• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
امکانات دیگر سایت از قبیل جزوات و منابع درسی ، معرفی کتاب ، راهنمای دانشجویان ، سوالات درسی و ... در ادامه کار در صورت استقبال عمومی افتتاح خواهند گردید ...

همیشه اول باید خدمات و امکانات داد بعد استقبال عمومی میاد. به این زودیا منتظر استقبال عمومی نباش باید چند تا از این وعده هایی که دادید رو اول عملی کنید تا مخاطب ببینه این سایت چیزی بیشتر از تاپیک معرفی اساتید پی تی داره بعد اونجا میشه پاتوقش.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خسته نباشید m.n.e.
توی سایت با نام Doer ثبت نام کردم. امیدوارم قسمت های بیشتری رو به این سایت اضافه کنی و بار علمی سایت بالا بره.
سلامت باشی عزیز ؛
از همه بچه هایی که زحمت کشیدن باید تشکر کرد ...
حتما . صحبت هایی شده باید ببینیم کی میشه عملیش کرد

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
امکانات دیگر سایت از قبیل جزوات و منابع درسی ، معرفی کتاب ، راهنمای دانشجویان ، سوالات درسی و ... در ادامه کار در صورت استقبال عمومی افتتاح خواهند گردید ...

همیشه اول باید خدمات و امکانات داد بعد استقبال عمومی میاد. به این زودیا منتظر استقبال عمومی نباش باید چند تا از این وعده هایی که دادید رو اول عملی کنید تا مخاطب ببینه این سایت چیزی بیشتر از تاپیک معرفی اساتید پی تی داره بعد اونجا میشه پاتوقش.
حرف شما متین اما وقتی هیچ سودی برای ما نداره سایت ؛ اگه استقبال نشه مطمئنا انگیزه افزایش امکانات هم کم میشه چون ممکنه ضرر بده ;)
یه مثال که شاید خیلی شباهت نداشته باشه ولی این به ذهنم رسید : مثل اینه که یه نفر یه جا مغازه بزنه جنس بیاره و قیمت پایین و ... اما تو ماه فقط ضرر بده بعد بره مغازشو بزرگتر کنه و اجناس بیشتر و متنوع تر بیاره مسلما سودش کمتر از ضررشه نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
در حال حاضر هم از تاپیک اساتید امکانات بیشتری داره دیگه

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
بچه ها من میتونم اگه ریاضی 1 مشروط شدم این ترم ریاضی 1 و ریاضی 2 با هم بردارم یکی از دوستان گفت اره ولی من از یکی از رفیقام پرسیدم گفت نمیشه بالاخره میشه یا نه؟

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بچه ها من میتونم اگه ریاضی 1 مشروط شدم این ترم ریاضی 1 و ریاضی 2 با هم بردارم یکی از دوستان گفت اره ولی من از یکی از رفیقام پرسیدم گفت نمیشه بالاخره میشه یا نه؟
مگه میشه یه درس رو مشروط شد :) ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بله میشه ؛ شما وقتی درسی رو میفتی از پیش نیازی تبدیل میشه به همنیازی و میتونی با هم برداری . اصلا اگر این ترم بخوای ریاضی 2 برداری باید ریاضی 1 هم برداری
لطفا انقد درشت ننویس عزیز جان ؛ اگه همه بخوان اینجوری بنویسن که دیگه اینجا خیلی بهم میریزه;)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بله میشه ؛ شما وقتی درسی رو میفتی از پیش نیازی تبدیل میشه به همنیازی و میتونی با هم برداری . اصلا اگر این ترم بخوای ریاضی 2 برداری باید ریاضی 1 هم برداری
لطفا انقد درشت ننویس عزیز جان ؛ اگه همه بخوان اینجوری بنویسن که دیگه اینجا خیلی بهم میریزه;)
ولی عملا نمیشه این کار رو کرد چون امتحان جفتشون توی 28 ام هست ...
ساعت اول ریاضی 2 بدی بعد بشینی ریاضی 1 بدی اصلا میشه به نظرتون :) ؟؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
من قانونشو گفتم حالا برنامه ریزیه آموزش داغونه من چیکار کنم ؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان تربیت بدنی 2 در طول ترم چکار میکنند ؟ (بدنسازی)
امتحانش چیه ؟
بستگی به استادت داره،در طول ترم باید با وسایل بدنسازی کار کنی،استاد باهات کاری نداره فقط باید مشغول باشی.اما امتحان آخر ترم 3تا از دستگاه ها را انتخاب میکنه و طبق وزن و قدت مثلا بهت میگه پرس سینه 40کیلویی رو بزن تو باید بزنی حالا تعدادش مهم نیست.من هیچی نتونستم بزنم شدم16...

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
تربیت 2 واسه پسرا چه رشته هایی داره ؟
مثلا والیبال داره ؟ چجوریه ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نه تنها می شه بلکه من خودم این کارو انجام دادم .اتفاقا ریاضی 2 رو گند زده بودم بعد رفتم سر ریاضی 1 ولی خدا رو شکر جفتشون رو قبول شدم .البته بگم ریاضی 1 رو با شکری داشتم برای همین اگر 5 تا امتحانم داشتم ریاضی 1 رو می شد پاس کرد .

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
دوستان تو تابستون درسی مثل ریاضی 2 ارائه میشه؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان تو تابستون درسی مثل ریاضی 2 ارائه میشه؟
توی ترم تابستون درسهایی با برخی اساتید ارائه میشه که اون اساتید توی ترم عادی اون درسها رو ارائه نمیدن.به خاطر همین باید بجنبید و با اونا بردارید.
مثلا کنترل اتوماتیک توی ترم مهر و بهمن طاهایی و کیهانی اما توی تابستون با ذوقی همانند هلو برو تو گلو با نمره عالی پاسید.اما اون دوتا استاد دیگه شیره رو میکشن بازم نمره نمیدند.
ریاضی2هم ارائه میشه...

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
حتما ارائه میشه(منم مخام بردارم)
توی ترم تابستون درسهایی با برخی اساتید ارائه میشه که اون اساتید توی ترم عادی اون درسها رو ارائه نمیدن.به خاطر همین باید بجنبید و با اونا بردارید.
مثلا کنترل اتوماتیک توی ترم مهر و بهمن طاهایی و کیهانی اما توی تابستون با ذوقی همانند هلو برو تو گلو با نمره عالی پاسید.اما اون دوتا استاد دیگه شیره رو میکشن بازم نمره نمیدند.
ریاضی2هم ارائه میشه...
خدارو شکر.دمتون گرم
فقط اگه میشه یه چندتا استاد خوب که میشناسید واسه ریاضی1 و فیزیک1 به من بگید

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
دوستان عریز ترم 2 میخوام اینارو بردارم:
ریاضی 1
فیزیک 2
تربیت بدنی 1
محاسبات عددی
نقشه کشی صنعتی
معارف
جمعا میشه 12 واحد مشروط هم نشدم دیگه چی بردارم؟
خیلی کمه 12 تا
ممنون میشم کمک کنید توی چارت زده ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل که نمیتونم بردارم
لطفا راهنمایی کنید

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
دوستان کسی نمیدونه اگه دروس اختیاری بیشتر از 10 واحد برداشته بشه چه اتفاقی میفته؟حذف میشه؟ حذف نمیشه؟ اگه حذف بشه کِی حذف میشه؟ معدلش حساب میشه؟ نمیشه؟ جریانش چیه؟!
دوستان راهنمایی کنین!

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان کسی نمیدونه اگه دروس اختیاری بیشتر از 10 واحد برداشته بشه چه اتفاقی میفته؟حذف میشه؟ حذف نمیشه؟ اگه حذف بشه کِی حذف میشه؟ معدلش حساب میشه؟ نمیشه؟ جریانش چیه؟!
دوستان راهنمایی کنین!
ما کامپیوتریا باید کلا ۱۵ واحد اختیاری برداریم.اگه بیشتر از تعداد معین برداری فکر میکنم حذف نمی کنن و تو معدل هم حساب میشه ولی خوب بیشتر از واحدای معین گذروندی.مثلا اگه کل واحدات ۱۴۴ باشه با این کارت چنتا واحد بیشتر از بقیه میگذرونی،نمیدونم سوالت رو درست متوجه شدم یا نه.امیدوارم جوابم مناسب سوالت باشه.;)

بالا