• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
پس همین زرین زاد اوکیه؟منظورتونو فهمیدم بین نمره و درس یکیرو باید انتخاب کنم :eek:ولی خب فکر کنم درسه مهم تر باشه!تو کنکور این درس میادش دیگه مگه نه؟:)
آره خودم فهمیدم چه اشتباهی کردم وقتی راکی جان گفتش تازه فهمیدم:(خداکنه 6ام رکوردم باز بشه اندیشه رو بحذفم اینو برش دارم:rolleyes:

ممنون حتما با منشی برمیدارم....;)
الان یه چیزی برام سوال شدش!در درجه ی دوم اگر هاشمیان بهم نرسید با منشی بردارم یا اینکه هاشمیان و منشی سطحشون یکیه؟:)
البته اگه نخوای اندیشه رو حذف کنی و درعین حال واحدات سنگین نشه میتونی امارو حذف کنی ب جاش پیشرفته برداری(با اینکه استاد امارت خوبهه) چون اگه دقت کنی تو چارت نرم افزار امار پیشنیاز هیچ درس دیگه ای نیس.میتونی ترم اخرم برداری.ولی پیشرفته خیلی کلیدیه.

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
ولی شما هم اگر طبق چارتت میرفتی جلو الان این مشکل رو نداشتی. اگر دو تا درست با هم تداخل ساعت امتحانی داشت من حتما حق رو بهت میدادم ولی با توجه به اینکه طبق چارتت جلو نرفتی، این مشکل ایجاد شده. فقط شما که نیستی باید جوری برنامه ریزی بشه که تا جای ممکن تداخل ساعتی برای هیچ درسی ایجاد نشه تا همه دانشجویان ضرر نکنند.
حالا من اصلا هیچی کسایی که طبق چارت جلو رفتن و نه یک ترم بلکه هر ترم هم به مشکل بر می خورند تکلیفشون چیه؟ این جور دانشجو ها رو زیاد دیدم.
می خوام بگم اصلا این ترم من شصت تا امتحان تو یه روز می دم آیا هر ترم این طور خواهد بود و قراره هیچ کس هم صداش در نیاد؟

sanandreas

Registered User
لایک‌ها
32
ای بابا این معماری صالح نمدی که کلاسش داره همین جور شور می ره

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
دوستان الگوریتم شیخ الحرم وقوامیو پر کنید و دخواهشا با شاهپریان برندارین
امر دیگه ای نیس؟نون اضافه؟تعارف نکنیااا;)
حتما با شاهپریان برمیداری؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
میخام بردارم نمیشه تو جیک ثانیه 5 تا ظرفیتش پر شد به خاطرش یدونه ثبتم شوت شد یقول الکس گرگا بردن نکنه شمام جزوشون بودی

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
آره خودم فهمیدم چه اشتباهی کردم وقتی راکی جان گفتش تازه فهمیدم:(خداکنه 6ام رکوردم باز بشه اندیشه رو بحذفم اینو برش دارم:rolleyes:
6ام دوباره با ورودی های خودتون رکورد باز میشه / تازه حذف اضافه هم هست
فقط وقتی رکوردت باز شد خیلی سریع کلاسی رو که میخوای ور دار تا پر نشه

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
حالا من اصلا هیچی کسایی که طبق چارت جلو رفتن و نه یک ترم بلکه هر ترم هم به مشکل بر می خورند تکلیفشون چیه؟ این جور دانشجو ها رو زیاد دیدم.
می خوام بگم اصلا این ترم من شصت تا امتحان تو یه روز می دم آیا هر ترم این طور خواهد بود و قراره هیچ کس هم صداش در نیاد؟
آقا من که بت گفتم چیکار کنی...
غیر از امضا جمع کردن و درخواست برای تغیی رروز امتحان کار دیگه ای از دستت بر نمیاد.
ما خودمون هم شاید این ترم یه همچین نامه ای تنظیم کنیم... ماهم دوتا امتحان سنگین تو یک روز داریم!

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
ای چه حالی میده جلوی کامپیوتر ناهار خوردت:D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان مرگ دردر ارام بود ولی فکر کنم برای من دور تنده لامصب سلاجقه و روحانی و فرمیسک و دقوقی رو بقل جمع کردم تا یک اعدام دسته جمعی داشته باشم:confused::D

sungirl

Registered User
لایک‌ها
23
از بین دوستان کسی نیما جعفرزاده میشناسه؟
معماری کامپیوتر ارائه داده

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
غیر از امضا جمع کردن و درخواست برای تغیی رروز امتحان کار دیگه ای از دستت بر نمیاد.
ما خودمون هم شاید این ترم یه همچین نامه ای تنظیم کنیم... ماهم دوتا امتحان سنگین تو یک روز داریم!

خودت دیدی که منشی حرف منطقی میزد !
من این ترم که برداشتم بررسی و کنترل پشت سر هم دارم !
اما چون عقب موندم از چارت باید سکوت کنم !
کدوم دو تا رو میگی ؟ اونم از نوع سنگینش ؟

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بچه ها وقتی انتخاب واحد رو میزنم مینویسه از این مسیر اجازه اجرای برنامه را ندارید!
این یعنی چی؟؟؟

یه سوال دیگه
اینکه بعضی درسا رو زده کلاس پر ولی ظرفیت باقیماندشو مثلا زده 5 قضیش چیه؟؟؟؟بالاخره پره یا 5 دیگه ظرفیت داره؟؟!!

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
این کارم می کنم ولی شما و بقیه دوستان گفتند احتمال تغییرش خیلی کمه دلسرد شدم.
حالا شما چه درسیتون اینطوری شده؟ منم زیر نامه شما رو امضا می کنم.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستان مرگ دردر ارام بود ولی فکر کنم برای من دور تنده لامصب سلاجقه و روحانی و فرمیسک و دقوقی رو بقل جمع کردم تا یک اعدام دسته جمعی داشته باشم:confused::D
به این میگن جوخه آتش:cool:از اعدامت لذت ببر

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
پاشین برین این الک2 رزاقیانو پر کنین ببینیم مجدی و فرخیو باز میکنه :|

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
آقایون خانوم ها، آتیش زدم به مالم!:D
یه دونه الکترونیک صنعتیِ 3 واحدیِ استاد کبیری اصلِ میدم، اصول میکروکامپیوترِ 3 واحدیِ مهدی جوادی رو میگیرم!
آزمایشگاه ماشین 1 استاد کریمی مداحی رو میدم، آزمایشگاه الکترونیک 1 استاد موسوی انزهایی رو میگیرم!
اگه همین الان تماس بگیرید یک عدد قابلمه ی شیک هم کادو میگیرید:D

بالا