• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من که 2 روز تو ساعت 1 تا 6 عصر لینکم می رفت
الان هم حدود 7 روز هست به کل لینک دیگه ثابت نیست و نت ندارم
هر کی هم اومده هیچ کاری نتونسته بکنه
داتک- مرکز اشرفی اصفهانی
به به بچه محلی
18.gif

خوب داداش بیا سپنتا تو این مرکز که خیلی خوب سرویس داده به من:p

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
البته فکر کنم شايد به نويز و اينا هم مربوط بشه (شايدم نشه!) آخه يه دفعه همسايه کناري ما داشت ديوارشو دريل مي کرد، لينک من براي دو ساعت قطع شد!! البته بگم که اين لينک من خودش هم خيلي جالبه، طرف تنبک ميزنه تو خيابون، اين قطع ميشه! اتوبوس با سرعت ميره، اين قطع ميشه! ماشينه بوق ميزنه، اين قطع ميشه! زمينو مي کنند، اين قطع ميشه!!

حالا کسي ميدونه چرا اينجوري ميشه؟!
خانوم جون ول کن این داتک رو بیخیالش شو وقتی انقدر بده چرا انقدر ازش سرویس میگیربی
308.gif

بیا سپنتا حتما از این بهتره:p :f34r:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
خانوم جون ول کن این داتک رو بیخیالش شو وقتی انقدر بده چرا انقدر ازش سرویس میگیربی
308.gif

بیا سپنتا حتما از این بهتره:p :f34r:
کی گفته بده!
خیلیم خوبه :D

این مشکلات بعضی مناطق هم به مخابرات برمیگرده وگرنه کل منطقه ها باید مشکل دار می بود!

River Dragon

Registered User
لایک‌ها
11
آقا من می خوام ADSL بگیرم. توی تهرنپارس هم هستم (مرکز عاطف 7787) بنظر شما از کجا بگیرم؟

یه کامپیوتر و یه لپ تاپ دارم که باهم Crossover lan هستن. حالا اگه مودم ADSL بزارم روی کامپیوترم، لپ تاپ می تونه از اینترنت استفاده کنه؟ باید تنظیم خاصی بکنم؟

ممنون

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
ممنونم! پس چند هزارتومن بیتشر ارزشش رو داره که از سپنتا بگیرم!

ببینید اولا که شما هزینه حدود 5 تومنی مخابرات بابت عوارض و ... حساب کنید که که سپنتا قیمتشو سر جمع با اینا
نوشته یعنی هزینه اضافی نداری پس تا اینجا قیمت تقریبا یکی شد ( هزار تومن اختلاف دارن ) و مورد دیگه هم اینکه اگر فاصله تون از مرکز تقریبا زیاد سرویس 64 جواب نمیده حتی از دایال آپم بدتر سرویس 96/96 سپنتا خیلی بهتره :)

راستی مودم چی گرفتی ;)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
ببینید اولا که شما هزینه حدود 5 تومنی مخابرات بابت عوارض و ... حساب کنید که که سپنتا قیمتشو سر جمع با اینا
نوشته یعنی هزینه اضافی نداری پس تا اینجا قیمت تقریبا یکی شد ( هزار تومن اختلاف دارن ) و مورد دیگه هم اینکه اگر فاصله تون از مرکز تقریبا زیاد سرویس 64 جواب نمیده حتی از دایال آپم بدتر سرویس 96/96 سپنتا خیلی بهتره :)

راستی مودم چی گرفتی ;)
اره ! خوبی سپنتا اینه که قیمت اصلی رو زده و ادم میدونه که با عوارض و... چقدر باید بده ! برای داتکم من حدودی حساب کردم اینقدر شد! چون مقدار مالیات رو نوشته بود! فاصله تقریبا زیاد یعنی چقدر؟ حدودی ؟ چون پسر عموم تو همین منطقه از پارس گرفته و راضی هست! در ضمن این رو برای یکی از دوستان که اونجا هست پرسیدم تو منطقه ما هم فقط شاتل سرویس میده و خبری از داتک و سپنتا نیست! البته الان داریم اسباب کشی می کنیم چند خیابون اون طرفتر اینه که صبر کردم تا مستقر بشیم بعد برم دنبالش! نحوه پرداخت سپنتا چطوریه؟ از این تریپ که باید پول بریزی براشون فکس کنی و.. یا پیک میفرستن ؟
در مورد مودم هم که هنوز نگرفتم! تو فکرم یا ایسوس بگیرم یا پارادین! چون می خوام از شاتل بگیرم! برای سپنتا همون ایسوس 602 خوبه دیگه نه؟ خود سپنتا مودم چی میده ؟ از مودمت راضی هستی؟

Sahram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی
دوستان کسی خبر نداره منطقه 22 تهران با پیش شماره 4472 4471 کی adsl فعال می شه ؟

با تشکر

Djajx

Registered User
لایک‌ها
0
به به بچه محلی
18.gif

خوب داداش بیا سپنتا تو این مرکز که خیلی خوب سرویس داده به من:p

ایول ایول
مشکل من اینه که از 84 مشترک داتک هستم و تازه اومدم این منطقه و خب سرعتم 256 هست
که سپنتا اولا نمی ده بعد هم بده کجا 28600 می ده:f34r:
حالا سرعت شما چقدر هست ؟ و چقدر دانلود داری ؟
پیش شماره هم که دادی چه بهتر :lol:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
امروز قیمتهای اسیا تک رو دیدم قیمتهاش خیلی خوب بود ! 64 رو با همه هزینه ها میداد 10 تومن!
به نظرم خیلی به صرفه هست کسی با اسیاتک کار کرده؟ ارزش داره ؟ کیفیتش هم مثل قیمتش هست؟

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
اره ! خوبی سپنتا اینه که قیمت اصلی رو زده و ادم میدونه که با عوارض و... چقدر باید بده ! برای داتکم من حدودی حساب کردم اینقدر شد! چون مقدار مالیات رو نوشته بود! فاصله تقریبا زیاد یعنی چقدر؟ حدودی ؟ چون پسر عموم تو همین منطقه از پارس گرفته و راضی هست! در ضمن این رو برای یکی از دوستان که اونجا هست پرسیدم تو منطقه ما هم فقط شاتل سرویس میده و خبری از داتک و سپنتا نیست! البته الان داریم اسباب کشی می کنیم چند خیابون اون طرفتر اینه که صبر کردم تا مستقر بشیم بعد برم دنبالش! نحوه پرداخت سپنتا چطوریه؟ از این تریپ که باید پول بریزی براشون فکس کنی و.. یا پیک میفرستن ؟
در مورد مودم هم که هنوز نگرفتم! تو فکرم یا ایسوس بگیرم یا پارادین! چون می خوام از شاتل بگیرم! برای سپنتا همون ایسوس 602 خوبه دیگه نه؟ خود سپنتا مودم چی میده ؟ از مودمت راضی هستی؟

به سلامتی , خودشون پیک میفرستن هزینه اضافی و نصبم نداره , مودم اره صد البته راضیم امروزم اتفاقا برا یکی از دوستان گرفتیم این مودم اولا همه شرکت ها ساپورت میکنه ضمن اینکه بخاطر ADSL2 بودن فاصله های دورتر مشکلی نداره

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
بیا سپنتا حتما از این بهتره
کي گفته بده ~_^ تازه من الان در دوران خوشي هستم، سرعت خوب، قيمت خوب، همه چي خوب، اونوقت داتک و مهمتر از همه سرويس 256 رو بگذارم برم؟!!! تازه سپنتا براي من در اولين تجربه ام بد بوده و من هنوز ازش دلچرکينم >_<

این مشکلات بعضی مناطق هم به مخابرات برمیگرده وگرنه کل منطقه ها باید مشکل دار می بود!
الان شيخ فضل الله هم مشکلي نداره، عالي داره کار مي کنه (فقط باز امشب لينکش جني شده هي قطع ميشه، احتمالا برف رفته توش!!!). تازه منطقه ي ما هيجان انگيزه، دو ماه زجر ميکشي، بعد دو ماه بعدش کيف دنيا رو ميکني، چيه اين منطقه هايي که هيچ تنوعي توشون نيست و هميشه سرعتشون ثابته و عادي شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داتک گله، بلبله، سنبله، اصلا نفس من بيد (پاچه خواري نمودم تا دست به ترکيب سرعت منطقه ي ما نزنند يک وقت ^0^).

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
ایول ایول
مشکل من اینه که از 84 مشترک داتک هستم و تازه اومدم این منطقه و خب سرعتم 256 هست
که سپنتا اولا نمی ده بعد هم بده کجا 28600 می ده:f34r:
حالا سرعت شما چقدر هست ؟ و چقدر دانلود داری ؟
پیش شماره هم که دادی چه بهتر :lol:
خب اگه قیمت برات مهم نباشه سپنتا از همه بهتره.
اونم که نمیدن میدن بری اونجا باهاشون حرف بزنی 2mb هم بهت میدن:lol:
من 128 داشتم معمولش 13 تا 15 میداد 64 هم داشتم 6 تا 7 میداد 1.5 mb هم داشتم 160 تا 180 میداد رکوردم با همین 1.5 mb بود که 220 بهم داد:p البته الان به دلیل شرایط مالی خراب دیگه نگرفتم:( چند ماه دیگه میرم باهاشون حرف میزنم ساعت مشخصی از روز بهم بدن یک ساله میگیرم ازشون بعد همونو تمدید میکنم تا موقعی که سپنتا هست من که خیلی باهاش حال کردم:cool:
حالا کجا میشینی پرستار
42.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
کي گفته بده ~_^ تازه من الان در دوران خوشي هستم، سرعت خوب، قيمت خوب، همه چي خوب، اونوقت داتک و مهمتر از همه سرويس 256 رو بگذارم برم؟!!! تازه سپنتا براي من در اولين تجربه ام بد بوده و من هنوز ازش دلچرکينم >_<
خدایی اجب مشتری هستی شما این همه اذیتت کرده داتک بیخیالش نمیشی:wacko: :lol:
راستی شما همون جریان اینترنت نفتی رو داشتی با سپنتا که ازش سرویس نمیگیری :f34r: خوب هر شرکت دیگه ای بود جوابتون این بود خوب خودتون رو بزارین جای اونا اون از شانس بد شما بوده اونجوری بوده منم جای اون منشی بودم فکر میکردم شما داری خالی میبندی
286.gif

اینم که میگین همه چیز با زبون خوب و راهش رو بلد بودن بدست میاد اگه راهش رو بلد باشین راحت 2mb هم میتونین بگیرین
38.gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
کی گفته بده!
خیلیم خوبه :D

خوب پس چرا سپنتا تو هیچ منطقه ای مشکل نداره خوب علت داره دیگه
39.gif

راستی رفیق چرا اواتارت این شکلیه من اصلا نشناختمت عکس از این بهتر نداشتی
242.gif
کپی این ژاپنی ها شده تازه ارایشش انقدر زیاده مثل مجسمه شده
176.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من اومدم حرفمو پس بگيرم، داتک اصلا هم خوب نيست، الان 10 دقيقه است لينک من قطع شده و وصل نميشه. اين بود نتيجه ي اون همه تعريفي که ازتون کردم؟ واقعا که، حالا بايد کلي بدبختي بکشم تا اين لينک لعنتي وصل شه.

شکيرا جان، من که با کتک کاري نرفتم جلو که بگم با زبان خوش ميشد مار رو هم از لونه اش کشيد بيرون. در هر صورت فعلا که از نظر من همه شون مزخرفند از دم. اون از ديشب که 20 دقيقه به 20 دقيقه لينکه قطع ميشد، اينم از حالا، هنوزم وصل نشده، با دايل آپ عزيز اينجام!

اديت:
مشکل به هر کي مربوط مي شد همونجوري که يهويي پيش اومده بود برطرف شد و فعلا لينک دارم (پس از گذشت 2 ساعت و 45 دقيقه البته که قطع بود يعني از ساعت 9 تا 11.45 صبح). اين بار سوميه که اينجوري شده، اميدوارم بر اساس مثل معروف تا 3 نشه بازي نشه اين آخريش بوده باشه، آمين يا رب العالمين!)

اديت 2:
اگرم زير سر مخابراته، چرا تو مجتمع ما فقط مال من اينجوري شده بود؟! معلوم ميشه خط ما خيلي محبوبه @_@

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من الان دقيقا 2 ساعته که لينکم قطعه و هيچ اتفاقي هم نيفتاده هنوز. عاليه، بي نظيره! شيخ فضل اللهي داتکي ديگه اي اينجا نيست که ببينم لينک اونم قطعه (چراغ چشمک زن مربوطه) يا داستان انوري در مورد من باز اتفاق افتاده که هر بلايي که از آسمان مي خواهد به زمين بيايد اول سراغ خونه ي پرشياناي بدبخت رو مي گيره @_@

اديت:
مشکل به هر کي مربوط مي شد همونجوري که يهويي پيش اومده بود برطرف شد و فعلا لينک دارم (پس از گذشت 2 ساعت و 45 دقيقه البته که قطع بود يعني از ساعت 9 تا 11.45 صبح). اين بار سوميه که اينجوري شده، اميدوارم بر اساس مثل معروف تا 3 نشه بازي نشه اين آخريش بوده باشه، آمين يا رب العالمين!)

اديت 2:
اگرم زير سر مخابراته، چرا تو مجتمع ما فقط مال من اينجوري شده بود؟! معلوم ميشه خط ما خيلي محبوبه @_@

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
خوب پس چرا سپنتا تو هیچ منطقه ای مشکل نداره خوب علت داره دیگه
39.gif

راستی رفیق چرا اواتارت این شکلیه من اصلا نشناختمت عکس از این بهتر نداشتی
242.gif
کپی این ژاپنی ها شده تازه ارایشش انقدر زیاده مثل مجسمه شده
176.gif
بعلت گرونی مشتریاش کمتره خوب مشکلم کمتر داره!
4fvfcja.gif

کجاش مجسمس! خیلیم قشنگه
movingtongue.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
من الان دقيقا 2 ساعته که لينکم قطعه و هيچ اتفاقي هم نيفتاده هنوز. عاليه، بي نظيره! شيخ فضل اللهي داتکي ديگه اي اينجا نيست که ببينم لينک اونم قطعه (چراغ چشمک زن مربوطه) يا داستان انوري در مورد من باز اتفاق افتاده که هر بلايي که از آسمان مي خواهد به زمين بيايد اول سراغ خونه ي پرشياناي بدبخت رو مي گيره @_@

اديت:
به احتمال زیاد از مرکزه چون اینجا که 1 بارم قطع نشده!
mornincoffee.gif

بالا