کلا حرفه ی من پیچوندن استاد و جوابه ولی چون اینطوری گفتید یادم میمونه با ایشون این کارو نکنمزرین زاد اصلا هم سخت نیست امتحانش.شبیهه جزوشه
فقط حتما یادت باشه دور جواب آخرت کادر بکشی و واضح بنویسی و سوالا رو به ترتیب جواب بدی
جزوشو توی طول ترم حتی دو سه بار سرک بکشی بهش و درسو سرکلاس بگیری حله
وگرنه هردرسیو کلا غایب باشیو بذاری واسه شب امتحان سخت میشه
ولی واقعا خوب یادمیگیریو بدرد میخوره.من دیدم که کساییکه با استادای دیگه داشتن الان ترم 10 هستنو هنوز مدار منطقی رو نفهمیدن نتونستن پاس کنن ولی من یه ضرب 17 شدم و توی ساختمان داده هم بدرد میخوره چیزایی که زرین زاد میگه.
دوستان گفتن که قابل تحملهدر مورد اینکه چقدر سخته که نمیدونم ولی اینطور معروفه که سخت میگیره. این @alexp2 فکر کنم باهاش داشت. اگه درس میخونی بردار نگران نباش چون درست درمون درس میده. اوضاعش نگران کننده نیست (مثل عزت دوستو کتی و ...)
پیشرفته هر استاد برا خودش طرح میکنه. ینی خیلی جالبه اینقدر نگران پیشرفته ای نگران ریاضی هات نیستی /rofl
ضمنا پایین پستت دیدم راحت حرف حذف کردن اندیشه میزنی... به این موضوع دقت کن که هر ترم فقط یدونه درس اسلامی میتونی برداری.
به خاطر همین جمله ای که گفتی من باهاش شبکه های کامپیوتری برداشتما! اگه به هر دلیلی بد در بیاد یا بخواد اذیت کنه شوما باید جوابگو باشیمن باهاش آزکامپیوتر داشتم
این ترم اومده
استاد رله یی بنظر میاد
نمره هم به هممون خوب داد
منصفه
به خاطر همین جمله ای که گفتی من باهاش شبکه های کامپیوتری برداشتما! اگه به هر دلیلی بد در بیاد یا بخواد اذیت کنه شوما باید جوابگو باشی![]()
حالا من اصلا هیچی کسایی که طبق چارت جلو رفتن و نه یک ترم بلکه هر ترم هم به مشکل بر می خورند تکلیفشون چیه؟ این جور دانشجو ها رو زیاد دیدم.
می خوام بگم اصلا این ترم من شصت تا امتحان تو یه روز می دم آیا هر ترم این طور خواهد بود و قراره هیچ کس هم صداش در نیاد؟
برای زبان تخصصی؟؟؟؟ خوبه... سر کلاس نری کاری نداره. یه جزوه میده که باید ترجمه ی کلش رو بلد باشی. ولی بهتره سر کلاس بری. چون قسمت های زیادی رو برای امتحان حذف میکنه و چند صفحه میمونه. ولی یه مشکل هست. باید ترجمه رو دقیقا عین خودش بنویسی. من کلن تو زبان مشکلی ندارم، مطمئن بودم 20 میشم، داد بهم 17... رفیقم فک میکرد 16-17 میشه، بهش داد 10:||||||||||این صدرر منوچهری بلخره کسی شناختش ؟
حالا که اینطوری شد خودتم باید پاسخگو باشی!!دردری حرفش سنده !
دفعه ی اخرت باشه !
امیرصوفی
و صدر منوچهری
و محمد زمانی
رو هیشکی واسه آز مدار 1 نمیشناسه؟
من که ترم اولیم توی همون ترم اول با همچین مشکلی مواجه شدم!تازه طبق چارت هم جلو رفتمامکان نداره کسی طبق چارت جلو بره و هر ترم دو تا امتحان 3 واحدی در یک روز داشته باشه گرچه دو تا امتحان در یک روز چیز عجیبی نیست و برای همه دانشگاه ها و دانشجویان پیش میاد. دو امتحان در روز به ندرت برای من که سال هاست این دانشگاه هستم پیش اومده.
باو سوسول بازی درنیارین دو امتحان در روز اصن مزه انتخاب واحده ادمو مرد بار میاره .من این ترم روحانی و کتیرایی معماریم رو یه روز با اختلاف 1 ساعته هوش دقوقی و مهندسی نرم سلاجقه هم توی یه روز دیگه که بازم با هم یه ساعت اختلاف دارن .اونایی که این اساتید رو می شناسن می دونن چی می گم .غولای مرحله اخر کامپیوترن اینا .من که ترم اولیم توی همون ترم اول با همچین مشکلی مواجه شدم!تازه طبق چارت هم جلو رفتم
البته دروس عمومیم اینجوری بودش ولی خب با این حال خیلی سخت بود دیگه چه برسه به اوناییکه اختصاصیاشون تو یه روزه
زبان 3 واحدی و اندیشه 1 واحدی توی یک روز و پشت سر همفارسی 3 واحدی هم فردا صبحش
فارسیشم امتحانش سخت بود و هنوزم که هنوزه نمره اش نیومده
دیکه حاضرم درسی رو بر ندارم ولی اینجوری تویک روز امتحان ندم
![]()
وضعیت از اولش بد بود پنجشنبه رو هم از روزای اداری و امتحانات حذف کردن امتحانا تو هم فرو رفتنمن که ترم اولیم توی همون ترم اول با همچین مشکلی مواجه شدم!تازه طبق چارت هم جلو رفتم
البته دروس عمومیم اینجوری بودش ولی خب با این حال خیلی سخت بود دیگه چه برسه به اوناییکه اختصاصیاشون تو یه روزه
زبان 3 واحدی و اندیشه 1 واحدی توی یک روز و پشت سر همفارسی 3 واحدی هم فردا صبحش
فارسیشم امتحانش سخت بود و هنوزم که هنوزه نمره اش نیومده
دیکه حاضرم درسی رو بر ندارم ولی اینجوری تویک روز امتحان ندم
![]()
با جفتشون داشتم یکی از یکی %#^^^ تر هستندوزتان ریاضی مهندسی صفتر سیبیل یا ارغند ریش؟ کدوم ایا؟