ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
سلام
مجدد من برا همینه هیچ وقت دلم نمیخواد اینجارو ول کنم.nتا متخصص با Nتا تجربه متفاوت ودر کمتر از چند ساعت جواب ادم میگیره.
حالا بریم جواب همه سوااتتون
اره بابا رمز داشت.از روزی اول که گرفتم خودم نصبش کردم وخودم براش رمز گذاشتم. هر روزم جلو چشمه وچراغش کنترل میشه!فقط هرچی بود امروز بود
متاسفانه یوزر پس.همون ادمینه.با اینکه میدونستم اما تنبلی کردم والان عوضش میکنم.
مودمم 2750 دیلینک هستش.
الان به یه چیز جالب بر خوردم
تو مودمم یه قسمت داره به اسم DHCPرفتم اونجا ومک ادرس طرفو که داشتم واز اونجا "هاست نیمش" رو زده بود ومعلوم شد طرف از کامپیوتر شخصی وارد شده وچون اسمش رو روی سیستمش گذاشته .حالا اسمشو میدونم.
وچون تو همسایه ها فقط یه نفر با همچین اسمی هست.معادله حل وطرف تحت پیگرد ومعرفی به کلانتری شد

پلیس فtا هم نمیتونس به این زودی پیداش کنه:android21::android21:
بچه هاالان یه سری زدم به تنظیمات مودم دیدم کلی چیز میز داره که کلا سمتش نرفتم مثل زمانه بندی روی استفاده به تفکیک وروز وساعت وکلی چیز دیگه
حالا یه سوال برام پیش اومد میشه با دونستن مک ادرس طرف یا ای پی
طرف بتونه به وایرلس وصل شه واستفاده کنه اما سرعتشو کم کرد:android30::android30::android30
این داداش ما اشکمونو دراورده میاد با منیجر دانلود میکنه وتمام سرعت میشه برای اون
)تاحالا چیزی که من یاد گرفتم یا استفاده کنه یا نکنه رو داره یا چه روز وچه ساعتی استفاده کنه
اما چیزی که بتونه استفاده کنه همیشه اما نه باتمام سرعت!ی همچین چیزی داریم عایا؟
مجدد من برا همینه هیچ وقت دلم نمیخواد اینجارو ول کنم.nتا متخصص با Nتا تجربه متفاوت ودر کمتر از چند ساعت جواب ادم میگیره.
حالا بریم جواب همه سوااتتون
اره بابا رمز داشت.از روزی اول که گرفتم خودم نصبش کردم وخودم براش رمز گذاشتم. هر روزم جلو چشمه وچراغش کنترل میشه!فقط هرچی بود امروز بود
متاسفانه یوزر پس.همون ادمینه.با اینکه میدونستم اما تنبلی کردم والان عوضش میکنم.
مودمم 2750 دیلینک هستش.
الان به یه چیز جالب بر خوردم
تو مودمم یه قسمت داره به اسم DHCPرفتم اونجا ومک ادرس طرفو که داشتم واز اونجا "هاست نیمش" رو زده بود ومعلوم شد طرف از کامپیوتر شخصی وارد شده وچون اسمش رو روی سیستمش گذاشته .حالا اسمشو میدونم.
پلیس فtا هم نمیتونس به این زودی پیداش کنه:android21::android21:
بچه هاالان یه سری زدم به تنظیمات مودم دیدم کلی چیز میز داره که کلا سمتش نرفتم مثل زمانه بندی روی استفاده به تفکیک وروز وساعت وکلی چیز دیگه
حالا یه سوال برام پیش اومد میشه با دونستن مک ادرس طرف یا ای پی
طرف بتونه به وایرلس وصل شه واستفاده کنه اما سرعتشو کم کرد:android30::android30::android30
اما چیزی که بتونه استفاده کنه همیشه اما نه باتمام سرعت!ی همچین چیزی داریم عایا؟