• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
عجب

میشه ثابت کنی آشغال بودنشون رو؟ البته با مدارک و منابع موثق

بیشترین رضایت مردم(تو ایران) بین ماشین های 20تا100 میلیون رو چینی ها دارن بعد شما میگی آشغال!
لمبی جان
کی گفته بیشترین میزان رضایت رو چینیاس ؟
آماری در این خصوص داری ؟
اوضاع پیدا کردن قطعاتشون یون انسان رو به درد میاره،قیمت شرکتی گیر نمیاد،قیمت آزاد حدودا میشه ۳ برابر قیمت شرکتی !
مثال میزنم برات
لنت ام وی ام ۱۱۰ قیمت شرکتی ۱۸۵۰۰ تومن
قیمت آزاد ۶۵ تومن :-|

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
شوما سروری
عزیز من تجربه خودم رو گفتم ، 315 داشتیم تو 5500 کیلومتر صفحه کلاچ سوزوند!

تجربه شخصی شما نشد که دلیل!

ماهم 206 ـه 92 صفر داشتیم 15کیلومتر هم کارنکرد پولوس خرد کرد! 250 پول پولوس دادیم 100 هم اجرت! دوماه بعد هم ماشین رو با 1تومن ضرر فروختیم

تولید کننده داخلی به ووفور قطعات دست دوم میذاره تو ماشین های صفر(تاپیکشم زده بودم ) میده دست مردم . نمیدونه که باوو همین مردم یه عمره دادن دست هم دیگه

طرف سمند صفر میخره به علت برق پرفتگی بدنه جون خودشو از دست میده به کسی بَر میخوره؟

هر وقت یه محصول داخلی تو نست مثل چینی ها ستاره ایمنی و آلایندگی بگیره بعد بیا مقایسه کن کدوم آشغال ـه کدوم نی!

کی گفته بیشترین میزان رضایت رو چینیاس ؟
آماری در این خصوص داری ؟

باوو دم شوما گرم! خوبه پارسال تاپیکشو زدم!

در گزارشی که شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران آن را تهیه کرده، میزان رضایت مشتریان از کیفیت 58 خودرو سواری در سال 91 مورد بررسی قرار گرفته است و مشتریان نظر داده‌اند که کیفیت خودروهایشان در چه سطحی قرار دارد. در بازار کم تنوع اما پرفروش خودروهای زیر 20 میلیون تومان MVM 110 بیشترین رضایت مشتریان را به دست آورده، این محصول چینی که در بخش خصوصی (مدیران خودرو) مونتاژ می‌شود، به امتیاز 657 از 1000 رسیده است. اما در جمع خودروهای 20 تا 40 میلیون تومانی بازار (خودروهایی که بیشترین سهم بازار را در اختیار دارند) گریت وال و ام وی‌ام مدل 530 نیز دو خودروی چینی هستند که مردم از کیفیت آن‌ها بیش از سمند و پارس و رانا رضایت دارند. همچنین ام جی چینی-انگلیسی نیز بیشترین میزان رضایت مشتریان ایرانی را در بین خودروهای 80 تا 100 میلیونی به خود اختصاص داده است.
سهم چینی ها از بازار خودرو ایران

آمارها نشان می‌دهد حضور چینی‌ها در صنعت خودرو ایران طی سال‌های گذشته، روندی صعودی داشته و این روند رو به رشد، نه تنها در حضور مستقیم خودروسازان چینی، بلکه در واردات نیز خود را نشان داده است. طبق آمار، تولید و واردات خودروهای چینی در بازار ایران طی سال 90، رشدی 140 درصدی در مقایسه با سال 89 داشته و این می‌تواند نشان از استقبال ایرانی‌ها از خودروهای چینی یا ضعف خودروسازان داخلی داشته باشد. همچنین در سال 91 نیز چینی‌ها توانسته‌اند تولید و واردات خودروهای خود را به ایران، 105 درصد رشد بدهند و حالا باید منتظر ماند و دید در سال 92 چه آماری از آنها به جا خواهد ماند. چینی‌ها در سال 89 حدود 11 هزار و 100 دستگاه انواع خودرو را در ایران تولید یا وارد کرده‌اند، این در حالی است که در سال 91، این رقم به بالای 64 هزار دستگاه رسیده است. همچنین در چهار ماه ابتدایی امسال نیز چینی‌ها توانسته‌اند بیش از هفت هزار خودرو را تولید یا به ایران وارد کنند. بنابر آمار، خودروسازان چینی طی سال 89 کمتر از یک درصد سهم بازار خودرو ایران را در اختیار داشته‌اند و این رقم در سال 91 به بالای 5/6 درصد رسیده است. آمار می‌گوید، در چهار ماه ابتدایی امسال نیز چینی‌ها توانسته‌اند بیش از چهار درصد سهم بازار خودرو ایران را در اختیار بگیرند.

حالا اون آمار بالایی بره سال نودیک ـه 315 و خیلی از محصولات چینی دیگه هم نبودن . (آمار جدید آخرین ماه سال 92 مییاد) 92 قطعا رضایت از چینی ها فراتر از این خواهد بود

راضي از چيني ها؛ ناراضي از ملي ها
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2822961

https://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=268843
اوضاع پیدا کردن قطعاتشون یون انسان رو به درد میاره،قیمت شرکتی گیر نمیاد،قیمت آزاد حدودا میشه ۳ برابر قیمت شرکتی !
مثال میزنم برات
لنت ام وی ام ۱۱۰ قیمت شرکتی ۱۸۵۰۰ تومن
قیمت آزاد ۶۵ تومن :-|

مافیا مگه میذاره مدیران خودرو و کرمان خودرو و مابقی رشد کنن .! سرچ کن ببین کرمان خودرو و مدیران خودرو و...چقدر شکایت کردن از همین آقایون مافیا . . . . . .

مابقی وطنی ها هم همین وضع رو دارن ! مثل مگان و....

Jahaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
چینی نخرید . به هر کسی هم از خودروهای بی کیفیت چینی دفاع کرد شک کنید . اکثر خودروهای چینی که وارد شدند ذره ای ایمنی در هنگام تصادف ندارند . از جمله انواع لیفان و mvm و ...
کسایی که چنین خودروهایی رو به شما پیشنهاد میکنند یا تعریفشو میکنند ذره ای برای سلامت و جان شما اهمیت قائل نیستند و رسما به شعور آدم توهین میکنند ..
فقط به مدلایی که توی موسسهء یورو انکپ (یا احیانا در موسسهء ایمنی بزرگراههای آمریکا) تست شدند و امتیاز خوبی گرفتند اطمینان کنید . که البته این فقط در زمینهء ایمنی تصادف هست و صد البته مهمترین موضوع برای خرید خودرو ایمنی در هنگام تصادف هست . در مورد استهلاک و قیمت قطعات و ... به انجمن های خودرو و تاپیک های خودروها مراجعه کنید و براحتی در مورد میزان استهلاک قطعات و به سر و صدا افتادن خودرو و میزان وجود قطعات در ایران و قیمت قطعات آگاه بشید .

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
تنها دلیل فروش این خودروها وجود وام های عالی برای خانواده های سه پای و همچنین شرایط واگزاری خوب هستش وگرنه ادم عاقل هفتاد تومن پول واسه یه ماشین نمیده که لوگوش رو تام و جری طراحی کردن .
یه پاجرو چهار در نود دو ادم بخره با نصف این پول کار بسیار عاقلانه تریه .

LG L7 II

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
سلام دوستان
از عنوان تاپیک معلومه با توجه به وضع موجود کشور ( سیاسی - اقتصادی و ... ) به نظر شما بهترین ماشینی که با 16 یا 17 تومن میشه خرید چیه ؟
ضمنا دوستان خواهشا نگین مثلا یه چیزی هم بزار روش فلان ماشینو بخر
بودجه من اخر اخرش همینه برا خرید ماشین
با تشکر از همه مخصوصا صاحب نظران

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
سلام

میتونید ی پراید 131 مدل اخرای 91 صفر کیلومتر بگیرین و حداقل تا دوسال بدونه دردسر و خرج سوار شید جدیدا هم ترمزاش بهتر شده و اتاق هم یکم سنگین تر.. هرچند بازم ارابه مرگه ولی چه میشه کرد...( اخه 92 بخوای بگیری بالای 18.5 هست... ای تف تو باعث بانیش... )
گزینه های 206 پرشیا سمند 405 و.. هم هستن اما با کارکرد خیلی بالا و خریدش برای شما جز دردسر و خرج و مکانیک چیزی نداره... مخصوصا 206..

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
من 6 ماه پیش یه پارس سال گرفتم بعد از چند روز استفاده فروختم
الان دوباره پارس سال گرفتم که نگه دارم داخلش نسبت به قبلی عوض شده و کیفیتش خیلی امده پایین .
دستگیرش داخلی لاک خالص هست جوریکه مهکم باز کنی میشکنه . کلا داشبورد نسبت به قبل خیلی خیلی ضعیف شده . نمیدونم اینا قطعات درجه چند هستن . ماشین قبلی که گرفتم اینجوری نبود.کلا تو ذوقم خورد نمیتونم همچین اشغالی رو تحمل کنم .
فکر کنید این قطعات جلو دید مشتری هست که اینجوریه دیگه وای به حال داخلیش
ماشینایی که جدیدا از کارخونه میدن بیرون برا همه همینطوره یا من شانسم اینه ؟؟
دیگه داره حالم به هم میخوره از ایران خودرو میخوام بفروشم 206 تیپ 5 بگیرم به نظرتون 206 وضعیتش بهتره یا همین رو نگه دارم ؟؟؟ امروز پرسیدم ثبت نامی 35
با 35 تومان چی میشه خرید ؟؟ راهنمایی کنید هنوز پلاک نکردم ؟؟

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
الان دوباره پارس سال گرفتم که نگه دارم داخلش نسبت به قبلی عوض شده و کیفیتش خیلی امده پایین .
دستگیرش داخلی لاک خالص هست جوریکه مهکم باز کنی میشکنه . کلا داشبورد نسبت به قبل خیلی خیلی ضعیف شده . نمیدونم اینا قطعات درجه چند هستن . ماشین قبلی که گرفتم اینجوری نبود.کلا تو ذوقم خورد نمیتونم همچین اشغالی رو تحمل کنم .
دیگه داره حالم به هم میخوره از ایران خودرو میخوام بفروشم 206 تیپ 5 بگیرم به نظرتون 206 وضعیتش بهتره یا همین رو نگه دارم ؟؟؟ امروز پرسیدم ثبت نامی 35

اونم همینطور شده ولی بیشترش کشیده به فنی نه کیفیت داخلی اتاق
یه دست دوم بگیرین فعلا تا یه سال که درها باز شه کیفیت ها یکم بیاد بالاتره بهتره
من دوستم یدونه مدل پایین خرید پرشیا به قیمت چهارده تومن , نصبت به یکی دیگه از دوستان که مدل سال خریده زمین تا اسمون فرق میکنه
توش یه ذره صدا نمیده , همه چی محکم و قرص وایساده . با پونصد تومن خرج صفحه و ترمز ماشین نو شد . فقط ظاهرش یکم کهنه شده که اونم اهمیتی نداره
LG L7 II

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
اصلا 206 فنیشو خراب کردن اساسی. دیگه نمیشه صفر گرفت! ولی اتاقش بهتر از بقیشه. بنظر من یه ماشین دو سه سال مدل پایین تر واقعا بهتر از ایناییه که الان میسازن. کلا از 86 به بالا کم کم خراب شده کیفیتا. میشه زانتیای تمیز هم پیدا کرد با این قیمت. ولی درکل ماشین صفر تو این اوضاع از ایرانخودرو نمیشه خرید.

Sent from my iPad using Tapatalk

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
تنها گزینه پراید ـــــــــــــه . تازه اونم پراید که نه ای بی اس داره نه هیدرولیک:D

ولی اگه دهه نود میلادی سواری یه خرده کوچولو حق انتخاب بیشتری داری .

هر چند که قطعات اوناهم مثل همه چی 4برابر شده!

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
اصلا 206 فنیشو خراب کردن اساسی. دیگه نمیشه صفر گرفت! ولی اتاقش بهتر از بقیشه. بنظر من یه ماشین دو سه سال مدل پایین تر واقعا بهتر از ایناییه که الان میسازن. کلا از 86 به بالا کم کم خراب شده کیفیتا. میشه زانتیای تمیز هم پیدا کرد با این قیمت. ولی درکل ماشین صفر تو این اوضاع از ایرانخودرو نمیشه خرید.

اتفاقعا قصد خرید زانتیا داشتم برای اشنام بود بردمش پیش یه مکانیک که کلا پشیمونم کرد به خاطر استحلاک بالا .ماشینش هم خیلی دویده بود .
وگر نه این پارس که الان بهم تحویل دادن در برابر زانتیا که سوار شدم تکه اشغالی بیش نیست .
دیگه نمیدنم چیکار کنم حالا دیگه ماشین دسته دوم از اک بهتر شده خیلی جالبه .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Sales@TAM

Registered User
لایک‌ها
207
دوستان تا 35 40 تومن چی پیشنهاد میدید؟ نظر خودم 206sd v8 صفر هست... هرچیزی جز تندر و ماشین های چینی پیشنهاد بدید...

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
بنظر من توی این رنج قیمت ها یه زانتیا با حدود کارکرد 60 تا 80 هزارتا گیر میاد. ولی زانتیا ماشینیه که به این راحتی نمیشه دست دومشو خرید. هزارتا دردسر و مشکلات ممکنه به هم بزنه و مشکلاتی که توش پیدا میشه هیچوقت توی خانواده پژو پیدا نمیشه. ولی خب اگه حوصله داشته باشید و یه زانتیا مطمعن و زیر نظر مکانیک وارد بخرید تو همین قیمت واقعا به جرات میگم ده برابر بهتر از هر ماشین دیگه ای توی این رنج قیمت و حتی تا 60 میلیونه. ولی خب مثل ماشینای دیگه از روی ظاهر و چند دقیقه سواری نمیشه خریدش. قبلش باید یه چک اساسی بشه.

Jahaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام دوستان
از عنوان تاپیک معلومه با توجه به وضع موجود کشور ( سیاسی - اقتصادی و ... ) به نظر شما بهترین ماشینی که با 16 یا 17 تومن میشه خرید چیه ؟
ضمنا دوستان خواهشا نگین مثلا یه چیزی هم بزار روش فلان ماشینو بخر
بودجه من اخر اخرش همینه برا خرید ماشین
با تشکر از همه مخصوصا صاحب نظران

با ۱۷ تومن میشه فولکس گل و پژو ۲۰۶ تیپ پنج گرفت . هر دو مدل سال های ۸۴ یا ۸۵ . هر کدوم با بودجه بخونه . اگه تمیزشو گیر بیاری ‌خیلی هم خوبن . خودم از آخر ۸۵ یه تیپ پنج دستمه و هنوز که هنوزه مصرفش کمه و خدا رو شکر ، گوش شیطون کر ، تا حالا مشکل اساسی نداشته و خرجش تعویض روغن و شمع و دسته موتورا و امثالهم بوده . همشون قطعات مصرفی . فقط یه مشکل اپیدمی دارن این تیپ پنجا که بعضی وقتا چراغ چک موتورشون روشن میشه و موتور ریپ میزنه . من هر دفعه این مشکلو داشتم با خاموش روشن کردن ماشین رفع شده به جز دو دفعه که چراغ همچنان روشن موند و اون دو بار هم با تغییر بنزین مصرفی مشکلم حل شد . (مثلا اگه دفعات قلبی ، سوپر میزدم ، بعد از روشن موندن چراغ چک رفتم معمولی زدم و مشکل حل شده.)
خلاصه این دو ماشینی که گفتم پیشنهادات منه . اگه صاحب قبلیشون پدر ماشینو در نیورده باشه خود ماشین مشکلی نخواهد داشت . ماشینای جدید هم همه بی کیفیت شدند . حتی ۲۰۶ ها . بقول دوستان در همین تاپیک ، قطعات ظاهری ماشین های داخلی تازه تولید، داغون شدند ، چه برسه به قطعات فنی و داخل کاپوت و زیر ماشین ...
در هر صورت پیدا کردن ماشین دست دوم تمیز کاملا بستگی به خریدار داره . باید فنی ماشین و سالم بودن شاسی حتما قبل از خرید چک بشه . بعدش آسیب دیدگی های بدنه اهمیت داره .

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
چرا میگن بعد از عید ماشین حدود 20% گرون میشه ؟؟

206 مدل 89 به نظرتون خوبه ؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Jahaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22

گزینه ها (همه دست دوم!) :

تندر۹۰ E2

مزدا ۳۲۳ دنده ای یا اتومات (دنده ای باشه ، مدل بالاترشو میتونی گیر بیاری ، اتومات باشه ، مدل پایین تر)

پژو ۲۰۶ تیپ ۶ (برخی از گیربکسش راضی نیستند)

پ.ن : مزدا ۳۲۳ یه مشکلی داره که منو از خریدش منصرف کرد! نداشتن ایموبیلایزر که دزدیدنشو راحت میکنه و باید برای ایمنیش از قفلهای پدالی استفاده کرد .

J HOOSHMAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نوشابه بزن به لاستیکت از همه چیز بهتر

بالا