• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

athar

Registered User
لایک‌ها
8
با عرض پوزش من الان زنگ زدم آسیاتک و گفتن IP حقیقی هست و من اشتباه میکردم. با این حساب مشکلاتی که دارم فقط مربوط به پینگ و emule هست! :D

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اقا بیخیال اسیا تک بشو مگه ندیدی بیشتر کسانی که دارن ناراضی هستن شده از داتک بگیر ولی از اینا نگیر کلا یا از داتک بگیر یا از سپنتا
301.gif
دیروز که بهشون زنگ زدم گفتن که تو اون منطقه پورتهاشون پر شده!
از همون صحبت کردن اپراتورش فهمیدم هیچی حالیشون نیست!
تصمیم گرفتم از داتک بگیرم! 128 رو میده 24300 !
فقط یه چیزی اینا میگن باید کپی شناسنامه مالک یا اجاره نامه رو هم
باید برای ما بیاری!! اینا رو میخوان چه کار؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به تمام دوستان بگم که مطمئن باشید آشغال ترین adsl دنیا رو آسیا تک داره:puke: من الان 6 ماه ازش سرویس میگیرم هر روز بدتر از دیروزشه.من آیت الله کاشانی ام زنگ زدم میگم سرعت 256 با 3-4 دانلود میکنم میگه یوزر ها زیاده(یه جوری غیر مستقیم یهنی همینه که هست) الانم داشتم دنبال یه شرکت خوب میگشتم که این فورومو پیدا کردم.
بگم که گول قیمت آسیاتک رو نخورید سرویس دهی افتضاحه.منم بهد از کلی تحقیق فهمیدم که اول شاتل و سپنتا بعد پارس آنلاین بعدم داتک فعلا بهترین هستند.
از روشنگری که کردی ممنونم
برای من که به خیر گذشت!

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من میخوام آسیا تک رو قطع کنم و از یه شرکت دیگه adsl بگیرم زنگ زدم داتک میگه از 128 بیشتر به کاربر خانگی نمیدیم.:blink: حالا به نظر شما چه غلطی بکنم.از کجا 256 خوب و ارزون بگیرم.

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خوب شاید چون پیک دارن میخوان همون موقع سریع پول رو بگیرن که طرف نزنه زیرش
283.gif
راستی جریان حساب چیه سپنتا پیک میفرسته دم خونتون تازه زمان من چند روز هم از قرار داد گذشته بود با خانم .... حرف زدم گفت فردا پیک رو میفرستم اصلا هم قطع نشد
291.gif
اون ارور 691 رو زنگ بزن پشتیبانی برات حلش میکنن معمولا یوزرنیم رو عوض میکنن
298.gif

tnx :happy: منظورم از اون پول به حساب ریختن هم همون پیک بود! :blush: الان با نت نفتی ام. حالا زنگ میزنم ببینم چی کارش می کنن....

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
بچه ها اوضاع من یکی دوساعت که ریخته بهم هی قطع میشه و وصل میشه برا شما هم اینجوریه :(

به خصوص بچه های داتکی:blush:

براي من قطع و وصلي نداره ولي يک ربعي هست که به هم ريخته سرعتم، الاکلنگي شده، ثابت نيست، يه سري از سايت ها رو هم به زور داره باز مي کنه البته بدون عکس (يعني نميتونه عکساشو لود کنه!)، حتي يه فايل رو هم امتحاني گذاشتم دانلود شه، ديدم با دانلود منيجر هم ثابت نيست (سرعت بين 12-19-14 در نوسانه) از همون ديروز که لينک من 3 ساعت تمام قطع شده بود (و از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد هم هر يک ساعت، 10 دقيقه، 5 دقيقه، نيم ساعت، بيست دقيقه يکبار قطع مي شد) معلوم بود کاسه اي زير نيم کاسه است :wacko:

AppleScruff

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
:eek: الان هم زنگ زدم میگن اعتبارت تموم شده باید تمدید کنی!!!! :(
258.gif
254.gif

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
خداییش من اگر این همه قطعی داشتم تا حالا پارس را انداخته بودم توی آشغالی. واقعاً چرا بعضی از شرکتها اینطوری هستند؟

aka

Registered User
لایک‌ها
0
امشب افت احساس نمیکنید ؟
پینگ بالا ؟

Djajx

Registered User
لایک‌ها
0
داتک که بالا پایین شدید داره سرعت امشب

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
براي من قطع و وصلي نداره ولي يک ربعي هست که به هم ريخته سرعتم، الاکلنگي شده، ثابت نيست، يه سري از سايت ها رو هم به زور داره باز مي کنه البته بدون عکس (يعني نميتونه عکساشو لود کنه!)، حتي يه فايل رو هم امتحاني گذاشتم دانلود شه، ديدم با دانلود منيجر هم ثابت نيست (سرعت بين 12-19-14 در نوسانه) از همون ديروز که لينک من 3 ساعت تمام قطع شده بود (و از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد هم هر يک ساعت، 10 دقيقه، 5 دقيقه، نيم ساعت، بيست دقيقه يکبار قطع مي شد) معلوم بود کاسه اي زير نيم کاسه است :wacko:

خواهر برا من هنوز قاطی نمیدونم چه مرگش تازه برامن 512 هست مثلا کلی هم تازه منت میزارن میگن که محل شما خلوت و شما جزو بهترین یوزرها هستید نمیدونم چرا اینجوری شده یه صفحه باز کردن هم برا ما ناز میگنه:(

خدا کنه درست بشه:f34r:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
در مورد مودم adsl به نظرتون خریدن مودم + روتر بهتره یا اینکه خرید یک مودم که سوئیچ داشته باشه؟
از نظر کیفیت و قیمت؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
در مورد مودم adsl به نظرتون خریدن مودم + روتر بهتره یا اینکه خرید یک مودم که سوئیچ داشته باشه؟
از نظر کیفیت و قیمت؟

بستگی به کاربردت داره چند تا کامپیوتر را می خوای بهش وصل کنی ولی گفتی مودمی که سوئیچ داشته باشه و مودمی که روتر داشته باشه مودم هایی که سوئیچ دارند حتما روتر هم هستند

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها من جدیدا سرعت دانلود و آپلودم خوبه ولی پینگم خیلی :blink: بالاس. کسی نمیدونه مشکل از چیه البته تمام روز پینگم بالاس مطمئن هم هستم که از مودمم نیست.لطفا راهنمایی کنید. ممنون:rolleyes:

voltan

Guest
لایک‌ها
2
ویروس نداری؟

-______________________________--

راستی کسی احساس کرده سرعت داتک چند ساعته یه مقدار کم شده؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
دیشب سپنتا هم برای من افت سرعت داشت

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
seymor?
چی شد پس؟
بابا من همین الان وصل شدم ... بهرحال اینجا 27 تا منطقه هستش ... واقعا دلت میاد من همه رو تایپ کنم ؟!
258.gif
.. اسم منطقه ات رو بگو ... من بصورت Yes/No جواب میدم !
48.gif
....

بالا