mohmrg
Registered User
- نوشتهها
- 333
- لایکها
- 393
پاشین برین این الک2 رزاقیانو پر کنین ببینیم مجدی و فرخیو باز میکنه :|
کابوی ؟ چرا رزاقیان خوب نیست ؟ من مجدی الک 1 داشتم حذف کردم ، قیافه سعی کردنش ترسناک به نظر میاد !
پاشین برین این الک2 رزاقیانو پر کنین ببینیم مجدی و فرخیو باز میکنه :|
سلامآقایون خانوم ها، آتیش زدم به مالم!
یه دونه الکترونیک صنعتیِ 3 واحدیِ استاد کبیری اصلِ میدم، اصول میکروکامپیوترِ 3 واحدیِ مهدی جوادی رو میگیرم!
آزمایشگاه ماشین 1 استاد کریمی مداحی رو میدم، آزمایشگاه الکترونیک 1 استاد موسوی انزهایی رو میگیرم!
اگه همین الان تماس بگیرید یک عدد قابلمه ی شیک هم کادو میگیرید![]()
ن برادر من اگه برداشته بودم که دیگه اینجا نبودممیخام بردارم نمیشه تو جیک ثانیه 5 تا ظرفیتش پر شد به خاطرش یدونه ثبتم شوت شد یقول الکس گرگا بردن نکنه شمام جزوشون بودی
آره فقط جزوه:Oچه جوووری؟؟ جزهشو فقط خوند یا کتابم حوند؟؟
ازش تعریف نشنیدم . ترم پیش یه کلاس ارائه داد و بچه ها باهاش برداشتن ولی بعد از انتخاب واحد استاد عوض شد!کابوی ؟ چرا رزاقیان خوب نیست ؟ من مجدی الک 1 داشتم حذف کردم ، قیافه سعی کردنش ترسناک به نظر میاد !
یعنی ورش داشتم بلند شدم یه دور افتخار تو اتاق زدم اومدم دیدم ثبت نشدن برادر من اگه برداشته بودم که دیگه اینجا نبودم(از خوشالی سر به بیابون میذاشتم!)
میگم که دو ترم پیش الکترونیک 1 و 2 رو انداختن عقب. باید پیگیری کنید دیگه... ما بررسی 1 و الکترونیک صنعتی توی یه روزه.این کارم می کنم ولی شما و بقیه دوستان گفتند احتمال تغییرش خیلی کمه دلسرد شدم.
حالا شما چه درسیتون اینطوری شده؟ منم زیر نامه شما رو امضا می کنم.
کلاس رو بسته نگه داشتن برای اونایی که فرداها انتخاب واحد دارن! کم کم به مرور باز میکنن!اینکه بعضی درسا رو زده کلاس پر ولی ظرفیت باقیماندشو مثلا زده 5 قضیش چیه؟؟؟؟بالاخره پره یا 5 دیگه ظرفیت داره؟؟!!
ممد تویی؟خودت دیدی که منشی حرف منطقی میزد !
من این ترم که برداشتم بررسی و کنترل پشت سر هم دارم !
اما چون عقب موندم از چارت باید سکوت کنم !
کدوم دو تا رو میگی ؟ اونم از نوع سنگینش ؟
ازش تعریف نشنیدم . ترم پیش یه کلاس ارائه داد و بچه ها باهاش برداشتن ولی بعد از انتخاب واحد استاد عوض شد!
اتفاقا میخواستم باهاش شبکه های کامپیوتری بردارم... ولی استادش رو نمیشناختم پشیمون شدم! اگه به درد میخوره بردارم!؟؟!سلام
شما از نیما جعفرزاده چیزی دستگیرتون شد؟
آره دادن من زدم ثبت نشددرس پایگاه روحانی رو رفرش کردم دیدم کلاسی نیست حدودا 3-4 تا دیگه رو نگاه کردم بعد از 10 ثانیه نگاه کردم دیدم یه تعداد خالی هست نزدیک 4-5 نفر تو کلاسای مختلفش ینی ممکنه کلاس عباسپور داده باشن ؟یا من توهم زدم انقدر سرعت رفرش و انتخاب بالاس به چشام شک کردم .البته من با همون روحانی می سازم .می خوام شاخ اینا رو هم بشکونم .
من باهاش آزکامپیوتر داشتماتفاقا میخواستم باهاش شبکه های کامپیوتری بردارم... ولی استادش رو نمیشناختم پشیمون شدم! اگه به درد میخوره بردارم!؟؟!
من شبو روزم قاطی شده خودمم قاطی کردم , احتمال داره :دیفکر کنم سیگنال بود که رزاقیان رو برداشتن علمایی انداختن ! یا ... مهم نیست
حالا در هر صورت ، ما امیدمون به جایگزینی رزاقیان با جی اف کندی ه))
وجدانن میخوای ماشین 2 و 3 مخصوصو تو یه ترم پاس کنی؟
میگم که دو ترم پیش الکترونیک 1 و 2 رو انداختن عقب. باید پیگیری کنید دیگه... ما بررسی 1 و الکترونیک صنعتی توی یه روزه.
ممد تویی؟
بررسی 1 و الکترونیک صنعتی توی یه روزه...
من بررسی یک رو باید ترم پیش بر میداشتم. قبول. چرا برنداشتم؟ چون ترم قبلش ماشین 1 بهم نرسید. چرا نرسید؟ چون برنامه ریزی اینا داغون بود! و علمایی خیــــلی ریلکس گفت که اشکال نداره ترم بعد بردار، و من عواقبش رو نمیدونستم که پیشنیاز شونصد تا درسه!! و حالا با اینا توی یک روز افتاده. ببینم، من مقصرم واقعاً؟؟؟؟
شمام با این رشته تون![]()
اخوین و مهندسی رو نگه دار. عالی هستن!