Gizmo89
Registered User
خیلی سایت خوبی شده.دست همه درد نکنه
سلامت باشی عزیز ؛خسته نباشید m.n.e.
توی سایت با نام Doer ثبت نام کردم. امیدوارم قسمت های بیشتری رو به این سایت اضافه کنی و بار علمی سایت بالا بره.
حرف شما متین اما وقتی هیچ سودی برای ما نداره سایت ؛ اگه استقبال نشه مطمئنا انگیزه افزایش امکانات هم کم میشه چون ممکنه ضرر بدهامکانات دیگر سایت از قبیل جزوات و منابع درسی ، معرفی کتاب ، راهنمای دانشجویان ، سوالات درسی و ... در ادامه کار در صورت استقبال عمومی افتتاح خواهند گردید ...
همیشه اول باید خدمات و امکانات داد بعد استقبال عمومی میاد. به این زودیا منتظر استقبال عمومی نباش باید چند تا از این وعده هایی که دادید رو اول عملی کنید تا مخاطب ببینه این سایت چیزی بیشتر از تاپیک معرفی اساتید پی تی داره بعد اونجا میشه پاتوقش.
مگه میشه یه درس رو مشروط شد ؟بچه ها من میتونم اگه ریاضی 1 مشروط شدم این ترم ریاضی 1 و ریاضی 2 با هم بردارم یکی از دوستان گفت اره ولی من از یکی از رفیقام پرسیدم گفت نمیشه بالاخره میشه یا نه؟
بله میشه ؛ شما وقتی درسی رو میفتی از پیش نیازی تبدیل میشه به همنیازی و میتونی با هم برداری . اصلا اگر این ترم بخوای ریاضی 2 برداری باید ریاضی 1 هم برداریبچه ها من میتونم اگه ریاضی 1 مشروط شدم این ترم ریاضی 1 و ریاضی 2 با هم بردارم یکی از دوستان گفت اره ولی من از یکی از رفیقام پرسیدم گفت نمیشه بالاخره میشه یا نه؟
ولی عملا نمیشه این کار رو کرد چون امتحان جفتشون توی 28 ام هست ...بله میشه ؛ شما وقتی درسی رو میفتی از پیش نیازی تبدیل میشه به همنیازی و میتونی با هم برداری . اصلا اگر این ترم بخوای ریاضی 2 برداری باید ریاضی 1 هم برداری
لطفا انقد درشت ننویس عزیز جان ؛ اگه همه بخوان اینجوری بنویسن که دیگه اینجا خیلی بهم میریزه
من قانونشو گفتم حالا برنامه ریزیه آموزش داغونه من چیکار کنم ؟ولی عملا نمیشه این کار رو کرد چون امتحان جفتشون توی 28 ام هست ...
ساعت اول ریاضی 2 بدی بعد بشینی ریاضی 1 بدی اصلا میشه به نظرتون ؟؟
بستگی به استادت داره،در طول ترم باید با وسایل بدنسازی کار کنی،استاد باهات کاری نداره فقط باید مشغول باشی.اما امتحان آخر ترم 3تا از دستگاه ها را انتخاب میکنه و طبق وزن و قدت مثلا بهت میگه پرس سینه 40کیلویی رو بزن تو باید بزنی حالا تعدادش مهم نیست.من هیچی نتونستم بزنم شدم16...دوستان تربیت بدنی 2 در طول ترم چکار میکنند ؟ (بدنسازی)
امتحانش چیه ؟
نه تنها می شه بلکه من خودم این کارو انجام دادم .اتفاقا ریاضی 2 رو گند زده بودم بعد رفتم سر ریاضی 1 ولی خدا رو شکر جفتشون رو قبول شدم .البته بگم ریاضی 1 رو با شکری داشتم برای همین اگر 5 تا امتحانم داشتم ریاضی 1 رو می شد پاس کرد .ولی عملا نمیشه این کار رو کرد چون امتحان جفتشون توی 28 ام هست ...
ساعت اول ریاضی 2 بدی بعد بشینی ریاضی 1 بدی اصلا میشه به نظرتون ؟؟
حتما ارائه میشه(منم مخام بردارم)دوستان تو تابستون درسی مثل ریاضی 2 ارائه میشه؟
توی ترم تابستون درسهایی با برخی اساتید ارائه میشه که اون اساتید توی ترم عادی اون درسها رو ارائه نمیدن.به خاطر همین باید بجنبید و با اونا بردارید.دوستان تو تابستون درسی مثل ریاضی 2 ارائه میشه؟
حتما ارائه میشه(منم مخام بردارم)
خدارو شکر.دمتون گرمتوی ترم تابستون درسهایی با برخی اساتید ارائه میشه که اون اساتید توی ترم عادی اون درسها رو ارائه نمیدن.به خاطر همین باید بجنبید و با اونا بردارید.
مثلا کنترل اتوماتیک توی ترم مهر و بهمن طاهایی و کیهانی اما توی تابستون با ذوقی همانند هلو برو تو گلو با نمره عالی پاسید.اما اون دوتا استاد دیگه شیره رو میکشن بازم نمره نمیدند.
ریاضی2هم ارائه میشه...
ما کامپیوتریا باید کلا ۱۵ واحد اختیاری برداریم.اگه بیشتر از تعداد معین برداری فکر میکنم حذف نمی کنن و تو معدل هم حساب میشه ولی خوب بیشتر از واحدای معین گذروندی.مثلا اگه کل واحدات ۱۴۴ باشه با این کارت چنتا واحد بیشتر از بقیه میگذرونی،نمیدونم سوالت رو درست متوجه شدم یا نه.امیدوارم جوابم مناسب سوالت باشه.دوستان کسی نمیدونه اگه دروس اختیاری بیشتر از 10 واحد برداشته بشه چه اتفاقی میفته؟حذف میشه؟ حذف نمیشه؟ اگه حذف بشه کِی حذف میشه؟ معدلش حساب میشه؟ نمیشه؟ جریانش چیه؟!
دوستان راهنمایی کنین!