خراسانی خوبه، بردار باهاش، امتحانش تستیه فقط رو حضور غیاب و دیر نرفتن سر کلاس حساسه
خراسانی بهتره یا شهره فتوگرافی؟
فتوگرافی هم روی حضور غیاب حساسه؟
خراسانی خوبه، بردار باهاش، امتحانش تستیه فقط رو حضور غیاب و دیر نرفتن سر کلاس حساسه
افتاد اخر اوردمش بالا!دوستان من ترم اخرم .امروز نمره درس سخت افزارم رو زدن گرفتم 9! رفتم پیش استادبهش گفتم جریان اینه که ترم اخرمه مشمول میشم و...
بهم گفت نمیشه ونمره عملیت رو دادم 18که بری معرفی استاد بگیری بهش گفتم خب میره تا خردادسال دیگه میگه نه الان هم میشه معرفی گرفت
حالا سر دوراهی افتادم چیکارکنم برم پیش کی تا 1نمره رو بهم بده.اصلا تو این شرایط معرفی میدن بهم یا نه
ممنون
نمیشه / جفتشون تو گروه اخلاقن و یکی رو باید پاس کنی / تو چارت مشخصه /بچه ها من اخلاق خانواده پاس کردم میتونم اخلاق اسلامی بردارم؟اصلا ربطی بهم دارن؟
من نوشته ها ی تو رو خوندم : 2X63عدد تشکر انگلیسی ولی عدد نوشته ها فارسی
اون 15 نفرو نگه میدارن واسه ما که فردا انتخاب واحد داریم فکر کنمبچه ها تو اینرول تو کلاسهای ارائه شده مثلا ظرفیت باقیمانده زده 15 نفر بعد وضعیت کلاس زده پر کدوم درسته بالاخره پره یا نه؟
چشم ها را باید شست ، جور دیگر باید دیدمن نوشته ها ی تو رو خوندم : 2X63
اون 15 نفرو نگه میدارن واسه ما که فردا انتخاب واحد داریم فکر کنم
ببین پسرمبچه ها تو اینرول تو کلاسهای ارائه شده مثلا ظرفیت باقیمانده زده 15 نفر بعد وضعیت کلاس زده پر کدوم درسته بالاخره پره یا نه؟
ببین پسرم
اونی که زده 15تا باقیمانده،یعنی 15 تاخالی داره
اما اونجایی که زده پر،یعنی اگه کسی دیگه بهش اضافه نشه اون کلاس تشکیل میشه(یعنی به تعدادی رسیده که کلاس تشکیل شه.)
اینا نکات ریزی هست که هر کسی نمیدونهفقط ماها که تو کار برنامه ریزی در سطح کلان هستیم،در جریانش هستیم
همون درسیه که جای تنظیم خانواده اومده ؟اگر همونه فکر کنم می شه .بچه ها دانش خانواده و جمعیت میشه با اندیشه 1 با هم برداشت؟
همون درسیه که جای تنظیم خانواده اومده ؟اگر همونه فکر کنم می شه .
یه بار پرسیدم کسی جوابمو نداد
الان یکی از نمره هام نیومده بدون اون مشروطم ای یارو استاده هم وسطای ترم بعد نمره میده آیا آموزش میگه باید 14 تا بردارم؟
آدم سختيه!منم طراحي باهاش داشتم و به نظرم خيلي با سواده.ولي خوب نمره دادنش غير قابل پيشبينيه!بيست شمارو ديدم شاخ درآوردم.قدر خودتو بدون،تو از صميمي بيست گرفتي؛)مدرسان شریفخخخخخخخخخخ من رمزی نداشتم درسش فرق می کرد .این درسش قابل تحمل تره .پیشرفتش رو من نداشتم می گن از سیستم پله استفاده می کنه .من ازش بدم نیومد .اتفاقا بدردم هم خورد حتی تونستم ازش پاسکال رو هم یاد بگیرم سر طراحی ولی خو همه ازش می ترسن