• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444
من نمیدونم چرا انقدر کارهای تیم ابی رو ماست مالی میکنن . دروازه بان /// حواله تماشاگرای تیم مقابل کرده بعد هیچ کاریشم نمیکنن . فقط کافی بود یکی از بازیکنای پرسپولیس اینکارو میکرد فردوسی پور خودشو جر میداد که حداقل 6 ماه محرومش کنن . هنوز بنگر رو یادمون نرفته . واقعا متاسفم

Last edited by a moderator:

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
کسی ویدیو بخشی که گلنگ گفت من طرفدار داریوشم رو نداره؟؟! :eek:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پسر من خوش تیپه ! ملت عجب عقده های تو دوربین دیده شدنی دارن ! بعد میگن اقای دوربینی عقده دیده شدن داره :confused: مردیکه پسر خودش رو میفرسته سینی نگه داره معلوم هم نیست چقدر پول مفت میگیره بعد میگه خود فدراسیون برده ! این همه جوون لایق تحصیل کرده با تحصیلات مرتبط با ورزش بعد آقا به فامیل های خودش اعتماد داره ! انگار ارث باباشه ! انگار ملت همه دزدن و فامیل های این آقا شریف هستن !
جریان اون دو تا خانمی که وام میخواستن هم خیلی جالب بود کسی اونا رو نمیشناخت ! :confused: احتمالا از کوچه رد میشدن بهشون گفتن شما مستحق هستید بیایید بهتون وام بدیم :confused:
گل بگیرید در این فوتبال رو که شده خانه فساد ! :eek: راست گفتن هر جا پول باشه فساد هم هست ;)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه علاوه بر فساد مالی پای مسائل اخلاقی هم به پرونده ها باز شده. این فوتبال داره به کجا میره مشخص نیست. خدا بخیر کنه.

امیدوارم مرجع رسیدگی جدی تر وارد بشه و برخورد کنه. اون دفعه که تو مسائل و ابهامات مالی برخورد خاصی نشون ندادن. حالا دیگه مسائل حاد تری مطرح شده که اصلا قابل بخشش با جریمه های مالی و ..... نیست.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
پسر من خوش تیپه ! ملت عجب عقده های تو دوربین دیده شدنی دارن ! بعد میگن اقای دوربینی عقده دیده شدن داره :confused: مردیکه پسر خودش رو میفرسته سینی نگه داره معلوم هم نیست چقدر پول مفت میگیره بعد میگه خود فدراسیون برده ! این همه جوون لایق تحصیل کرده با تحصیلات مرتبط با ورزش بعد آقا به فامیل های خودش اعتماد داره ! انگار ارث باباشه ! انگار ملت همه دزدن و فامیل های این آقا شریف هستن !
جریان اون دو تا خانمی که وام میخواستن هم خیلی جالب بود کسی اونا رو نمیشناخت ! :confused: احتمالا از کوچه رد میشدن بهشون گفتن شما مستحق هستید بیایید بهتون وام بدیم :confused:
گل بگیرید در این فوتبال رو که شده خانه فساد ! :eek: راست گفتن هر جا پول باشه فساد هم هست ;)
هرچی یعنی هرچی ازش عیب و ایراد میگرفتن با پرویی تمام تکذیب میکرد
بعد دم از درست کاری و وجدان و . . . میزد o_O
اون دو نفر هم احتمالا از تو خیابون رد میشدن جذب خوش تیپ شدن از روشون رد شده گردنش رو گرفته و . . . :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
هرچی یعنی هرچی ازش عیب و ایراد میگرفتن با پرویی تمام تکذیب میکرد
بعد دم از درست کاری و وجدان و . . . میزد o_O
اون دو نفر هم احتمالا از تو خیابون رد میشدن جذب خوش تیپ شدن از روشون رد شده گردنش رو گرفته و . . . :D

تو این مملکت این جور افراد به نون و نوایی میرسن ! الان اگر یکی مثل منو شما اونجا نشسته بود از خجالت آب شده بود ! یا مثل ژاپنی ها خودکشی کرده بود !

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
تو این مملکت این جور افراد به نون و نوایی میرسن ! الان اگر یکی مثل منو شما اونجا نشسته بود از خجالت آب شده بود ! یا مثل ژاپنی ها خودکشی کرده بود !
برای من جای سوال هست با این همه فساد و ..... چرا فدراسیون ایران رو به عنوان فدراسیون برتر اسیا میشناسن
اگر بگی نفوذم داریم باید گفت پس چرا وضعیت فوتبال ما اینجوری هست که برای گرفتن سهمیه بازی ها و برگزاری مسایقات اینقدر مشکل داریم
یعنی فدارسیون کشورهای دیگه وضعیتشون بدتر از ما هست !!! باورش سخته

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من نمیدونم این چه مسخره بازی واقعا ، که عادل حتما باید 2 تا بازیکن استقلال و پرسپولیس رو تو نظرسنجی مضخرفش بذاره ، که آمارش بره بالا.. آخه آندرانیک مرد سال فوتبال ایران ؟؟!!!!!!!!!

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من نمیدونم این چه مسخره بازی واقعا ، که عادل حتما باید 2 تا بازیکن استقلال و پرسپولیس رو تو نظرسنجی مضخرفش بذاره ، که آمارش بره بالا.. آخه آندرانیک مرد سال فوتبال ایران ؟؟!!!!!!!!!
اگر منظورتان این است که برنامه مزخرفه، خوب مگر خودآزاری دارید؟ نگاه نکنید. ضمنا فکر می‌کنید اگر بازیکنای سرخ آبی در فهرست نبودند، طرفداران این دو تیم اصلا حاضر نخواهند شد هیچ رایی بدهند؟ البته که اینطور نیست. بالا‌ترین میزان مشارکت مردم در نظرسنجی‌های نود، اتفاقا مربوط به برنامه‌هایی می‌شود که نظرسنجی اصلا سرخ آبی نبود.
چه اصراری هست که حتما ایرادی گرفته بشود. آنهم از برنامه‌ای که نشان داده سطحش از برنامه‌های جاری سیما، خیلی خیلی بالا‌تر است.
حالا که ایراد گرفتن احساس خوبی به شما می‌دهد، لااقل به نکتهء قابل قبول تری اشاره کنید.

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
اگر منظورتان این است که برنامه مزخرفه، خوب مگر خودآزاری دارید؟ نگاه نکنید. ضمنا فکر می‌کنید اگر بازیکنای سرخ آبی در فهرست نبودند، طرفداران این دو تیم اصلا حاضر نخواهند شد هیچ رایی بدهند؟ البته که اینطور نیست. بالا‌ترین میزان مشارکت مردم در نظرسنجی‌های نود، اتفاقا مربوط به برنامه‌هایی می‌شود که نظرسنجی اصلا سرخ آبی نبود.
چه اصراری هست که حتما ایرادی گرفته بشود. آنهم از برنامه‌ای که نشان داده سطحش از برنامه‌های جاری سیما، خیلی خیلی بالا‌تر است.
حالا که ایراد گرفتن احساس خوبی به شما می‌دهد، لااقل به نکتهء قابل قبول تری اشاره کنید.

مرد مومن ، کاربر افتخاری خود آزاری چیه.. شما میشینی مسابقه تیم محبوبت رو نگاه میکنی بعد میره 4 تا میخوره ، نمیای اینجا داد و بیداد کنی؟؟؟ حالا اگر داد و بیداد کردی ایراد گرفتی ، فلان کاربر باید بیاد بگه شما خود آزاری داری که میشینی نگاه میکنی خب نگاه نکن !!! غزل چرا میگی دوست عزیز... من خودم طرفدار برنامه 90 هستم و عادل ( فردوســـ ی پور ) اما نظرسنجی ــش تو اکثر مواقع جهت دار بوده .. و بهش ایراد وارده.. یه اخلاق بد دیگه ای هم که عادل داره اینه که از مهمان برنامه یا مهمان تلفنی برنامه سوال میکنه ، اون بنده خدا تا میاد جواب بده و به اصل مطلب برسه ، عادل میگه نـــــه میدونید من چی میخوام بگم و میپره وسط حرف اون طرف ..

من میخوام این رو بپرسم اگر کریم انصاری فرد تو تیم استقلال بود ، 100 سال آندو رو به عنوان کاندیدای مرد سال آسیا تو نظر سنجیش میاورد؟؟ چرا همیشه باید 2 تا بازیکن از استقلال و پرسپولیس باشه.. آقا همه فهمیدند که طرفدارای پرسپولیس بیشتر هستند ، دیگه نیازی نیست تو نظرسنجی این رو به رخ بکشند.. حالا میخوای یه بازیکن هم از استقلال بیاری یا حتی پرسپولیس ، یه نفر بیار که 4 تا گل زده باشه ... از نظر اخلاقی مورد تایید باشه .. کار درست باشه .. 4 تا دریبل زده باشه ... 4 تا پاس گل داده باشه...

در مورد مشارکت مردم ، کدام نظرسنجی بوده که اسمی از قرمز و آبی نبوده و بالاترین مشارکت را داشته؟؟

من 1000 نفر رو میشناسم که فقط به رنگ رای میدن ، کاری ندارن خوب بوده ، بد بوده.. همین فردا نظرسنجی باشه محبوب ترین مربی تاریخ فوتبال ایران .. از پرسپولیس مانوئل ژوزه ( خوزه ) باشه مطمئنا اول میشه :|

و در آخر من چون زیاد کلمه ی مزخرف رو استفاده نمیکنم و کلا پسر با ادبی هستم ، املا صحیحش رو فراموش کردم ، ممنون که یادآوری کردید ...

سپاس

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
مرد مومن ، کاربر افتخاری خود آزاری چیه.. شما میشینی مسابقه تیم محبوبت رو نگاه میکنی بعد میره 4 تا میخوره ، نمیای اینجا داد و بیداد کنی؟؟؟ حالا اگر داد و بیداد کردی ایراد گرفتی ، فلان کاربر باید بیاد بگه شما خود آزاری داری که میشینی نگاه میکنی خب نگاه نکن !!! غزل چرا میگی دوست عزیز... من خودم طرفدار برنامه 90 هستم و عادل ( فردوســـ ی پور ) اما نظرسنجی ــش تو اکثر مواقع جهت دار بوده .. و بهش ایراد وارده.. یه اخلاق بد دیگه ای هم که عادل داره اینه که از مهمان برنامه یا مهمان تلفنی برنامه سوال میکنه ، اون بنده خدا تا میاد جواب بده و به اصل مطلب برسه ، عادل میگه نـــــه میدونید من چی میخوام بگم و میپره وسط حرف اون طرف ..

من میخوام این رو بپرسم اگر کریم انصاری فرد تو تیم استقلال بود ، 100 سال آندو رو به عنوان کاندیدای مرد سال آسیا تو نظر سنجیش میاورد؟؟ چرا همیشه باید 2 تا بازیکن از استقلال و پرسپولیس باشه.. آقا همه فهمیدند که طرفدارای پرسپولیس بیشتر هستند ، دیگه نیازی نیست تو نظرسنجی این رو به رخ بکشند.. حالا میخوای یه بازیکن هم از استقلال بیاری یا حتی پرسپولیس ، یه نفر بیار که 4 تا گل زده باشه ... از نظر اخلاقی مورد تایید باشه .. کار درست باشه .. 4 تا دریبل زده باشه ... 4 تا پاس گل داده باشه...

در مورد مشارکت مردم ، کدام نظرسنجی بوده که اسمی از قرمز و آبی نبوده و بالاترین مشارکت را داشته؟؟

من 1000 نفر رو میشناسم که فقط به رنگ رای میدن ، کاری ندارن خوب بوده ، بد بوده.. همین فردا نظرسنجی باشه محبوب ترین مربی تاریخ فوتبال ایران .. از پرسپولیس مانوئل ژوزه ( خوزه ) باشه مطمئنا اول میشه :|

و در آخر من چون زیاد کلمه ی مزخرف رو استفاده نمیکنم و کلا پسر با ادبی هستم ، املا صحیحش رو فراموش کردم ، ممنون که یادآوری کردید ...

سپاس
اگر از باخت تیمم عصبانی باشم، خواهم گفت چقدر بد بازی کردیم. نمی‌گم چه تیم آشغالی، یا چیزی تو این مایه. اولین باره می‌بینم کسی بگه طرفدار برنامه‌ای هست و بعد همون برنامه رو مزخرف بنامه. این‌ها جور در نمی‌اد. احتمالا سواد ادبی من به این آرایه‌های کلامی، قد نمی‌ده.
همونطور که گفتم، آدم‌های رنگی، تعصبشون رو تو نظرسنجی دخالت می‌دن، اما این به این معنا نیست که اگر موضوع نظرسنجی، فارغ از رنگ باشه، آدم‌های رنگی اصلا در برنامه شرکت نمی‌کنند و آمار افت می‌کند.
دلیلم هم این است که برنامه‌های زیادی بودند که رنگی نبودند و آمار بالایی داشتند و اتفاقا تمام رکوردهای برنامه، غیر رنگی بود. برنامه‌ای که محمد دادکان مهمان بود و سوال برنامه هم «علل ناکامی تیم ملی» بود با بالای سه میلیون رای. یا برنامه‌ای که سوالش «آیا از نود راضی هستید» بود و آن زمان رکورد را شکست.
همینطور برنامه‌ای که عادل از مردم خواست به یاد ناصر حجازی عدد یک را بفرستند و بالای چهار میلیون رای آورد. لااقل معنایش این خواهد بود که قرمز‌ها هم به سمبل آبی‌ها رای دادند. و در نتیجه رنگی خواندن سوال موضوعیت نخواهد داشت.
و آخرین رکورد که «در جام جهانی ۲۰۱۴ طرفدار کدام تیم خارجی هستید؟» از مرز شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گذشت.
بنابراین فرض اولیهء شما که عادل از این دو تیم اسم می‌گذاره که آمارش بره بالا، اساسا درست نیست.
بقیه صحبت‌ها هم بماند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

دوست عزیز چرا نشه؟

آندرانیک تیموریان در سالی که گذشت با تیم باشگاهیش تا نیمه نهایی آسیا رفته و گل برتری تیمش رو در مرحله حذفی زده
با تیم ملی کشورش رفته به جام جهانی و پاس گل صعود رو ایشون با دست شکسته به قوچان نژاد دادن!
چرا نباید کاندیدا بشه؟؟ مرد سال یعنی کل سال 92 نه چند ماهش! کریم انصاری فر چی کار کرده؟؟ در لیگ برتر زیاد گل زده؟ کمی انصاف داشته باشید!

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
. برنامه‌ای که محمد دادکان مهمان بود و سوال برنامه هم «علل ناکامی تیم ملی» بود با بالای سه میلیون رای

آخ آخ.. یادش بخیر .. قرار بود همه گزینه ی 3 رو بزنن : ))))))))))

من نگفتم اگر سوالی مطرح شود و قرمز و آبی در آن نقشی نداشته باشند هیچکس شرکت نخواهد کرد ، بلکه نظرم این هستش که بیشتر مواقع ( 95% موارد ) بدون هیچ دلیلی پای قرمز و آبی رو به نظرسنجیش باز میکنه...

یا اگر خیلی تابلو بود ، از هیچکدام اسمی نمیاره !! چرا؟؟ چون آقایون فردا تو استادیوم میگن عادل پرسپولیسی یا عادل استقلالی...

چرا باید حق بازیکن تراکتور یا فولاد خورده بشه چون تو این 2 تیم نیستند؟؟؟ چرا باید یا آقای علی دایی هر هفته مکالمه کنند و بحث کنند ( وقت هم کم نمیاد ) اما بنده یک بار ندیدم افرادی مثل فرکی رو بیارن پشت خط بگن آقا ایول چکار کردی که تیمت اوله.. ؟؟

در هر صورت من همیشه طرفدار حق بودم ، تیم شهر خودمم باشه ، نگاه رنگی و تعصب های بیجا ندارم.. امسال بگم xx بهترین بازیکن ایرانه فردا بره تو تیم حریف ، بهش فحش بدم .. !

Captive

لایک‌ها
16,665
دوست عزیز چرا نشه؟

آندرانیک تیموریان در سالی که گذشت با تیم باشگاهیش تا نیمه نهایی آسیا رفته و گل برتری تیمش رو در مرحله حذفی زده
با تیم ملی کشورش رفته به جام جهانی و پاس گل صعود رو ایشون با دست شکسته به قوچان نژاد دادن!
چرا نباید کاندیدا بشه؟؟ مرد سال یعنی کل سال 92 نه چند ماهش! کریم انصاری فر چی کار کرده؟؟ در لیگ برتر زیاد گل زده؟ کمی انصاف داشته باشید!

برادر آندارینک خوب !! اما خیلی ها بهتر از اون بودند و هستند که چون تو تیم استقلال نبودن اسمی ازشون برده نشد.. عادل فقط میخواست یه بازیکن از استقلال بذاره که جفت سرخابیش جور شه !!!

سوال برنامه هم کلی بود ، نه اینکه تو تیم ملی پاس گل دادن یا نه... به نظر من کریم انصاری فر به شخص ِ ارزشش واسه تیمش ( چه باشگاهی و چه ملی ) بیشتر از آندو هست که بازی رو ول میکنه و کش موهاش و درست میکنه..

فولاد الان تیم اول لیگ بد ترمون هست چند تا بازیکن تو تیم ملی داره ؟؟ چند تا از بازیکناش رو چپ و راست تو برنامه نود نشون میدن یا اسمی ازشون برده میشه؟؟

Captive

لایک‌ها
16,665
در ضمن یه چیز دیگه... من خودم سید مهدی رحمتی رو خیلی دوست دارم ، هنوزم معتقدم که بهترین دروازه بان ایران هست .. و با کارش هم به خودش ظلم کرد هم به ملت ایران ، اما شما ببین اون فَن هایی که پیام صادقیان میزد تو بازی رو عادل انقدر مانور داد روش که محرومش کردند ( که البته کار خوبی هم کردند ) اما اون جرکت زشت رجمتی رو فقط تو 90 درجه نشون داد و هیچ بحثی در موردش نکرد ، در صورتی که رجمتی حداقل باید 3 جلسه محروم بشه و در واقعا کل بازی های باقی مانده ی لیگ رو از دست بده اما....

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برادر آندارینک خوب !! اما خیلی ها بهتر از اون بودند و هستند که چون تو تیم استقلال نبودن اسمی ازشون برده نشد.. عادل فقط میخواست یه بازیکن از استقلال بذاره که جفت سرخابیش جور شه !!!

سوال برنامه هم کلی بود ، نه اینکه تو تیم ملی پاس گل دادن یا نه... به نظر من کریم انصاری فر به شخص ِ ارزشش واسه تیمش ( چه باشگاهی و چه ملی ) بیشتر از آندو هست که بازی رو ول میکنه و کش موهاش و درست میکنه..

فولاد الان تیم اول لیگ بد ترمون هست چند تا بازیکن تو تیم ملی داره ؟؟ چند تا از بازیکناش رو چپ و راست تو برنامه نود نشون میدن یا اسمی ازشون برده میشه؟؟

قضیه این نیست که چه کسانی صلاحیت بیشتری داشتن...شما مصداق رو آندو اسم بردی برای همین که فقط پرسپولیسی ها پستتون رو لایک کردن...یعنی حرف شما فقط به مذاق این دسته محدود خوش اومد! اگر میخواید حرف از انصاف بزنید نگید چرا از استقلال و پرسپولیس و فقط از آندو اسم بیارید!
بعدشم بله سوال رو نمیگن چه کسی بیشترین پاس گل رو داده! ولی وقتی همچین سوالی مطرح میشه شما باید عملکرد اون بازیکنا رو مد نظر قرار بدی! پس اون دلایل کاملا فوتبالی و کارشناسی هست! و اون پاس گل یه دلیل فنیه! یه اتفاق فوتبالیه!! شما میگی به نظر من فلان بازیکن ارزشش بیشتر از آندو هست که به کش مو ور میره!
بله! وقتی آندو دستش شکست باید میخوابید زمین در کره جنوبی!! بعد تعویض میشد و قوچان نژاد هیچ وقت اون گل رو نمیزد که کسی مثل شما بخواد صرف استقلالی بودنش اون قضیه رو با کش مو مقایسه کنه!
اینجوری باشه به نظر من ارزش خیلی بازیکنا هم خیلی بیشتر از کسایی بود که در لیست 90 بودن که نمیخوام اسم ببرم منتهی چرا نمیگم؟ چون لالم؟ نه! نمیشه هر چی به ذهنمون رسید رو بخوایم بگیم...آدم باید کمی احترام برای بازیکن ملی قایل باشه نه که اون رو به این متهم کنه که بیشتر از این که بازی کنه به موهاش ور میره!
کریم انصاری فرد در فصل قبل که اتفاقا جژ سال 92 هم بود! فصل کابوس واری در پرسپولیس داشت! اینا در نظرات کارشناسی دخیل میشه! مرد سال دوست عزیز! مرد سال!!! نه مرد 6 ماه اخیر!!

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,665
@Il Capitano

عزیز من نه استقلالی هستم که بخوام به ضرر بازیکنای پرسپولیس نظر بدم و نه پرسپولیسی که با آندو لج باشم.. یه نظر سنجی بود در مورد بهترین گل ماه یا فصل ( یادم نمیاد ) اما گل آندو هم جزء گزینه ها بود و من و کل اعضای خانواده به همون گل که واقعا قشنگ بود رای دادیم ، اما من نمیتونم قبول کنم آندو بیاد تو این نظرسنجی بهترین مرد سال فوتبال ایران ، و نمیتونم قبول کنم که درصد زیادی به قوچان نژاد رای ندادن و بقیه رو انتخاب کردند ، به طوری که همه ی ما میدونیم اگر او نبود ، ما به چه وضعیتی دچار میشدیم...

بعد از شما من تعجب میکنم ، چطور میگید اگر آندو نبود ، و اون پاس رو نمیداد به قوچان نژاد دیگه تیم ایران بازی رو میباخت.. درست ِ تاثیر گذار بود اما نمیشه 100% برد و یا باخت یک تیم رو گردن یک نفر انداخت... ولی شما میبینی ایران با گل قوچی کره رو میبره ، با گل قوچی اون قطر بد بدن رو میبره .. و نمیشه به راحتی از قوچی گذشت... او بهترین بود در این سال فوتبالی ما..

:x

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
@Il Capitano

عزیز من نه استقلالی هستم که بخوام به ضرر بازیکنای پرسپولیس نظر بدم و نه پرسپولیسی که با آندو لج باشم.. یه نظر سنجی بود در مورد بهترین گل ماه یا فصل ( یادم نمیاد ) اما گل آندو هم جزء گزینه ها بود و من و کل اعضای خانواده به همون گل که واقعا قشنگ بود رای دادیم ، اما من نمیتونم قبول کنم آندو بیاد تو این نظرسنجی بهترین مرد سال فوتبال ایران ، و نمیتونم قبول کنم که درصد زیادی به قوچان نژاد رای ندادن و بقیه رو انتخاب کردند ، به طوری که همه ی ما میدونیم اگر او نبود ، ما به چه وضعیتی دچار میشدیم...

بعد از شما من تعجب میکنم ، چطور میگید اگر آندو نبود ، و اون پاس رو نمیداد به قوچان نژاد دیگه تیم ایران بازی رو میباخت.. درست ِ تاثیر گذار بود اما نمیشه 100% برد و یا باخت یک تیم رو گردن یک نفر انداخت... ولی شما میبینی ایران با گل قوچی کره رو میبره ، با گل قوچی اون قطر بد بدن رو میبره .. و نمیشه به راحتی از قوچی گذشت... او بهترین بود در این سال فوتبالی ما..

:x
بله منم چون میدونستم که شما نه ابی و نه قرمز هستید تعجب میکنم که مثلا چرا اسمی از بازیکن مثلا قرمز نمی برید! شاید از روی عمد! شاید هم سهو! خدا میدونه! شایدم از نظر شما و دلایل فنی شما ایشون مستحق بودن! پس چرا میخواید اولش خودتون رو بی طرف جلوه بدید و اسم هر دو باشگاه تهرانی رو می برید و بعد فقط اسم بازیکن آبی رو مشخص نیست! حالا اینش هم مهم نیست چون خود من عقیده دارم جلال حسینی باید در کاندیداها باشه!چون هم در لیگ برتر بهترین بازیکن پرسپولیس بوده هم در تیم ملی دفاع خوبی بوده..نمیگم چون نظر سنجی شده استقلال و پرسپولیس پس از یک بازیکنی که بر حسب اتفاق اینجا پرسپولیسی هست بخوام بگذرم...دیگه حداقل جزء کاندیداها باید باشه! حالا از پرسپولیس باشه! مهم نیست...

در ثانی یا شما نوشته های من رو درست نمی خونید یا در درکشون مشکلی هست! من کی گفتم بازی رو می باختیم؟؟ من جملاتم رو ویرایش نکردم...آیا کلمه باخت می بینید؟؟ بازی مساوی میشد اگر اون گل زده نمیشد! حالا اینم مهم نیست اصلا...منظور من تاثیر گذاری بالای آندو در تیم ملی بوده!

بحث مهم تر :
اصلا بحث سر این نیست که چه کسی باید مرد سال فوتبال ایران انتخاب بشه...از نظر من هم شاید آندو نباید مرد سال فوتبال ایران باشه! اوکی!
ولی شما می فرمایید حتی ایشون نباید جزء کاندیدا ها هم باشه! چرا به چه دلیلی؟؟
من به مثال برای شما میزنم...بحث سر کاندیدا هاست...مغالطه نکنیدجهت گیری بحث رو هم تغییر ندید!
همین امسال Afc که مسلما عادل فردوسی پور در اون جایگاهی نداره نکونام رو به عنوان 3 کاندید نهایی مرد سال فوتبال آسیا انتخاب کرد.
همه از این انتخاب متعجب شدیم ...دقت کنید...شدیم! نه شدید یا شدند..همه شدیم! چون همه دیدیم که نکونام بازی های ضعیفی برای استقلال و حتی تیم ملی انجام داد...غیر از بازی رفت با کره!
ولی afc در واقع ملاکش برای انتخاب کاندیداها دوست عزیز...ور رفتن به کش سر یا بازی ضعیف در چند بازی لیگ برتر کشور نیست! همین اتفاق برای علی کریمی هم افتاد و همه متعجب شدن!
نکونام کاپیتان تیمی بوده که به جام جهانی رفته و بازیکن تیمی بوده که در لیگ ایران قهرمان شده و بعد هم به نیمه نهایی آسیا رسیده!
اینا باعث میشه تا یک بازیکن جزء کاندیداها باشه...حالا اگر انتخاب نهایی بود یا نبود مسئله دیگری هست! که نشد! و نبود!
جالا چطور میشه که آندو که تیمش قهرمان ایران شده...بعد به نیمه نهایی آسیا رسیده با تیم باشگاهیش و گلی که زده در آسیا تیمش رو به نیمه نهایی برده و در تیم ملی هم به جام جهانی رفته و خیلی بهتر از نکونام بازی کرده و اون بازی عالی رو در برابر کره کرده بعد از نظر شما حتی نباید جزء کاندیدا های یه نظر سنجی تلویزیونی باشه چون به نظر شما نظر سنجی 90 شده استقلال - پرسپولیس؟؟!!!
ببخشید اولا این نظرسنجی ملاکش فقط باشگاه نبوده طبق دلایل بالا! در ثانی شما انتظار داری از تیمی که قهرمان ایران شده...به نیمه نهایی آسیا رسیده و الان هم جزء مدعیان لیگ هست هیچ بازیکنی در لیست کاندیداهای مرد سال فوتبال داخلی ایران هم نباشه؟ شاید باید پژمان نوری رو جزء لیست می ذاشت؟ طبق کدوم دلیل فوتبالی از استقلال نباید بازیکنی در لیست باشه؟
اگه این طور فکر میکنید و هنوز بر این قضیه لجاجت می ورزید من حرف دیگه ای ندارم

Last edited:
بالا