• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
کسی برای آشنایی با قرآن " محمد حسین پور عباسی " میشناسه ؟؟؟

ممنون کاش زودتر میگفتی ! با صفدری برداشتم :(
آدم نرمالی نیست هر کیو میشناسم یه 14 خوشگل ازش گرفته:D با میثم فراهانی بردار خوفه:)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آدم نرمالی نیست هر کیو میشناسم یه 14 خوشگل ازش گرفته:D با میثم فراهانی بردار خوفه:)
اگه بود که بر میداشتم
عه شانس ترم پیش داشتم یهو آموزش سرخود کردش یه ملاهه اصن داغون ! این ترمم که اصن بهم نرسید :/

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ببین دوست عزیز درسته که من می خوام زود تموم کنم (البته همچینم زود تموم نمیشه همون 8 ترمه) امّا لازمه بهت بگم ترم پیش هم که خیلی از بچه ها الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی داشتند اونا هم همین مشکل رو داشتند (هر ترم داشتند و دارند و خواهند داشت) ولی مشکل من اینجاست که تو این دانشگاه هیشکی صداش در نمی آد اگه بگن ده تا امتحانم تو یه روزه هیچکس هیچ چی نمیگه ولو اگه همه هم بیفتن.

بذار یه قضیه دیگرو برات تعریف کنم همین چند ماه پیش برای کاری رفته بودم ساختمون آموزش همونی که پشت زمین چمنه ساعت 10 بود کلی دانشجو شاید بگم 60 - 70 نفر پشت در بودن راشون نمی دادن حتی تو که چی آقایون و خانوما دارن صبحونه می خورن بعدم که گهگاهی در رو باز می کرد با یه لحن بدی با همه صحبت می کرد زنه می گفت چتونه؟ چرا اینقدر سر و صدا می کنید؟ بعدشم 1 ساعت درو باز کردند و ساعت 12 شد و رفتند باز برای نهار و نماز.
من مشکلم اینه که چرا هیچ کس اعتراضی نمی کنه نا سلامتی داریم ترمی 1 میلیون تو این وضع پول می دیم.
ببین این که میگی در سطح وسیعش تو جامعه هم هست.اجناس 3برابر شد .هیشکی نگفت بالا چشت ابرویه!
تورم 30 درصد حقوق 18 درصد افزایش پیدا کرده!یعنی سالی دیگه از نظر زمانی اندازه امسال کار میکنیم اما نسبت به امسال حقوق کمتر میگیریم
من خودمم ترم اول سر یه چیزی به بچه ها گفتم بریم یه حرکتی بزنیم،میخندیدن!
از اون موقع فهمیدم توچه قومی هستم!
یا ببین همین ترم پیش شهریه ها افزایش پیدا کرد کسی چیزی گفت؟اخه اسمش روشه شهریه ثابت!چه جوری میشه افزایش پیدا کنه و....
پس وقتت رو حروم نکن!

jkm

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان استاد خوب برای این درسا معرفی کنید ممنون:)
علم مواد
ریاضی 2
استاتیک
معادلات
فیزیک 2
ازمایشگاه فیزیک 1
تربیت بدنی 1
تفسیر موضوعی قران

esi-mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
علم مواد
ریاضی 2
استاتیک
معادلات
فیزیک 2
ازمایشگاه فیزیک 1
تربیت بدنی 1
تفسیر موضوعی قران
رشتتون مکانیکه؟

• Like
Reactions: jkm

esi-mekanik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
علم مواد: گرانمایه استاد خوبیه . همون اول ترم باید جزوه اش رو از انتشارات بخری چون سر کلاس خیلی سریع مطالب رو میگه و فرصت نمیشه تا یادداشت کرد و فقط باید گوش داد. یک پروژه هم برای نمره اضافه باید بدی و تا آخر ترم هم فرصت داری موضوع پروژه هم دلخواهه و اول جزوه هم موضوعاتی برای پروژه داده شده است.
ریاضی 2: غریب خواجه استاد خوبیه و بسیار عالی درس میده . به نظر من بعد از مجید کرمی (که دیگه درسی ارائه نمیده) بهترین استاد علوم پایه غریب خواجه است. سر کلاس مطالب رو کامل درس میده و جزوه کاملی نیز برای امتحان و حتی کنکور ارشد داری. فقط از اول ترم با کلاس پیش برو . نمره خودت رو هم میده و اگر روی جزوه اش مسلط بشی نمره بالایی میگیری.
استاتیک: فقط خورشیدوند و حشمتی ارائه دادن. بین بد و بدتر خورشیدوند بهتره.
تفسیر موضوعی: با هر کی میگیری با عظیمی گرکانی نگیر یه استاد مزخرف به تمام معنا. سر کلاس از روی کتاب روخونی میکنی و آخر تزم هم یه سری سوال تستی سخت امتحان میگیره و با این وجود که میدونی درست نوشتی یه نمره بد از این درس میگیری.
تربیت بدنی 1: فرقی نمیکنه با کدوم استاد بگیری چون خوباش الان پر شدن. امتحانش هم فرقی نمیکنه درازو نشست - شنا - دو - هر جلسه هم 7 -8 دور باید دور تا دور زمین چمن بزنی آخرش نفس کم میاری تا هفته بعد. فقط باید دعا کنی آلودگی هوا بشه!!!:D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
علم مواد
ریاضی 2
استاتیک
معادلات
فیزیک 2
ازمایشگاه فیزیک 1
تربیت بدنی 1
تفسیر موضوعی قران
معادلات هاشم یا رشید خوبن
فیزیک کلن دستت به عاشوری فر رسید بردار نونت تو روغنه
تربیت هم میر معینی میگن رلس من خودم اینترم باهاش برداشتم

• Like
Reactions: jkm

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بچه ها مدارهای الکتریکی 1 چه استادی خوبه ؟

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بچه ها من امروز فرصت انتخاب واحدم تموم شد
ولی اون واحدایی که میخواستم هنوز نتونستم بردارم
کی دوباره اجازه انتخاب واحدپیدامیکنم؟؟؟
یکی از دوستان میگفت اگه کمتراز 10 واحد برداشته باشیم دوباره اجازه انتخاب واحد میدن
میخواستم ببینم این قضیه در مورد منم که ارشد هستم صدق میکنه یا نه؟و درمورد ارشد هم همین 10 هست یا کمتره؟؟
واینکه زمان این انتخاب واحد مجدد کی هست؟؟؟؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بالاخره الگوریتم برداشتی من که زورکی همون قوامیو نگه داشتم نمیدونم حذف کنم نکنم:(اصن موندم تو آمپاس
ای خدا باعث و بانیشو خفه کنه:rolleyes:
@david21 خوبه که قوامی :دی
یا 10 میشی یا 13-14 :دی
وزقه هاتم حدود 1-2 ماه بعد صحیح میکنه :دی

بلند بگو آمـــــــــین:دی
منم با شیخ الحرم برداشتم.افتخار نداره که!o_O:D
@Rookie پاس کردن با قوامی افتخار داره.هر چی باشه رفیق فابریک روحانیه و تو عذاب دادن مثل روحانی :دی
شیخ الحرم کد ها رو حفظ کنی با 15-16 پاسی

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
سلام
یعنی از هر کسی انتظار داشتم نمره ی گندی بهم بده از این فیزیک انتظارشو نداشتم!در حد 13 و14 براش نوشتم بهم داده 11.25:mad:(تازه نمره ی میان ترم هم اگر حساب نکنیم!)اخه اون 25 صدمش دیگه واسه چیه!مثلا میخواست بگه نمرت همین شده نه ارفاقی و نه ازش کم شده:cool:دوستان بهتون پیشنهاد میدم تحت هیچ شرایطی فیزیک یک رو با زهرا احمدی برندارید:eek:اگر مثبت های سر کلاسم حساب میکرد بیشتر از اینا میشدم:confused:ای خدا گند زده شد به معدلم!حالا فقط امیدوارم مشروط نشم :oops::(

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام
یعنی از هر کسی انتظار داشتم نمره ی گندی بهم بده از این فیزیک انتظارشو نداشتم!در حد 13 و14 براش نوشتم بهم داده 11.25:mad:(تازه نمره ی میان ترم هم اگر حساب نکنیم!)اخه اون 25 صدمش دیگه واسه چیه!مثلا میخواست بگه نمرت همین شده نه ارفاقی و نه ازش کم شده:cool:دوستان بهتون پیشنهاد میدم تحت هیچ شرایطی فیزیک یک رو با زهرا احمدی برندارید:eek:اگر مثبت های سر کلاسم حساب میکرد بیشتر از اینا میشدم:confused:ای خدا گند زده شد به معدلم!حالا فقط امیدوارم مشروط نشم :oops::(
میگفتی استاد عقده ای هستش دیگه فکر نمیکردم تا این حد باشه- انشالله نمیشی :)
اکه تمام نمراتت اومده خودت معدلتو بگیرهر چقدر بایین باشه به من نمیرسه( معدل این ترم من شد 12.075 یعنی یه نسیم میومد کار تموم بود)

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
میگفتی استاد عقده ای هستش دیگه فکر نمیکردم تا این حد باشه- انشالله نمیشی :)
اکه تمام نمراتت اومده خودت معدلتو بگیرهر چقدر بایین باشه به من نمیرسه( معدل این ترم من شد 12.075 یعنی یه نسیم میومد کار تموم بود)

نمیدونم این چرا اینجوری کردش!:eek:سر کلاسش تیکه ای چیزی هم ننداختم که بگم حقمه:oops:شانس بیاره با هم چشم تو چشم نشیم واگرنه ....:mad:حالا باز جای شکرش باقیه ننداختش منو!:D(تنها موردی که خیلی ازش حرصم گرفت اون 25 صدمیه که توی نمره اشه!خودش حکایت از روح و روان استاد داره:D)دیگه حداقل نمره ای که فکر میکردم بگیرم 13 و14 اینا بودش!نه این نمره ای که داده!خیلی معدلمو کشید پایین:(
حالا یه فارسی مونده نمره اش بیاد:eek:ازش میترسم خفن:confused:
معدلم فعلا اوضاعش خرابه ولی در حد مشروطی نیستش:Dشانس اوردم موقع انتخاب واحد 17 به بالایی ها این نمرات نیومده بودن:rolleyes::D
اوووف معدلت واقعا رو مرزه ها!;)شانس اوردی نسیمه نیومده واگرنه....:pیادش بخیر منم ترم اول پیام نورم معدلم رو مرز بود البته 12.5 بودش:D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نمیدونم این چرا اینجوری کردش!:eek:سر کلاسش تیکه ای چیزی هم ننداختم که بگم حقمه:oops:شانس بیاره با هم چشم تو چشم نشیم واگرنه ....:mad:حالا باز جای شکرش باقیه ننداختش منو!:D(تنها موردی که خیلی ازش حرصم گرفت اون 25 صدمیه که توی نمره اشه!خودش حکایت از روح و روان استاد داره:D)دیگه حداقل نمره ای که فکر میکردم بگیرم 13 و14 اینا بودش!نه این نمره ای که داده!خیلی معدلمو کشید پایین:(
حالا یه فارسی مونده نمره اش بیاد:eek:ازش میترسم خفن:confused:
معدلم فعلا اوضاعش خرابه ولی در حد مشروطی نیستش:Dشانس اوردم موقع انتخاب واحد 17 به بالایی ها این نمرات نیومده بودن:rolleyes::D
اوووف معدلت واقعا رو مرزه ها!;)شانس اوردی نسیمه نیومده واگرنه....:pیادش بخیر منم ترم اول پیام نورم معدلم رو مرز بود البته 12.5 بودش:D
تازه اولشه . من تا حالا برام پیش اومده که یه درس رو فکر میکردم میشم 20 اگه خیلی بد تصحیح کنه 19 دیگه بعد نمرش که اومد دیدم 10 داده :eek: تازه عمومی هم بود دیگه خودت حسابش بیاد دستت دیگه ;) یادته اولش میگفتی اینجوریام نیست تی جی و فلان ؟ :rolleyes:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
خسته شدم از بس نمره نیومد :) ...
یه امتحان 16 ام دادم یه امتحان 28 ام هنوز نمره هاشون نیومده ... :D
اون که 16 ام امتحان دادم کلا یه کد بیشتر نبوده یعنی کلا 30 تا برگه نداره که هنوز صحیح نکرده :p

71shahab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
برقیا !! ما ز شوما چشم یاری داشتیم
یعنی هیشکی اون استادا رو نمیشناخ دیگه :(

حداقل اینارو بگید ببینم نگه ارم با نه ؟ کلا چیجورن ؟

دیر دیدم ولی یه جواب توپ بهت میدم
فانی برا کنترل خطی استاد با شخصیتیه دو تا ماهواره نوید و ظفر رو بادستای خودش ساخته و ادم معروفیه هییت علمیه امیر کبیره
درس دادنش در حد متوسطه و تو طول ترم پوستتو میکنه برا تمرین دستی و با متلب و هر جلسه کوییز و خمیازه بکشی بازم کوییز یه بار میخواست تو یه جلسه دو بار کو بگیره خیلی ها حذف کردن ولی امتحانش ساده بود هنوز نمرش نیومده
برا ماشین 3و2 بهت پیشنهاد میدم اصلا با مدرسی برنداری چون جزوش فرمالیتس و امتحانش چیز دیگه نمرشم داغون اگه تونستی با کاویانی بگیر
خردمندی هم سیلابس رو داغون میکنه و بیشتر از نصف سر فصل هارو میزنه و با تومنینه درس میده امتحانش مثل جزوشه و خیلی وقتگیره سوال اخرو بنویسی وقت تموم شده دستت سر.نمرم نمره خودته

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
راستی دوستان دیدم برای استاد ریاضی2 و فیزیک2 گفتین غریب خواجه وعاشوری فر خوبه منم که گفتم با اینا(ریاضی2....>نسرین ابراهیمی حسین زاده و فیزیک 2......>مهشید نژاد نیک) برداشتم شما گفتین خوبه....حالا بین اینا کدومشون بهتره؟اگر کلاس غریب خواجه و عاشوری فر گیرم اومد با اونا بردارم یا همینایی که دارم خوبه؟
استادی میخوام که خوب درس بده و حداقلش نمره ی خود ادم رو بده!مثل این استاد فیزیکیم که داشتم عقده ای نباشه که پیر میشم!

Last edited:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
تازه اولشه . من تا حالا برام پیش اومده که یه درس رو فکر میکردم میشم 20 اگه خیلی بد تصحیح کنه 19 دیگه بعد نمرش که اومد دیدم 10 داده :eek: تازه عمومی هم بود دیگه خودت حسابش بیاد دستت دیگه ;) یادته اولش میگفتی اینجوریام نیست تی جی و فلان ؟ :rolleyes:
بیستت شده 10؟اعتراض اینا برات فایده ای نداشتش؟:eek:استاده کی بود؟بگو تا درس عبرت بشه کسی باهاش بر نداره:)
نمیدونم چرا اینجوریه!از بعضی از استادا خیلی راضیم ولی بعضیا....:D
هنوزم که هنوزه میگم اینجا یه چیز دیگه است;)البته بزار این ترم دوم هم بگذرونم بعدش میتونم با قطعیت تمام نظرمو بگم:p

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
خسته شدم از بس نمره نیومد :) ...
یه امتحان 16 ام دادم یه امتحان 28 ام هنوز نمره هاشون نیومده ... :D
اون که 16 ام امتحان دادم کلا یه کد بیشتر نبوده یعنی کلا 30 تا برگه نداره که هنوز صحیح نکرده :p
16 ام که خوبه من 4ام امتحان دادم هنوز نتیجه اش نیومده!:Dفکرکنم از دم همرو میخواد بندازه!:cool:استادای داغون خدا نصیب هیچ کی نکنه صلوات:p

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
@david21 خوبه که قوامی :دی
یا 10 میشی یا 13-14 :دی
وزقه هاتم حدود 1-2 ماه بعد صحیح میکنه :دی

@Rookie پاس کردن با قوامی افتخار داره.هر چی باشه رفیق فابریک روحانیه و تو عذاب دادن مثل روحانی :دی
شیخ الحرم کد ها رو حفظ کنی با 15-16 پاسی
منم همینو گفتم دیگه.منظورم این بود برداشتن با شیخ الحرم افتخار نداره!(نه اینکه با قوامی افتخار نداره) بگذریم خودمم اینجوری:confused: شدم:هه
البته ایشالا قبلش کدها رو بفهمم تا کار به حفظ نکشه.;)

بالا