mahsa728
Registered User
- نوشتهها
- 226
- لایکها
- 400
آره ریاضی یکریاضی1؟
ترم پیش با کی داشتی؟
با اقای ضیاء منش استاد خوبیه اگر درسو باهاش پیش برین و البته جلو چشمش خودتونو بهش نشون بدین دیگه
آره ریاضی یکریاضی1؟
ترم پیش با کی داشتی؟
آخه من تهران نیستم
اضافه ظرفیت راحت میدن؟؟
اگه یکی از دوستام بره بجای من قبول میکنن یا حتما خودم باید باشم؟؟
مغناطيس. روهم حذف كن واز ترم بعدت يه درس ديکه بردارممنون دوستان
چی کار میشه کرد دانشگاه مازاده دیگه
سوال آخر این که این انتخاب واحد منه اگر استادی ناجوره یا گزینه ی بهتری هست راهنمایی کنید:
![]()
بازم تشکر از همه
دوستان خواهشا برای دروس زیر چندتا استاد معرفی کنید
معادلات شما بگید؟
فیزیک 2 مهشید نژاد نیک چطوره؟
از فیزیک 2 با فرشته امینی برداشتم.چطوره؟
از فیزیک 1 یه نفر بگید که بشه ازش نمره بالا گرفت و گیر نباشه
مهندسی نرم 2 با سلاجغه برداشتم .چطوره؟این ترم هم پروژه میخواد و مثل نرم 1 سخت میگیره؟
پایگاه داده به غیر از روحانی کسی نمونده!!!کسی باهاش داشته که پاس کرده باشه و به ما تجربش رو بگه؟
طراحی کامپایلر با فرمیسک ناصر زاده برداشتم.چطوری نمره میده؟
ممنون
راستی این قضیه اضافه ظرفیت به صورت تلفنی امکانش نیست؟؟؟
حتما باید حضوری باشه؟؟؟
چون دوستامم زنگ زدم هیچ کدوم تهران نیستن![]()
به ما 89 ای ها هم هیچی نرسید:|این ورودی های 89 دارن چیکار میکنن کل کلاسارو شخم زدن موندم چی بردارم احتمالا هیچی![]()
بچه ها واسه آمار کی خوبه از لحاظ نمره دادن؟
آقابیگ
محسن راد
شفیعی موسوی
قرباني مندولکاني-مهرزاد
امیر مهاجری
غلامحسین یاری
طباطبایی تازه ترم پیش اولین ترمش بود از بچه ها که باهاش داشتن یکه از امتحانش رازی بود یکی دیگه میگفت سخت بود در حد جباری!نمره دادنشم دیگه خبر ندارم...طباطبایی نمیشناسی؟
ترم گذشته نیروگاه داشتم شدم 16.5 هرچند سوال 1 خیلی طولانی بود اما تمام مثالاش رو تقریبا حل کردم دو ترم بیش انتقال 1 شدم 17
نه باوو با کیقباده - قبوله ولش کنمغناطيس. روهم حذف كن واز ترم بعدت يه درس ديکه بردار
send from 1100
ما ترم پیش ی همچین مشکلی داشتیممن کوتاه بیا نیستم شده اون دانشکده رو رو سرشون خراب کنم درستش می کنم.
یعنی چی آخه کم کم دارم به این نتیجه می رسم که اینا با انداختن 3 امتحان در یک روز یه هدف بیشتر ندارن
انداختن بچه ها و برداشتن دوباره واحد پاس نشده و شهریه گرفتن بیشتر
وگرنه یعنی کسی اونجا نیست اندازه گنجشک عقل تو کلش باشه من که طبق چارت درسی خودشون پیش رفتم.
ممنون دوستان
چی کار میشه کرد دانشگاه مازاده دیگه
سوال آخر این که این انتخاب واحد منه اگر استادی ناجوره یا گزینه ی بهتری هست راهنمایی کنید:
![]()
بازم تشکر از همه
مغناطيس. روهم حذف كن واز ترم بعدت يه درس ديکه بردار
send from 1100
از فیزیک 1،زینب ازادی مطلق خوووب بود فقطم از حررارت ازمون امتحان گرفتدوستان خواهشا برای دروس زیر چندتا استاد معرفی کنید
معادلات شما بگید؟
فیزیک 2 مهشید نژاد نیک چطوره؟
از فیزیک 2 با فرشته امینی برداشتم.چطوره؟
از فیزیک 1 یه نفر بگید که بشه ازش نمره بالا گرفت و گیر نباشه
مهندسی نرم 2 با سلاجغه برداشتم .چطوره؟این ترم هم پروژه میخواد و مثل نرم 1 سخت میگیره؟
پایگاه داده به غیر از روحانی کسی نمونده!!!کسی باهاش داشته که پاس کرده باشه و به ما تجربش رو بگه؟
طراحی کامپایلر با فرمیسک ناصر زاده برداشتم.چطوری نمره میده؟
ممنون
واحدایی که من میخواستم تا دیشب بود اما الان دریغ از یکیش .به ما 89 ای ها هم هیچی نرسید:|
به اوون 88 و ما قبلیا و اوون سهمیه دارا بگو که همرو خوردن. :|