عزیز من عزیز من!!!!!نمیشه مدار 2 رو حذف کنم
اگر حذفش کنم تجزیه و تحلیل سیستم ها رو نمی تونم بردارم
تجزیه رو هم بر ندارم ترم بعد سیستم های کنترل خطی رو نمی تونم برداردم
کلا" کارم گره می خوره
اینم چارت» لینک
سیگنال رو نمی شناسم. علمایی و غفرانی گزینه های مطمئن تری بودند.ممنون دوستان
چی کار میشه کرد دانشگاه مازاده دیگه
سوال آخر این که این انتخاب واحد منه اگر استادی ناجوره یا گزینه ی بهتری هست راهنمایی کنید:
![]()
بازم تشکر از همه
rammsteinplaylist شما در هنگام انتخاب واحد چیه ؟))
یا منم فقط موقع انتخاب واحد اهنگ گوش میکنم ؟)))
البته الان هم دارم بازی میکنم))))
کلا یه جوری شده این انتخاب واحد ، حس عجیبیست !
نه فقط اینا نیستن سه واحد دیگه هم برداشتم ولی خب اونارو میشناختم و قبلا ازتون راهنمایی گرفتم میدونستم اوکی هستن دیگه اینجا ننوشتمشون!اندیشه ی اسلامی 2 و از کامپیوتر هم برداشتماگه واحدایی که برداشتی فقط همینایی باشن که گفتی پس تا الان 16 واحد برداشتی ینی 4 واحد دیگه میتونی برداری بازم.پیرنیا رو هم حتما از بچه ها بپرس پیشرفته ش چه جوریه اگه خوب بود بردار.منشی هم خوبه برداری.این ترم ارائه داد؟در کل اینو بگم که صمیمی و کی نژاد اولویت یکی بعد از آخرت! باشن![]()
همچین پشمک هم نیستش هادیگه پیشرفته استاد انتخاب کردن نداره درس به اون پشمکی. اون ساختمان گسسته رو فقط من بهت هشدار بدم اگه با فیضیان برداری چیزی از درس متوجه نمیشی. رندوم یه نمره ای بین 14-16 میده میره. خیلی آدم نرمالی نیست. کسی هم اسکلش کنه کاملا همکاری میکنه و اسکل بازی در میاره ولی آخرش با 9 میندازه. زرین زاد سخت گیره.
خب من دو سه بار اون تایید نهایی رو زدم ولی هنوز نوشته 10 بار مجاز به تایید نهایی هستید!یعنی اوون دکمه ثبت نهایی رو 10 بار میتونی بزنی
یعنی 10 بار تو انتخاب واحدت دست ببری بعدش دیگه این امکان رو نداری تا زمانی که تعداد برات کم بشه یا برسی به حذف و اضافه.
با ریفرش کردن سریع سایت
باید بشینی پشت سایت مدام ریفرش کنی
عزیز من عزیز من!!!!!
شما این ترم مغناطیسو بر میداری
ترم بعد مدار وتجزیه وتحلیل سیستم ها رو بردار
ترم بعد کنترل خطی
شما ورودی 91 هستی .یعنی تازه میخوای بری ترم چهار.زیادم عجله نکن!
اینجاس که میگن اون ضرب المثله!قربونت اگه می خواستم یه ترم عقب بندازم که مشکلی نبود تازه ترم بعد هم خدا می دونه چه واحدایی امتحاناشون با هم تو یه روز می افته .
اینم بگم درسته تازه ترم سه هستم ولی یه مشکل جدی دارم که اینجا جاش نیست بگم باید هرچه سریعتر تحصیلات رو تموم کنم .![]()
بعد از مبانی پشمک ترین درسه. حداقل اینه که به استاد انتخاب کردن نیست. هر کدومش رو برداری فرقی نمیکنه. ساعتت رو هماهنگ کن فقط!همچین پشمک هم نیستش ها
بلاخره فیضیان خوبه یا زرین زاد؟از چه لحاظ میگین فیضیان خوبه یا بده یا زرین زاد خوبه یا بده؟سخت گیر باشن یا نباشن زیاد مهم نیست فقط درست و حسابی درس بدن و نمره ی خود ادم رو بدن کافیه![]()
برنامه سازي پيشرفترو حتما بردار،فوقش حذف ميكني ترم بعد هم نياز ميشه ولي بر نداري گير ميكني بعدا.من با منشي داشتم و به نظرم درس دادنش عاليه و نمره خودتو ميده.نه فقط اینا نیستن سه واحد دیگه هم برداشتم ولی خب اونارو میشناختم و قبلا ازتون راهنمایی گرفتم میدونستم اوکی هستن دیگه اینجا ننوشتمشون!اندیشه ی اسلامی 2 و از کامپیوتر هم برداشتم
میتونم اندیشه رو حذفش کنم و پیشرفته رو بردارم ولی خب این ترمم دیگه زیادی سنگین میشه میترسم گند بزنم به معدلم
ممنون منشی هم شنیدم کارش اوکیه ولی خب نمیدونم به پای هاشمیان میرسن یا نه
همچین پشمک هم نیستش ها
بلاخره فیضیان خوبه یا زرین زاد؟از چه لحاظ میگین فیضیان خوبه یا بده یا زرین زاد خوبه یا بده؟سخت گیر باشن یا نباشن زیاد مهم نیست فقط درست و حسابی درس بدن و نمره ی خود ادم رو بدن کافیه![]()
تایید میشه، منشی بهترین گزینه واسه پیشرفتستبرنامه سازي پيشرفترو حتما بردار،فوقش حذف ميكني ترم بعد هم نياز ميشه ولي بر نداري گير ميكني بعدا.من با منشي داشتم و به نظرم درس دادنش عاليه و نمره خودتو ميده.
کمتر از 10تابچه ها زیر چند واحد ثبت نام با تاخیر رکوردت باز میشه؟؟؟
اینجاس که میگن اون ضرب المثله!
پس اسم دادو هوا رو نیار!چون اگه تو این شلوغی داشنگاه بری اونجا وطرف واست وقت بزاره وچارتتو ببینه همین حرفای منو میزنن!
پس حالا که میخوای زود تموم کنی باید تلاشت رو زیاد کنی!پس تو طول ترم درس بخون!
واز طرفی الان اول ترمه داغی ها خوب فک کن که میتونی دوتا امتحان اینطوری رو توی یه روز بدی!
راستی اینم بگم تابستون رو هم در پیش داریم که میتونی گره چارتت رو توش باز کنی
..........
خب نفری بعدی ک مشکل داره کیه دی
صدرمنوچهری استاد خوبیه اگه هست برداربچه ها برای از مدار الکترونیکی جریرچی خوبه اگه نه کی خوبه
نه تا اونجایی که من تعریفشو شنیدم صدر منوچهری اصلا استاد خوبی نیست بازم می گم شنیدم خودم باهاش تا به حال کلاس نداشتم.صدرمنوچهری استاد خوبیه اگه هست بردار