k-boy
Registered User
خودمم با جفتشون داشتم :دی یه شیر یا خط بنداز جواب بده :دیبا جفتشون داشتم یکی از یکی %#^^^ تر هستن
خودمم با جفتشون داشتم :دی یه شیر یا خط بنداز جواب بده :دیبا جفتشون داشتم یکی از یکی %#^^^ تر هستن
من که ترم اولیم توی همون ترم اول با همچین مشکلی مواجه شدم!تازه طبق چارت هم جلو رفتم
البته دروس عمومیم اینجوری بودش ولی خب با این حال خیلی سخت بود دیگه چه برسه به اوناییکه اختصاصیاشون تو یه روزه
زبان 3 واحدی و اندیشه 1 واحدی توی یک روز و پشت سر همفارسی 3 واحدی هم فردا صبحشفارسیشم امتحانش سخت بود و هنوزم که هنوزه نمره اش نیومدهدیکه حاضرم درسی رو بر ندارم ولی اینجوری تویک روز امتحان ندم
مهندسی با ارغند ؟ سالمی ؟خودمم با جفتشون داشتم :دی یه شیر یا خط بنداز جواب بده :دی
یه ضرب المثل تهران جنوبی هست که میگه: مهم نیست ریاضی مهندسی رو با کی بر میداری، مهم اینه که جزوه ی استاد کرمی رو بخونی!دوزتان ریاضی مهندسی صفتر سیبیل یا ارغند ریش؟ کدوم ایا؟
من کلا با حفظیات مشکل دارم برام خیلی سخت بودشباو سوسول بازی درنیارین دو امتحان در روز اصن مزه انتخاب واحده ادمو مرد بار میاره .من این ترم روحانی و کتیرایی معماریم رو یه روز با اختلاف 1 ساعته هوش دقوقی و مهندسی نرم سلاجقه هم توی یه روز دیگه که بازم با هم یه ساعت اختلاف دارن .اونایی که این اساتید رو می شناسن می دونن چی می گم .غولای مرحله اخر کامپیوترن اینا .
خدا به همه ی تی جی ای ها صبر عطا کنهوضعیت از اولش بد بود پنجشنبه رو هم از روزای اداری و امتحانات حذف کردن امتحانا تو هم فرو رفتن
جملت یه 5-6 تا لایک داشت نمی شد دیگه لایک اضافه کنم حیف .جزوه کرمی معجزه می کنه توی این درس .یه ضرب المثل تهران جنوبی هست که میگه: مهم نیست ریاضی مهندسی رو با کی بر میداری، مهم اینه که جزوه ی استاد کرمی رو بخونی!
من خودم با ارغند داشتم، ولی کلن جزوه ی کرمی رو خوندم. پیشنهاد میکنم همین کار رو بکن. اصلا هم نمیخواد بری سر کلاس. اما به جاش باید بخونی که اگه جاییش رو نفهمیدی بری از استاد بپرسی. دیگه مشکلی نیست!
نمی خوام بهش فکر کنم من می تونم هوووووم (بهش فکر می کنم یهو بعضم می گیره می خوام زار زار گریه کنم .)البته من عادت دارم به امتحان تو یه روز تا الان 4-5 بازی اینجوری شدم ولی خب اینا دیگه خیلی خفننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننمن کلا با حفظیات مشکل دارم برام خیلی سخت بودش
بله اینجور که مشخصه این ترم اساسا یه مرد بار میایناونوقت الان احساس افسوسی پشیمونی ای چیزی ندارید عایا؟
خدا به همه ی تی جی ای ها صبر عطا کنه
1 - خیر دوست عزیز ترم پیش که دوستان من مثل خودم ترم سه بودند و طبق چارت باید الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی (وفکرکنم همچنین زبان) بر می داشتند همین اتفاق افتاده بود می تونید پرس و جو کنید.امکان نداره کسی طبق چارت جلو بره و هر ترم دو تا امتحان 3 واحدی در یک روز داشته باشه گرچه دو تا امتحان در یک روز چیز عجیبی نیست و برای همه دانشگاه ها و دانشجویان پیش میاد. دو امتحان در روز به ندرت برای من که سال هاست این دانشگاه هستم پیش اومده.
من باهاش ریاضی پیش داشتمبچه ها حسین دانشمند کیست ؟
واسه مهندسی میخام
شما امیدوار باشین بله که میتونید ان شاء الله همشونو پاسیدنمی خوام بهش فکر کنم من می تونم هوووووم (بهش فکر می کنم یهو بعضم می گیره می خوام زار زار گریه کنم .)البته من عادت دارم به امتحان تو یه روز تا الان 4-5 بازی اینجوری شدم ولی خب اینا دیگه خیلی خفنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
بمن چه من تجربیاتمو گفتم ولی بنظر منکه استاد خوبیهبه خاطر همین جمله ای که گفتی من باهاش شبکه های کامپیوتری برداشتما! اگه به هر دلیلی بد در بیاد یا بخواد اذیت کنه شوما باید جوابگو باشی
عجب مزرعه ی هندونه ییدردری حرفش سنده !
دفعه ی اخرت باشه !
31 ام یه دوقلو سرخ و سفید پس میندازی :دی
در اسرع وقت اینارو میبرم میزنم تو صورت این منشی، تا دیگه نیاد برای ما دو ساعت سخنرانی کنه بعد آخرش بگه: حذف کنید، ایشالا ترم بعد!!!اگر کسی طبق چارت بره جلو توی مخابرات باید دروس 3 واحدی رو با این فاصله زمانی امتحان بده:
دروس 3 واحدی ترم 3 برق مخابرات:
المغ 3/20
آمار 3/25
اندازه گیری 3/25
مدار1 3/27
ریاضی مهندسی 3/28
دروس 3 واحدی ترم 4 برق مخابرات:
الک1 3/17
مدارمنطقی 3/20
مدار2 3/20
میدان 3/25
سیگنال 4/2
دروس 3 واحدی ترم 5 برق مخابرات:
الک2 3/17
مایکرویو 3/25
ماشین1 3/26
مخابرات1 3/27
اصول میکروکامپیوتر 4/2
باو چرا استرس الکی می دی به بنده خدا همش 8 واحده نه 9 واحد ترس نداره کهاین داداشمون یه 30-40 واحدی انگار برداشته خیلی درسه .31 ام یه دوقلو سرخ و سفید پس میندازی :دی
9 واحد تخصصی
1 - خیر دوست عزیز ترم پیش که دوستان من مثل خودم ترم سه بودند و طبق چارت باید الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی (وفکرکنم همچنین زبان) بر می داشتند همین اتفاق افتاده بود می تونید پرس و جو کنید.
2 - دو تا امتحان تو یک روز البته که چیز عجیبی هست ولی حق با شماست از دانشگاه مازاد بیشتر از این انتظار نمیره.
3 - شما لابد بی خیال یک درس شدی که جفتشون امتحانشون تو یه روز بوده که من این کار رو نکردم.
4 - تشکر از شما و همه دوستان که من رو راهنمایی کردند مطمئن باشید لااقل پیگیری می کنم حتی اگر بی فایده باشه حداقل می رم دانشگاه و حرفم رو می زنم و یه غوغایی به پا می کنم که کم کمش ترم های بعد کسی که این برنامه ها رو می ریزه چند دقیقه فکر کنه و خودم یا شما دوستان عزیزم به این مشکلات بر نخورید.