اگه از اینا اساتیدو میدونی دریغ نکن....انتقال 2
کنترل اتوماتیک
شاید سوخت و احتراق
اندیشه 2
تهویه مطبوع
دیگه هر کدوم بهم رسید!
اگه از اینا اساتیدو میدونی دریغ نکن....انتقال 2
کنترل اتوماتیک
شاید سوخت و احتراق
اندیشه 2
تهویه مطبوع
دیگه هر کدوم بهم رسید!
برنامه نویسی پیشرفته رو یا هاشمیان پر شده بود یا ارائه نداده بود استاد دیگه ای هم نمیشناختم بی خیالش شدم!وا!!چرا برنامه نویسی پیشرفته برنداشتی این ترم؟؟؟؟؟؟
گسسته هم خوبه یه کاریش میشه کرد ولی اگه فیضیان بود بهتر بود!حالا غصه شو نخور جواب سوال بالا رو بده!
ممنون اینارو اصلا نمیشناختم و همینجوری بر طبق زمان کلاس ها باهاشون برداشتم الان خوشحال شدم استادای خوبینگسسته با فیضیان بردار ،فیضیااااااااان عالیه...
نسرین هم خوووبه،با دخترا رابطش خوووبه
سعی کن زیاد بری پای تخته و تمرین حل کنی
فیزیک 2 هم که میگن خیلی خوووووووووووبه
فقط گسسته رو عوض کن
اشکال نداره درسای تخصصیت خووووب باشهاینا هم تموم شدن.![]()
من با ابجدیم حال میکنما سیالات 2 ترم پیش شدم 12 میگن انتقالش اسون ترهانتقال 2 آرش زند
تهویه رستگاری
کنترل کیهانی
پیر نیا هم خووووبه من هنوووز نمره ام نیووومده اما مبانیو خوووب پاس کردبرنامه نویسی پیشرفته رو یا هاشمیان پر شده بود یا ارائه نداده بود استاد دیگه ای هم نمیشناختم بی خیالش شدم!بنظرت اگر ششم رکوردم باز شد و هاشمیان بودش و باهاش برداشتم چه درسی رو بحذفم و اینو بردارم؟
فیضیان هم پر شده بود یا ارائه نداده بود ندیدمش باهاش بردارم دوستم گفتش اینو بردار منم اینو برداشتمحالا هم حذف و اضافه هستش و هم 6 ام
خداکنه بهم کلاسش برسه باهاش بردارم
ممنون اینارو اصلا نمیشناختم و همینجوری بر طبق زمان کلاس ها باهاشون برداشتم الان خوشحال شدم استادای خوبین
گسسته رو ببینم 6 ام فیضیان ارائه میده یا نهاگر ارائه داد حتما باهاش بر میدارم
![]()
اشکال نداره درسای تخصصیت خووووب باشه
بقیش مشکلی ندااااره
همین که کلاس گیرت اومده خووودش کلیه
باید خدارووووووشکر کنی
چووون زود پر میشه..
اخه ارش زندم پرهمن با ابجدیم حال میکنما سیالات 2 ترم پیش شدم 12 میگن انتقالش اسون تره
انتقال 2 ابجدی فصل 5-6-7 هلمن درس میده امتحان جزوه باز و بسیار سنگینمن با ابجدیم حال میکنما سیالات 2 ترم پیش شدم 12 میگن انتقالش اسون تره
اره ازش بد نشنیدم از اصلانی مطلب کمتر میگه -همین یه کلاسو داره بس برداراخه ارش زندم پره
راستی طراحی مبدل محمدی میشناسی؟
نمره اتون اومد میشه خبرشو بهم بدید؟پیر نیا هم خووووبه من هنوووز نمره ام نیووومده اما مبانیو خوووب پاس کرد
تو حذف و اضافه نمیتووونی تغییر بدیا...
یه جوری میگی انگار هم ورودی های خودت از این کارا می کردن.هم ورودیاتون ماستن بخدا
خب برین این درسا رو پرکنین که ظرفیت بدن آخه
دیگه پیشرفته استاد انتخاب کردن نداره درس به اون پشمکی. اون ساختمان گسسته رو فقط من بهت هشدار بدم اگه با فیضیان برداری چیزی از درس متوجه نمیشی. رندوم یه نمره ای بین 14-16 میده میره. خیلی آدم نرمالی نیست. کسی هم اسکلش کنه کاملا همکاری میکنه و اسکل بازی در میاره ولی آخرش با 9 میندازه. زرین زاد سخت گیره.نمره اتون اومد میشه خبرشو بهم بدید؟
حذف و اضافه رو که میدونم ولی خب بنظرتون 6 ام که زمان انتخاب واحد ورودی های امساله که منم جزوشونم دوباره رکوردم باز نمیشه؟یکی از دوستان گفتش که باز میشه برای همین میگم میتونم تغییرشون بدم
![]()
یعنی تا الان کسی به مشکل من برنخورده بابا مدار منطقی و مدار 2 و الکترومغناطیس امتحانشون تو یه روزه اگر کسی مثل من هست بریم برای اعتراض.
یه نفری برم اونجا چی بگم آخه.
منم مولتی مدیا میخواستم بهم نرسیدواحدایی که من میخواستم تا دیشب بود اما الان دریغ از یکیش .
عاقا با شمام بله با شما اون واحدو من نیاز دارم برندار
نمره دادنشو فردا میده.میتونم اوون موقع با قطعیت بگم چطورهفردا رکوردها بسته میشن که!!
یعنی اوون دکمه ثبت نهایی رو 10 بار میتونی بزنیممنون که جواب میدین آقا امیر
یه سوالام بالای صفحه قبل پرسیدم ممنون میشم جواب بدید به اضافه اینکه قضیه این 10 بار ثبت نهایی چیه؟میشه یه توضیحی دربارش بهم بدین؟
ممنونم ازتون
بچه ها من چطوری میتونم بفهمم یه کلاسی که پر شده کی یه نفر خالی میکنه سریع بجاش بگیرم؟؟
فقط یه چیزیو درست کن توش دو ترم پیش من با کاظمی تبرید داشتم حظور غیاب میکردانتقال 2 ابجدی فصل 5-6-7 هلمن درس میده امتحان جزوه باز و بسیار سنگین
آرش زند 15 صفحه جزوه + فصل 6 انتقال حرارت اینکرربرا
حال با خودته
یه سری به اینجا بزن
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-اساتید-تهران-جنوب.417679/page-11
اگه واحدایی که برداشتی فقط همینایی باشن که گفتی پس تا الان 16 واحد برداشتی ینی 4 واحد دیگه میتونی برداری بازم.پیرنیا رو هم حتما از بچه ها بپرس پیشرفته ش چه جوریه اگه خوب بود بردار.منشی هم خوبه برداری.این ترم ارائه داد؟در کل اینو بگم که صمیمی و کی نژاد اولویت یکی بعد از آخرت! باشنبرنامه نویسی پیشرفته رو یا هاشمیان پر شده بود یا ارائه نداده بود استاد دیگه ای هم نمیشناختم بی خیالش شدم!بنظرت اگر ششم رکوردم باز شد و هاشمیان بودش و باهاش برداشتم چه درسی رو بحذفم و اینو بردارم؟
فیضیان هم پر شده بود یا ارائه نداده بود ندیدمش باهاش بردارم دوستم گفتش اینو بردار منم اینو برداشتمحالا هم حذف و اضافه هستش و هم 6 ام
خداکنه بهم کلاسش برسه باهاش بردارم
![]()