@
Il Capitano
عزیز من نه استقلالی هستم که بخوام به ضرر بازیکنای پرسپولیس نظر بدم و نه پرسپولیسی که با آندو لج باشم.. یه نظر سنجی بود در مورد بهترین گل ماه یا فصل ( یادم نمیاد ) اما گل آندو هم جزء گزینه ها بود و من و کل اعضای خانواده به همون گل که واقعا قشنگ بود رای دادیم ، اما من نمیتونم قبول کنم آندو بیاد تو این نظرسنجی بهترین مرد سال فوتبال ایران ، و نمیتونم قبول کنم که درصد زیادی به قوچان نژاد رای ندادن و بقیه رو انتخاب کردند ، به طوری که همه ی ما میدونیم اگر او نبود ، ما به چه وضعیتی دچار میشدیم...
بعد از شما من تعجب میکنم ، چطور میگید اگر آندو نبود ، و اون پاس رو نمیداد به قوچان نژاد دیگه تیم ایران بازی رو میباخت.. درست ِ تاثیر گذار بود اما نمیشه 100% برد و یا باخت یک تیم رو گردن یک نفر انداخت... ولی شما میبینی ایران با گل قوچی کره رو میبره ، با گل قوچی اون قطر بد بدن رو میبره .. و نمیشه به راحتی از قوچی گذشت... او بهترین بود در این سال فوتبالی ما..
:x
بله منم چون میدونستم که شما نه ابی و نه قرمز هستید تعجب میکنم که مثلا چرا اسمی از بازیکن مثلا قرمز نمی برید! شاید از روی عمد! شاید هم سهو! خدا میدونه! شایدم از نظر شما و دلایل فنی شما ایشون مستحق بودن! پس چرا میخواید اولش خودتون رو بی طرف جلوه بدید و اسم هر دو باشگاه تهرانی رو می برید و بعد فقط اسم بازیکن آبی رو مشخص نیست! حالا اینش هم مهم نیست چون
خود من عقیده دارم جلال حسینی باید در کاندیداها باشه!چون هم در لیگ برتر بهترین بازیکن پرسپولیس بوده هم در تیم ملی دفاع خوبی بوده..نمیگم چون نظر سنجی شده استقلال و پرسپولیس پس از یک بازیکنی که بر حسب اتفاق اینجا پرسپولیسی هست بخوام بگذرم...دیگه حداقل جزء کاندیداها باید باشه! حالا از پرسپولیس باشه! مهم نیست...
در ثانی یا شما نوشته های من رو درست نمی خونید یا در درکشون مشکلی هست! من کی گفتم بازی رو می باختیم؟؟ من جملاتم رو ویرایش نکردم...آیا کلمه باخت می بینید؟؟ بازی مساوی میشد اگر اون گل زده نمیشد! حالا اینم مهم نیست اصلا...منظور من تاثیر گذاری بالای آندو در تیم ملی بوده!
بحث مهم تر :
اصلا بحث سر این نیست که
چه کسی باید مرد سال فوتبال ایران انتخاب بشه...از نظر من هم شاید آندو نباید مرد سال فوتبال ایران باشه! اوکی!
ولی شما می فرمایید حتی ایشون نباید جزء
کاندیدا ها هم باشه! چرا به چه دلیلی؟؟
من به مثال برای شما میزنم...بحث سر کاندیدا هاست...مغالطه نکنیدجهت گیری بحث رو هم تغییر ندید!
همین امسال Afc که مسلما عادل فردوسی پور در اون جایگاهی نداره نکونام رو به عنوان 3
کاندید نهایی مرد سال فوتبال آسیا انتخاب کرد.
همه از این انتخاب متعجب شدیم ...دقت کنید...شدیم! نه شدید یا شدند..همه شدیم! چون همه دیدیم که نکونام بازی های ضعیفی برای استقلال و حتی تیم ملی انجام داد...غیر از بازی رفت با کره!
ولی afc در واقع ملاکش برای انتخاب
کاندیداها دوست عزیز...
ور رفتن به کش سر یا بازی ضعیف در چند بازی لیگ برتر کشور نیست! همین اتفاق برای علی کریمی هم افتاد و همه متعجب شدن!
نکونام کاپیتان تیمی بوده که به جام جهانی رفته و بازیکن تیمی بوده که در لیگ ایران قهرمان شده و بعد هم به نیمه نهایی آسیا رسیده!
اینا باعث میشه تا یک بازیکن جزء کاندیداها باشه...حالا
اگر انتخاب نهایی بود یا نبود مسئله دیگری هست! که نشد! و نبود!
جالا چطور میشه که آندو که تیمش قهرمان ایران شده...بعد به نیمه نهایی آسیا رسیده با تیم باشگاهیش و گلی که زده در آسیا تیمش رو به نیمه نهایی برده و در تیم ملی هم به جام جهانی رفته و خیلی بهتر از نکونام بازی کرده و اون بازی عالی رو در برابر کره کرده بعد از نظر شما حتی نباید جزء کاندیدا های یه نظر سنجی تلویزیونی باشه چون به نظر شما نظر سنجی 90 شده استقلال - پرسپولیس؟؟!!!
ببخشید اولا این نظرسنجی ملاکش فقط باشگاه نبوده طبق دلایل بالا! در ثانی شما انتظار داری از تیمی که قهرمان ایران شده...به نیمه نهایی آسیا رسیده و الان هم جزء مدعیان لیگ هست هیچ بازیکنی در لیست کاندیداهای مرد سال فوتبال داخلی ایران هم نباشه؟ شاید باید پژمان نوری رو جزء لیست می ذاشت؟ طبق کدوم دلیل فوتبالی از استقلال نباید بازیکنی در لیست باشه؟
اگه این طور فکر میکنید و هنوز بر این قضیه لجاجت می ورزید من حرف دیگه ای ندارم