• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نمیشه مدار 2 رو حذف کنم
اگر حذفش کنم تجزیه و تحلیل سیستم ها رو نمی تونم بردارم
تجزیه رو هم بر ندارم ترم بعد سیستم های کنترل خطی رو نمی تونم برداردم
کلا" کارم گره می خوره
اینم چارت» لینک
عزیز من عزیز من!!!!!
شما این ترم مغناطیسو بر میداری
ترم بعد مدار وتجزیه وتحلیل سیستم ها رو بردار
ترم بعد کنترل خطی
شما ورودی 91 هستی .یعنی تازه میخوای بری ترم چهار.زیادم عجله نکن!

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
ممنون دوستان
چی کار میشه کرد دانشگاه مازاده دیگه;)
سوال آخر این که این انتخاب واحد منه اگر استادی ناجوره یا گزینه ی بهتری هست راهنمایی کنید:
courses.jpg

بازم تشکر از همه
سیگنال رو نمی شناسم. علمایی و غفرانی گزینه های مطمئن تری بودند.
الک1 هم نمی شناسم. فرخی سال هاست که خوب درس میده و شناخته شده است.
المغ هم که با کیقباد یه ذره بخونی بالای 15 میشی.

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
playlist شما در هنگام انتخاب واحد چیه ؟ :)))
یا منم فقط موقع انتخاب واحد اهنگ گوش میکنم ؟ :))))
البته الان هم دارم بازی میکنم :)))))

کلا یه جوری شده این انتخاب واحد ، حس عجیبیست !
rammstein

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
اگه واحدایی که برداشتی فقط همینایی باشن که گفتی پس تا الان 16 واحد برداشتی ینی 4 واحد دیگه میتونی برداری بازم.پیرنیا رو هم حتما از بچه ها بپرس پیشرفته ش چه جوریه اگه خوب بود بردار.منشی هم خوبه برداری.این ترم ارائه داد؟در کل اینو بگم که صمیمی و کی نژاد اولویت یکی بعد از آخرت! باشن:D
نه فقط اینا نیستن سه واحد دیگه هم برداشتم ولی خب اونارو میشناختم و قبلا ازتون راهنمایی گرفتم میدونستم اوکی هستن دیگه اینجا ننوشتمشون!اندیشه ی اسلامی 2 و از کامپیوتر هم برداشتم:D
میتونم اندیشه رو حذفش کنم و پیشرفته رو بردارم ولی خب این ترمم دیگه زیادی سنگین میشه میترسم گند بزنم به معدلم:eek:
ممنون منشی هم شنیدم کارش اوکیه ولی خب نمیدونم به پای هاشمیان میرسن یا نه:)
دیگه پیشرفته استاد انتخاب کردن نداره درس به اون پشمکی. اون ساختمان گسسته رو فقط من بهت هشدار بدم اگه با فیضیان برداری چیزی از درس متوجه نمیشی. رندوم یه نمره ای بین 14-16 میده میره. خیلی آدم نرمالی نیست. کسی هم اسکلش کنه کاملا همکاری میکنه و اسکل بازی در میاره ولی آخرش با 9 میندازه. زرین زاد سخت گیره.
همچین پشمک هم نیستش ها:D
بلاخره فیضیان خوبه یا زرین زاد؟از چه لحاظ میگین فیضیان خوبه یا بده یا زرین زاد خوبه یا بده؟سخت گیر باشن یا نباشن زیاد مهم نیست فقط درست و حسابی درس بدن و نمره ی خود ادم رو بدن کافیه;)

Ehsan756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یعنی اوون دکمه ثبت نهایی رو 10 بار میتونی بزنی
یعنی 10 بار تو انتخاب واحدت دست ببری بعدش دیگه این امکان رو نداری تا زمانی که تعداد برات کم بشه یا برسی به حذف و اضافه.

با ریفرش کردن سریع سایت
باید بشینی پشت سایت مدام ریفرش کنی
خب من دو سه بار اون تایید نهایی رو زدم ولی هنوز نوشته 10 بار مجاز به تایید نهایی هستید!
اینکه نوشتین تعداد برات کم بشه دقیقا یعنی چی ؟متوجه نشدم!

درمورد رفرش کردن سایت هم که فرمودین دقیقا کجت باید رفرش کنم؟؟
من اون دوتا کلاسی که میخوامشون و پر هستن رو از قسمت انتخاب درس انتخاب کردم و وارد لیستم شدن حالا هی انتخابشون میکنم و گزینه انتخاب کلاس رو میزنم
همینجوری باید باشه؟اگه اشتباهه ممنون میشم روش درستشو بهم توضیح بدین

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
عزیز من عزیز من!!!!!
شما این ترم مغناطیسو بر میداری
ترم بعد مدار وتجزیه وتحلیل سیستم ها رو بردار
ترم بعد کنترل خطی
شما ورودی 91 هستی .یعنی تازه میخوای بری ترم چهار.زیادم عجله نکن!

قربونت اگه می خواستم یه ترم عقب بندازم که مشکلی نبود تازه ترم بعد هم خدا می دونه چه واحدایی امتحاناشون با هم تو یه روز می افته .:confused:
اینم بگم درسته تازه ترم سه هستم ولی یه مشکل جدی دارم که اینجا جاش نیست بگم باید هرچه سریعتر تحصیلات رو تموم کنم .:(

afsooooos

Registered User
لایک‌ها
56
بچه ها زیر چند واحد ثبت نام با تاخیر رکوردت باز میشه؟؟؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
قربونت اگه می خواستم یه ترم عقب بندازم که مشکلی نبود تازه ترم بعد هم خدا می دونه چه واحدایی امتحاناشون با هم تو یه روز می افته .:confused:
اینم بگم درسته تازه ترم سه هستم ولی یه مشکل جدی دارم که اینجا جاش نیست بگم باید هرچه سریعتر تحصیلات رو تموم کنم .:(
اینجاس که میگن اون ضرب المثله!
پس اسم دادو هوا رو نیار!چون اگه تو این شلوغی داشنگاه بری اونجا وطرف واست وقت بزاره وچارتتو ببینه همین حرفای منو میزنن!
پس حالا که میخوای زود تموم کنی باید تلاشت رو زیاد کنی!پس تو طول ترم درس بخون!
واز طرفی الان اول ترمه داغی ها خوب فک کن که میتونی دوتا امتحان اینطوری رو توی یه روز بدی!
راستی اینم بگم تابستون رو هم در پیش داریم که میتونی گره چارتت رو توش باز کنی
..........
خب نفری بعدی ک مشکل داره کیه دی

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
بلاخره فیضیان خوبه یا زرین زاد؟از چه لحاظ میگین فیضیان خوبه یا بده یا زرین زاد خوبه یا بده؟سخت گیر باشن یا نباشن زیاد مهم نیست فقط درست و حسابی درس بدن و نمره ی خود ادم رو بدن کافیه;)
بعد از مبانی پشمک ترین درسه. حداقل اینه که به استاد انتخاب کردن نیست. هر کدومش رو برداری فرقی نمیکنه. ساعتت رو هماهنگ کن فقط!
"درست و حسابی درس بدن و نمره ی خود ادم رو بدن" همون زرین زاد 100%. الآن من ساختمان گسسته رو پاس کردم ولی قسم میخورم حتی نمیدونم در مورد چیه. دوستام که با زرین زاد پاس کردن میدونن :دی

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
نه فقط اینا نیستن سه واحد دیگه هم برداشتم ولی خب اونارو میشناختم و قبلا ازتون راهنمایی گرفتم میدونستم اوکی هستن دیگه اینجا ننوشتمشون!اندیشه ی اسلامی 2 و از کامپیوتر هم برداشتم:D
میتونم اندیشه رو حذفش کنم و پیشرفته رو بردارم ولی خب این ترمم دیگه زیادی سنگین میشه میترسم گند بزنم به معدلم:eek:
ممنون منشی هم شنیدم کارش اوکیه ولی خب نمیدونم به پای هاشمیان میرسن یا نه:)

برنامه سازي پيشرفترو حتما بردار،فوقش حذف ميكني ترم بعد هم نياز ميشه ولي بر نداري گير ميكني بعدا.من با منشي داشتم و به نظرم درس دادنش عاليه و نمره خودتو ميده.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یه مطلبی رو راحت بگم مکننه پیشرفته برات سخت باشه ممکنه راحت باشه ولی اگر برنداری چارتت قفل می شه و بعدا به مشکل می خوری درسات باز نمی شن نگاه کن سمت راست چارت رو کلن می بنده

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
برنامه سازي پيشرفترو حتما بردار،فوقش حذف ميكني ترم بعد هم نياز ميشه ولي بر نداري گير ميكني بعدا.من با منشي داشتم و به نظرم درس دادنش عاليه و نمره خودتو ميده.
تایید میشه، منشی بهترین گزینه واسه پیشرفتست

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان معماری موحدی بهتره یا صالح نمدی یا کتیرایی ؟

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
اینجاس که میگن اون ضرب المثله!
پس اسم دادو هوا رو نیار!چون اگه تو این شلوغی داشنگاه بری اونجا وطرف واست وقت بزاره وچارتتو ببینه همین حرفای منو میزنن!
پس حالا که میخوای زود تموم کنی باید تلاشت رو زیاد کنی!پس تو طول ترم درس بخون!
واز طرفی الان اول ترمه داغی ها خوب فک کن که میتونی دوتا امتحان اینطوری رو توی یه روز بدی!
راستی اینم بگم تابستون رو هم در پیش داریم که میتونی گره چارتت رو توش باز کنی
..........
خب نفری بعدی ک مشکل داره کیه دی

ببین دوست عزیز درسته که من می خوام زود تموم کنم (البته همچینم زود تموم نمیشه همون 8 ترمه) امّا لازمه بهت بگم ترم پیش هم که خیلی از بچه ها الکترومغناطیس و ریاضی مهندسی داشتند اونا هم همین مشکل رو داشتند (هر ترم داشتند و دارند و خواهند داشت) ولی مشکل من اینجاست که تو این دانشگاه هیشکی صداش در نمی آد اگه بگن ده تا امتحانم تو یه روزه هیچکس هیچ چی نمیگه ولو اگه همه هم بیفتن.

بذار یه قضیه دیگرو برات تعریف کنم همین چند ماه پیش برای کاری رفته بودم ساختمون آموزش همونی که پشت زمین چمنه ساعت 10 بود کلی دانشجو شاید بگم 60 - 70 نفر پشت در بودن راشون نمی دادن حتی تو که چی آقایون و خانوما دارن صبحونه می خورن بعدم که گهگاهی در رو باز می کرد با یه لحن بدی با همه صحبت می کرد زنه می گفت چتونه؟ چرا اینقدر سر و صدا می کنید؟ بعدشم 1 ساعت درو باز کردند و ساعت 12 شد و رفتند باز برای نهار و نماز.
من مشکلم اینه که چرا هیچ کس اعتراضی نمی کنه نا سلامتی داریم ترمی 1 میلیون تو این وضع پول می دیم.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
بچه ها برای از مدار الکترونیکی جریرچی خوبه اگه نه کی خوبه

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اینا دانشجو نیستن اینا گرگن .معماری افزایش ظرفیت داد هنوز اسم استاد نیومده تموم شد بزور یه کتیرایی از دهنشون کشیدم بیرون کارگر رو زدم تا تایید بشه پرید .لطفعلی مه اصن انگار تو سرور ورداشتنش توی سایت اصن اسمش نیومد که بخواد تموم شه رو هوا نیومده کلیک کردن انگار:eek:

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
صدرمنوچهری استاد خوبیه اگه هست بردار
نه تا اونجایی که من تعریفشو شنیدم صدر منوچهری اصلا استاد خوبی نیست بازم می گم شنیدم خودم باهاش تا به حال کلاس نداشتم.

بالا