افشار که نداره شمس ابادی هم پره من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای اندیشه 1 و 2 فقط رفيعي شمس آبادی و افشاراگر 20 می خواهی با یکی از این دو نفر بردار
![]()
افشار که نداره شمس ابادی هم پره من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای اندیشه 1 و 2 فقط رفيعي شمس آبادی و افشاراگر 20 می خواهی با یکی از این دو نفر بردار
![]()
گروه کامپیوووووووووووووووووتر همه کاراش اینجووووریهترم قبل ریاضی و مدار1 اینطوری بود گفتیم بی خیال ترم بعد درست میشه
ولی الان که می بینم کسی هست بتونه :
ساعت 8 امتحان الکترومغناطیس بده
ظهر امتحان مدار منطقی
بعد از ظهر هم مدار 2
حتی گه در طول ترم هم خونده باشی فکر نکنم بتونی تو یه روز همه ی این حجم مطالب رو یک جا جمع بندی کنی و تو یه روز امتحان بدی
اونم این جور درسا رو اندیشه که نیس![]()
راست میگی این از دو ترم پیش داشت شرو میکرد من انتقال 1 میشدم15 بهم داد12قابل توجه دوستان مکانیک : استاد فلاح برای انتقال حرارت 1 و نیروگاه در ترم های قبل نمره خوب میداد (لااقل نمره خودتو میداد!!!) اما این ترم کاملا متفاوت از گذشته امتحان بصورت کتاب باز بود و جالب اینکه به صورت خیلی وحشتناک بدون اینکه اوراق را تصحیح کند به صورت کاملا رندومی نمره داده بودخیل کثیری از دوستان انتقال 1 با نمره وزین 9.75 افتاده بودن
و همین اتفاق برای نیروگاه هم افتاد ( خدا رو شکر کنین که دیگه برای ترم بعد ارائه نداده) همه ی اونهایی رو که بچه خرخون بودن و می گفتن 20 میشیم 16 داده بود.آخه این انصافه!!!!!!!!!!!
یا پر شدن یا اصلا کلاس ارایه نشده تو قسمت مشاهده کلاستو ببین اگه ارایه داده باشن اونجا معلوم میشه
تو مشاهده کلاس اون پایین ساعت امتحان داره که ساعت اول 8-10 ساعت دوم 11-1 ساعت سوم 2-4 ساعت چهارم 5-7
ج امتحان همون ساعت امتحان که جلوش اینایی که بالا نوشتم و نوشته.
ریاضی1؟نمره ها اومدن!دم استاد ها گرم ازشون راضیم شدید
خود استاد ها در حق خودشون ظلم کردن!اگر این نمره ی ریاضیه زودتر میومدش خب با همین استاده برمیداشتمالان ریاضی رو با یه استاد ناشناس برداشتم بدبخت شدم رفت خب
راستی دوستان بنظرتون برای من 6 ام دوباره رکوردم باز میشه عایا؟![]()
اقا اینجوری نگو استاد فلاح خیلی دست به نمرش خوبه واسه این کارش دلیل داره خب حضور غیاب نداره وقتی از یه کلاس 40 نفره 5 نفر سر کلاس حاضر باشن همینطور میشه دیگه در کل ایجوری نگوکه ...........قابل توجه دوستان مکانیک : استاد فلاح برای انتقال حرارت 1 و نیروگاه در ترم های قبل نمره خوب میداد (لااقل نمره خودتو میداد!!!) اما این ترم کاملا متفاوت از گذشته امتحان بصورت کتاب باز بود و جالب اینکه به صورت خیلی وحشتناک بدون اینکه اوراق را تصحیح کند به صورت کاملا رندومی نمره داده بودخیل کثیری از دوستان انتقال 1 با نمره وزین 9.75 افتاده بودن
و همین اتفاق برای نیروگاه هم افتاد ( خدا رو شکر کنین که دیگه برای ترم بعد ارائه نداده) همه ی اونهایی رو که بچه خرخون بودن و می گفتن 20 میشیم 16 داده بود.آخه این انصافه!!!!!!!!!!!
گروه کامپیوووووووووووووووووتر همه کاراش اینجووووریه
هیچ کاری که برات نمیکنن تازه کلی وقتت هم میگیرن
اخرش هم میگن مشکل خودتونه...
شما یکی دو ترم پیش با فلاح نداشتی که اینجوری میگیاقا اینجوری نگو استاد فلاح خیلی دست به نمرش خوبه واسه این کارش دلیل داره خب حضور غیاب نداره وقتی از یه کلاس 40 نفره 5 نفر سر کلاس حاضر باشن همینطور میشه دیگه در کل ایجوری نگوکه ...........
شما سرمست میشناسی چطوره برا درس ارتعاشات یا طباطبایی؟(جباری خودم آمارشو دارم)
من کوتاه بیا نیستم شده اون دانشکده رو رو سرشون خراب کنم درستش می کنم.
یعنی چی آخه کم کم دارم به این نتیجه می رسم که اینا با انداختن 3 امتحان در یک روز یه هدف بیشتر ندارن
انداختن بچه ها و برداشتن دوباره واحد پاس نشده و شهریه گرفتن بیشتر
وگرنه یعنی کسی اونجا نیست اندازه گنجشک عقل تو کلش باشه من که طبق چارت درسی خودشون پیش رفتم.
طباطبایی نمیشناسی؟شما یکی دو ترم پیش با فلاح نداشتی که اینجوری میگی
سرمست بد نیست من ترم پیش داشتم پروژه میگیره پریروز تازه پروژرو تحویل دادیم هنوز نمررو نداده......
من اعصاب ندارم .هر استادی رو میام می گم اینو بر می دارم می زنن پر می کنن می رم سراغ یکی دیگه تداخل با یه درس دیگه داره انتخاب اون یکی رو عوض می کنم بر می گردم می بینم این کی هم پر شده می رم سراغ بعدی انتخاب واحدم باز شه فکر کنم ته دیگم نمونه .فاتحی هم انقدر ماست هست که عمرا افزایش ظزفیت نمی ده حتی مزخرفترین استاد 2 نفرم بمونه
ممنون
بله تو اون قسمت دیدم ارایه شده ولی میزنه کلاسی یافت نشد که یعنی پر شده!
حالا من چیکار باید بکنم؟ظرفیت اضافه میکنن؟؟یا باید مرتب رفرش کنم ببینم یکی خالی میکنه یا نه؟
امکانش هست که یه کلاس جدید اضافه بشه؟؟
اقا اینجوری نگو استاد فلاح خیلی دست به نمرش خوبه واسه این کارش دلیل داره خب حضور غیاب نداره وقتی از یه کلاس 40 نفره 5 نفر سر کلاس حاضر باشن همینطور میشه دیگه در کل ایجوری نگوکه ...........
شما سرمست میشناسی چطوره برا درس ارتعاشات یا طباطبایی؟(جباری خودم آمارشو دارم)
دو تا از نمرات دیشب و امروز رگباری اومدنمهسا خانم همه نمرات اومد ؟معدل هنوز بالای 17 ؟
ترم قبل ریاضی و مدار1 اینطوری بود گفتیم بی خیال ترم بعد درست میشه
ولی الان که می بینم کسی هست بتونه :
ساعت 8 امتحان الکترومغناطیس بده
ظهر امتحان مدار منطقی
بعد از ظهر هم مدار 2
حتی گه در طول ترم هم خونده باشی فکر نکنم بتونی تو یه روز همه ی این حجم مطالب رو یک جا جمع بندی کنی و تو یه روز امتحان بدی
اونم این جور درسا رو اندیشه که نیس![]()
پروفایلتو بسپر دست دوستت ، برو یونی اضافه ظریفت بگیر
یا اینکه میتونی بشینی رفرش کنی بلکه یکی حذف کزد یا اضافه ظرفیت براش گرفتن تو هم برداری
کلاس جدید نه.