• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

afsooooos

Registered User
لایک‌ها
56
lk
یه سوال دارم از ورودی های 90 و قبل 90 -درس معادلات دیفرانسیل با نرگس طاهری(ایشون استاد اینجا نیستن و ترمی که من اومده بودم کلاس های درس بایه در شکوه برگزار میشد بالای 90 درصد بچه ها باهاش نمره خوب گرفته بودن برای ترم بعد که خواستم بردارم نبود تا این ترم که شش ترم میگذره والان بعد از شش ترم در دانشکده فنی دیده شده) برداشتم کسی از خصوصیات اخلاقیش چیزی میدنه یا نوچ؟البته خودم یکم یادمه...
من دوستم باهاش معادلات داشت 20 شد
استاد فوق العاده اییییییه!!!!!!!!!!!!!!!!!
از مباحث امتحان سر کلاس امتحان میگیره اگه کامل بشی میتونی سو امتحان اون سوالو جواب نددددددددددددددددددی
رو هوااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی بزنینش.......

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عاقا من دیگه فشارم افتاد!
m.n.e چایی نبات بیار
.اخه یکی نیست بگه چرا این همه انالیز نوشتی.حوصله خودم سر رفت وای به حال بقیه.:D
ولی خدا رو شکر تمام برفت!

ava4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام. من تاره با این انجمن اشنا شدم. خوشحال میشم نظرتون راجع به انتخاب واحدم بگید و اگه گزینه بهتری هست راهنمایی کنید؟
اندیشه1 خراسانی_مغناطیس اهنیان_ اندازه گیری شفیعی_ مدار 2 رمضانی_ کارگاه برق متقی_ الکترونیک1 مجدی_ تجزیه کوهی_ از اندازه گیری دولت ابادی

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام. من تاره با این انجمن اشنا شدم. خوشحال میشم نظرتون راجع به انتخاب واحدم بگید و اگه گزینه بهتری هست راهنمایی کنید؟
اندیشه1 خراسانی_مغناطیس اهنیان_ اندازه گیری شفیعی_ مدار 2 رمضانی_ کارگاه برق متقی_ الکترونیک1 مجدی_ تجزیه کوهی_ از اندازه گیری دولت ابادی

اندازه گیری و مدار2 استادت خوبه. آهنیان برای مغناطیس بد نیست. اگر گرایشت مخابراته با نسرین امیری بردار وگرنه خوبه.
الک1 خوبه. تجزیه اگر میخوای خوب یاد بگیری با غفرانی و بعدش با علمایی بردار. کوهی کلا تجزیه خوب درس نمیده ولی نمره بهتر از غفرانی میده.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
باسلام
لطفا رشته سال ورودی وجنسیت رو مشخص کنید
با تشکر
تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
lk

من دوستم باهاش معادلات داشت 20 شد
استاد فوق العاده اییییییه!!!!!!!!!!!!!!!!!
از مباحث امتحان سر کلاس امتحان میگیره اگه کامل بشی میتونی سو امتحان اون سوالو جواب نددددددددددددددددددی
رو هوااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی بزنینش
.......
ممنون دوست عزیز
بله درسته استاد نمونه ای هستش توی درس معادلات.
دوست شما دقیق سال چند وترم کی با هاش داشته؟
این جمله روکه بولد کردم بیش از ده بار خوندم اما چیزی متوجه نشدم میشه یکم واضح تر جواب بدی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تاپیک معرفی اساتید کارش تموم شد : معرفی اساتید تهران جنوب
فقط اگه وقت کردین رشته خودنو یه نگاه بندازین ببینین مشکل نداشته باشه...! (اون شماره هایی که قرمز نشدن هنوز مشکل دارن! پستاشونو پیدا نکردم :| باید یبار دیگه چک کنم...)
@kamyarjonoob
آقا این دوتارو یه نگاه بنداز اسم استاداشو بهم بگو:
1- لینک
2- لینک
@mahsa728
شمام اسم این استادو بگو:
لینک
@M.N.E
رفتم پستارو وارد کنم دیدم یسری از استادا وارد شدن. از استادای برق کسی مونده که وارد نشده باشه؟
حال اومدی پستای من همش بدون مشکل بودن:cool:
عاقا شوما که بااون بالا مالا میپری،بگو گزینه ویرایش منم فعال کنن!اونم پست خالی مونده ها!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
داداش این روشی که ماها پیش گرفتیم، "از داخل ناوبد کردن نهنگ" نیست، بلکه داریم اجازه میدیم مارو تیکه و پاره کنه، بدون اینکه از خودمون کوچکترین دفاعی بکنیم.

پس خودت هم احتمال میدی اعتراض ها یه جایی به نتیجه برسه! اگه "هدف" مهم باشه، دیگه چه اهمیتی داره چی پیش میاد؟ بخوان سرم رو ببرن، یا بخوان 100 نفر دیگه که اصلاً بر فرض از همون اول هم منو دلسرد میکردن از نتایجش استفاده کنن. بذار بکنن خب...
خلاصه که... با این روش به هیچ جا نمیرسیم...
من هرکجا لازم باشه میرم دانشگاه و با هر مسئولی که لازم باشه صحبت میکنم، ازش میخوام که برام توضیح بده و قانعم کنه. اگه بدونم حق با منه و اگه لازم بدونم صدام رو هم بلند میکنم و هر حرفی هم ممکنه بزنم...
گر عشق مقصد است خوشا لذت مسیر...
( :D)
نترس ماهم به جای خود ازخود دفاع میکنیم.

حالا که گوش نمیدی برو تا ستاره بارونت کنن:cool:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستان الان یکی از نمره های من نیومده بدون اون مشروطم این یارو هم میگن وسط ترم دیگه جواب میده آیا آموزش بهم میگه باید 14 تا بردارم ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
عاقا من دیگه فشارم افتاد!
m.n.e چایی نبات بیار
.اخه یکی نیست بگه چرا این همه انالیز نوشتی.حوصله خودم سر رفت وای به حال بقیه.:D
ولی خدا رو شکر تمام برفت!
آره خدایی شما و plamber و داش amir چون پستاتون زیاد بود فشار زیادی روتون بود . خسته نباشی داداشم ;) البته امیر که حرفه ایه من نمیدونم کلی پست رو پشت هم به فاصله یه دیقه زده ! فک کنم duplicate کرده ;)
من که به شخصه چشام در اومد o_O
کلیت تموم شد حالا به یکی از بچه ها سپردم چک کنه اونایی که جا مونده رو بعدا کپی کنیم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
حال اومدی پستای من همش بدون مشکل بودن:cool:
عاقا شوما که بااون بالا مالا میپری،بگو گزینه ویرایش منم فعال کنن!اونم پست خالی مونده ها!
گزینه ویرایشو فقط برای پست اول هر تاپیک اونم برای استارتر فعال کردن. خودمم چنتا رزرو دارم ولی نمیتونم ویرایش کنم!

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
خراسانی خوبه، بردار باهاش، امتحانش تستیه فقط رو حضور غیاب و دیر نرفتن سر کلاس حساسه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
گزینه ویرایشو فقط برای پست اول هر تاپیک اونم برای استارتر فعال کردن. خودمم چنتا رزرو دارم ولی نمیتونم ویرایش کنم!
خخخخخ حالا روزاي اول تغييرات ،همه پستا قابل ويرايش بود الا پست ١ حالا برعكس شده!:D

send from 1100

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دوستان تربیت بدنی 2 در طول ترم چکار میکنند ؟ (بدنسازی)
امتحانش چیه ؟

sormob

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان
من سوتی دادم
زمان انتخاب واحدم تموم شده(گذشت)
پولم ریختم اما رکوردم باز نیست
برم گروه شنبه یا اینکه صبر کنم تا 6ام ثبت نام با تاخیر کنم؟!
به نظر شما تو ثبت نام با تاخیر 20 واحد میشه ورداشت؟!(واحد گیر میاد؟)یا برم گروه؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان
من سوتی دادم
زمان انتخاب واحدم تموم شده(گذشت)
پولم ریختم اما رکوردم باز نیست
برم گروه شنبه یا اینکه صبر کنم تا 6ام ثبت نام با تاخیر کنم؟!
به نظر شما تو ثبت نام با تاخیر 20 واحد میشه ورداشت؟!(واحد گیر میاد؟)یا برم گروه؟
اگه مديرگروهت ادمه بروپيشش اگه نه وايستا تاششم

send from 1100

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
eftetah.jpg

خب بچه ها سایت رو بصورت آزمایشی باز کردیم ببینید و اونایی که عضو نیستن عضو بشن و استفاده کنن و نظرتون رو هم لطفا بگین

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
آدرس : http://tjhelp.ir
به هر کس که میتونید لطفا معرفی کنید سایت خودتونه دیگه ;)
از همه دوستانی هم که این مدت زحمت کشیدن و کمک کردن سپاسگزارم
انتقادات و پیشنهاداتتون رو هم بگید خوشحال میشیم

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
خسته نباشید m.n.e.
توی سایت با نام Doer ثبت نام کردم. امیدوارم قسمت های بیشتری رو به این سایت اضافه کنی و بار علمی سایت بالا بره.

بالا