• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
من که ترم اولیم توی همون ترم اول با همچین مشکلی مواجه شدم!تازه طبق چارت هم جلو رفتم:D
البته دروس عمومیم اینجوری بودش ولی خب با این حال خیلی سخت بود دیگه چه برسه به اوناییکه اختصاصیاشون تو یه روزه:confused:
زبان 3 واحدی و اندیشه 1 واحدی توی یک روز و پشت سر هم:cool:فارسی 3 واحدی هم فردا صبحش:eek:فارسیشم امتحانش سخت بود و هنوزم که هنوزه نمره اش نیومده:Dدیکه حاضرم درسی رو بر ندارم ولی اینجوری تویک روز امتحان ندم:p:D

نمی دونم چرا خیلی سخت بوده. من منظورم دروس 3 واحدی تخصصی و ریاضی پایه بود. مثلا مدار و المغ توی یک روز بیفته که واقعا هم آدم اذیت میشه ولی چیزی نیست که مختص دانشگاه آزاد باشه. دوست من علم و صنعته توی یک هفته 5 تا امتحان سخت داشت. اینجا خداییش بین بیشتر امتحانا فاصله زمانی مناسبی هست. شما اگر 20 درصد درسایی مثل زبان و اندیشه رو در طول ترم بخونید دیگه اینقدر بهتون فشار نمیاد. من که یه بار می خواستم اندازه گیری و میدان رو با هم بردارم یکی درس ترم 3 دیگری درس ترم 4 بود امتحانشون هر دو در یک ساعت و یک روز بود نتونستم بردارم. خدا رو شکر کنید تداخل ساعتی نداره.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خودمم با جفتشون داشتم :دی یه شیر یا خط بنداز جواب بده :دی
مهندسی با ارغند ؟ :eek: سالمی ؟
صفدر چپول هم که اصن یه وضیه ..........

به زار ببینم کسی دانشمند رو میشناسه ! شیدخت ازش یه زمانی خیلی تعریف میکرد :دی

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
دوزتان ریاضی مهندسی صفتر سیبیل یا ارغند ریش؟ کدوم ایا؟
یه ضرب المثل تهران جنوبی هست که میگه: مهم نیست ریاضی مهندسی رو با کی بر میداری، مهم اینه که جزوه ی استاد کرمی رو بخونی!:D
من خودم با ارغند داشتم، ولی کلن جزوه ی کرمی رو خوندم. پیشنهاد میکنم همین کار رو بکن. اصلا هم نمیخواد بری سر کلاس. اما به جاش باید بخونی که اگه جاییش رو نفهمیدی بری از استاد بپرسی. دیگه مشکلی نیست!

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
باو سوسول بازی درنیارین دو امتحان در روز اصن مزه انتخاب واحده ادمو مرد بار میاره .من این ترم روحانی و کتیرایی معماریم رو یه روز با اختلاف 1 ساعته هوش دقوقی و مهندسی نرم سلاجقه هم توی یه روز دیگه که بازم با هم یه ساعت اختلاف دارن .اونایی که این اساتید رو می شناسن می دونن چی می گم .غولای مرحله اخر کامپیوترن اینا .
من کلا با حفظیات مشکل دارم برام خیلی سخت بودش:eek:
بله اینجور که مشخصه این ترم اساسا یه مرد بار میاین:Dاونوقت الان احساس افسوسی پشیمونی ای چیزی ندارید عایا؟o_O

وضعیت از اولش بد بود پنجشنبه رو هم از روزای اداری و امتحانات حذف کردن امتحانا تو هم فرو رفتن:confused:
خدا به همه ی تی جی ای ها صبر عطا کنه:mad::D

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یه ضرب المثل تهران جنوبی هست که میگه: مهم نیست ریاضی مهندسی رو با کی بر میداری، مهم اینه که جزوه ی استاد کرمی رو بخونی!:D
من خودم با ارغند داشتم، ولی کلن جزوه ی کرمی رو خوندم. پیشنهاد میکنم همین کار رو بکن. اصلا هم نمیخواد بری سر کلاس. اما به جاش باید بخونی که اگه جاییش رو نفهمیدی بری از استاد بپرسی. دیگه مشکلی نیست!
جملت یه 5-6 تا لایک داشت نمی شد دیگه لایک اضافه کنم حیف .جزوه کرمی معجزه می کنه توی این درس .

peymanra

Registered User
لایک‌ها
19
کسی انتقال حرارت ارش زند نداره حذف کنه من بر دارم ؟!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
من کلا با حفظیات مشکل دارم برام خیلی سخت بودش:eek:
بله اینجور که مشخصه این ترم اساسا یه مرد بار میاین:Dاونوقت الان احساس افسوسی پشیمونی ای چیزی ندارید عایا؟o_O

خدا به همه ی تی جی ای ها صبر عطا کنه:mad::D
نمی خوام بهش فکر کنم من می تونم هوووووم (بهش فکر می کنم یهو بعضم می گیره می خوام زار زار گریه کنم .)البته من عادت دارم به امتحان تو یه روز تا الان 4-5 بازی اینجوری شدم ولی خب اینا دیگه خیلی خفنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
امکان نداره کسی طبق چارت جلو بره و هر ترم دو تا امتحان 3 واحدی در یک روز داشته باشه گرچه دو تا امتحان در یک روز چیز عجیبی نیست و برای همه دانشگاه ها و دانشجویان پیش میاد. دو امتحان در روز به ندرت برای من که سال هاست این دانشگاه هستم پیش اومده.
1 - خیر دوست عزیز ترم پیش که دوستان من مثل خودم ترم سه بودند و طبق چارت باید الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی (وفکرکنم همچنین زبان) بر می داشتند همین اتفاق افتاده بود می تونید پرس و جو کنید.
2 - دو تا امتحان تو یک روز البته که چیز عجیبی هست ولی حق با شماست از دانشگاه مازاد بیشتر از این انتظار نمیره.
3 - شما لابد بی خیال یک درس شدی که جفتشون امتحانشون تو یه روز بوده که من این کار رو نکردم.
4 - تشکر از شما و همه دوستان که من رو راهنمایی کردند مطمئن باشید لااقل پیگیری می کنم حتی اگر بی فایده باشه حداقل می رم دانشگاه و حرفم رو می زنم و یه غوغایی به پا می کنم که کم کمش ترم های بعد کسی که این برنامه ها رو می ریزه چند دقیقه فکر کنه و خودم یا شما دوستان عزیزم به این مشکلات بر نخورید.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
نمی خوام بهش فکر کنم من می تونم هوووووم (بهش فکر می کنم یهو بعضم می گیره می خوام زار زار گریه کنم .)البته من عادت دارم به امتحان تو یه روز تا الان 4-5 بازی اینجوری شدم ولی خب اینا دیگه خیلی خفنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
شما امیدوار باشین;) بله که میتونید:p ان شاء الله همشونو پاسید:)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
به خاطر همین جمله ای که گفتی من باهاش شبکه های کامپیوتری برداشتما! اگه به هر دلیلی بد در بیاد یا بخواد اذیت کنه شوما باید جوابگو باشی:D
بمن چه :D من تجربیاتمو گفتم ولی بنظر منکه استاد خوبیه

دردری حرفش سنده !
دفعه ی اخرت باشه !
:D:D:D:D:D:D:D:D عجب مزرعه ی هندونه یی

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
اگر کسی طبق چارت بره جلو توی مخابرات باید دروس 3 واحدی رو با این فاصله زمانی امتحان بده:
دروس 3 واحدی ترم 3 برق مخابرات:
المغ 3/20
آمار 3/25
اندازه گیری 3/25
مدار1 3/27
ریاضی مهندسی 3/28

دروس 3 واحدی ترم 4 برق مخابرات:
الک1 3/17
مدارمنطقی 3/20
مدار2 3/20
میدان 3/25
سیگنال 4/2

دروس 3 واحدی ترم 5 برق مخابرات:
الک2 3/17
مایکرویو 3/25
ماشین1 3/26
مخابرات1 3/27
اصول میکروکامپیوتر 4/2

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
اگر کسی طبق چارت بره جلو توی مخابرات باید دروس 3 واحدی رو با این فاصله زمانی امتحان بده:
دروس 3 واحدی ترم 3 برق مخابرات:
المغ 3/20
آمار 3/25
اندازه گیری 3/25
مدار1 3/27
ریاضی مهندسی 3/28

دروس 3 واحدی ترم 4 برق مخابرات:
الک1 3/17
مدارمنطقی 3/20
مدار2 3/20
میدان 3/25
سیگنال 4/2

دروس 3 واحدی ترم 5 برق مخابرات:
الک2 3/17
مایکرویو 3/25
ماشین1 3/26
مخابرات1 3/27
اصول میکروکامپیوتر 4/2
در اسرع وقت اینارو میبرم میزنم تو صورت این منشی، تا دیگه نیاد برای ما دو ساعت سخنرانی کنه بعد آخرش بگه: حذف کنید، ایشالا ترم بعد!!!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
31 ام یه دوقلو سرخ و سفید پس میندازی :دی
9 واحد تخصصی o_O
باو چرا استرس الکی می دی به بنده خدا همش 8 واحده نه 9 واحد ترس نداره که:pاین داداشمون یه 30-40 واحدی انگار برداشته خیلی درسه .

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
1 - خیر دوست عزیز ترم پیش که دوستان من مثل خودم ترم سه بودند و طبق چارت باید الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی (وفکرکنم همچنین زبان) بر می داشتند همین اتفاق افتاده بود می تونید پرس و جو کنید.
2 - دو تا امتحان تو یک روز البته که چیز عجیبی هست ولی حق با شماست از دانشگاه مازاد بیشتر از این انتظار نمیره.
3 - شما لابد بی خیال یک درس شدی که جفتشون امتحانشون تو یه روز بوده که من این کار رو نکردم.
4 - تشکر از شما و همه دوستان که من رو راهنمایی کردند مطمئن باشید لااقل پیگیری می کنم حتی اگر بی فایده باشه حداقل می رم دانشگاه و حرفم رو می زنم و یه غوغایی به پا می کنم که کم کمش ترم های بعد کسی که این برنامه ها رو می ریزه چند دقیقه فکر کنه و خودم یا شما دوستان عزیزم به این مشکلات بر نخورید.

دانشکده رو تبدیل به غوغاکده کن پهلوون. :) حالا فعلا یکی میخواد سیلی بزنه یکی هم میخواد غوغا کنه. کسی چاقوکشی نمیخواد کنه؟ :)

بالا