• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سخنکده ی بخش ادبیات

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
كلا نرم افزار به مرور زمان مشكلاتش برطرف ميشه .vb سالهاست توليد ميشه و خوب اشكالات زيادي رو برطرف كرده . اين نرم افزار فروم ساز هم به نظرم حرفهاي زيادي براي گفتن دارد

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
انتقاد کنید !!!!
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوست داران اهل قلم
خوشبختانه رفته رفته دوستان به محیط جدید انجمن دارند عادت میکنند و استقبال کاربران از بخش ادبیات بهتر و بیشتر شده ، که این امر فقط به خاطر زحمات بی دریغ خود دوستان حاصل شده
گاهی در بعضی از پست های کاربران ، مواردی دیده میشه که خارج از مفهوم و منظور محتوای تاپیک هست ،
این امر اگرچه غالبا غیر عمدی و به طور اشتباه رخ میده ولی به خاطر ایجاد ابهام و سردرگمی کاربران جدید ، میتونه باعث از دست رفتن نظم و زیبایی تاپیک ها بشه .
لطفا دوستان قبل از هر پستی ،زمانی رو برای مطالعه پست های اولین تاپیک و آشنایی با هدف و منظور ایجاد کننده تاپیک ، در نظر بگیرند.
و اما نکته مهم ؛دوستان عزیز لطفا اگر مشکلی در رسیدگی به بخش ها از سوی همکارن وجود داره یا مساله ای لازم به تذکر هست ، لطفا بصورت پیغام خصوصی اطلاع بدهند و در مورد نحوه عملکرد و اداره کردن بخش به بحث ، تبادل نظر و نقد و انتقاد بپردازند .
آسمون شبهای همگی پر از ستاره های خاموش نشدنی .....

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دروود

بعد از مدت ها که از انتخاب کاربر برتر می گذره دو نفر به عنوان کاربر برتر دی ماه انتخاب شدند.

http://www.forum.persiantools.com/members/kyle.258592/ و http://www.forum.persiantools.com/members/sir-pendar.235030/

برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت می کنم.
ممنون از لطفتون
confetti.gif

خیلی خوشحالم
999.gif
loveshower.gif

وهمچنین جا داره به داش محمد هم تبریک بگم
626gdau.gif

130fs358763.gif
bollywood1.gif
Laie_28.gif

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
این یه سوالی هست که چند وقت قبل هم ذهنم رو مشغول خودش کرده
اینا فقط سوالای بوده که دوس دارم جوابشو بدونم واز پرسیدن این سوالات منظور بدی ندارم
اونم این بود که """ کاربرتر ماه "" چه فایده ای داره ؟؟؟
ایا این فقط یه جایزست ؟؟
یا مداله ؟؟
یا چه چیز دیگه ای ........؟؟
چرا پس هرماه ما کاربر برتر نداریم ؟؟؟

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
با تشکر از مدیر خوب و محبوبمون به خاطر همه زحمات بی دریغشون
و تشکر ویژه برای مایکلی عزیز و محمد جان که به حق شایستگی این عنوان رو داشتند . برای هر دو دوست عزیز موفقیت های بیشتر رو در صحنه زندگی حقیقی آرزومندیم .
پ ن : همه بچه ها مایکلی رو با روحیه طنز و شخصیت بامزه اش ، خیلی دوس دارن ، ولی مایکل از این به بعد یکم آتیش اسپم هاتو کم کن :دی
در مورد کاربر برتر هم تا جایی که من میدونم ، این یه نوع تشکر و قدردانی از زحمات کاربران هر بخش به خاطر فعالیت های مفیدشون هست که هر ماه میتونه تعلق بگیره .
ولی خب چون بعضی وقتها فعالیت های کاربران به طور مستمر و مفید ادامه پیدا نمیکنه ، برای اون ماه عنوان کاربر برتری انتخاب نمیشه.
کاربر برتر بودن هیچ امکانات اضافی برای شخص ایجاد نمیکنه ولی یه عنوان با ارزش و ستودنی هست که شایستگی فرد رو به همراه داره پس خیلی با ارزشه

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شگفت زده شدم
king.gif

برای فردی مثل من که مدام نیمه خالی لیوان رو می بیند ، پیش بینی این موهبت ، ورای رویا و خیال هایش است.
پس می خواهم بدونید وقتی از طرف مدیر محترم ادبیات به عنوان کاربر برتر ماه انتخاب می شوم ، انتظار چنین لطفی رو نداشتم و خودم رو سزاوار دریافت این هدیه نمی دیدم
wubsmiley.gif

این لطف برایم به مثابه خونی تازه در رگ هایم است ؛
بنابراین تمام توان ام را به کار می گیرم تا با فعالیت بهتر و بیشتر ، مدیر ادبیات را از این تصمیم ناامید نکرده باشم
flower.gif

همچنین باید به میکائیل عزیز برای کسب این موفقیت تبریک عرض کنم .میکائیل انشالله کاربر فعالی ات
biggrinsmiley.gif

از مدیر محترم ، همکار گرامی و تمام دوستان عزیزم که محبت شون رو از هر مسیری به من رساندند تشکر ویژه ای می کنم .

در آخر هم آرزو می کنم تا به زودی نام فرشاد عزیز در این تاپیک درج شود.

gaara13

Registered User
لایک‌ها
658
به به چه عجب این مایکل کارتون خواب هم یه جا مورد تعریف قرار گرفت
ای اسپمر ای کارتون خواب بابا تبریک:):)
به جناب sir pendar هم تبریک می گوییم ;)
از طرف جمع بزرگی ار کارتون خواب ها :p
پ.ن: از وقتی محسن شد همکار ، دیگه از انجمن کارتون خواب ها اخراج شد:cool:
راستی محسن، بابا بزرگ شدنت مبارک!!!!!:oops::oops::oops::oops:

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
منم به نوبه خودم به این دو عزیز تبریک میگم بابت انتخاب شدن به عنوان کاربر برتر
از لطف سیرپندار هم ممنونم
و اما امروز تولد کارتن خواب اعظم . رئیس بخش ادبیات . جهان خوار هلو دوست .دوست 50 درصدی من
جناب محسن هستش 1 سال پیر تر شدنت مبارک
آرزودارم هر چه زود تر چند صد عدد هلوی بزرگ و خوشمزه از اسمان بر فرق سرت فرود بیاد
Happy%20Birthday.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
محسن تولدته؟؟؟؟؟
626gdau.gif

واقعا که یه شامی شیرینی دعوتمون میکردی خسیس!!!!!!!!!!!!

تــــــــولدت مبارکـــــــــــــــــــــ رفیق شفیق
confetti.gif

حالاااااا بیاااا وسط:دی
bollywood1.gif

za2.gif

Last edited:

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
:cool:
راستی محسن، بابا بزرگ شدنت مبارک!!!!!:oops::oops::oops::oops:
جناب محسن هستش 1 سال پیر تر شدنت مبارک
محسن تولدته؟؟؟؟؟
626gdau.gif
تبریک محسن خان
محسن جان تولدت مبارك . پير شدي جوون ؟

سلام به همه دوستای گلم
ممنون بابت همه پیغام ها و محبت های دلگرم کننده تون
بله دوستای خوبم امروز روز تولدم بود ،
آره دوستان پیر شدم دیگه ، باید دنبال یه عینک بزرگ و یه کلاه و یه عصا واسه خودم بگردم ، گهگاهی یه سری به پارک بزنم و بازی بچه ها رو تماشا کنم ...
بازم ممنون از همه محبت های گرمتون

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
شگفت زده شدم
king.gif

برای فردی مثل من که مدام نیمه خالی لیوان رو می بیند ، پیش بینی این موهبت ، ورای رویا و خیال هایش است.
پس می خواهم بدونید وقتی از طرف مدیر محترم ادبیات به عنوان کاربر برتر ماه انتخاب می شوم ، انتظار چنین لطفی رو نداشتم و خودم رو سزاوار دریافت این هدیه نمی دیدم
wubsmiley.gif

بنابراین تمام توان ام را به کار می گیرم تا با فعالیت بهتر و بیشتر ، مدیر ادبیات را از این تصمیم ناامید نکرده باشم
flower.gif

همچنین باید به میکائیل عزیز برای کسب این موفقیت تبریک عرض کنم .میکائیل انشالله کاربر فعالی ات
biggrinsmiley.gif

از مدیر محترم ، همکار گرامی و تمام دوستان عزیزم که محبت شون رو از هر مسیری به من رساندند تشکر ویژه ای می کنم .

خوشحالم که ، شگفت زده شدید و یه جورایی خوشحال و امیدوارم بعد از این همیشه نیمه پر لیوان و ببینید زندگی همیشه و همیشه زیبا و قشنگه و این خود

ما هستیم که رنگ زیبایی اون و تغییر می دیم و من بر خلاف شما همیشه سعی کردم نوع نگاهمو تغییر و بدم و تا جایی که امکان داشته داره زیبا نگاه کنم.

براتون آرزو میکنم همیشه دنیا به کامتون باشه.
................

................
و kyle گرامی ما در حد وسعمون فقط یه عنوان میدیم :دی و فایده خاصی هم نداره مثل همین عنوانی که چسبیده کنار اسم من :دی یه جور تقدیر و تشکر از زحمات کسایی که فعال و اینو و میخواد بهشون بگه از تلاششون تقدیر میشه
ولی با دست خالی البته!
اینکه چرا هر ماه نداریم هم دلیلی خاصی نداره.
.............
و تشکر از محسن عزیز به خاطر همه زحماتی که تو این چند وقت کشیدن.

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام به همه دوستای گلم
ممنون بابت همه پیغام ها و محبت های دلگرم کننده تون
بله دوستای خوبم امروز روز تولدم بود ،
آره دوستان پیر شدم دیگه ، باید دنبال یه عینک بزرگ و یه کلاه و یه عصا واسه خودم بگردم ، گهگاهی یه سری به پارک بزنم و بازی بچه ها رو تماشا کنم ...
بازم ممنون از همه محبت های گرمتون
امیدوارم از فاصله دور بیان نوشتاری صمیمانه و با تاخیر تبریک زاد روزتان را بپذیرید
wubsmiley.gif

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
خوشحالم که ، شگفت زده شدید و یه جورایی خوشحال و امیدوارم بعد از این همیشه نیمه پر لیوان و ببینید زندگی همیشه و همیشه زیبا و قشنگه و این خود
ما هستیم که رنگ زیبایی اون و تغییر می دیم و من بر خلاف شما همیشه سعی کردم نوع نگاهمو تغییر و بدم و تا جایی که امکان داشته داره زیبا نگاه کنم.
براتون آرزو میکنم همیشه دنیا به کامتون باشه.
کاملا اشتباه میکنی مدیر انجمن ادبیات !:p باید نیمه پر و خالی لیوان رو باهم دید و این یعنی واقع بینی ! ;)

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
شگفت زده شدم
king.gif

wubsmiley.gif

flower.gif

biggrinsmiley.gif

:eek: عجــــــب ! تو نبودی که بعد از اعمال تغییرات جزئی:D در فروم قصد داشتی اینجارو به مقصد فروم ویبالتین همسایه ترک کنی ؟؟؟:confused: نه بابا قطعا من اشتباه میکنم ! از عوارض پیریه دیگه:p

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
:eek: عجــــــب ! تو نبودی که بعد از اعمال تغییرات جزئی:D در فروم قصد داشتی اینجارو به مقصد فروم ویبالتین همسایه ترک کنی ؟؟؟:confused: نه بابا قطعا من اشتباه میکنم ! از عوارض پیریه دیگه:p
پس اوقات خوشی رو در دوران پیری برای لیو آرزو می کنم
biggrinsmiley.gif

بالا