• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
نه تا اونجایی که من تعریفشو شنیدم صدر منوچهری اصلا استاد خوبی نیست بازم می گم شنیدم خودم باهاش تا به حال کلاس نداشتم.
صد منوچهری من باهاش آز مدار الکتریکی ۱ داشتم.از ۳۰۰ نمره حساب میکرد.۱۰۰ نمره حظور،۱۰۰ نمره گزارش،۱۰۰ نمره امتحان عملی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
بعد از مبانی پشمک ترین درسه. حداقل اینه که به استاد انتخاب کردن نیست. هر کدومش رو برداری فرقی نمیکنه. ساعتت رو هماهنگ کن فقط!
"درست و حسابی درس بدن و نمره ی خود ادم رو بدن" همون زرین زاد 100%. الآن من ساختمان گسسته رو پاس کردم ولی قسم میخورم حتی نمیدونم در مورد چیه. دوستام که با زرین زاد پاس کردن میدونن :دی
پس همین زرین زاد اوکیه؟منظورتونو فهمیدم بین نمره و درس یکیرو باید انتخاب کنم :eek:ولی خب فکر کنم درسه مهم تر باشه!تو کنکور این درس میادش دیگه مگه نه؟:)

یه مطلبی رو راحت بگم مکننه پیشرفته برات سخت باشه ممکنه راحت باشه ولی اگر برنداری چارتت قفل می شه و بعدا به مشکل می خوری درسات باز نمی شن نگاه کن سمت راست چارت رو کلن می بنده
آره خودم فهمیدم چه اشتباهی کردم وقتی راکی جان گفتش تازه فهمیدم:(خداکنه 6ام رکوردم باز بشه اندیشه رو بحذفم اینو برش دارم:rolleyes:

برنامه سازي پيشرفترو حتما بردار،فوقش حذف ميكني ترم بعد هم نياز ميشه ولي بر نداري گير ميكني بعدا.من با منشي داشتم و به نظرم درس دادنش عاليه و نمره خودتو ميده.

ممنون حتما با منشی برمیدارم....;)
الان یه چیزی برام سوال شدش!در درجه ی دوم اگر هاشمیان بهم نرسید با منشی بردارم یا اینکه هاشمیان و منشی سطحشون یکیه؟:)

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
قربونت اگه می خواستم یه ترم عقب بندازم که مشکلی نبود تازه ترم بعد هم خدا می دونه چه واحدایی امتحاناشون با هم تو یه روز می افته .:confused:
اینم بگم درسته تازه ترم سه هستم ولی یه مشکل جدی دارم که اینجا جاش نیست بگم باید هرچه سریعتر تحصیلات رو تموم کنم .:(
قربونت هرچیزی بهایی داره :) حالا که میخوای زود تموم کنی پس باید به خودت یه ذره فشار بیاری. المغ که با کیقباد حله. مدار2 هم که درس سختی نیست در طول ترم بخونی راحت نمره خوب میگیری. مدار منطقی هم که گفتم با کی برداری راحته. با فرازکیش خوب نمره میگیری. خلاصه خر و خرما با هم نمیشه.

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
خب من دو سه بار اون تایید نهایی رو زدم ولی هنوز نوشته 10 بار مجاز به تایید نهایی هستید!
اینکه نوشتین تعداد برات کم بشه دقیقا یعنی چی ؟متوجه نشدم!

درمورد رفرش کردن سایت هم که فرمودین دقیقا کجت باید رفرش کنم؟؟
من اون دوتا کلاسی که میخوامشون و پر هستن رو از قسمت انتخاب درس انتخاب کردم و وارد لیستم شدن حالا هی انتخابشون میکنم و گزینه انتخاب کلاس رو میزنم
همینجوری باید باشه؟اگه اشتباهه ممنون میشم روش درستشو بهم توضیح بدین

یعنی از 10 تا کمتر باشه.

همین طوریه که گفتین
دوستان معماری موحدی بهتره یا صالح نمدی یا کتیرایی ؟
موحدی راحتتر نمره میده
کتیرایی درس خوندن میخواد ولی به جاش درس یاد میگیری

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
معماری با کتیرایی چه جور میشه ازش نمره خوب گرفت؟؟

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
ممنون حتما با منشی برمیدارم....;)
الان یه چیزی برام سوال شدش!در درجه ی دوم اگر هاشمیان بهم نرسید با منشی بردارم یا اینکه هاشمیان و منشی سطحشون یکیه؟:)
منشی سطحش بالاتره

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
البته کتیرایی جزوه تایپی آماده داره نمونه سوالم میده.از این نظر که می دونی چی بخونی برای امتحانش خیلی خوبه .ولی خوب امتحانش گلابی نیست.همه نکته هارو باید بلد باشی

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
ببین دوست عزیز درسته که من می خوام زود تموم کنم (البته همچینم زود تموم نمیشه همون 8 ترمه) امّا لازمه بهت بگم ترم پیش هم که خیلی از بچه ها الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی داشتند اونا هم همین مشکل رو داشتند (هر ترم داشتند و دارند و خواهند داشت) ولی مشکل من اینجاست که تو این دانشگاه هیشکی صداش در نمی آد اگه بگن ده تا امتحانم تو یه روزه هیچکس هیچ چی نمیگه ولو اگه همه هم بیفتن.

بذار یه قضیه دیگرو برات تعریف کنم همین چند ماه پیش برای کاری رفته بودم ساختمون آموزش همونی که پشت زمین چمنه ساعت 10 بود کلی دانشجو شاید بگم 60 - 70 نفر پشت در بودن راشون نمی دادن حتی تو که چی آقایون و خانوما دارن صبحونه می خورن بعدم که گهگاهی در رو باز می کرد با یه لحن بدی با همه صحبت می کرد زنه می گفت چتونه؟ چرا اینقدر سر و صدا می کنید؟ بعدشم 1 ساعت درو باز کردند و ساعت 12 شد و رفتند باز برای نهار و نماز.
من مشکلم اینه که چرا هیچ کس اعتراضی نمی کنه نا سلامتی داریم ترمی 1 میلیون تو این وضع پول می دیم.

اینکه کاری نمی کنیم که حق با توئه. کلا عادت کردیم چشممون رو مشکلات ببندیم و مصالحه کنیم ولی شما هم اگر طبق چارتت میرفتی جلو الان این مشکل رو نداشتی. اگر دو تا درست با هم تداخل ساعت امتحانی داشت من حتما حق رو بهت میدادم ولی با توجه به اینکه طبق چارتت جلو نرفتی، این مشکل ایجاد شده. فقط شما که نیستی باید جوری برنامه ریزی بشه که تا جای ممکن تداخل ساعتی برای هیچ درسی ایجاد نشه تا همه دانشجویان ضرر نکنند.

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
قربونت هرچیزی بهایی داره :) حالا که میخوای زود تموم کنی پس باید به خودت یه ذره فشار بیاری. المغ که با کیقباد حله. مدار2 هم که درس سختی نیست در طول ترم بخونی راحت نمره خوب میگیری. مدار منطقی هم که گفتم با کی برداری راحته. با فرازکیش خوب نمره میگیری. خلاصه خر و خرما با هم نمیشه.
فشار که نمی آرم تلاشم رو بیشتر می کنم :p
بعدشم تا حالاشم هیچ درسی رو نیفتادم یا حذف نکردم فقط می خواستم مطمئن شم که این دو تا درسم می تونم تو یک روز حداقل پاس کنم که اینجوری که شما می گی حتما می شه دیگه.;)

peymanra

Registered User
لایک‌ها
19
روشهاي توليدو كارگاه شاه حسيني میشناسید؟

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
با توجه به اینکه ترم بعد ما برقیا میریم 7 تیر ، به نظرتون عملی این ترم زیاد بردارم تا مسیرم نسبتا کوتاه تره ؟

مثل قضیه ترم اول نشه ، یه پامون صنایع بود یه پا مون شکوه یه پامون فلسطین یه پا فنی !!! هشت پایی بودیم !

اینطوری بشه یه پا فنی( عمومی و ازمایشگاه) یه پا 7 تیر(نظری) خیلی مزخرف میشه :|

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
ببین دوست عزیز درسته که من می خوام زود تموم کنم (البته همچینم زود تموم نمیشه همون 8 ترمه) امّا لازمه بهت بگم ترم پیش هم که خیلی از بچه ها الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی داشتند اونا هم همین مشکل رو داشتند (هر ترم داشتند و دارند و خواهند داشت) ولی مشکل من اینجاست که تو این دانشگاه هیشکی صداش در نمی آد اگه بگن ده تا امتحانم تو یه روزه هیچکس هیچ چی نمیگه ولو اگه همه هم بیفتن.

این ترم با رمضانی گل ( واقعا استاد گلیه ) کلاس داشتیم /آخر ترم گفتیم امتحان مدار 2/ مغناطیس / منطقی و زبان تخصصی تو یه روزه و شما امتحانو آسون بگیر و ...
برگشت گفت شما اولین نفرایی نیستید که چند تا امتحان تو یه روز دارن و خیلی ها قبل شما این شرایط رو داشتن و پشت سر گذاشتن
+ دانشجویی که رشتش برقه میدونه که درسا سختن و اگه بخواد شب امتحانی درسا رو پاس کنه و از زیر درس خوندن در بره بهتره بره رشته های دیگه ( به این خیلی فکر کن )/

شما که مغناطیست با کیقباده یه هفته قبل امتحان بشین جزوه رو بخون 15 16 میشی / اخوین هم خوب درس میده /درسش هم اگه مدار 1 رو خوب خونده باشی مدار 2 فقط بازی با ماتریسه و اسونه
منم ترم پیش همچین شرایطی داشتم/ 2 هفته قبل امتحانا شرو کردم درس خوند هم مدار هم مغنا نمره هاشون عالی شد / شما هم بخونی خوب میشه
و
این جا ما دیگه نمیتونیم در این رابطه کمک یا راهنماییت کنیم و هرچی بود یا نبود رو بت گفتیم ///

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
Last edited:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
پس همین زرین زاد اوکیه؟منظورتونو فهمیدم بین نمره و درس یکیرو باید انتخاب کنم :eek:ولی خب فکر کنم درسه مهم تر باشه!تو کنکور این درس میادش دیگه مگه نه؟:)
زرین زاد اینطور که من شنیدم عالی درس میده امتحان سخت میگیره نمره خودتو میزاره تو کارنامه. فیضیان درس خاصی نمیده. امتحان پشمکی میگیره و یه نمره رندومی میزاره تو کارنامه (تصحیح نمیکنه). واسه کنکور تو سرفصلا هست. واسه مدار منطقی هم پیشنیازه و اگه ساختمان گسسته رو بفهمی برا مدار منطقی و درسای بعدش سختی کمتری میکشی.
بهرحال اینم بگم منشی به شدت آدم با شخصیتیه. اگه نرم افزار هستی که خیلی خوبه باهاش ورداری چون مدیر گروه نرم افزاره (اگه عوض نشده باشه!) همین الآن از واحد مرکزی خبر گفتن که دیگه مدیر گروه نیست. بقیشونم غیر از یکیشون -که اونم فقط خانم ها معمولا باهاش مشکل دارن- بقیه فرقی ندارن. رو استادش حساس نباش فقط حتما بردار و به فکر حذف هم نباش که به شدت آسونه.

Last edited:
بالا