• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
از دوستانی که غذای دانشکده رو بصورت اینترنتی رزرو میکنن یه نگا به سایت ژتون بندازن ببینن این پیمانکار سلف چه بامبولی در اورده:general502:
(اخ اگه از این دانشکده خلاص شم دیگه این ورا پیدام نمیشه اگه تا اون موقع بزارن زنده باشم)

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان یه راهنمایی میخواستم.

میخوام جزوه درس محاسبات عددی و فیزیک 2 از انتشارات تهیه کنم برخی دوستان محاسبات استاد کرمی و فیزیک 2 استاد نایبی ندوشن رو پیشنهاد کردن............
تو این دو درس چه جزوه ای تهیه کنم بهتره؟

ممنون میشم کمک کنید عجله دارم.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان نخندید ولی من از صبح تا شب اینجام(بجز 2 روز)منتهی چند روز بود روی تاپیک خودمون کلیک نکرده بودم .در تعجب بودم چرا این همه مدت هیچ کسی پست ندادهo_O و سیستم به من خبر نمی ده و همیشه زورم می اومد بیام چک کنم:general705: الان اومدم دیدم 4-5 صفحه نوشته شده تازه یادم اومد چند روز یه تاپیک رو نری دیگه بروزرسانیش رو خبر نمی ده:eek:.نیم ساعته دارم می خونم فقط:general408::D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان یه راهنمایی میخواستم.

میخوام جزوه درس محاسبات عددی و فیزیک 2 از انتشارات تهیه کنم برخی دوستان محاسبات استاد کرمی و فیزیک 2 استاد نایبی ندوشن رو پیشنهاد کردن............
تو این دو درس چه جزوه ای تهیه کنم بهتره؟

ممنون میشم کمک کنید عجله دارم.
کلا دورس ریاضی که کرمی خداس :) فیزیکم نایبی یه کتاب داشت با چنتا از اساتید نوشته بودن , برای امتحان جزوشو + تمریناشو حل میکردیم...

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
فقط من توی دوستانم ببینم کسی بگه دانشگاه ازاد کشکیه و کاری ندارن بلا نسبت شما دهنش رو اسفالت می کنم:general312:که این خراب شده دهن منو اسفالت کرده .از 7.5 صبح دانشگاه بودم ارائه داشتم (همین چند روز وقت منو گرفت)تا 6 دانشگاه بودم بعد باید گزارش کار می نوشتم که نوشتم و تمرین هوش رو حل کنم و ... برای فردا .فردا هم از 7.5 صبح تا 6 غروب کلاس دارم .بعد باید بیام کامپایلر رو حل کنم و برای استاد ایمیل کنم .فرداش هم 3-4 می رم 7 برمی گردم که این روزو شک دارم که صبح هم باید برم یا نه .کلاسی توی برنامم نیست ولی ته ذهنم یه چیزی هست می گه چهارشنبه یه خبری بود .نمی دونم چی کار داشتم دیگه سی پی یوم پاسخگو نیست:general107:همه اینا به کنار با اساتیدی که فحش می دن هم کنار میام اما استادی که میاد می گه همتون می افتید و مطمئنید که می ندازه چه کنم ؟ینی قشنگ جفت پا میاد تو روحیه ادم:general306:باز از همه اینا که بگذریم یاد امتحانای توی یه روزم می افتم 2 تا، 2 تا تخصصی خففففففففففففففففففففففففففففننننننن ینی 4 تا .بعد یکی میاد می گه بخاطر جام جهانی قراره بندازن جلو یا عقب ینی اون لحظه فقط می تونم این کار رو بکنم:general208:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
داستان پارکینگ چی بود امروز ؟
پارکینگ پولی که بسته بود همه اومده بودند تو خاکی پارک کرده بودند ...
بعد یه مرد داشت فیلم میگرفت گفت 20:30 نشون میدیم ...
یه مرد دیگه گفت فردا همه رو پنچر میکنیم ...

Last edited:

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
یه چی بگم ناراحت نشید/اما هرکی درس میخونه بخدا دیوونه ست

درس میخونید که چی بشه.حدود 8 ماهه همه جا رفتم فرم پر کردم.رزومه دادم

اما دریق از یک تماس..........

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
داستان پارکینگ چی بود امروز ؟
پارکینگ پولی که بسته بود همه اومده بودند تو خاکی پارک کرده بودند ...
بعد یه مرد داشت فیلم میگرفت گفت 20:30 نشون میدیم ...
یه مرد دیگه گفت فردا همه رو پنچر میکنیم ...
چرا هیشکی نمیدونه؟
من که رفتم در دوردست ها پارک کردم،اون خاکی جای سوزن نبود :)))))

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
چرا هیشکی نمیدونه؟
من که رفتم در دوردست ها پارک کردم،اون خاکی جای سوزن نبود :)))))
من یچیزایی در مورد پارکینگ می دونم که بعضی هاش کاملا معتبره و بعضی هاش شنیده ها .
صبح داشتم می اومدم دیدم یه ماشین شهرداری با 5-6 تا غول تشن اومدن ورودی پارکینگ رو بستن .رد شدم رفتم .بعد رفتم سر کلاس دیدم یکی داشت می گفت شهرداری می گه این زمین برای شما نیست و حق استفاده ندارید اونا هم می گن که اینو اجاره کردن و احتمالا تا هفته اینده مشکل برطرف می شه .بعد بلوک اوردن در رو بستن .بچه ها رفتن ماشین گزاشتن جلو تر پارک ممنوع چند تا جرثقیل اومده ماشینا رو برده ماشیت دوستم رو هم برد .اول فکر می کرد دزد برده (البته هنوز هم شک دارم ممکنه دزد برده باشه ولی می گفت کلن ردیف ماشین نبوده و این که من دیدم کلی ماشین گراشته بودن پس جرثقیل برده .

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من یچیزایی در مورد پارکینگ می دونم که بعضی هاش کاملا معتبره و بعضی هاش شنیده ها .
صبح داشتم می اومدم دیدم یه ماشین شهرداری با 5-6 تا غول تشن اومدن ورودی پارکینگ رو بستن .رد شدم رفتم .بعد رفتم سر کلاس دیدم یکی داشت می گفت شهرداری می گه این زمین برای شما نیست و حق استفاده ندارید اونا هم می گن که اینو اجاره کردن و احتمالا تا هفته اینده مشکل برطرف می شه .بعد بلوک اوردن در رو بستن .بچه ها رفتن ماشین گزاشتن جلو تر پارک ممنوع چند تا جرثقیل اومده ماشینا رو برده ماشیت دوستم رو هم برد .اول فکر می کرد دزد برده (البته هنوز هم شک دارم ممکنه دزد برده باشه ولی می گفت کلن ردیف ماشین نبوده و این که من دیدم کلی ماشین گراشته بودن پس جرثقیل برده .
این جرثقیلا واقعا خیلی خرن! مخصوصا این جدیدا که در عرض دوثانیه ماشینو میندازن بالا! یسری یه پسره اومد ماشینشو جلو دکه پارک کرد و بدو بدو رفت تو دانشگاه . تا رفت تو جرثقیل اومد سراغ ماشینش. وقتی جرثقیل داشت ماشینو میزد بالا من داشتم چاییمو فوت میکردم , وقتی پسر اومد (فکر کنم رفته بود دستشویی) آخرای چاییم بود که دیدم سفید شده. گفت ماشینم کو ؟ :| گفتم بردن! مونده بود منو بزنه یا خودشو :دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یه چی بگم ناراحت نشید/اما هرکی درس میخونه بخدا دیوونه ست

درس میخونید که چی بشه.حدود 8 ماهه همه جا رفتم فرم پر کردم.رزومه دادم

اما دریق از یک تماس..........
سلام مسعودی
برعکس تو من رزومه هرجا میل کردم .طرف فردا پس فرداش زنگ میزنه که چند حالت پیش میاد
یا صبح زنگ میزنه که من خوابم وجواب نمیدم:(
یا تو خیابونم وصداشو نمیشنوم واینم میپره:(
یا زنگ میزنه وکارشو میپرسم وادرس نمیگیرم یعنی نمیام:cool:
یا ادرس میگیرم وبعد مسیرشو میبینم بد مسیره نمیرم.:general304:
کلا استخدام یعنی پارتی وبدون اون یعنی اسفالت شدن!
.............
حالا راستی یه چیزی یادم اومد.
شما مگه نبودی در به در درس میخوندی ومیرفتی کلاس که ارشد قبول بشی.حالا چی شد میگی هرکی درس بخونه دیونس:D.یعنی ارشد نمیری دیگه;)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
این چه وضعیه:mad:هر ترم میای یه ذره تلاشتو بیشتر میکنی برنامه ریزی میکنی طول ترم بخونی میان یه بامبولی در میارن امتحانارو اینور اونور میکنن دهن من آسفالت شده سر هر کلاسی میری استاد داره تخت گاز میره دست آدم میشکنه چیزی بنویسه:general607:
اینم از هنرنمایی پارکینگ که شانس آوردم صبح زود نیومدم چون ماشین یه عده مونده بود اونتو گذاشتم پارکینگ خاکیه (ماشینم دزدگیر نداره )برا همین قفل پدال قفل فرمون هر چی تونستم زدم بازم فکرم بود چه بلایی سرش داره میاد اصن نتونستم سر کلاس بخابم:D
فقط مونده تو محوطه دانشگاه شبونه میدون مین کار بزارن :general208:
دارن یه کاری میکنن این ترم فوق دیپلمو بگیرم برم:cool:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
منم میخواستم یکم غر غر کنم دیدم دوستان انتقاداتشونو نوشتن اعصابم ندارن مثه خودم ، دیگه بیخیال شدم :)
فقط خدا کنه امتحانا رو نندازن جلو ...

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
والله اهراد خودت میدونی اوضاع رشته برق چطوریه.بهترین کاری که هست اینه که باید بری بالای چهارپایه دوربین وصل کنی

بله ارشد موقعیت کاریش بیشتره.مثلا دانشکده صدا سیما قبول بشی همونجا هم استخدام میشی

یا مثلا دانشگاه مالک اشتر یا چندتا دانشگاه دیگه

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
سلام مسعودی
برعکس تو من رزومه هرجا میل کردم .طرف فردا پس فرداش زنگ میزنه که چند حالت پیش میاد
یا صبح زنگ میزنه که من خوابم وجواب نمیدم:(
یا تو خیابونم وصداشو نمیشنوم واینم میپره:(
یا زنگ میزنه وکارشو میپرسم وادرس نمیگیرم یعنی نمیام:cool:
یا ادرس میگیرم وبعد مسیرشو میبینم بد مسیره نمیرم.:general304:
کلا استخدام یعنی پارتی وبدون اون یعنی اسفالت شدن!
.............
حالا راستی یه چیزی یادم اومد.
شما مگه نبودی در به در درس میخوندی ومیرفتی کلاس که ارشد قبول بشی.حالا چی شد میگی هرکی درس بخونه دیونس:D.یعنی ارشد نمیری دیگه;)
آره تا پارتی نباشه باید بیکار تو خونه باشی.کار نباشه مجبورم کار دیگه انجام بدم

رفیقای هنرستانم اکثرا زدن تو کار آزاد همه زن و بچه و ماشین دارند

منم هنوز آویزوون

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
والله اهراد خودت میدونی اوضاع رشته برق چطوریه.بهترین کاری که هست اینه که باید بری بالای چهارپایه دوربین وصل کنی

بله ارشد موقعیت کاریش بیشتره.مثلا دانشکده صدا سیما قبول بشی همونجا هم استخدام میشی

یا مثلا دانشگاه مالک اشتر یا چندتا دانشگاه دیگه
من ترم 3 به این نتیجه رسیدم که با درس به جایی نمیرسم. حداقل درس خوندن تو دانشگاه ازاد! البته اینو مدیون مصطفی شفیعیم... خیلی رک اینو کرد تو مخمون , یسری سرسری گرفتن که الان پشیمونن یسریم مثل من رفتن پی زندگیشون. الانم دارم طولش میدم تا حداقل قبل از اینکه از دانشگاه برم بیرون بتونم یه کاری واسه خودم کرده باشم. خداییش هرچی فکر میکنم میبینم ازادترین دوره زندگیم دوره تحصیل تو دانشگاه ازاد بوده :دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
آره تا پارتی نباشه باید بیکار تو خونه باشی.کار نباشه مجبورم کار دیگه انجام بدم

رفیقای هنرستانم اکثرا زدن تو کار آزاد همه زن و بچه و ماشین دارند

منم هنوز آویزوون
اره رفيق منم اينطوري بود
هنرستان من الكترونيك بودم اون الكتروتكنيك
اون ديپلمش نگرفت.ترم هاي اول دوم دانشجوييم جفتمون تو بازار كار ميكرديم.من چند وقت بعدش ديدمش گفت بايكئ مغازه زده توبازار.قبل عيدم با ماشين توكارواش بود.
اونجا بود كه معني پول بهترست ياثروت رو به طور محسوسي حس كردم

send from 1100

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اره رفيق منم اينطوري بود
اون ديپلمش نگرفت.ترم هاي اول دوم دانشجوييم جفتمون تو بازار كار ميكرديم.من چند وقت بعدش ديدمش گفت بايكئ مغازه زده توبازار.قبل عيدم با ماشين توكارواش بود.
اونجا بود كه معنی پول بهترست ياثروت رو به طور محسوسي حس كردم
send from 1100
اصن متنت لهم کرد:general107:شیخ اهراد:general205:

masodd

Registered User
لایک‌ها
724
اره رفيق منم اينطوري بود
اونجا بود كه معني پول بهترست ياثروت رو به طور محسوسي حس كردم

send from 1100
اگه این 4 یا 5 سال دانشگاه زده بودیم تو یه کار الان خیلی وضعمون بهتر بشه
اگه این 4 سال با حقوق ماهی 500 تومن هم کار میکردیم 24 میلیون کار کرده بودیم
اما واقعا خروجیمون چی بوده این 4سال.الان که ماشالله همه دانشگاه نیم درصدم بزنی قبولی
یا بعضی دانشگاهها مثل ثبت نام مدرسه شده.پرونده تو میبری و اسم مینویسی و بله فرداش شما
میشی دانشجو.همه خانواده ها به فکر اینن که هرطور شده بچه شون رو بفرستند دانشگاه و
اصلا آینده شغلی براشون معنایی نداره.

بالا