ببین دوست عزیز درسته که من می خوام زود تموم کنم (البته همچینم زود تموم نمیشه همون 8 ترمه) امّا لازمه بهت بگم ترم پیش هم که خیلی از بچه ها الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی داشتند اونا هم همین مشکل رو داشتند (هر ترم داشتند و دارند و خواهند داشت) ولی مشکل من اینجاست که تو این دانشگاه هیشکی صداش در نمی آد اگه بگن ده تا امتحانم تو یه روزه هیچکس هیچ چی نمیگه ولو اگه همه هم بیفتن.
این ترم با رمضانی گل ( واقعا استاد گلیه ) کلاس داشتیم /آخر ترم گفتیم امتحان مدار 2/ مغناطیس / منطقی و زبان تخصصی تو یه روزه و شما امتحانو آسون بگیر و ...
برگشت گفت شما اولین نفرایی نیستید که چند تا امتحان تو یه روز دارن و خیلی ها قبل شما این شرایط رو داشتن و پشت سر گذاشتن
+ دانشجویی که رشتش برقه میدونه که درسا سختن و اگه بخواد شب امتحانی درسا رو پاس کنه و از زیر درس خوندن در بره بهتره بره رشته های دیگه ( به این خیلی فکر کن )/
شما که مغناطیست با کیقباده یه هفته قبل امتحان بشین جزوه رو بخون 15 16 میشی / اخوین هم خوب درس میده /درسش هم اگه مدار 1 رو خوب خونده باشی مدار 2 فقط بازی با ماتریسه و اسونه
منم ترم پیش همچین شرایطی داشتم/ 2 هفته قبل امتحانا شرو کردم درس خوند هم مدار هم مغنا نمره هاشون عالی شد / شما هم بخونی خوب میشه
و
این جا ما دیگه نمیتونیم در این رابطه کمک یا راهنماییت کنیم و هرچی بود یا نبود رو بت گفتیم ///