athar
Registered User
با عرض پوزش من الان زنگ زدم آسیاتک و گفتن IP حقیقی هست و من اشتباه میکردم. با این حساب مشکلاتی که دارم فقط مربوط به پینگ و emule هست! 
دیروز که بهشون زنگ زدم گفتن که تو اون منطقه پورتهاشون پر شده!اقا بیخیال اسیا تک بشو مگه ندیدی بیشتر کسانی که دارن ناراضی هستن شده از داتک بگیر ولی از اینا نگیر کلا یا از داتک بگیر یا از سپنتا![]()
از روشنگری که کردی ممنونمبه تمام دوستان بگم که مطمئن باشید آشغال ترین adsl دنیا رو آسیا تک دارهuke: من الان 6 ماه ازش سرویس میگیرم هر روز بدتر از دیروزشه.من آیت الله کاشانی ام زنگ زدم میگم سرعت 256 با 3-4 دانلود میکنم میگه یوزر ها زیاده(یه جوری غیر مستقیم یهنی همینه که هست) الانم داشتم دنبال یه شرکت خوب میگشتم که این فورومو پیدا کردم.
بگم که گول قیمت آسیاتک رو نخورید سرویس دهی افتضاحه.منم بهد از کلی تحقیق فهمیدم که اول شاتل و سپنتا بعد پارس آنلاین بعدم داتک فعلا بهترین هستند.
خوب شاید چون پیک دارن میخوان همون موقع سریع پول رو بگیرن که طرف نزنه زیرشراستی جریان حساب چیه سپنتا پیک میفرسته دم خونتون تازه زمان من چند روز هم از قرار داد گذشته بود با خانم .... حرف زدم گفت فردا پیک رو میفرستم اصلا هم قطع نشد
اون ارور 691 رو زنگ بزن پشتیبانی برات حلش میکنن معمولا یوزرنیم رو عوض میکنن![]()
![]()
بچه ها اوضاع من یکی دوساعت که ریخته بهم هی قطع میشه و وصل میشه برا شما هم اینجوریه![]()
به خصوص بچه های داتکی:blush:
براي من قطع و وصلي نداره ولي يک ربعي هست که به هم ريخته سرعتم، الاکلنگي شده، ثابت نيست، يه سري از سايت ها رو هم به زور داره باز مي کنه البته بدون عکس (يعني نميتونه عکساشو لود کنه!)، حتي يه فايل رو هم امتحاني گذاشتم دانلود شه، ديدم با دانلود منيجر هم ثابت نيست (سرعت بين 12-19-14 در نوسانه) از همون ديروز که لينک من 3 ساعت تمام قطع شده بود (و از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد هم هر يک ساعت، 10 دقيقه، 5 دقيقه، نيم ساعت، بيست دقيقه يکبار قطع مي شد) معلوم بود کاسه اي زير نيم کاسه است :wacko:
داتک که بالا پایین شدید داره سرعت امشب
در مورد مودم adsl به نظرتون خریدن مودم + روتر بهتره یا اینکه خرید یک مودم که سوئیچ داشته باشه؟
از نظر کیفیت و قیمت؟
ویروس نداری؟
نه بابا ویروس چیه ویندوزم عوض کردم نشد.![]()
بابا من همین الان وصل شدم ... بهرحال اینجا 27 تا منطقه هستش ... واقعا دلت میاد من همه رو تایپ کنم ؟!seymor?
چی شد پس؟