خانم همه نمرات اومد ؟معدل هنوز بالای 17 ؟
دو تا از نمرات دیشب و امروز رگباری اومدن:confused:خیلی ازتون ممنونم برام دیروز ایجاد استرس کردین و انتخاب واحد کردم واگرنه الان حسرتشو میخوردم;)
معدل:Dنه هنوز متاسفانه بالای 17 نیستش ولی خب تو مرزه:D:rolleyes:
آقای صیدی هم نمره رو دادش:)خوب نمره داده من ازش راضیم دمش گرم:p

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
ترم قبل ریاضی و مدار1 اینطوری بود گفتیم بی خیال ترم بعد درست میشه
ولی الان که می بینم کسی هست بتونه :
ساعت 8 امتحان الکترومغناطیس بده
ظهر امتحان مدار منطقی
بعد از ظهر هم مدار 2
حتی گه در طول ترم هم خونده باشی فکر نکنم بتونی تو یه روز همه ی این حجم مطالب رو یک جا جمع بندی کنی و تو یه روز امتحان بدی
اونم این جور درسا رو اندیشه که نیس
:confused::confused::confused:

با بی مسئولیتی تمام اگه بیرون نندازنتون و لطف کنن حرفتون رو گوش کنن این جواب رو میشنوی :
" خودت در برداشتی یا افتادی یا حذف کردی ، مشکل خودته ! میخواستی ترم 3 مغناطیس رو ، ترم 4 مدار 2 ، ترم 5 مدار منطقی رو پاس کنی تا به این روز نیفتی ! "
هیچ دانشگاهی انقدر فشرده امتحان نمیگیریه که اینا میگیرن ، و اصلا عوض نمیکنن تاریخ امتحانا رو !

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
:)
پروفایلتو بسپر دست دوستت ، برو یونی اضافه ظریفت بگیر
یا اینکه میتونی بشینی رفرش کنی بلکه یکی حذف کزد یا اضافه ظرفیت براش گرفتن تو هم برداری
کلاس جدید نه.

آخه من تهران نیستم
اضافه ظرفیت راحت میدن؟؟
اگه یکی از دوستام بره بجای من قبول میکنن یا حتما خودم باید باشم؟؟

بالا