MyLGcookie
Registered User
شوما سروریداداش ما اصن قاطر شما .
شما جواب مارو بده و حرفی رو که زدی ثابت کن .
عزیز من تجربه خودم رو گفتم ، 315 داشتیم تو 5500 کیلومتر صفحه کلاچ سوزوند!
شوما سروریداداش ما اصن قاطر شما .
شما جواب مارو بده و حرفی رو که زدی ثابت کن .
لمبی جانعجب
میشه ثابت کنی آشغال بودنشون رو؟ البته با مدارک و منابع موثق
بیشترین رضایت مردم(تو ایران) بین ماشین های 20تا100 میلیون رو چینی ها دارن بعد شما میگی آشغال!
شوما سروری
عزیز من تجربه خودم رو گفتم ، 315 داشتیم تو 5500 کیلومتر صفحه کلاچ سوزوند!
کی گفته بیشترین میزان رضایت رو چینیاس ؟
آماری در این خصوص داری ؟
اوضاع پیدا کردن قطعاتشون یون انسان رو به درد میاره،قیمت شرکتی گیر نمیاد،قیمت آزاد حدودا میشه ۳ برابر قیمت شرکتی !
مثال میزنم برات
لنت ام وی ام ۱۱۰ قیمت شرکتی ۱۸۵۰۰ تومن
قیمت آزاد ۶۵ تومن :-|
من 6 ماه پیش یه پارس سال گرفتم بعد از چند روز استفاده فروختم
الان دوباره پارس سال گرفتم که نگه دارم داخلش نسبت به قبلی عوض شده و کیفیتش خیلی امده پایین .
دستگیرش داخلی لاک خالص هست جوریکه مهکم باز کنی میشکنه . کلا داشبورد نسبت به قبل خیلی خیلی ضعیف شده . نمیدونم اینا قطعات درجه چند هستن . ماشین قبلی که گرفتم اینجوری نبود.کلا تو ذوقم خورد نمیتونم همچین اشغالی رو تحمل کنم .
فکر کنید این قطعات جلو دید مشتری هست که اینجوریه دیگه وای به حال داخلیش
ماشینایی که جدیدا از کارخونه میدن بیرون برا همه همینطوره یا من شانسم اینه ؟؟
دیگه داره حالم به هم میخوره از ایران خودرو میخوام بفروشم 206 تیپ 5 بگیرم به نظرتون 206 وضعیتش بهتره یا همین رو نگه دارم ؟؟؟ امروز پرسیدم ثبت نامی 35
با 35 تومان چی میشه خرید ؟؟ راهنمایی کنید هنوز پلاک نکردم ؟؟
اصلا 206 فنیشو خراب کردن اساسی. دیگه نمیشه صفر گرفت! ولی اتاقش بهتر از بقیشه. بنظر من یه ماشین دو سه سال مدل پایین تر واقعا بهتر از ایناییه که الان میسازن. کلا از 86 به بالا کم کم خراب شده کیفیتا. میشه زانتیای تمیز هم پیدا کرد با این قیمت. ولی درکل ماشین صفر تو این اوضاع از ایرانخودرو نمیشه خرید.من 6 ماه پیش یه پارس سال گرفتم بعد از چند روز استفاده فروختم
الان دوباره پارس سال گرفتم که نگه دارم داخلش نسبت به قبلی عوض شده و کیفیتش خیلی امده پایین .
دستگیرش داخلی لاک خالص هست جوریکه مهکم باز کنی میشکنه . کلا داشبورد نسبت به قبل خیلی خیلی ضعیف شده . نمیدونم اینا قطعات درجه چند هستن . ماشین قبلی که گرفتم اینجوری نبود.کلا تو ذوقم خورد نمیتونم همچین اشغالی رو تحمل کنم .
دیگه داره حالم به هم میخوره از ایران خودرو میخوام بفروشم 206 تیپ 5 بگیرم به نظرتون 206 وضعیتش بهتره یا همین رو نگه دارم ؟؟؟ امروز پرسیدم ثبت نامی 35
اتفاقعا قصد خرید زانتیا داشتم برای اشنام بود بردمش پیش یه مکانیک که کلا پشیمونم کرد به خاطر استحلاک بالا .ماشینش هم خیلی دویده بود .اصلا 206 فنیشو خراب کردن اساسی. دیگه نمیشه صفر گرفت! ولی اتاقش بهتر از بقیشه. بنظر من یه ماشین دو سه سال مدل پایین تر واقعا بهتر از ایناییه که الان میسازن. کلا از 86 به بالا کم کم خراب شده کیفیتا. میشه زانتیای تمیز هم پیدا کرد با این قیمت. ولی درکل ماشین صفر تو این اوضاع از ایرانخودرو نمیشه خرید.
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوستان
از عنوان تاپیک معلومه با توجه به وضع موجود کشور ( سیاسی - اقتصادی و ... ) به نظر شما بهترین ماشینی که با 16 یا 17 تومن میشه خرید چیه ؟
ضمنا دوستان خواهشا نگین مثلا یه چیزی هم بزار روش فلان ماشینو بخر
بودجه من اخر اخرش همینه برا خرید ماشین
با تشکر از همه مخصوصا صاحب نظران
من 6 ماه پیش یه پارس سال گرفتم بعد از چند روز استفاده فروختم