سلام
وضعیت داتک تو منطقه مخابراتی شهدای هفتم تیر (امجدیه) چطوره ؟
نبود از داتک ؟
پیش شماره هاش هم اینه
8830-8831-8832-8834-8881-8882-8883-8884
سلام
وضعیت داتک تو منطقه مخابراتی شهدای هفتم تیر (امجدیه) چطوره ؟
به به بچه محلیمن که 2 روز تو ساعت 1 تا 6 عصر لینکم می رفت
الان هم حدود 7 روز هست به کل لینک دیگه ثابت نیست و نت ندارم
هر کی هم اومده هیچ کاری نتونسته بکنه
داتک- مرکز اشرفی اصفهانی
خانوم جون ول کن این داتک رو بیخیالش شو وقتی انقدر بده چرا انقدر ازش سرویس میگیربیالبته فکر کنم شايد به نويز و اينا هم مربوط بشه (شايدم نشه!) آخه يه دفعه همسايه کناري ما داشت ديوارشو دريل مي کرد، لينک من براي دو ساعت قطع شد!! البته بگم که اين لينک من خودش هم خيلي جالبه، طرف تنبک ميزنه تو خيابون، اين قطع ميشه! اتوبوس با سرعت ميره، اين قطع ميشه! ماشينه بوق ميزنه، اين قطع ميشه! زمينو مي کنند، اين قطع ميشه!!
حالا کسي ميدونه چرا اينجوري ميشه؟!
کی گفته بده!خانوم جون ول کن این داتک رو بیخیالش شو وقتی انقدر بده چرا انقدر ازش سرویس میگیربی![]()
بیا سپنتا حتما از این بهتره:f34r:
ممنونم! پس چند هزارتومن بیتشر ارزشش رو داره که از سپنتا بگیرم!
اره ! خوبی سپنتا اینه که قیمت اصلی رو زده و ادم میدونه که با عوارض و... چقدر باید بده ! برای داتکم من حدودی حساب کردم اینقدر شد! چون مقدار مالیات رو نوشته بود! فاصله تقریبا زیاد یعنی چقدر؟ حدودی ؟ چون پسر عموم تو همین منطقه از پارس گرفته و راضی هست! در ضمن این رو برای یکی از دوستان که اونجا هست پرسیدم تو منطقه ما هم فقط شاتل سرویس میده و خبری از داتک و سپنتا نیست! البته الان داریم اسباب کشی می کنیم چند خیابون اون طرفتر اینه که صبر کردم تا مستقر بشیم بعد برم دنبالش! نحوه پرداخت سپنتا چطوریه؟ از این تریپ که باید پول بریزی براشون فکس کنی و.. یا پیک میفرستن ؟ببینید اولا که شما هزینه حدود 5 تومنی مخابرات بابت عوارض و ... حساب کنید که که سپنتا قیمتشو سر جمع با اینا
نوشته یعنی هزینه اضافی نداری پس تا اینجا قیمت تقریبا یکی شد ( هزار تومن اختلاف دارن ) و مورد دیگه هم اینکه اگر فاصله تون از مرکز تقریبا زیاد سرویس 64 جواب نمیده حتی از دایال آپم بدتر سرویس 96/96 سپنتا خیلی بهتره![]()
راستی مودم چی گرفتی![]()
ممنون برادر!خیر برادر
هیچ فرقی نداره
به به بچه محلی![]()
خوب داداش بیا سپنتا تو این مرکز که خیلی خوب سرویس داده به من![]()
اره ! خوبی سپنتا اینه که قیمت اصلی رو زده و ادم میدونه که با عوارض و... چقدر باید بده ! برای داتکم من حدودی حساب کردم اینقدر شد! چون مقدار مالیات رو نوشته بود! فاصله تقریبا زیاد یعنی چقدر؟ حدودی ؟ چون پسر عموم تو همین منطقه از پارس گرفته و راضی هست! در ضمن این رو برای یکی از دوستان که اونجا هست پرسیدم تو منطقه ما هم فقط شاتل سرویس میده و خبری از داتک و سپنتا نیست! البته الان داریم اسباب کشی می کنیم چند خیابون اون طرفتر اینه که صبر کردم تا مستقر بشیم بعد برم دنبالش! نحوه پرداخت سپنتا چطوریه؟ از این تریپ که باید پول بریزی براشون فکس کنی و.. یا پیک میفرستن ؟
در مورد مودم هم که هنوز نگرفتم! تو فکرم یا ایسوس بگیرم یا پارادین! چون می خوام از شاتل بگیرم! برای سپنتا همون ایسوس 602 خوبه دیگه نه؟ خود سپنتا مودم چی میده ؟ از مودمت راضی هستی؟
کي گفته بده ~_^ تازه من الان در دوران خوشي هستم، سرعت خوب، قيمت خوب، همه چي خوب، اونوقت داتک و مهمتر از همه سرويس 256 رو بگذارم برم؟!!! تازه سپنتا براي من در اولين تجربه ام بد بوده و من هنوز ازش دلچرکينم >_<خانوم جون ول کن این داتک رو بیخیالش شو وقتی انقدر بده چرا انقدر ازش سرویس میگیربی
بیا سپنتا حتما از این بهتره
الان شيخ فضل الله هم مشکلي نداره، عالي داره کار مي کنه (فقط باز امشب لينکش جني شده هي قطع ميشه، احتمالا برف رفته توش!!!). تازه منطقه ي ما هيجان انگيزه، دو ماه زجر ميکشي، بعد دو ماه بعدش کيف دنيا رو ميکني، چيه اين منطقه هايي که هيچ تنوعي توشون نيست و هميشه سرعتشون ثابته و عادي شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این مشکلات بعضی مناطق هم به مخابرات برمیگرده وگرنه کل منطقه ها باید مشکل دار می بود!
خب اگه قیمت برات مهم نباشه سپنتا از همه بهتره.ایول ایول
مشکل من اینه که از 84 مشترک داتک هستم و تازه اومدم این منطقه و خب سرعتم 256 هست
که سپنتا اولا نمی ده بعد هم بده کجا 28600 می ده:f34r:
حالا سرعت شما چقدر هست ؟ و چقدر دانلود داری ؟
پیش شماره هم که دادی چه بهتر :lol:
خدایی اجب مشتری هستی شما این همه اذیتت کرده داتک بیخیالش نمیشی:wacko: :lol:کي گفته بده ~_^ تازه من الان در دوران خوشي هستم، سرعت خوب، قيمت خوب، همه چي خوب، اونوقت داتک و مهمتر از همه سرويس 256 رو بگذارم برم؟!!! تازه سپنتا براي من در اولين تجربه ام بد بوده و من هنوز ازش دلچرکينم >_<
خوب پس چرا سپنتا تو هیچ منطقه ای مشکل نداره خوب علت داره دیگهکی گفته بده!
خیلیم خوبه
این مشکلات بعضی مناطق هم به مخابرات برمیگرده وگرنه کل منطقه ها باید مشکل دار می بود!
بعلت گرونی مشتریاش کمتره خوب مشکلم کمتر داره!خوب پس چرا سپنتا تو هیچ منطقه ای مشکل نداره خوب علت داره دیگه![]()
راستی رفیق چرا اواتارت این شکلیه من اصلا نشناختمت عکس از این بهتر نداشتیکپی این ژاپنی ها شده تازه ارایشش انقدر زیاده مثل مجسمه شده![]()
![]()
به احتمال زیاد از مرکزه چون اینجا که 1 بارم قطع نشده!من الان دقيقا 2 ساعته که لينکم قطعه و هيچ اتفاقي هم نيفتاده هنوز. عاليه، بي نظيره! شيخ فضل اللهي داتکي ديگه اي اينجا نيست که ببينم لينک اونم قطعه (چراغ چشمک زن مربوطه) يا داستان انوري در مورد من باز اتفاق افتاده که هر بلايي که از آسمان مي خواهد به زمين بيايد اول سراغ خونه ي پرشياناي بدبخت رو مي گيره @_@
اديت:
مشکل به هر کي مربوط مي شد همونجوري که يهويي پيش اومده بود برطرف شد و فعلا لينک دارم (پس از گذشت 2 ساعت و 45 دقيقه البته که قطع بود يعني از ساعت 9 تا 11.45 صبح). اين بار سوميه که اينجوري شده، اميدوارم بر اساس مثل معروف تا 3 نشه بازي نشه اين آخريش بوده باشه، آمين يا رب العالمين!)