david21
Registered User
- نوشتهها
- 598
- لایکها
- 1,112
آدم نرمالی نیست هر کیو میشناسم یه 14 خوشگل ازش گرفتهکسی برای آشنایی با قرآن " محمد حسین پور عباسی " میشناسه ؟؟؟
ممنون کاش زودتر میگفتی ! با صفدری برداشتم![]()
آدم نرمالی نیست هر کیو میشناسم یه 14 خوشگل ازش گرفتهکسی برای آشنایی با قرآن " محمد حسین پور عباسی " میشناسه ؟؟؟
ممنون کاش زودتر میگفتی ! با صفدری برداشتم![]()
اگه بود که بر میداشتمآدم نرمالی نیست هر کیو میشناسم یه 14 خوشگل ازش گرفتهبا میثم فراهانی بردار خوفه
![]()
ببین این که میگی در سطح وسیعش تو جامعه هم هست.اجناس 3برابر شد .هیشکی نگفت بالا چشت ابرویه!ببین دوست عزیز درسته که من می خوام زود تموم کنم (البته همچینم زود تموم نمیشه همون 8 ترمه) امّا لازمه بهت بگم ترم پیش هم که خیلی از بچه ها الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی داشتند اونا هم همین مشکل رو داشتند (هر ترم داشتند و دارند و خواهند داشت) ولی مشکل من اینجاست که تو این دانشگاه هیشکی صداش در نمی آد اگه بگن ده تا امتحانم تو یه روزه هیچکس هیچ چی نمیگه ولو اگه همه هم بیفتن.
بذار یه قضیه دیگرو برات تعریف کنم همین چند ماه پیش برای کاری رفته بودم ساختمون آموزش همونی که پشت زمین چمنه ساعت 10 بود کلی دانشجو شاید بگم 60 - 70 نفر پشت در بودن راشون نمی دادن حتی تو که چی آقایون و خانوما دارن صبحونه می خورن بعدم که گهگاهی در رو باز می کرد با یه لحن بدی با همه صحبت می کرد زنه می گفت چتونه؟ چرا اینقدر سر و صدا می کنید؟ بعدشم 1 ساعت درو باز کردند و ساعت 12 شد و رفتند باز برای نهار و نماز.
من مشکلم اینه که چرا هیچ کس اعتراضی نمی کنه نا سلامتی داریم ترمی 1 میلیون تو این وضع پول می دیم.
رشتتون مکانیکه؟سلام دوستان استاد خوب برای این درسا معرفی کنید ممنون
علم مواد
ریاضی 2
استاتیک
معادلات
فیزیک 2
ازمایشگاه فیزیک 1
تربیت بدنی 1
تفسیر موضوعی قران
معادلات هاشم یا رشید خوبنسلام دوستان استاد خوب برای این درسا معرفی کنید ممنون
علم مواد
ریاضی 2
استاتیک
معادلات
فیزیک 2
ازمایشگاه فیزیک 1
تربیت بدنی 1
تفسیر موضوعی قران
@david21 خوبه که قوامی :دیبالاخره الگوریتم برداشتی من که زورکی همون قوامیو نگه داشتم نمیدونم حذف کنم نکنماصن موندم تو آمپاس
ای خدا باعث و بانیشو خفه کنه![]()
@Rookie پاس کردن با قوامی افتخار داره.هر چی باشه رفیق فابریک روحانیه و تو عذاب دادن مثل روحانی :دیبلند بگو آمـــــــــین:دی
منم با شیخ الحرم برداشتم.افتخار نداره که!![]()
میگفتی استاد عقده ای هستش دیگه فکر نمیکردم تا این حد باشه- انشالله نمیشیسلام
یعنی از هر کسی انتظار داشتم نمره ی گندی بهم بده از این فیزیک انتظارشو نداشتم!در حد 13 و14 براش نوشتم بهم داده 11.25(تازه نمره ی میان ترم هم اگر حساب نکنیم!)اخه اون 25 صدمش دیگه واسه چیه!مثلا میخواست بگه نمرت همین شده نه ارفاقی و نه ازش کم شده
دوستان بهتون پیشنهاد میدم تحت هیچ شرایطی فیزیک یک رو با زهرا احمدی برندارید
اگر مثبت های سر کلاسم حساب میکرد بیشتر از اینا میشدم
ای خدا گند زده شد به معدلم!حالا فقط امیدوارم مشروط نشم
![]()
میگفتی استاد عقده ای هستش دیگه فکر نمیکردم تا این حد باشه- انشالله نمیشی
اکه تمام نمراتت اومده خودت معدلتو بگیرهر چقدر بایین باشه به من نمیرسه( معدل این ترم من شد 12.075 یعنی یه نسیم میومد کار تموم بود)
تازه اولشه . من تا حالا برام پیش اومده که یه درس رو فکر میکردم میشم 20 اگه خیلی بد تصحیح کنه 19 دیگه بعد نمرش که اومد دیدم 10 دادهنمیدونم این چرا اینجوری کردش!سر کلاسش تیکه ای چیزی هم ننداختم که بگم حقمه
شانس بیاره با هم چشم تو چشم نشیم واگرنه ....
حالا باز جای شکرش باقیه ننداختش منو!
(تنها موردی که خیلی ازش حرصم گرفت اون 25 صدمیه که توی نمره اشه!خودش حکایت از روح و روان استاد داره
)دیگه حداقل نمره ای که فکر میکردم بگیرم 13 و14 اینا بودش!نه این نمره ای که داده!خیلی معدلمو کشید پایین
حالا یه فارسی مونده نمره اش بیادازش میترسم خفن
معدلم فعلا اوضاعش خرابه ولی در حد مشروطی نیستششانس اوردم موقع انتخاب واحد 17 به بالایی ها این نمرات نیومده بودن
اوووف معدلت واقعا رو مرزه ها!شانس اوردی نسیمه نیومده واگرنه....
یادش بخیر منم ترم اول پیام نورم معدلم رو مرز بود البته 12.5 بودش
![]()
دیر دیدم ولی یه جواب توپ بهت میدم
بیستت شده 10؟اعتراض اینا برات فایده ای نداشتش؟تازه اولشه . من تا حالا برام پیش اومده که یه درس رو فکر میکردم میشم 20 اگه خیلی بد تصحیح کنه 19 دیگه بعد نمرش که اومد دیدم 10 دادهتازه عمومی هم بود دیگه خودت حسابش بیاد دستت دیگه
یادته اولش میگفتی اینجوریام نیست تی جی و فلان ؟
![]()
16 ام که خوبه من 4ام امتحان دادم هنوز نتیجه اش نیومده!خسته شدم از بس نمره نیومد...
یه امتحان 16 ام دادم یه امتحان 28 ام هنوز نمره هاشون نیومده ...
اون که 16 ام امتحان دادم کلا یه کد بیشتر نبوده یعنی کلا 30 تا برگه نداره که هنوز صحیح نکرده![]()
منم همینو گفتم دیگه.منظورم این بود برداشتن با شیخ الحرم افتخار نداره!(نه اینکه با قوامی افتخار نداره) بگذریم خودمم اینجوری