آقا یه موضوعی!
ما باید 10 واحد اختیاری برداریم دیگه، درسته؟ اگه بشه 12 تا چه اتفاقی میفته؟ حذف میکنن؟ حذف نمیکنن؟ نمرش حساب میشه؟ چی میشه؟
مرسی از جوابت ،باهاش برداشتم ولی کدمم میخاستم تغییر بدم،تو نمره چجوریه ؟یادش بخیر من ترم اول داشتم حضور داره تغییر کد میزاره دائم در یک کد بیای امتحانم از سوالاتی که هر جلسه بای تخته مینویسه میاد نصف تشریحی نصف تستی اگه یه تحقیق براش ایمیل کنی 2 نمره داره استاد خوبیه بردار
یکی از بچه های ما اینترم همین سوالو داشت و رفت از اموزش پرسید. ازش میپرسم بهت میگم...آقا کسی نمیدونه؟؟
درس اندیشس تشرحی هارو که بهت میده همراه با جواب - تستیارو جلسه اخر میگه برا ما اینطور بود.مرسی از جوابت ،باهاش برداشتم ولی کدمم میخاستم تغییر بدم،تو نمره چجوریه ؟
چرا بهتون میزنی؟؟ به شخصه خودم منتظر معماری کامپ و سیستم عاملم.ولی تجربه و منطق میگه دیگه باید بذاری کنار تا حذف و اضافهیعنی همه واحدایی که میخواستن بهشون رسید حالام رفتن استراحت کنن خوشبحالتون من همچنان منتظرم کلاس واشه
اخر نوشتم رو خوندم دیدم چقدر به عکس توی امضام می خوره .همون جور جنگجو و خستهاخه این وقت شب کلاس وا می کنن ؟مگر این که کسی بزنه حذف کنه شوما بتونی برداری .تازه کی گفته راحتن ؟دیگه اعصاب ندارن گذاشتن حذف و اضافه .من که کلن قیدش رو زدم هر استادی بشه بشه کل همشونو می خوابونم خسته شدم انقدر دنبال استاد گشتم .
بالاخره الگوریتم برداشتی من که زورکی همون قوامیو نگه داشتم نمیدونم حذف کنم نکنماصن موندم تو آمپاسچرا بهتون میزنی؟؟ به شخصه خودم منتظر معماری کامپ و سیستم عاملم.ولی تجربه و منطق میگه دیگه باید بذاری کنار تا حذف و اضافه
تو میتووونی استقامت داشته باش
من همچنان بین گیلانی و صفدری موندم :خخخخیعنی همه واحدایی که میخواستن بهشون رسید حالام رفتن استراحت کنن خوشبحالتون من همچنان منتظرم کلاس واشه
بلند بگو آمـــــــــین:دیبالاخره الگوریتم برداشتی من که زورکی همون قوامیو نگه داشتم نمیدونم حذف کنم نکنماصن موندم تو آمپاس
ای خدا باعث و بانیشو خفه کنه
همین ده دقیقه بیش یه سری درسا رو ظرفیت دادن منم اینقد زل زدم دیگه چشم داره درمیاد ( انتخاب واحد tj از درس خوندنش سخت تره)اخه این وقت شب کلاس وا می کنن ؟مگر این که کسی بزنه حذف کنه شوما بتونی برداری .تازه کی گفته راحتن ؟دیگه اعصاب ندارن گذاشتن حذف و اضافه .من که کلن قیدش رو زدم هر استادی بشه بشه کل همشونو می خوابونم خسته شدم انقدر دنبال استاد گشتم .
جه بهتونی دیدم سوتو کوره یه چیزی گفتم.چرا بهتون میزنی؟؟ به شخصه خودم منتظر معماری کامپ و سیستم عاملم.ولی تجربه و منطق میگه دیگه باید بذاری کنار تا حذف و اضافه
تو میتووونی استقامت داشته باش
شما وضعت خوبه من به صورت صالح نمدی قوامی و شیخ الحرم دراومده
جه بهتونی دیدم سوتو کوره یه چیزی گفتم.
دقیقا منم دیگه نای حرکت ندارم همه جارو برای درس مورد نظر شما کلاسی یافت نشد میبینم
بله.قبلا مدیر گروه بوده ایشون منم همون موقع باهاش درس داشتمپس گیلانی رو پیشنهاد میکنی ؟
نمره خوب میده یعنی چی ؟ چجور تصیح مکنه ! عایا نظر شخصیته یا کلا همه ازش راضی هستن ؟
علیرضا گیلانی دیگه ؟
ممنون کاش زودتر میگفتی ! با صفدری برداشتمبله.قبلا مدیر گروه بوده ایشون منم همون موقع باهاش درس داشتم
دوترم بعدش کساییکه باهاش مهندسی داشتن میگفتن خیلی فرمولای ساده یی میگه واسه ی درس که راحت میشه سوالا رو حل کرد
نمره تقریبا نمره ی خودتونه با یک یک و نیم ارفاق
مرسی مرسی!یکی از بچه های ما اینترم همین سوالو داشت و رفت از اموزش پرسید. ازش میپرسم بهت میگم...
نه خب نمرش جزو معدل حساب میشه آیا؟؟اخراج میشی :|
خب مشخصه فقط پولت و وقتت رو هدر دادی همین !