ممنون از لطفتوندروود
بعد از مدت ها که از انتخاب کاربر برتر می گذره دو نفر به عنوان کاربر برتر دی ماه انتخاب شدند.
http://www.forum.persiantools.com/members/kyle.258592/ و http://www.forum.persiantools.com/members/sir-pendar.235030/
برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت می کنم.
راستی محسن، بابا بزرگ شدنت مبارک!!!!!![]()
جناب محسن هستش 1 سال پیر تر شدنت مبارک
محسن تولدته؟؟؟؟؟![]()
تبریک محسن خان
محسن جان تولدت مبارك . پير شدي جوون ؟
شگفت زده شدم![]()
برای فردی مثل من که مدام نیمه خالی لیوان رو می بیند ، پیش بینی این موهبت ، ورای رویا و خیال هایش است.
پس می خواهم بدونید وقتی از طرف مدیر محترم ادبیات به عنوان کاربر برتر ماه انتخاب می شوم ، انتظار چنین لطفی رو نداشتم و خودم رو سزاوار دریافت این هدیه نمی دیدم![]()
این لطف برایم به مثابه خونی تازه در رگ هایم است ؛
بنابراین تمام توان ام را به کار می گیرم تا با فعالیت بهتر و بیشتر ، مدیر ادبیات را از این تصمیم ناامید نکرده باشم![]()
همچنین باید به میکائیل عزیز برای کسب این موفقیت تبریک عرض کنم .میکائیل انشالله کاربر فعالی ات![]()
از مدیر محترم ، همکار گرامی و تمام دوستان عزیزم که محبت شون رو از هر مسیری به من رساندند تشکر ویژه ای می کنم .
در آخر هم آرزو می کنم تا به زودی نام فرشاد عزیز در این تاپیک درج شود.
امیدوارم از فاصله دور بیان نوشتاری صمیمانه و با تاخیر تبریک زاد روزتان را بپذیریدسلام به همه دوستای گلم
ممنون بابت همه پیغام ها و محبت های دلگرم کننده تون
بله دوستای خوبم امروز روز تولدم بود ،
آره دوستان پیر شدم دیگه ، باید دنبال یه عینک بزرگ و یه کلاه و یه عصا واسه خودم بگردم ، گهگاهی یه سری به پارک بزنم و بازی بچه ها رو تماشا کنم ...
بازم ممنون از همه محبت های گرمتون
کاملا اشتباه میکنی مدیر انجمن ادبیات !خوشحالم که ، شگفت زده شدید و یه جورایی خوشحال و امیدوارم بعد از این همیشه نیمه پر لیوان و ببینید زندگی همیشه و همیشه زیبا و قشنگه و این خود
ما هستیم که رنگ زیبایی اون و تغییر می دیم و من بر خلاف شما همیشه سعی کردم نوع نگاهمو تغییر و بدم و تا جایی که امکان داشته داره زیبا نگاه کنم.
براتون آرزو میکنم همیشه دنیا به کامتون باشه.
کاملا اشتباه میکنی مدیر انجمن ادبیات !باید نیمه پر و خالی لیوان رو باهم دید و این یعنی واقع بینی !
![]()
شگفت زده شدم![]()
برای فردی مثل من که مدام نیمه خالی لیوان رو می بیند ، پیش بینی این موهبت ، ورای رویا و خیال هایش است.
پس می خواهم بدونید وقتی از طرف مدیر محترم ادبیات به عنوان کاربر برتر ماه انتخاب می شوم ، انتظار چنین لطفی رو نداشتم و خودم رو سزاوار دریافت این هدیه نمی دیدم![]()
این لطف برایم به مثابه خونی تازه در رگ هایم است ؛
بنابراین تمام توان ام را به کار می گیرم تا با فعالیت بهتر و بیشتر ، مدیر ادبیات را از این تصمیم ناامید نکرده باشم![]()
همچنین باید به میکائیل عزیز برای کسب این موفقیت تبریک عرض کنم .میکائیل انشالله کاربر فعالی ات![]()
از مدیر محترم ، همکار گرامی و تمام دوستان عزیزم که محبت شون رو از هر مسیری به من رساندند تشکر ویژه ای می کنم .
در آخر هم آرزو می کنم تا به زودی نام فرشاد عزیز در این تاپیک درج شود.
پس اوقات خوشی رو در دوران پیری برای لیو آرزو می کنمعجــــــب ! تو نبودی که بعد از اعمال تغییرات جزئی
در فروم قصد داشتی اینجارو به مقصد فروم ویبالتین همسایه ترک کنی ؟؟؟
نه بابا قطعا من اشتباه میکنم ! از عوارض پیریه دیگه
![]()