• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوستان. یکی از دوستان بنده سه سال پیش از سهام های که بانک مهر اقتصاد می داد 1000 تا خرید شد 100 هزار تومان
یعنی هر سهامی 100 تومان. و در این سه سال تا الان سه الی چهار بار سود برایش ریخته شده است که شده بالای 150 هزار تومان
حالا می خواهد این پول را بگیرد. باید به همان بانک برود و دفتر حساب و برگ سهام را ببره و بده و بگوید پول را بدهید
کلا نحوه ی گرفتن پول این گونه چگونه هست. چون بار اول ایشون این حساب را باز کرده بود. گفته بودند می رود در بورس ولی الان
سه سالی هست در بورس نیست.

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
بانک مسکن یه طرح داره 23% که بعد از 3 ماه قابل برداشت هست واریز هم ماهانه هست و یک قدم از اقتصاد نوین جلوتره گواهی سپرده هست نمیشه واریز یا برداشت کرد

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
این 22درصد روزشمار بانک دی چجوریاست کسی گذاشته؟

احساس میکنم دی از گردشگری معتبر تر هست.

کسی توضیحی دارد؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
این 22درصد روزشمار بانک دی چجوریاست کسی گذاشته؟

احساس میکنم دی از گردشگری معتبر تر هست.

کسی توضیحی دارد؟

دوست عزیز یه سرچی تو تاپیک کنین جواب رو پیدا می کنید : نقل قول از کاربر behzad_vision

در مورد بانک دی اطلاعات جدید بهتون بدم :

سود روز شمار برای حساب های زیر 10 میلیون تومان برابر است با : 20 درصد
سود روز شمار برای حساب های بالای 10 میلیون برابر است با : 22 درصد

در ضمن وب سایتشون رو هم طراحی جدید کردند.

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
بانک شهر سود روزشمار رو 22.5٪‌ قرار داده برای هر مبلغی که سرمایه گزاری کنید

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بانک شهر سود روزشمار رو 22.5٪‌ قرار داده برای هر مبلغی که سرمایه گزاری کنید

كي ميگه ؟ مطمني ؟

تا ٥ بهمن ميگفتند هر كس ١٠٠ مليون حساب باز كنه ٢٢.٥ ميگيره غير از اين طرح هم كه زير ٢٠٠ ١٨ درصد سود وبالاي ٢٠٠ ١٩ درصد بود !

اينترنت بانكش خيلي وقتا بازي در مياره متاسفانه و مثل پاسارگاد و ... هم نيست !

بانكها تقريبا دارند سودي مشابه به هم ميدن و حالا بايد ديد كدوم بانك امكانات بهتري نسبت به ديگري داره !

Last edited:

Noctis Lucis

Registered User
لایک‌ها
18
كي ميگه ؟ مطمني ؟

تا ٥ بهمن ميگفتند هر كس ١٠٠ مليون حساب باز كنه ٢٢.٥ ميگيره غير از اين طرح هم كه زير ٢٠٠ ١٨ درصد سود وبالاي ٢٠٠ ١٩ درصد بود !
من تازه بانک بودم و پرسیدم این رو بهم گفتن دوست من

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
البته من تو یه سایت از یه مدیر بانک سوال کردم گفت اگه افزایش پیدا کنه سود حساب های قبلی هم افزایش پیدا میکنه ولی در صورت کاهش سود حساب مشتری کاهش پیدا نمیکنه
بانک گردشگری چطوری حساب کردی 210 درصد یعنی سالی 42 درصد میده احتمالا از اون حسابهای هست که سود بعد 5 سال میده خودمون هم میتونیم با سرمایه گذاری روی سود دوباره به همون سودها برسیم یعنی دوباره سود پول سپرده گذاری کنیم هر وقت هم خواستی میتونی ی برداری مثلا طلا بخری اما اگه تا سررسید نتونی به سودش دست بزنی دیگه نمیتونی کار دیگه ای با سود پولت بکنی
راستش مطمعا نمیتونم در مورد این موضوع اظهار نظر کنم شاید حق با شما باشه و شاید نه
ولی چیزی که مشخص هست این هست که بانکی مثل کشاورزی توی پرداخت سود هیچ وقت گزینه خوبی نبوده و نیست
بیشتر به درد دریافت تسهیلات میخوره که خود من دست چکم از بانک کشاورزی هست چون بهترین وام ها رو پرداخت میکنه
اما وقتی بانک کشاورزی هنوز سود هاشو حتی در حد بانکهایی مثل ملت و ملی نکرده .. نباید انتظار معجزه داشته باشید
اما نکته مهم این هست که اگر شما الان پولتون رو به یک بانک ای که سود مناسب میده منتقل کنید .. حتی اگر بانک کشاورزی افزایش سود هم بده
و شامل سپرده گذار های قدیمی هم بشه .. بازهم افزایش سود .. در حد ای نخواهد بود که بانک های خصوصی میدن .. پس با انتقال به هیچ عنوان ضرر نمیکنید

در خصوص 210 درصد ای که من گفتم... ما چندین صفحه قبل ... با محاسباتی که کردیم .. بر اساس اینکه بانک گردشگری برای سپرده های 5 ساله سود 25% در ماه پرداخت میکنه
و اون رو به حساب 22% کوتاه مدت اش میریزه .. ما سال به سال اش رو حساب کردیم .. و سود سال آخر در حد 210% شد شایدم بیشتر .. اما این اتفاقا سود در سر رسید نیست
بلکه شما به سود ماهیانه دسترسی خواهید داشت .. و حتی اگر خواستید پول اتون رو از بانک خارج کنید . ( با جریمه نیم درصدی نسبت به زمان)
و این دقیقا با سرمایه گذاری بر روی سود هستش .. و از نوع سود در سر رسید نیستش شما برید بانک و اسمی از این 210% بیارید همه گیج به شما نگاه میکنند :)

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام ببخشید دوستان عزیز یک سوالی داشتم خواهشا راهنمایی کنید من دنبال حساب بلند مدت 1 ساله با سود ماهانه 25 در صد یا 24 در صد می گردم که فقط برای بانک باشه ایا کسی از دوستان اطلاعی داره در این ضمینه لطفا نام بانک را بگویید باتشکر
فعلا هیچ بانکی همچین سودی برای سپرده یک ساله که هر ماه سود پرداخت کنه وجود نداره
نزدیک ترین اش .. 23.5 درصدی بانک گردشگری هست که برای یک ساله اش به صورت ماهیانه پرداخت میکنه
برای سپرده های 5 سال 25 درصد میده که شما یک ساله میخوای پس 23.5
البته سود سالیانه همین بانکها .. با ترکیب کوتاه مدت و سپرده هاشون به .. 26 -27 درصد هم میرسه ( سالیانه )

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
من تازه بانک بودم و پرسیدم این رو بهم گفتن دوست من
من 22 درصد اقتصاد نوین رو باز کردم با 2 میلیون
پرسیدم که این زمان دار هست یا بی زمان
گفتن بی زمان اما تضمینی نیست که سود روی همین بمونه .. یعنی ممکنه یک هو سود رو کم کنند .. فعلا این سود رو دارن میدن چون نیاز دارن به پول نقد
( البته به این شکل نگفتن .. من با سوالام متوجه این موضوع شدم :) )
در مورد بانک شهر .. اگر اینطور باشه که خیلی عالیه ..
به نظرم باید کارمو ول کنم فقط توی این بانکها بچرخم :)

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
پاسارگاد یه سپرده جدید آورده 1 ساله و 20% که سود 6 ماه پولتو همون روز که حساب باز میشه میده

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز یه سرچی تو تاپیک کنین جواب رو پیدا می کنید : نقل قول از کاربر behzad_vision

در مورد بانک دی اطلاعات جدید بهتون بدم :

سود روز شمار برای حساب های زیر 10 میلیون تومان برابر است با : 20 درصد
سود روز شمار برای حساب های بالای 10 میلیون برابر است با : 22 درصد

در ضمن وب سایتشون رو هم طراحی جدید کردند.

دوست عزیز بنده شاید از کسانی باشم که تمام این تاپیک را خوانده ام
دوستی سوال زیر را کردند و من هم در این مورد مجدد سوال کردم

عه. جدی میگی؟
من قبلا ی حساب 19 درصد داشتم. حالا خودشون سودشو زیاد میکنن یا باید برم دوباره حساب باز کنم؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام دوستان. یکی از دوستان بنده سه سال پیش از سهام های که بانک مهر اقتصاد می داد 1000 تا خرید شد 100 هزار تومان
یعنی هر سهامی 100 تومان. و در این سه سال تا الان سه الی چهار بار سود برایش ریخته شده است که شده بالای 150 هزار تومان
حالا می خواهد این پول را بگیرد. باید به همان بانک برود و دفتر حساب و برگ سهام را ببره و بده و بگوید پول را بدهید
کلا نحوه ی گرفتن پول این گونه چگونه هست. چون بار اول ایشون این حساب را باز کرده بود. گفته بودند می رود در بورس ولی الان
سه سالی هست در بورس نیست.
برای سهام بانک مهر،دفترچه صادر میکنند و سودش را در دفترچه میریزن،اگه ایشون دفترچه حساب مربوط به سهام را گرفتن،با رفتن به شعب بانک میتونن سودش را بگیرن وگرنه همون برگه را ببرن تا دفترچه براشون صادر بشه وبتونن سودش را بگیرن..

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
فرضا اگه بانک ملی بالای 50 م داشته باشیم
ایا ب صرفه هست جرمیه بدیم و جای دیگه 2 ساله با سود بالا حساب باز کنیم؟
جریمه چند میشه؟ ؟
بستگی داره , چون بانکها برای هر بازه زمانی یه مبلغ سودی رو در نظر میگیرند . مثلا تا 6 ماه 14% , تا 9 ماه 17% و همینطور پلکانی میره بالا تا پایان مدت سپرده.
اگر شما سود پول رو خرج نکردی مشکلی نیست , چون میری بخشی از سود رو پس میدی و پولت آزاد میشه . ولی اگر سود رو خرج کردی پس از اصل پولت کم میشه .
حالا خودت دو دوتا چهارتا کن ببین میصرفه اصل پولت کم بشه و بزاری جای دیگه سود بیشتر بگیری

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
برای سهام بانک مهر،دفترچه صادر میکنند و سودش را در دفترچه میریزن،اگه ایشون دفترچه حساب مربوط به سهام را گرفتن،با رفتن به شعب بانک میتونن سودش را بگیرن وگرنه همون برگه را ببرن تا دفترچه براشون صادر بشه وبتونن سودش را بگیرن..
دوست عزیز ایشون هم برگه سهام را دارند. و هم دفترچه . و هم سود برایشون واریز میشه.
حالا می خواهد م سود را بگیره و هم کل سهام را بده و پولش را بگیره . باید برای گرفتن هم سهام و هم پول سود چه کار بکنه
یعنی می خواهد هر 1000 تا سهام شو بده به بانک و هم پول سود هایش را بگیره

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
این بانکهایی که زودتر سود پول رو میدن در واقع دارن یک جوری زرنگی میکنند .. چون توی این بازار که هر روز سود ها تغییر میکنه با این کار شما مجبور میشی پولت رو بگذاری توی بانک بمونه
به نظرم فعلا نرین به سمت این سپرده ها خیلی بهتره
چون میگن هدفمندی یارانه رو که بخوان شروع کنن .. سود بانکی رو هم افزایش میدن
فعلا حساب های 22 درصد کوتاه مدت بهترین گزینه هست ( یا 23% )

بالا