k-boy
Registered User
اهان. پس اگه 8 واحده مشکلی نداره. :دیباو چرا استرس الکی می دی به بنده خدا همش 8 واحده نه 9 واحد ترس نداره کهاین داداشمون یه 30-40 واحدی انگار برداشته خیلی درسه .
اهان. پس اگه 8 واحده مشکلی نداره. :دیباو چرا استرس الکی می دی به بنده خدا همش 8 واحده نه 9 واحد ترس نداره کهاین داداشمون یه 30-40 واحدی انگار برداشته خیلی درسه .
من که شیش تا معادل 16واحد درس تخصصی دارم چن قلو میشه؟ )))))31 ام یه دوقلو سرخ و سفید پس میندازی :دی
9 واحد تخصصی
مهد کودک میشه ))))))من که شیش تا معادل 16واحد درس تخصصی دارم چن قلو میشه؟ )))))
اگه دقت کنید یکشم ثبت نکرده،جو میدید!اهان. پس اگه 8 واحده مشکلی نداره. :دی
تو چن روز؟من که شیش تا معادل 16واحد درس تخصصی دارم چن قلو میشه؟ )))))
همش همین ؟من باهاش ریاضی پیش داشتم
خوب درس میده. نمره هم نمره ی خودته
5روزتو چن روز؟
در ضمن تو درس سیگنال سمیرا سید صالحی بهتره یا علی برومند نیا؟
حضور غیاب میکنه ولی اگر کسی باهاش صحبت کنه قبول میکنه معمولا تغییر کد اطلاع ندارمهمش همین ؟
حضور غیاب گیره ؟ تغییر کد میزاره ؟ تمرین و... میخاد ؟
|@ کابوی با صفدری فک کنم برداریم ! دوستمم گیر داده میگه صفدری
ولی با اون ارغند گودزیلا برندار !
من مـــــــــرد روزهای سختم! البته الک صنعتی رو حذف کردم!31 ام یه دوقلو سرخ و سفید پس میندازی :دی
9 واحد تخصصی
نه بابا همین آزمایشگاهه و اختیاری!باو چرا استرس الکی می دی به بنده خدا همش 8 واحده نه 9 واحد ترس نداره کهاین داداشمون یه 30-40 واحدی انگار برداشته خیلی درسه .
اینی که الان گفتی معنیش چیه کدوم بهتر درس میده کدوم نمره؟5روز
من با بوری برداشتم.سمیرا زیاد درس میده
تقریبا مختصر مفید درس میده،معمولا راه میونبر و راحت هم میگهبچه ها کسی گیلانی رو میشناسه ؟ اینم مهندسیه ؟
سوال سختیهاینی که الان گفتی معنیش چیه کدوم بهتر درس میده کدوم نمره؟
تقریبا مختصر مفید درس میده،معمولا راه میونبر و راحت هم میگه
نمره خوب میده
حضور غیاب نداره معمولا.خودشم دیر میاد سرکلاس چه برسه به تمرین بده و اینا
دانشکده رو تبدیل به غوغاکده کن پهلوون. حالا فعلا یکی میخواد سیلی بزنه یکی هم میخواد غوغا کنه. کسی چاقوکشی نمیخواد کنه؟
میخوای یه رفیعی شمس ابادی بهت بدم حالشو ببری؟ :دیلطفا اگه کسی در مورد قاسمی واسه اندیشه 2 میدونه بگه،حضور غیاب،تغییر کد،نمره...؟
یادش بخیر من ترم اول داشتم حضور داره تغییر کد میزاره دائم در یک کد بیای امتحانم از سوالاتی که هر جلسه بای تخته مینویسه میاد نصف تشریحی نصف تستی اگه یه تحقیق براش ایمیل کنی 2 نمره داره استاد خوبیه بردارلطفا اگه کسی در مورد قاسمی واسه اندیشه 2 میدونه بگه،حضور غیاب،تغییر کد،نمره...؟
آقا کسی نمیدونه؟؟آقا یه موضوعی!
ما باید 10 واحد اختیاری برداریم دیگه، درسته؟ اگه بشه 12 تا چه اتفاقی میفته؟ حذف میکنن؟ حذف نمیکنن؟ نمرش حساب میشه؟ چی میشه؟