• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
جالبه پاسارگاد هنوز كه هنوزه تغييري در سپرده هاش نداده !!!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
من امروز رفتم بانک گردشگری یه سپرده دیگه هم باز کردم 25 درصد یک ساله.اگه زودتر هم ببنیدیم سودای متناظرش تقریبا 23 درصده.ممنون از دوستانی که اینجا اطلاع رسانی کردن.تبلیغ گردشگری نباشه اما به نظر بانک خوبیه هم کارمنداش هم اینترنت بانکش هم اینکه بالاترین سود رو بین بانک ها (نه موسسه ها)میده و خیال آدم هم راحته.
بانک سرمایه 3 ماهه رو 24 درصد میده

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
من امروز رفتم بانک گردشگری یه سپرده دیگه هم باز کردم 25 درصد یک ساله.اگه زودتر هم ببنیدیم سودای متناظرش تقریبا 23 درصده.ممنون از دوستانی که اینجا اطلاع رسانی کردن.تبلیغ گردشگری نباشه اما به نظر بانک خوبیه هم کارمنداش هم اینترنت بانکش هم اینکه بالاترین سود رو بین بانک ها (نه موسسه ها)میده و خیال آدم هم راحته.
دوست عزیز؛ اسم خاصی داره این حساب 25% بانک گردشگری؟ مهلت افتتاح تا چه زمانی هست؟ واریز سود ماهانست؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
امروز از شعبه سوال شده بود در مورد حساب کوتاه مدت 23 درصد بالای 10 م بانک گردشگری
کارمندش میگفت این حساب فقط برای 1 ماه اعلام شده است به عنوان عیدی و به احتمال زیاد هم تمدید نخواهد شد چون نمیتوانند سود دهی کنند !!!!!!!!!!!
یعنی فقط برای یک ماه این حساب خواهد بود !
حرف هاش کاملا عجیب بود و به فکر می اندازد انسان را و جالب اینجا که معاون شعبه هم پشتش بود و میشنید ( یعنی روی هوا حرف نمیزد )

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
این کارسازان آینده نور شعبات تهران رو کجا میشه سرچ کرد تو اینترنت لاموجود سایتی!
24.5 درصد روزشمار !
این آرمان (فرشتگان)25 درصد روزشمار کف موجودی چقدر هست!
فرشتگان (آرمان) روزشمار 25 درصد برای بالای 50 میلیون موجودی میده و یکساله هم 29 درصد + نیم درصد هدیه آنی اونم برای بالای 50 میلیون. زیر 50 میلیون را برای کوتاه مدت 23 و یکساله را 27 درصد میده. یکساله اش هم یک حساب 5 ساله است که بعد از یکسال بدون برگشت سود و خسارت می تونید حساب را ببندید.

ولی کارسازان آینده (نور) کوتاه مدت روزشمارش 24.5 درصده با حداقل موجودی 10 هزار تومان. خیلی خوبه
یکساله را برای بالای 30 میلیون 29 درصد و زیر 30 میلیون 27 درصد میده .
و برای 5 ساله هم برای زیر 30 میلیون را 30 درصد ، بالای 30 میلیون را 32 درصد ، بالای 100 میلیون را 33 درصد و بالای 500 میلیون را 34 درصد میده.
کارسازان چون تبدیل به نور داره میشه ، سایت قبلیش را بسته ( karsazanbank.ir ) و قراره سایت موسسه نور را افتتاح کنه.
حدود 35 شعبه در تهران داره. و حدود 300 شعبه در کشور. حدود آدرستون را بگید تا شعبش را بگم. تو اینترنت هم می تونید سرچ کنید.

موسسه نور 3 روز پیش پذیره نویسی در بورس کرد و بعد از عید مجوزش صادر می شه و موسسه آرمان در فروردین پذیره نویسی می کنه
هر دو هم قابل اطمینانند. من کسانی را دیدم که بالای 2 میلیارد سپرده گذاشتند .
موسسسات ثامن ، و ثامن الحجج هم سود یکسالشون 25 درصده (جدیدا نپرسیدم) و اونا هم بعد از سال مجوز قطعی می گیرند

این به روز ترین نرخ سود این دو موسسه بود. امیدوارم جواب سوالاتتون را داده باشم.

vahy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان شما واقعن مطمئن هستید که این حساب گردشگری 23 درصد بالای 10میلیون فقط برای یک ماه است ؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان شما واقعن مطمئن هستید که این حساب گردشگری 23 درصد بالای 10میلیون فقط برای یک ماه است ؟
نـه .. ممکن هست که تبلیغات باشه .. تا مشتری بیشتر جذب کنند ..
چیزی که هست .. وقتی مثلا کوثر و موسسه ها دارن 24 درصد میدن .. و بانکی مثل ملت و اقتصاد نوین 22 درصد
خب 23 درصد زیاد هم عجیب نیست ..

jaymz2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
لطفا اگر کسی نرخ های به روز سود کوتاه مدت موسسات ثامن و ثامن الحجج رو میدونه اطلاع بده.

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
باید برید از شعبه بپرسید. چیزی که به بنده اعلام شد را در بالاتر برای شما نوشتم

vahy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
گردشگي اگه اينترنت بانكش خوب بود ديگه حالا بدرد نميخوره!!!!ديگه ساتنا نميشه حواله كرد!!!فقط پايا و اونم تا 3 م تومن!!!يعني از بانك ملت هم كمتر،اگه بخاي سقفش را بيشتركني حداكثر تا50 م تومن ميتوني كه بايد بري شعبه درخوسات بدهي يا دستگاه OPT (فكر كنم همون توكن هست)بخري...درضمن فقط پايا ميشه فرستاد و ساتنا برات فعال نميكنن،درصورتيكه قبلا فعال بود...

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
دوست عزیز؛ اسم خاصی داره این حساب 25% بانک گردشگری؟ مهلت افتتاح تا چه زمانی هست؟ واریز سود ماهانست؟
اسمشو که نوشته سرمايه گذاري يكساله طرح نيکا ولی همین که بگین یک ساله جدید (25 درصد)کافیه....مهلتشو هم که دوستان گفتن میگن تا آخر ساله که احتمالا فقط یه زرنگیه که جذب سرمایه کنن...واریزشم ماهانه است.

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
گردشگي اگه اينترنت بانكش خوب بود ديگه حالا بدرد نميخوره!!!!ديگه ساتنا نميشه حواله كرد!!!فقط پايا و اونم تا 3 م تومن!!!يعني از بانك ملت هم كمتر،اگه بخاي سقفش را بيشتركني حداكثر تا50 م تومن ميتوني كه بايد بري شعبه درخوسات بدهي يا دستگاه OPT (فكر كنم همون توكن هست)بخري...درضمن فقط پايا ميشه فرستاد و ساتنا برات فعال نميكنن،درصورتيكه قبلا فعال بود...

ساتنا رو حق با شماست منم نمیدونم چه توضیحی دربارش دارن.شاید میترسن یهو بالای 15 میلیون از بانکشون خارج شه.اما در مورد پایا من پاسارگاد هم داشتم سقفش 2 تومن بود که تا 50 میلیون روزانه و 1.5 میلیارد ماهانه با درخواست اضافه کردن.گردشگری و بقیه هم همین طور.مثل اینکه بانک ملی محدودیت نداره.کلا بانک های مثه گردشگری واسه سود و سپرده و استفاده از کارتشون و شتاب و...خوبن و جای ملت و ملی و پاسارگاد و حتی سامان رو واسه کار های روزمره و اینترنتی نمیگیرن.

Last edited:

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
لطفا اگر کسی نرخ های به روز سود کوتاه مدت موسسات ثامن و ثامن الحجج رو میدونه اطلاع بده.
ثامن الحجج رو نمیدونم ولی ثامن 23.5درصد سپرده بهاره ، پرسیدم گفت ماهانه سود میدیو ولی روزشمار قابل واریز و برداشت 20 تا 21%

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ثامن الحجج رو نمیدونم ولی ثامن 23.5درصد سپرده بهاره ، پرسیدم گفت ماهانه سود میدیو ولی روزشمار قابل واریز و برداشت 20 تا 21%
من توی ثامن کوتاه مدت دارم 18 درصد هست الکی برای جذب مشتری میگن 20 بعد که متوجه میشی میگی چرا میگن باید از 20 میلیون بیشتر تو حساب باشه تا 20 بدیم
این سپرده بهاره دیگه چیه؟ اگه روزشماره پس با اون روزشمار چه فرقی با این داره!!! واقعا اینهام مسخره کردن ملتو طرف حساب کوتاه مدت داره بهش 18 میدن بهش بعد یه سپرده روزشمار دیگه با یک اسم جدید میذارن روش طرف باز هی مراجعه کنه بگه منو هم لطفا ببرین تو اون یکی !!! در صورتی که هر دو حساب هیچ فرقی با هم نداره و فقط کلک زدن سر مردم هست و بس.

همین موسسه نور وقتی پولت رو میذاری میگه تا 24 درصد میدیم روزشمار بعد اینکه یک ماه شد میبنی 22 درصد ریختن به حسابت معترض میشی میگن نمیدونیم الان اون 24 درصد دیگه نیست !!!!

کلا با دروغ کارهاشون پیش میره

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
يك نكته بسيار مهم :

براي خودم اتفاق افتاد از چند نفر ديگه هم شنيدم !!!

زماني كه پولي رو براي واريز ميبريد بانك ( پشت بادجه ) بعد از شمارش پولهاي شما احتمال داره بگه اقا يك تراول كمه يا ... !!! و شما هيچجوره نمي تونيد اثبات كنيد كه يك تراول چي شد و شك ميكنيد كه شايد خودتون در شمارش اشتباه كرده بوديد ( ولي در واقع اينگونه نيست ) ... و احتمال دزدي هست از سوي بانكدار !!! پس خوب زمان شمارش پولي كه به بانك ميديد باشيد كه سرتون كلاه نره ...

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
من توی ثامن کوتاه مدت دارم 18 درصد هست الکی برای جذب مشتری میگن 20 بعد که متوجه میشی میگی چرا میگن باید از 20 میلیون بیشتر تو حساب باشه تا 20 بدیم
این سپرده بهاره دیگه چیه؟ اگه روزشماره پس با اون روزشمار چه فرقی با این داره!!! واقعا اینهام مسخره کردن ملتو طرف حساب کوتاه مدت داره بهش 18 میدن بهش بعد یه سپرده روزشمار دیگه با یک اسم جدید میذارن روش طرف باز هی مراجعه کنه بگه منو هم لطفا ببرین تو اون یکی !!! در صورتی که هر دو حساب هیچ فرقی با هم نداره و فقط کلک زدن سر مردم هست و بس.

همین موسسه نور وقتی پولت رو میذاری میگه تا 24 درصد میدیم روزشمار بعد اینکه یک ماه شد میبنی 22 درصد ریختن به حسابت معترض میشی میگن نمیدونیم الان اون 24 درصد دیگه نیست !!!!

کلا با دروغ کارهاشون پیش میره
ثامن منم داشتم راضی نبودم. سود بانکا الان بیشتر از ثامنه.
در ضمن نو الان برای کوتاه مدت 24.5 درصد میده با حداقل 10 هزار تومان موجودی. و سود بلند مدتش را هم تو پست قبلیم گفتم
و البته در همه بانکها و موسسات سود حساب کوتاه مدت را ممکنه هر وقت کم یا زیاد کنند. اگر می خواهید خیالتون از این بابت راحت باشه باید بلند مدت باز کنید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
يك نكته بسيار مهم :

براي خودم اتفاق افتاد از چند نفر ديگه هم شنيدم !!!

زماني كه پولي رو براي واريز ميبريد بانك ( پشت بادجه ) بعد از شمارش پولهاي شما احتمال داره بگه اقا يك تراول كمه يا ... !!! و شما هيچجوره نمي تونيد اثبات كنيد كه يك تراول چي شد و شك ميكنيد كه شايد خودتون در شمارش اشتباه كرده بوديد ( ولي در واقع اينگونه نيست ) ... و احتمال دزدي هست از سوي بانكدار !!! پس خوب زمان شمارش پولي كه به بانك ميديد باشيد كه سرتون كلاه نره ...
شما میتونید شکایت کنید همه بانکها دوربین مدار بسته دارن فیلم اون ساعت رو بازبینی میکنن بعدش دست کارمند رو میشه اگه دزدی شده باشه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
شما میتونید شکایت کنید همه بانکها دوربین مدار بسته دارن فیلم اون ساعت رو بازبینی میکنن بعدش دست کارمند رو میشه اگه دزدی شده باشه
شما درست میگین اما این رو میشه شکایت کرد وقتی بهتون بگن فرضا 24 درصد ولی اخر ماه 22 بهتون بدند کجا و چطورو میتونید شکایت کنید اکثر مواقع دست مردم برای شکایت بسته هست.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ثامن منم داشتم راضی نبودم. سود بانکا الان بیشتر از ثامنه.
در ضمن نو الان برای کوتاه مدت 24.5 درصد میده با حداقل 10 هزار تومان موجودی. و سود بلند مدتش را هم تو پست قبلیم گفتم
و البته در همه بانکها و موسسات سود حساب کوتاه مدت را ممکنه هر وقت کم یا زیاد کنند. اگر می خواهید خیالتون از این بابت راحت باشه باید بلند مدت باز کنید
برای من پارسال این اتفاق افتاد که بلند مدت یکساله در نور بود گفتند 24 درصد یکساله بعد از واریز ماه اول 22 درصد بود که متوجه شدم و اون ماه هم ضرر کردم و بستم و برگشت دادن و برام 17 درصد حساب کردند.

بالا