انشاالله هرجا میری موفق باشی.خداحافظی
سلام دوستان
من کارای انصرافم از دانشگاه تموم شد دیروز
این آخرین پست من در اینجا هست و از همه کسانیکه در این سه ترم به سوالاتم جواب دادند و من را یاری کردند تشکر میکنم
آرزوی موفقیت میکنم برای تک تک شما دوستان
یاحق
از دانشگاه میری دیگه چرا از اینجا خداحافظی میکنی؟ با تیم مدیریت صحبت میکنم ایندفه رو از سر تقصیراتت بگذرن و بذارن تو این انجمن فعالیت کنی :دیخداحافظی
سلام دوستان
این آخرین پست من در اینجا هست و از همه کسانیکه در این سه ترم به سوالاتم جواب دادند و من را یاری کردند تشکر میکنم
یاحق
هرجا كه ميري موفق باشي،يه توضيح هم راجع به مراحل انصراف ميدي،؟خداحافظی
سلام دوستان
یاحق
ممنون دادا .تا الان خدا رو شکر تونستم اساتید رو رام کنم .ولی اگر این ترم بازم بتونم اینا رو رام کنم دیگه خودم می دم مجسمم رو بسازن بزارن تو یونی .هر ترم داشتم یکی 2 تا غول رو شکست می دادم این ترم گفتم هر چی مونده بیاد جلو .با همشون یهو طرف شدم (رزم رستم و استاد)دوستان کامپیوتی می شناسن این اساتید رو و می دونن که من مرتکب چه جناینی در حق خودم شدم .کتیرایی -فرمیسک ناصر زاده -روحانی - جباری - سلاجقه - دقوقی -و ... همه رو با هم.دوستان اگر اخر ترم دیدید من دیگه نمیام فروم بیاد بهشت زهرا امار شهید راه علم رو بگیریدخداییش خودم اسمشونو می خونم چهار ستونه بدنم می لرزه .از الان استرس امتحان منو گرفت(برای دوستانی که این اساتید رو نمیشناسن بگم هر کدوم از این اساتید رو باید 3-4 بار برداشت تا پاس کرد .حالا همش با هم من دیگه حرفی ندارم)آدم سختيه!منم طراحي باهاش داشتم و به نظرم خيلي با سواده.ولي خوب نمره دادنش غير قابل پيشبينيه!بيست شمارو ديدم شاخ درآوردم.قدر خودتو بدون،تو از صميمي بيست گرفتي؛)
علت رفتنت چیه ؟خداحافظی
سلام دوستان
یاحق
یادت نی؟خونشون به اینجا دوره!علت رفتنت چیه ؟
استادت کی بود؟من نمیدونم چرا اینقدر به خودم استرس الکی وارد میکنم ...
ریاضی فکر میکردم میوفتم ولی پاس شدم
پایکناستادت کی بود؟
خوب بود؟
هیچ کدوم!:دیپیشرفته صمیمی خوبه یا کی نژاد؟
دوستان برای ریاضی 1 و فیزیک 1 استاد معرفی کنید!
پیشرفته صمیمی خوبه یا کی نژاد؟
شخصیت میخواد چیکار؟!بنظر من آدم وقتی بین بدترین استادا میمونه،باشخصیت ترینشون رو انتخاب میکنه
و از نظر من کی نژاد جزء بی شخصیت ترین اساتیده
شخصیت میخواد چیکار؟!
عایا امار قبولی استاد تاثیری در انتخاب نخواهد داشت؟؟
یحتمل شوخی میکنی ؟یادت نی؟خونشون به اینجا دوره!
منم همینو میگم.حالا وایسم ببینم خود دردر چه استدلالی داره؟!امار قبولی واجب تره :دی
روحانی هم که هی تصحیح ورقه ها رو میندازه عقب :دی