• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یه سوال دیگه انتخاب واحد من ششم شروع میشه الان رکوردم بسته هست اگه پول بریزم رکوردم باز میشه بعد الان میتونم انتخاب واحد کنم یا اصلش همون ششم هست؟
الان اصلا فک کردی این پستو دادی؟:D
اگه اونطوری بود که هر7-8هزار دانشجو روز اول پولو میدادن وانتخاب واحد میکردن!

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
یه سوال دیگه انتخاب واحد من ششم شروع میشه الان رکوردم بسته هست اگه پول بریزم رکوردم باز میشه بعد الان میتونم انتخاب واحد کنم یا اصلش همون ششم هست؟

چه پول بریزی چه پول نریزی رکوردت همون موقعی که توی سایت زده باز میشه:Dالبته اینم بگم وقتی زمان انتخاب واحدت شد(ششم شد) و پول نریخته باشی رکوردت باز نمیشه;)از اونجاییم که ریختن پول دو دقیقه بیشتر وقت نمیبره همون ششم پولو بریز راحت:)

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
راستی الان برای من زده 71 تومن بدهکارم ...امکان داره ششم به خاطر همین بدهکاری رکوردم باز نشه؟

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
چه پول بریزی چه پول نریزی رکوردت همون موقعی که توی سایت زده باز میشه:Dالبته اینم بگم وقتی زمان انتخاب واحدت شد(ششم شد) و پول نریخته باشی رکوردت باز نمیشه;)از اونجاییم که ریختن پول دو دقیقه بیشتر وقت نمیبره همون ششم پولو بریز راحت:)
پول رو زودتر بريزين.ممكنه سايت بانك يهو دم انتخاب واحدتون بپكه

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
راستی الان برای من زده 71 تومن بدهکارم ...امکان داره ششم به خاطر همین بدهکاری رکوردم باز نشه؟
بله.من يكبار ١٠٠ تومن بدهي داشتم باز ح و اضاف برام باز نشد.حدشو نميدونم ولي ممكنه!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اشتباه خیلی بزرگیه ه اون روز بریزی!!!!!!!!
دیگه حداکثر وقت به نظر من.روز کاری قبل انتخاب واحده.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
هر ترم یه جوره!
اما اگه تقسیط نداشته باشید 99.9درصد بازه .اما اگه تقسیط کرده باشید باز نیست(البته اینو یکی دوترمیه اضافه کردن.یادم نمیره من اولین ترمی بود که تقسیط کرده بودم .بعد نیم ساعت اول باز بود .بعد ییهو مال همه رو بستن حتی اگه هزار بدهکار بودن.)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
تاپیک معرفی اساتید کارش تموم شد : معرفی اساتید تهران جنوب
فقط اگه وقت کردین رشته خودنو یه نگاه بندازین ببینین مشکل نداشته باشه...! (اون شماره هایی که قرمز نشدن هنوز مشکل دارن! پستاشونو پیدا نکردم :| باید یبار دیگه چک کنم...)
@kamyarjonoob
آقا این دوتارو یه نگاه بنداز اسم استاداشو بهم بگو:
1- لینک
2- لینک
@mahsa728
شمام اسم این استادو بگو:
لینک
@M.N.E
رفتم پستارو وارد کنم دیدم یسری از استادا وارد شدن. از استادای برق کسی مونده که وارد نشده باشه؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
تاپیک معرفی اساتید کارش تموم شد : معرفی اساتید تهران جنوب
فقط اگه وقت کردین رشته خودنو یه نگاه بندازین ببینین مشکل نداشته باشه...! (اون شماره هایی که قرمز نشدن هنوز مشکل دارن! پستاشونو پیدا نکردم :| باید یبار دیگه چک کنم...)
@kamyarjonoob
آقا این دوتارو یه نگاه بنداز اسم استاداشو بهم بگو:
1- لینک
2- لینک
@mahsa728
شمام اسم این استادو بگو:
لینک
@M.N.E
رفتم پستارو وارد کنم دیدم یسری از استادا وارد شدن. از استادای برق کسی مونده که وارد نشده باشه؟

خسته نباشید;)
الهام زندی...>استاد زبان عمومی:)

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
پول رو زودتر بريزين.ممكنه سايت بانك يهو دم انتخاب واحدتون بپكه
بله.من يكبار ١٠٠ تومن بدهي داشتم باز ح و اضاف برام باز نشد.حدشو نميدونم ولي ممكنه!
اشتباه خیلی بزرگیه ه اون روز بریزی!!!!!!!!
دیگه حداکثر وقت به نظر من.روز کاری قبل انتخاب واحده.

هر ترم یه جوره!
اما اگه تقسیط نداشته باشید 99.9درصد بازه .اما اگه تقسیط کرده باشید باز نیست(البته اینو یکی دوترمیه اضافه کردن.یادم نمیره من اولین ترمی بود که تقسیط کرده بودم .بعد نیم ساعت اول باز بود .بعد ییهو مال همه رو بستن حتی اگه هزار بدهکار بودن.)

ممنون از راهنماییاتون;)به اینش فکر نکرده بودم که بانک بپوکه:D
ریختم خودمو خلاص کردم:D
خداییش خیلی راحت ادم پولو میریزه!:rolleyes:حالا تو پیام نور دقیقا روز انتخاب واحد سایت میپوکید!درستشم نمیکردن که!انتخاب واحد میرفت برای حذف و اضافه:mad:

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
اولا راحت باشد.هرچی دلت میخواد بگو.حداقل این قضیه برای من صادق باشه:D
اون موقع من سر یه چیز دیگه ای گفتم.اخه تنهایی اعتراض به چی بکنی.اخرشم یواش سرتو میبرن.
اگه هم به نتیجه رسوندی 100نفر دیگه استفاده میکنن.
اصلا بچه های اینجا حال ندارن!یه سری ها غرق درسن و اگه هر بلایی سرشون بیاری هیچی نمیگن.یه سری هام انقدر انداختن که اینام نا ندارن!یه سری ها سرشون به حاشیه های دانشگاه گرمه.یه سری پولدارن و دارن فک میکنن که چطور ازش لذت ببرن.یه سری هم بدبختن ودارن کار میکنن تا پول شهریه رو بدن.یه سری هام ادای ادم حسابی هارو درمیارن.
اخه باکی بری وکجا بری.
دیگه بهتر نیست که مقابل چیزی وایستاد.بهتره در جهت اونا باشی ونفع خودتو ببری.
برای شکار نهنگ بهتره بزاری قورتت بده ودر فرصتی مناسب از داخل شکمشو بشکافی!
این جملات منو تا حالا نشنیده بودیدها.مگه نه!!!!:D
داداش این روشی که ماها پیش گرفتیم، "از داخل ناوبد کردن نهنگ" نیست، بلکه داریم اجازه میدیم مارو تیکه و پاره کنه، بدون اینکه از خودمون کوچکترین دفاعی بکنیم.
اگه هم به نتیجه رسوندی 100نفر دیگه استفاده میکنن.
پس خودت هم احتمال میدی اعتراض ها یه جایی به نتیجه برسه! اگه "هدف" مهم باشه، دیگه چه اهمیتی داره چی پیش میاد؟ بخوان سرم رو ببرن، یا بخوان 100 نفر دیگه که اصلاً بر فرض از همون اول هم منو دلسرد میکردن از نتایجش استفاده کنن. بذار بکنن خب...
خلاصه که... با این روش به هیچ جا نمیرسیم...
من هرکجا لازم باشه میرم دانشگاه و با هر مسئولی که لازم باشه صحبت میکنم، ازش میخوام که برام توضیح بده و قانعم کنه. اگه بدونم حق با منه و اگه لازم بدونم صدام رو هم بلند میکنم و هر حرفی هم ممکنه بزنم...
گر عشق مقصد است خوشا لذت مسیر...
( :D)

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
یه سوال دارم از ورودی های 90 و قبل 90 -درس معادلات دیفرانسیل با نرگس طاهری(ایشون استاد اینجا نیستن و ترمی که من اومده بودم کلاس های درس بایه در شکوه برگزار میشد بالای 90 درصد بچه ها باهاش نمره خوب گرفته بودن برای ترم بعد که خواستم بردارم نبود تا این ترم که شش ترم میگذره والان بعد از شش ترم در دانشکده فنی دیده شده) برداشتم کسی از خصوصیات اخلاقیش چیزی میدنه یا نوچ؟البته خودم یکم یادمه...

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
ما نوکرتیم.گفتم اونجا محیطش خوشگله ودست بندیش خوبه بچه ها زودتر استفاده کنن .از همین ترم .حداقل تو حذف واضافه.
لایک یا امتیازم خوبه اما چرا برای مثبت دوتا عدد اینور اونورش میزنه.مثلا من فک کردم به همون اندازه که امتیاز مثبت خورده،منفی هم خورده.
حالا امتیاز بهتره یا لایک رو من نمیدونم.براز بچه ها ج بدن.اما به نظر من لایک بیتره:D

راستی من یدونه از پستامو اشتب زدم.از مخابرات رو تویه درسای برق گذاشتم.به جایی این که تو دسته خودش بزارم.
اما یه پیشنهاد کاش میشد ازمایشگاها هم دسته بندی کرد .مثلا من ازمایشگاه برق رو لازم دارم دیگه نرم ازمایشگاه شیمی روبخونم.:cool:
ویرایش:فک کنم فهمیدم
معرفی اساتید/رشته برق/ازماشگاه و کارگاه
یا
معرفی اساتید/ازمایشگاه وکارگاه/رشته برق
کدومش بیتره؟
فدات ؛
چشم الان راست و ریستش میکنم به امید خدا ؛
نه دیگه ببین یه عدد واسه + و یه عدد برای - اون آخریه تعداد کل رای هاست ( لایک رو دارم تست میکنم اگه ماژولش مشکلی نداشته باشه جایگزین میکنم )
آفرین دقیقا ؛ برق رو بهش اضاف کن . فرقی نداره هر جفتش یه کاربرد رو داره ؛ البته بهترین راه سرچ کردن تو سایته که خیلی راحتتره حالا باید فرهنگ search رو تو کشور جا بندازیم :)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
توی مشاهده كلاس هاي ارائه شده وقتی نوشته وضعیت کلاس : کلاس پر ولی مثلا ظرفیت باقیمانده : 4
بالاخره این کلاس ظرفیت داره یا نه ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
@M.N.E
ببین من پست های kamran17 مرحوم رو کپی کردم ( که کم نبودا ) چون اسماش بود . amir عزیز هم امروز زحمتشو کشید و خیلی حرفه ای و سریع (بزنم به تخته) پستاشو کپی کرد که ایول داره ؛
میمونه چند تا از برقیا و پست های لردی و یه سریایه دیگه . احراد هم داره زحمت پست هاشو به مرور زمان میکشه . من پستای خودمم کپی کردم . مهسا خانوم و plamber و yawsh عزیزم زحمت پستاشونو کشیدن . پست های gizmo89 عزیز هم انتقال داده شد .
یه کاری کن : بقیه برقیا رو چک کن بیزحمت اونایی که نبودن رو کپی کن برق فعلا تموم بشه ...

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
توی مشاهده كلاس هاي ارائه شده وقتی نوشته وضعیت کلاس : کلاس پر ولی مثلا ظرفیت باقیمانده : 4
بالاخره این کلاس ظرفیت داره یا نه ؟

ظرفیت داره ولی برای کسانی که امروز انتحاب میکنن پره
برای نوبت های بعد هست اوون ظرفیت

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بچه ها من امروز فرصت انتخاب واحدم تموم شد
ولی اون واحدایی که میخواستم هنوز نتونستم بردارم
کی دوباره اجازه انتخاب واحدپیدامیکنم؟؟؟
یکی از دوستان میگفت اگه کمتراز 10 واحد برداشته باشیم دوباره اجازه انتخاب واحد میدن
میخواستم ببینم این قضیه در مورد منم که ارشد هستم صدق میکنه یا نه؟و درمورد ارشد هم همین 10 هست یا کمتره؟؟
واینکه زمان این انتخاب واحد مجدد کی هست؟؟؟؟

بچه ها یکی لطف کنه جواب منو بده..

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بچه ها یکی لطف کنه جواب منو بده..

برای ارشدم همین موضوع هست ولی تعدادش رو نمیدونم
فکر میکنم ماکس شما 12 واحد و مینیمم 6 واحد دارین پس حداقل باید 6 واحد باشه
روزش هم میشه چند روز دیگه با ثبت نام با تاخیر باز میشه اوون موقع باز میتونی برداری
نشد هم میری گروه میگی بهت جا بدن :دی

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان من نمره کارآموزیم اومده در قسمت توضیحات نوشته "بلااثر ترمي- بخشنامه 36/467885" این یعنی چی؟
مثل بقیه توضیحات خودش درست میشه؟

بالا