بانک سرمایه 3 ماهه رو 24 درصد میدهمن امروز رفتم بانک گردشگری یه سپرده دیگه هم باز کردم 25 درصد یک ساله.اگه زودتر هم ببنیدیم سودای متناظرش تقریبا 23 درصده.ممنون از دوستانی که اینجا اطلاع رسانی کردن.تبلیغ گردشگری نباشه اما به نظر بانک خوبیه هم کارمنداش هم اینترنت بانکش هم اینکه بالاترین سود رو بین بانک ها (نه موسسه ها)میده و خیال آدم هم راحته.
دوست عزیز؛ اسم خاصی داره این حساب 25% بانک گردشگری؟ مهلت افتتاح تا چه زمانی هست؟ واریز سود ماهانست؟من امروز رفتم بانک گردشگری یه سپرده دیگه هم باز کردم 25 درصد یک ساله.اگه زودتر هم ببنیدیم سودای متناظرش تقریبا 23 درصده.ممنون از دوستانی که اینجا اطلاع رسانی کردن.تبلیغ گردشگری نباشه اما به نظر بانک خوبیه هم کارمنداش هم اینترنت بانکش هم اینکه بالاترین سود رو بین بانک ها (نه موسسه ها)میده و خیال آدم هم راحته.
فرشتگان (آرمان) روزشمار 25 درصد برای بالای 50 میلیون موجودی میده و یکساله هم 29 درصد + نیم درصد هدیه آنی اونم برای بالای 50 میلیون. زیر 50 میلیون را برای کوتاه مدت 23 و یکساله را 27 درصد میده. یکساله اش هم یک حساب 5 ساله است که بعد از یکسال بدون برگشت سود و خسارت می تونید حساب را ببندید.این کارسازان آینده نور شعبات تهران رو کجا میشه سرچ کرد تو اینترنت لاموجود سایتی!
24.5 درصد روزشمار !
این آرمان (فرشتگان)25 درصد روزشمار کف موجودی چقدر هست!
نـه .. ممکن هست که تبلیغات باشه .. تا مشتری بیشتر جذب کنند ..دوستان شما واقعن مطمئن هستید که این حساب گردشگری 23 درصد بالای 10میلیون فقط برای یک ماه است ؟
باید برید از شعبه بپرسید. چیزی که به بنده اعلام شد را در بالاتر برای شما نوشتمدوستان شما واقعن مطمئن هستید که این حساب گردشگری 23 درصد بالای 10میلیون فقط برای یک ماه است ؟
گردشگي اگه اينترنت بانكش خوب بود ديگه حالا بدرد نميخوره!!!!ديگه ساتنا نميشه حواله كرد!!!فقط پايا و اونم تا 3 م تومن!!!يعني از بانك ملت هم كمتر،اگه بخاي سقفش را بيشتركني حداكثر تا50 م تومن ميتوني كه بايد بري شعبه درخوسات بدهي يا دستگاه OPT (فكر كنم همون توكن هست)بخري...درضمن فقط پايا ميشه فرستاد و ساتنا برات فعال نميكنن،درصورتيكه قبلا فعال بود...من امروز رفتم بانک گردشگری یه سپرده دیگه هم باز کردم 25 درصد یک ساله.اگه زودتر هم ببنیدیم سودای متناظرش تقریبا 23 درصده.ممنون از دوستانی که اینجا اطلاع رسانی کردن.تبلیغ گردشگری نباشه اما به نظر بانک خوبیه هم کارمنداش هم اینترنت بانکش هم اینکه بالاترین سود رو بین بانک ها (نه موسسه ها)میده و خیال آدم هم راحته.
اسمشو که نوشته سرمايه گذاري يكساله طرح نيکا ولی همین که بگین یک ساله جدید (25 درصد)کافیه....مهلتشو هم که دوستان گفتن میگن تا آخر ساله که احتمالا فقط یه زرنگیه که جذب سرمایه کنن...واریزشم ماهانه است.دوست عزیز؛ اسم خاصی داره این حساب 25% بانک گردشگری؟ مهلت افتتاح تا چه زمانی هست؟ واریز سود ماهانست؟
گردشگي اگه اينترنت بانكش خوب بود ديگه حالا بدرد نميخوره!!!!ديگه ساتنا نميشه حواله كرد!!!فقط پايا و اونم تا 3 م تومن!!!يعني از بانك ملت هم كمتر،اگه بخاي سقفش را بيشتركني حداكثر تا50 م تومن ميتوني كه بايد بري شعبه درخوسات بدهي يا دستگاه OPT (فكر كنم همون توكن هست)بخري...درضمن فقط پايا ميشه فرستاد و ساتنا برات فعال نميكنن،درصورتيكه قبلا فعال بود...
ثامن الحجج رو نمیدونم ولی ثامن 23.5درصد سپرده بهاره ، پرسیدم گفت ماهانه سود میدیو ولی روزشمار قابل واریز و برداشت 20 تا 21%لطفا اگر کسی نرخ های به روز سود کوتاه مدت موسسات ثامن و ثامن الحجج رو میدونه اطلاع بده.
من توی ثامن کوتاه مدت دارم 18 درصد هست الکی برای جذب مشتری میگن 20 بعد که متوجه میشی میگی چرا میگن باید از 20 میلیون بیشتر تو حساب باشه تا 20 بدیمثامن الحجج رو نمیدونم ولی ثامن 23.5درصد سپرده بهاره ، پرسیدم گفت ماهانه سود میدیو ولی روزشمار قابل واریز و برداشت 20 تا 21%
ثامن منم داشتم راضی نبودم. سود بانکا الان بیشتر از ثامنه.من توی ثامن کوتاه مدت دارم 18 درصد هست الکی برای جذب مشتری میگن 20 بعد که متوجه میشی میگی چرا میگن باید از 20 میلیون بیشتر تو حساب باشه تا 20 بدیم
این سپرده بهاره دیگه چیه؟ اگه روزشماره پس با اون روزشمار چه فرقی با این داره!!! واقعا اینهام مسخره کردن ملتو طرف حساب کوتاه مدت داره بهش 18 میدن بهش بعد یه سپرده روزشمار دیگه با یک اسم جدید میذارن روش طرف باز هی مراجعه کنه بگه منو هم لطفا ببرین تو اون یکی !!! در صورتی که هر دو حساب هیچ فرقی با هم نداره و فقط کلک زدن سر مردم هست و بس.
همین موسسه نور وقتی پولت رو میذاری میگه تا 24 درصد میدیم روزشمار بعد اینکه یک ماه شد میبنی 22 درصد ریختن به حسابت معترض میشی میگن نمیدونیم الان اون 24 درصد دیگه نیست !!!!
کلا با دروغ کارهاشون پیش میره
شما میتونید شکایت کنید همه بانکها دوربین مدار بسته دارن فیلم اون ساعت رو بازبینی میکنن بعدش دست کارمند رو میشه اگه دزدی شده باشهيك نكته بسيار مهم :
براي خودم اتفاق افتاد از چند نفر ديگه هم شنيدم !!!
زماني كه پولي رو براي واريز ميبريد بانك ( پشت بادجه ) بعد از شمارش پولهاي شما احتمال داره بگه اقا يك تراول كمه يا ... !!! و شما هيچجوره نمي تونيد اثبات كنيد كه يك تراول چي شد و شك ميكنيد كه شايد خودتون در شمارش اشتباه كرده بوديد ( ولي در واقع اينگونه نيست ) ... و احتمال دزدي هست از سوي بانكدار !!! پس خوب زمان شمارش پولي كه به بانك ميديد باشيد كه سرتون كلاه نره ...
شما درست میگین اما این رو میشه شکایت کرد وقتی بهتون بگن فرضا 24 درصد ولی اخر ماه 22 بهتون بدند کجا و چطورو میتونید شکایت کنید اکثر مواقع دست مردم برای شکایت بسته هست.شما میتونید شکایت کنید همه بانکها دوربین مدار بسته دارن فیلم اون ساعت رو بازبینی میکنن بعدش دست کارمند رو میشه اگه دزدی شده باشه
برای من پارسال این اتفاق افتاد که بلند مدت یکساله در نور بود گفتند 24 درصد یکساله بعد از واریز ماه اول 22 درصد بود که متوجه شدم و اون ماه هم ضرر کردم و بستم و برگشت دادن و برام 17 درصد حساب کردند.ثامن منم داشتم راضی نبودم. سود بانکا الان بیشتر از ثامنه.
در ضمن نو الان برای کوتاه مدت 24.5 درصد میده با حداقل 10 هزار تومان موجودی. و سود بلند مدتش را هم تو پست قبلیم گفتم
و البته در همه بانکها و موسسات سود حساب کوتاه مدت را ممکنه هر وقت کم یا زیاد کنند. اگر می خواهید خیالتون از این بابت راحت باشه باید بلند مدت باز کنید