• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بیستت شده 10؟اعتراض اینا برات فایده ای نداشتش؟:eek:استاده کی بود؟بگو تا درس عبرت بشه کسی باهاش بر نداره:)
نمیدونم چرا اینجوریه!از بعضی از استادا خیلی راضیم ولی بعضیا....:D
هنوزم که هنوزه میگم اینجا یه چیز دیگه است;)البته بزار این ترم دوم هم بگذرونم بعدش میتونم با قطعیت تمام نظرمو بگم:p
آره ؛ اعتراض یک شوخی بیش نیست تو آزاد ...
استاده رو گفتم قبلا فاضلی ( انقلاب )
تی جی یه چیز دیگس که چیز دیگس ولی الکی لیسانس هلو رو سخت میگیرن البته سخت که چه عرض کنم اذیت میکنن ای کاش سخت میگرفتن :confused:
هزینه اش فدا سرمون ولی عمرمونو تلف میکنن :oops:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
تی جی یه چیز دیگس که چیز دیگس ولی الکی لیسانس هلو رو سخت میگیرن البته سخت که چه عرض کنم اذیت میکنن ای کاش سخت میگرفتن :confused:
کلا روی هیچ استادی نمیشه حساب کرد .. حتی استادی که میگند خوبه ...
من انقلاب با باقری داشتم ... کلی باهاش رفیق بودم ... 2-3 نمره تحقیق داشتم توی برگه هم 18 نمره دقیق عین کتاب نوشته بود ... تازه تحقیق رو هم که بهش نشون دادم کرک و پرش ریخت گفت خیلی خوبه ... من گفتم دیگه 20 رو به من میده اگرم نده 18 خودمو که میده ... بهم داد 17.5 :|

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
توی همه ی دانشگاه ها اعتراض فایده ای نداره!:confused:مگه میشه استادی هوای استاد دیگه رو نداشته باشه؟:Dباید با خود استاد صحبت میکردی تحقیقی چیزی براش میبردی نمره اتو یکم بالاتر میداد;)
اسم استاد هک شد تو ذهنم:D
حالا لیسانشو اینجوری میگیرن فوق و دکتری رو چیکار میکنن؟:cool:دلم برای بندگان خدایی که با هزار ویکی ارزو اومدن تی جی میسوزه:(
علاوه بر عمر و هزینه امید ادم هم ناامید میشه:oops:یکی از دوستام که ترم اخریه ترم 11 هستش دیگه از درس و دانشگاه حالش بهم میخوره فقط میخواد درسش تموم بشه خلاص شه!علاقه ای هم به شرکت تو ارشد نداره:(الان کی مسئوله اینده ی این بچه است که اینجوری از درس خوندن زده شده؟:cool:
راستی یکی از دوستان هم درباره ی برخورد اموزشی ها صحبت کرد خواستم بگم منم با برخوردشون مشکل دارم:mad:خجالت نمیکشن واقعا!اصلا برای ادم ارزش واحترامی قائل نیستن:cool:

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
بچه ها مدارهای الکتریکی 1 چه استادی خوبه ؟
مدار الکتریکی 1 فقط با هادی من خودم باهاش نداشتم اما سر کلاساش رفتم اصلا خوب درس نمی ده از هر مبحث یه مثال می گه و رد می شه گاهی خودشم به شک می افته که درست حل کرده یا نه.:)
اما نمره دادنش عالیه چون دوستای من همه می گفتن حتما می افتن اما کمترین نمره شون 10 بود.
:eek:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
توی همه ی دانشگاه ها اعتراض فایده ای نداره!:confused:مگه میشه استادی هوای استاد دیگه رو نداشته باشه؟:Dباید با خود استاد صحبت میکردی تحقیقی چیزی براش میبردی نمره اتو یکم بالاتر میداد;)
اسم استاد هک شد تو ذهنم:D
حالا لیسانشو اینجوری میگیرن فوق و دکتری رو چیکار میکنن؟:cool:دلم برای بندگان خدایی که با هزار ویکی ارزو اومدن تی جی میسوزه:(
علاوه بر عمر و هزینه امید ادم هم ناامید میشه:oops:یکی از دوستام که ترم اخریه ترم 11 هستش دیگه از درس و دانشگاه حالش بهم میخوره فقط میخواد درسش تموم بشه خلاص شه!علاقه ای هم به شرکت تو ارشد نداره:(الان کی مسئوله اینده ی این بچه است که اینجوری از درس خوندن زده شده؟:cool:
راستی یکی از دوستان هم درباره ی برخورد اموزشی ها صحبت کرد خواستم بگم منم با برخوردشون مشکل دارم:mad:خجالت نمیکشن واقعا!اصلا برای ادم ارزش واحترامی قائل نیستن:cool:
موافقم .
میرفتم باهاش صحبت میکردم ؟ از صحبت و ... با استاد متنفرم نمیدونم چرا :rolleyes: بخصوص با این فاضلی که اصلا ازش خوشم نمیومد ؛ آخه هیچیم نگفت همه چی در ظاهر درست بود حتی چند بار هم لیستشو چک کردم مشکلی نبود :confused:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
موافقم .
میرفتم باهاش صحبت میکردم ؟ از صحبت و ... با استاد متنفرم نمیدونم چرا :rolleyes: بخصوص با این فاضلی که اصلا ازش خوشم نمیومد ؛ آخه هیچیم نگفت همه چی در ظاهر درست بود حتی چند بار هم لیستشو چک کردم مشکلی نبود :confused:
منم همینجورم ولی خب بلاخره فکر کنم باید عادت کنیم به اینجور حرکات و پاچه خواریا:D
خب مشکل منم همینه!فیزیکم همه چیز به ظاهر درست بود ولی.....:oops:یحتمل استادامون در حال و وضع روحی مناسبی نبودن:Dشانس نداریم که:eek:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دیر دیدم ولی یه جواب توپ بهت میدم
فانی برا کنترل خطی استاد با شخصیتیه دو تا ماهواره نوید و ظفر رو بادستای خودش ساخته و ادم معروفیه هییت علمیه امیر کبیره
درس دادنش در حد متوسطه و تو طول ترم پوستتو میکنه برا تمرین دستی و با متلب و هر جلسه کوییز و خمیازه بکشی بازم کوییز یه بار میخواست تو یه جلسه دو بار کو بگیره خیلی ها حذف کردن ولی امتحانش ساده بود هنوز نمرش نیومده
برا ماشین 3و2 بهت پیشنهاد میدم اصلا با مدرسی برنداری چون جزوش فرمالیتس و امتحانش چیز دیگه نمرشم داغون اگه تونستی با کاویانی بگیر
خردمندی هم سیلابس رو داغون میکنه و بیشتر از نصف سر فصل هارو میزنه و با تومنینه درس میده امتحانش مثل جزوشه و خیلی وقتگیره سوال اخرو بنویسی وقت تموم شده دستت سر.نمرم نمره خودته

داداش دمت گرم - ماشین 2 با مدرسی بودم واقعا آدم بیشوریه آدم خیلی دیگه باید عقه ای باشه به اون برگه پاسخ کامل بده 8 ولی مدرسی داد . بازم با خوددش برداشتم چون دیه کسی نبود :(

الان تجزیه رو با کوهی برداشتم
ماشین با مدرسی :(
بررسی 1 هم با اخوین

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بچه ها بنظرتون سایت رو تا وقتی کپی ها تموم نشده همینجوری بسته نگه داریم یا اینکه باز کنیم بچه ها بیان کپی کنن ؟
منظور از کپی ، کپی از تاپیک اساتید به سایته

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
بچه ها من اگه ریاضی 1 قبول نشم میتونم این ترم ریاضی 1 و ریاضی 2 و معادلات که هم نیاز ریاضی 2 هست با هم بردارم؟

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
ببین این که میگی در سطح وسیعش تو جامعه هم هست.اجناس 3برابر شد .هیشکی نگفت بالا چشت ابرویه!
تورم 30 درصد حقوق 18 درصد افزایش پیدا کرده!یعنی سالی دیگه از نظر زمانی اندازه امسال کار میکنیم اما نسبت به امسال حقوق کمتر میگیریم
من خودمم ترم اول سر یه چیزی به بچه ها گفتم بریم یه حرکتی بزنیم،میخندیدن!
از اون موقع فهمیدم توچه قومی هستم!
یا ببین همین ترم پیش شهریه ها افزایش پیدا کرد کسی چیزی گفت؟اخه اسمش روشه شهریه ثابت!چه جوری میشه افزایش پیدا کنه و....
پس وقتت رو حروم نکن!
پس خوبه که خودت هم یه موقعی توی همچین فازی بودی... اینکه دنبال حقت باشی و کوتاه نیای. که خیلی هم کار درستیه.
لطفاً دقت کن. اون زمان که تو ورودی جدید بودی و خیلی انرژی داشتی و میخواستی حرکتی بکنی، بقیه بهت میخندیدن و میگفتن بیخیال شو و وقتت رو حروم نکن. و تو دلسرد میشدی. چه بسا اگه حتی خودت تنهایی هم دنبال حقت میرفتی بهش میرسیدی. ولی نکردی. احتمالاً اگه هیچکس نمیگفت بیخیال و هیچکس نمیگفت "چرا وقتت رو حروم میکنی؟ " و هیچکس نمیگفت "فایده نداره"، تو و همه ی دانشجویان دیگه توی امری میخواستین بهش برسید موفق میشدید. اما خب نشد...
و حالا یک فرد دیگه شرایط اون موقع تو رو داره. میتونی مثل همون آدمهای ورودی قدیم اون زمان رفتار کنی و دلسردش کنی و نذاری اتفاقی بیفته. و میتونی بهش انرژی بدی و تشویقش کنی و بذاری حداقل تلاشش رو بکنه. و خودت هم کمکش کنی. میتونی نذاری اون اتفاقی که برای تو افتاد، برای کس دیگه بیفته؛ از جمله ی خودت این برداشت رو کردم که اگه اون زمان بقیه بچه ها پایه بودن، تو هم اعتراض میکردی و یه حرکتی میزدی. تو خودت الان شدی همون آدمی که داری بهشون اعتراض میکنی و میگی تقصیر اونهاست که وضعیت اینطوریه. ببخشید که انقدر دارم رک حرف میزنم... چون خودمم دلم میسوزه. هروقت گفتم بیاین فلان کار رو کنیم بریم فقط بپرسیم "چرا"، بریم حرف بزنیم، همه گفتن بابا دلت خوشه ها، وقتت رو حروم نکن و بیخیال شو. چــــقدر گفتم بیاید برای افزایش شهریه ها بریم بپرسیم و بگیم جریان چیه. گفتن نه تو خیالت راحت اینا اشتباه نمیکنن! 100 تومن بدهکار شدی، خب حتماً شدی دیگه! نمیشه درستش کرد.
من میگم خودِ منِ نوعی که دارم اینجا ادعای احقاق حقوق رو این حرفها رو میکنم، خودم باید اولین نفری باشم که بلند میشم میرم دانشگاه تا درباره گرفتن حقم حرف بزنیم.
همین!
و در پایان، چاکر همه نیز هستیم:D

Last edited:

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
بچه ها من اگه ریاضی 1 قبول نشم میتونم این ترم ریاضی 1 و ریاضی 2 و معادلات که هم نیاز ریاضی 2 هست با هم بردارم؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
بچه ها بنظرتون سایت رو تا وقتی کپی ها تموم نشده همینجوری بسته نگه داریم یا اینکه باز کنیم بچه ها بیان کپی کنن ؟
بنظر من بهتره بازش کنی هر کسی میاد نظراتشو میزاره و کم کم سایت رونق میگیره :p

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
16 ام که خوبه من 4ام امتحان دادم هنوز نتیجه اش نیومده!:Dفکرکنم از دم همرو میخواد بندازه!:cool:استادای داغون خدا نصیب هیچ کی نکنه صلوات:p
این که خوبه.من هفته 15 تحصیلی امتحان از مایشگاه دادم هنوز خبری ازش نیست!:eek::mad:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
باز کن ببینن،امافقط استفاده کنن ودست به چیزی نزنن!:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
پس خوبه که خودت هم یه موقعی توی همچین فازی بودی... اینکه دنبال حقت باشی و کوتاه نیای. که خیلی هم کار درستیه.
لطفاً دقت کن. اون زمان که تو ورودی جدید بودی و خیلی انرژی داشتی و میخواستی حرکتی بکنی، بقیه بهت میخندیدن و میگفتن بیخیال شو و وقتت رو حروم نکن. و تو دلسرد میشدی. چه بسا اگه حتی خودت تنهایی هم دنبال حقت میرفتی بهش میرسیدی. ولی نکردی. احتمالاً اگه هیچکس نمیگفت بیخیال و هیچکس نمیگفت "چرا وقتت رو حروم میکنی؟ " و هیچکس نمیگفت "فایده نداره"، تو و همه ی دانشجویان دیگه توی امری میخواستین بهش برسید موفق میشدید. اما خب نشد...
و حالا یک فرد دیگه شرایط اون موقع تو رو داره. میتونی مثل همون آدمهای ورودی قدیم اون زمان رفتار کنی و دلسردش کنی و نذاری اتفاقی بیفته. و میتونی بهش انرژی بدی و تشویقش کنی و بذاری حداقل تلاشش رو بکنه. و خودت هم کمکش کنی. میتونی نذاری اون اتفاقی که برای تو افتاد، برای کس دیگه بیفته؛ از جمله ی خودت این برداشت رو کردم که اگه اون زمان بقیه بچه ها پایه بودن، تو هم اعتراض میکردی و یه حرکتی میزدی. تو خودت الان شدی همون آدمی که داری بهشون اعتراض میکنی و میگی تقصیر اونهاست که وضعیت اینطوریه. ببخشید که انقدر دارم رک حرف میزنم... چون خودمم دلم میسوزه. هروقت گفتم بیاین فلان کار رو کنیم بریم فقط بپرسیم "چرا"، بریم حرف بزنیم، همه گفتن بابا دلت خوشه ها، وقتت رو حروم نکن و بیخیال شو. چــــقدر گفتم بیاید برای افزایش شهریه ها بریم بپرسیم و بگیم جریان چیه. گفتن نه تو خیالت راحت اینا اشتباه نمیکنن! 100 تومن بدهکار شدی، خب حتماً شدی دیگه! نمیشه درستش کرد.
من میگم خودِ منِ نوعی که دارم اینجا ادعای احقاق حقوق رو این حرفها رو میکنم، خودم باید اولین نفری باشم که بلند میشم میرم دانشگاه تا درباره گرفتن حقم حرف بزنیم.
همین!
و در پایان، چاکر همه نیز هستیم:D
اولا راحت باشد.هرچی دلت میخواد بگو.حداقل این قضیه برای من صادق باشه:D
اون موقع من سر یه چیز دیگه ای گفتم.اخه تنهایی اعتراض به چی بکنی.اخرشم یواش سرتو میبرن.
اگه هم به نتیجه رسوندی 100نفر دیگه استفاده میکنن.
اصلا بچه های اینجا حال ندارن!یه سری ها غرق درسن و اگه هر بلایی سرشون بیاری هیچی نمیگن.یه سری هام انقدر انداختن که اینام نا ندارن!یه سری ها سرشون به حاشیه های دانشگاه گرمه.یه سری پولدارن و دارن فک میکنن که چطور ازش لذت ببرن.یه سری هم بدبختن ودارن کار میکنن تا پول شهریه رو بدن.یه سری هام ادای ادم حسابی هارو درمیارن.
اخه باکی بری وکجا بری.
دیگه بهتر نیست که مقابل چیزی وایستاد.بهتره در جهت اونا باشی ونفع خودتو ببری.
برای شکار نهنگ بهتره بزاری قورتت بده ودر فرصتی مناسب از داخل شکمشو بشکافی!
این جملات منو تا حالا نشنیده بودیدها.مگه نه!!!!:D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
باز کن ببینن،امافقط استفاده کنن ودست به چیزی نزنن!:D
اوکی استاد
من برم و بیام اوکیش میکنم فقط ایه سوال این امتیازیه که گذاشتم بهتره یا سیستم لایک بذارم جاش یا کلا بردارم ؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اوکی استاد
من برم و بیام اوکیش میکنم فقط ایه سوال این امتیازیه که گذاشتم بهتره یا سیستم لایک بذارم جاش یا کلا بردارم ؟
ما نوکرتیم.گفتم اونجا محیطش خوشگله ودست بندیش خوبه بچه ها زودتر استفاده کنن .از همین ترم .حداقل تو حذف واضافه.
لایک یا امتیازم خوبه اما چرا برای مثبت دوتا عدد اینور اونورش میزنه.مثلا من فک کردم به همون اندازه که امتیاز مثبت خورده،منفی هم خورده.
حالا امتیاز بهتره یا لایک رو من نمیدونم.براز بچه ها ج بدن.اما به نظر من لایک بیتره:D

راستی من یدونه از پستامو اشتب زدم.از مخابرات رو تویه درسای برق گذاشتم.به جایی این که تو دسته خودش بزارم.
اما یه پیشنهاد کاش میشد ازمایشگاها هم دسته بندی کرد .مثلا من ازمایشگاه برق رو لازم دارم دیگه نرم ازمایشگاه شیمی روبخونم.:cool:
ویرایش:فک کنم فهمیدم
معرفی اساتید/رشته برق/ازماشگاه و کارگاه
یا
معرفی اساتید/ازمایشگاه وکارگاه/رشته برق
کدومش بیتره؟

Last edited:

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
یه سوال دیگه انتخاب واحد من ششم شروع میشه الان رکوردم بسته هست اگه پول بریزم رکوردم باز میشه بعد الان میتونم انتخاب واحد کنم یا اصلش همون ششم هست؟

بالا