plamber
Registered User
- نوشتهها
- 415
- لایکها
- 479
معل ترم قبلت میاد زیر 12 و راحت مشروط میشی-و برای ترم بعد باید تا سقف 14 تا برداریچه طوری مشروط میشم؟ با چند واحد؟
ببخشید تازه کاریم دیگه....
معل ترم قبلت میاد زیر 12 و راحت مشروط میشی-و برای ترم بعد باید تا سقف 14 تا برداریچه طوری مشروط میشم؟ با چند واحد؟
ببخشید تازه کاریم دیگه....
معل ترم قبلت میاد زیر 12 و راحت مشروط میشی-و برای ترم بعد باید تا سقف 14 تا برداری
بله درست متوجه شدیسوال آخر
یعنی معدل زیر 12 میشه مشروط.
خب خدارو شکر مطمئنم زیر 12 نمیشم پس میتونم همین الانم که یکی از نمره هام نیومده چون مطمئنم زیر 12 نمیشم بالای 14 واحد بردارم درسته؟
بله درست متوجه شدی
شما بالای 14 تا بردار اگه مشکلی بود تو حذف اضاف حذف میکنی
داداش خیلی درشت مینوسی!!!!!!!!!!!!!!!!
آز ماشین با فتح آبادی؟ مگه ارائه داد؟ اگه آره مشکلی نداره ولی واسه پروژه کار زیاد میخواد ازت. حقی فامم میتونی 10 بگیری...دلداری بدید
از ماشین و پروژه با فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتح ابادی
بررسی 2 با حقی فام .کسی سوالاشو نداره؟میشه ازش 10 گرفت؟
پروژه خودش موضوع میده؟آز ماشین با فتح آبادی؟ مگه ارائه داد؟ اگه آره مشکلی نداره ولی واسه پروژه کار زیاد میخواد ازت. حقی فامم میتونی 10 بگیری...
اینم دلداری :دی
نمیدونم ولی بچه هایی که سر آزمایشگاه میومدن پیشش ازشون ایراد میگرفت. اینکه کار خودت باشه و بدونی داری چیکار میکنی مهمه. ولی از اونور استاد دفاع بفهمه با فتح آبادی داشتی دیگه ازت سوال نمیپرسه چون میدونه پوستت کنده شده :دیپروژه خودش موضوع میده؟
از ماشینم ارائه داده
چون ترم اخرم فقط از حقی فام میترسم بررسی 1 همه رفیقامو انداخته بودنمیدونم ولی بچه هایی که سر آزمایشگاه میومدن پیشش ازشون ایراد میگرفت. اینکه کار خودت باشه و بدونی داری چیکار میکنی مهمه. ولی از اونور استاد دفاع بفهمه با فتح آبادی داشتی دیگه ازت سوال نمیپرسه چون میدونه پوستت کنده شده :دی
آزمایشگاهم حضور و غیاب براش مهمه و هرجلسه داره. گزارش کارم باید هر جلسه بدی. 10 نمره کتبی داری 10 نمره عملی و حضور و غیاب و گزارش. ولی آخر خوب نمره داد...
خب چرا باحقی فام برداشتی؟چون ترم اخرم فقط از حقی فام میترسم بررسی 1 همه رفیقامو انداخته بود
منم خاستم باهاش آز بردارم ترسیدم !! آخه یادم یه سری گفتی نه درست درس میده و آزمایش میکنه نه درست نمره میدهنمیدونم ولی بچه هایی که سر آزمایشگاه میومدن پیشش ازشون ایراد میگرفت. اینکه کار خودت باشه و بدونی داری چیکار میکنی مهمه. ولی از اونور استاد دفاع بفهمه با فتح آبادی داشتی دیگه ازت سوال نمیپرسه چون میدونه پوستت کنده شده :دی
آزمایشگاهم حضور و غیاب براش مهمه و هرجلسه داره. گزارش کارم باید هر جلسه بدی. 10 نمره کتبی داری 10 نمره عملی و حضور و غیاب و گزارش. ولی آخر خوب نمره داد...
بررسی 2 حقی بالای 16؟؟؟؟میشه واقعا ؟امیدوار باشم؟خب چرا باحقی فام برداشتی؟
اگه با کلاس جلو بری نمره میگیری. از رفیقای من خیلیاشون بالای 16 شدن ! ولی باید بخونی , چون استادی نیست که با ترم آخر بودنت کار داشته باشه...
نه جاجی یه لحظه فکر کردم بررسی یکی! خدابیامرزتت... :دیبررسی 2 حقی بالای 16؟؟؟؟میشه واقعا ؟امیدوار باشم؟
آزمایشگاه ها دست تکنسینه! خود استاد نمیاد آزمایش کنه. یه ترم سر آز ماشین 1 خیلی سخت گرفت ولی ترم پیش هم ماشین1 خوب نمره داد هم ماشین2.منم خاستم باهاش آز بردارم ترسیدم !! آخه یادم یه سری گفتی نه درست درس میده و آزمایش میکنه نه درست نمره میده
شما اگه اشتباه نکنم طراحی پیاده سازی ۲۰ گرفتی ازش.رمز موفقیتت چی بوده؟مهسا خانم من امار صمیمی رو دارم راحت بهت بگم پیشرفته برداری بالای 95 درصد افتادی 4 درصد 10-11 می شی 1 درصد 12-13 .نوادر باشی شاید بالاتر بشی که اونم تو این یونی هر دهه یک بار یه همچین موردی پیدا می شه .در نتیجه صمیمی اصلا توصیه نمی شه .کی نژاد امارشو ندارم ولی می دونم یکی دیگه از اساتید پیشرفته مزخرف بود اسمش رو نمی دونم شاید همین بود .
اندازه گیری و مدار2 استادت خوبه. آهنیان برای مغناطیس بد نیست. اگر گرایشت مخابراته با نسرین امیری بردار وگرنه خوبه.
الک1 خوبه. تجزیه اگر میخوای خوب یاد بگیری با غفرانی و بعدش با علمایی بردار. کوهی کلا تجزیه خوب درس نمیده ولی نمره بهتر از غفرانی میده.
باسلام
لطفا رشته سال ورودی وجنسیت رو مشخص کنید
با تشکر
تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی
شما لطف داریمنم مشکل کی نژاد و صمیمی رو نمیدونم چیه ولی خب به حرف روکی کاملا اطمینان دارم و تکمیل نشدن ظرفیت کلاساشون هم حکایت از اثبات صحبت های روکیه دیگه
الان رکوردم باز نیست ولی فردا به امید خدا دوباره باز میشه
تا دیروزم که چک کردم حدود 20 تایی جای خالی برای پیرنیا بودش ها ولی امروز ظرفیتشون صفر شدش
حدود 79 تا ظرفیت برای کی نژاد و صمیمی مونده خداکنه اونا زودتر پر بشن
اینطور که معلومه از فردا دیگه باید بشینم پای انرول تا پس فردا تا اینکه بلاخره یه جای خالی پیدا بشه