• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام
مجدد من برا همینه هیچ وقت دلم نمیخواد اینجارو ول کنم.nتا متخصص با Nتا تجربه متفاوت ودر کمتر از چند ساعت جواب ادم میگیره.
حالا بریم جواب همه سوااتتون
اره بابا رمز داشت.از روزی اول که گرفتم خودم نصبش کردم وخودم براش رمز گذاشتم. هر روزم جلو چشمه وچراغش کنترل میشه!فقط هرچی بود امروز بود
متاسفانه یوزر پس.همون ادمینه.با اینکه میدونستم اما تنبلی کردم والان عوضش میکنم.
مودمم 2750 دیلینک هستش.

الان به یه چیز جالب بر خوردم
تو مودمم یه قسمت داره به اسم DHCPرفتم اونجا ومک ادرس طرفو که داشتم واز اونجا "هاست نیمش" رو زده بود ومعلوم شد طرف از کامپیوتر شخصی وارد شده وچون اسمش رو روی سیستمش گذاشته .حالا اسمشو میدونم.:cool:وچون تو همسایه ها فقط یه نفر با همچین اسمی هست.معادله حل وطرف تحت پیگرد ومعرفی به کلانتری شد:cool::eek:
پلیس فtا هم نمیتونس به این زودی پیداش کنه:android21::android21:

بچه هاالان یه سری زدم به تنظیمات مودم دیدم کلی چیز میز داره که کلا سمتش نرفتم مثل زمانه بندی روی استفاده به تفکیک وروز وساعت وکلی چیز دیگه

حالا یه سوال برام پیش اومد میشه با دونستن مک ادرس طرف یا ای پی
طرف بتونه به وایرلس وصل شه واستفاده کنه اما سرعتشو کم کرد:android30::android30::android30:(این داداش ما اشکمونو دراورده میاد با منیجر دانلود میکنه وتمام سرعت میشه برای اون:mad::mad:)تاحالا چیزی که من یاد گرفتم یا استفاده کنه یا نکنه رو داره یا چه روز وچه ساعتی استفاده کنه
اما چیزی که بتونه استفاده کنه همیشه اما نه باتمام سرعت!ی همچین چیزی داریم عایا؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام
مجدد من برا همینه هیچ وقت دلم نمیخواد اینجارو ول کنم.nتا متخصص با Nتا تجربه متفاوت ودر کمتر از چند ساعت جواب ادم میگیره.
اره بابا رمز داشت.از روزی اول که گرفتم خودم نصبش کردم وخودم براش رمز گذاشتم. هر روزم جلو چشمه وچراغش کنترل میشه!فقط هرچی بود امروز بود
مودمم 2750 دیلینک هستش.

تو مودمم یه قسمت داره به اسم DHCPرفتم اونجا ومک ادرس طرفو که داشتم واز اونجا "هاست نیمش" رو زده بود ومعلوم شد طرف از کامپیوتر شخصی وارد شده وچون اسمش رو روی سیستمش گذاشته .حالا اسمشو میدونم.:cool:وچون تو همسایه ها فقط یه نفر با همچین اسمی هست.معادله حل وطرف تحت پیگرد ومعرفی به کلانتری شد:cool::eek:

بچه هاالان یه سری زدم به تنظیمات مودم دیدم کلی چیز میز داره که کلا سمتش نرفتم مثل زمانه بندی روی استفاده به تفکیک وروز وساعت وکلی چیز دیگه

طرف بتونه به وایرلس وصل شه واستفاده کنه اما سرعتشو کم کرد:android30::android30::android30:(این داداش ما اشکمونو دراورده میاد با منیجر دانلود میکنه وتمام سرعت میشه برای اون:mad::mad:)تاحالا چیزی که من یاد گرفتم یا استفاده کنه یا نکنه رو داره یا چه روز وچه ساعتی استفاده کنه
همون دیگه admin رو باید سریع عوض کنی طرف راحت وارد میشه و ...
ببین بگرد یک سری نرم افزار هست که میتونی باهاش کسایی که به وایرلس وصل میشن رو کنترل کنی که هم سرعت دانلود رو دستکاری کنی هم اون همسایه رو حالشو بگیری

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
سلام.
اقا این تاریخ امتحانا چی شد؟
کی برگزار میشه بالاخره؟
من فکر میکنم اگه میخواستن تغییر بدن تا الان باید اعلام میشد!!!

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام
مودمم 2750 دیلینک هستش.

m.n.e گفت برنامه هست.
تو مودم هم میتونی محدود کنی ولی باید بگردی.speed limit یا bandwidth limit یا تو این مایه ها.

اگرم برد مودم جوری هست که اگه کمش کنی طرف به حالت قطع وصلی میره ولی برا خودت تاثیر نداره این کارم میتونی تو تنظیمات انتن با کم کردن ولتاژ انجام بدی.

یک کرم خوب بریز :)
با acl پورت ftp و idm و چند تا دیگه رو ببند براش :دی
برا خودتم باید تعریف کنی که باز بمونه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
m.n.e گفت برنامه هست.
تو مودم هم میتونی محدود کنی ولی باید بگردی.speed limit یا bandwidth limit یا تو این مایه ها.

اگرم برد مودم جوری هست که اگه کمش کنی طرف به حالت قطع وصلی میره ولی برا خودت تاثیر نداره این کارم میتونی تو تنظیمات انتن با کم کردن ولتاژ انجام بدی.

یک کرم خوب بریز :)
با acl پورت ftp و idm و چند تا دیگه رو ببند براش :دی
برا خودتم باید تعریف کنی که باز بمونه
نرم افزارBWMeterرو گرفتم اما کار نکرد.تازه کامپیوت خاموش بشه دیگه چطوری میخواد کار کنه.
باس از تو مودم کاریش کرد

اون دو خط اخر نفهمیدم چی چی گفتیا:cool::D

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
آره ميدونم.حس ويرايش نبود با لايك موافقتم رو با شما اعلام كردم
:D
و اینگونه بود که نسل دانشجو منقرض شد :دی
نرم افزارBWMeterرو گرفتم اما کار نکرد.تازه کامپیوت خاموش بشه دیگه چطوری میخواد کار کنه.
باس از تو مودم کاریش کرد

اون دو خط اخر نفهمیدم چی چی گفتیا:cool::D
acl مخفف access control list عه
تو مدل osi برای بر قراری ارتباط به 7 لایه نیاز داریم
لایه اول فیزیکیه که میشه همون کابل و اموجا :دی
لایه دوم دیتا لینکه که با مک کار میکنه
لایه سوم شبکه است که با ایپی کار میکنه
لایه چهارم انتقاله که با پورت کار میکنه
سه تا دیگشم از موضوع ما خارجه ( حس نوشتن نیست :دی)

هر کاری که با یک سایت میخواهی بکنی چند تا پورت داره
مثلا فایل گرفتن پورتش ftp عه
http یا httpps دو تا پورت ان که ارتباط بر قرار میکننه
اگه بیایی با acl پورت ftp رو براش ببندی دیگه نمیتونه فایل دانلود کنه.
البته دو سه تا پورت دیگه رو هم باید ببندی که من نمیدونم چیاس :دی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
و اینگونه بود که نسل دانشجو منقرض شد :دی

acl مخفف access control list عه
تو مدل osi برای بر قراری ارتباط به 7 لایه نیاز داریم
لایه اول فیزیکیه که میشه همون کابل و اموجا :دی
لایه دوم دیتا لینکه که با مک کار میکنه
لایه سوم شبکه است که با ایپی کار میکنه
لایه چهارم انتقاله که با پورت کار میکنه
سه تا دیگشم از موضوع ما خارجه ( حس نوشتن نیست :دی)

هر کاری که با یک سایت میخواهی بکنی چند تا پورت داره
مثلا فایل گرفتن پورتش ftp عه
http یا httpps دو تا پورت ان که ارتباط بر قرار میکننه
اگه بیایی با acl پورت ftp رو براش ببندی دیگه نمیتونه فایل دانلود کنه.
البته دو سه تا پورت دیگه رو هم باید ببندی که من نمیدونم چیاس :دی
یه بار درس شبکه رو ریختی رومیزا:D
فدایی داری داش امیر:p

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
دوستان ، اساتید کسی 4شنبه 7:30 ساختمان داده با پرند اخلاقی داره؟ کلاساش جا ب جا شده؟ امروز رفتم هیشکی نبود!!!!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
امروز دانشکده بودم یه خبرایی شنیدم که اگه بگم بچه های برق خوشبحالشون میشه حالاخبر چیه:
قراره دانشکده رو به نام دانشکده برق اسمشو تغییر بدن و ساختمان 2 بشه برای بچه های برق
-بخاطر همین دارن گروه مکانیک رو به ساختمان دیگه ای منتقل میکنن .خوشبحال برقیا (ahrad-k-boy-takesh-M.N.E و.....) ادم بهش حس قریبی:( دست میده که ..........

Last edited:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
دوستان ، اساتید کسی 4شنبه 7:30 ساختمان داده با پرند اخلاقی داره؟ کلاساش جا ب جا شده؟ امروز رفتم هیشکی نبود!!!!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
اون موقع که ما باهاش کلاس داشتیم کلاس زیاد عوض میکرد.از آموزش بپرس اگه این هفته هم نبود

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
امروز دانشکده بودم یه خبرایی شنیدم که اگه بگم بچه های برق خوشبحالشون میشه حالاخبر چیه:
قراره دانشکده رو به نام دانشکده برق اسمشو تغییر بدن و ساختمان 2 بشه برای بچه های برق
-بخاطر همین دارن گروه مکانیک رو به ساختمان دیگه ای منتقل میکنن .خوشبحال برقیا (ahrad-k-boy-takesh-M.N.E و.....) ادم بهش حس قریبی:( دست میده که ..........
من که برقی نیستم عزیز؛
کامپیوتری ها چی میشن ؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
من که برقی نیستم عزیز؛
کامپیوتری ها چی میشن ؟
جدا" -ببخشید تا الان اینجور متوجه شده بودم .
برای رشته های بیش از سه گرایش این امکان وجود داره تا بتونن برای خودشون دانشکده داشته باشن .
حالا رشته کامپیوتر نمیدونم چند تا گرایش داره اما حداقل باید 3 تا داشته باشه تا به تنهایی دانشکده بشه در غیر اینصورت دوتا رشته باهم میشن یه دانشکده در اینده ای نه چندان دور.
حالا مکانیک خودش 11 تا گرایش داره اما که به مکانیک فعلا دانشکده نمیدن . این مدیر گروه برق چه برشی داشته که تونسته دانشکده بگیره جای تعجب داره.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
جدا" -ببخشید تا الان اینجور متوجه شده بودم .
برای رشته های بیش از سه گرایش این امکان وجود داره تا بتونن برای خودشون دانشکده داشته باشن .
حالا رشته کامپیوتر نمیدونم چند تا گرایش داره اما حداقل باید 3 تا داشته باشه تا به تنهایی دانشکده بشه در غیر اینصورت دوتا رشته باهم میشن یه دانشکده در اینده ای نه چندان دور.
حالا مکانیک خودش 11 تا گرایش داره اما که به مکانیک فعلا دانشکده نمیدن . این مدیر گروه برق چه برشی داشته که تونسته دانشکده بگیره جای تعجب داره.
کامپیوتر : نرم افزار و سخت افزار و آی تی
یعنی کامپیوت هم منتقل میشه ؟

Sent from my SM-N900

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
کامپیوتر : نرم افزار و سخت افزار و آی تی
یعنی کامپیوت هم منتقل میشه ؟

Sent from my SM-N900
داداش اونا اینجوری گرایشو حساب نمیکنن (مثلا برای برق ==> قدرت .مخابرات. الکترونیک.+ پیوسته و ناپیوسته اینجوری حساب کردن).
برای کامپیوتر باید ببینی مدیرگروه چقدر برش داره چون اینجور کارا رو مدیر انجام میده.
حالا برای مکانیک( سیالات ناپیوسته- سیالات پیوسته-مکانیک-جامدات ناپیوسته-جامدات پیوسته-- سیستم های انرژی-تبدیل انرژی-طراحی کاربردی و... البته یه سری گرایش هست که توی این دانشکده اون رشته ها وجود نداره که در کل میشه 11 تا گرایشاگه اشتباه نکنم) یعنی مکانیکم باید دانشکده داشته یاشه اما مدیر برش لازم و کافی رو نداره.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
الان باید بچه های برق خوشحال باشن؟جاش خیلی بد مسیر بود بابا!

من که برقی نیستم عزیز؛
کامپیوتری ها چی میشن ؟
راس میگه برقی نی!ولی خیلی دلش میخواس باشه:general304:
کامپیوتی ها جایی نمیرن.منطقاهرجا برق باشه کامپیوت هم باید اونجا باشه.
"ماخارجم بودیم همین طوری بود"

داداش اونا اینجوری گرایشو حساب نمیکنن (مثلا برای برق ==> قدرت .مخابرات. الکترونیک.+ پیوسته و ناپیوسته اینجوری حساب کردن).
برای کامپیوتر باید ببینی مدیرگروه چقدر برش داره چون اینجور کارا رو مدیر انجام میده.
حالا برای مکانیک( سیالات ناپیوسته- سیالات پیوسته-مکانیک-جامدات ناپیوسته-جامدات پیوسته-- سیستم های انرژی-تبدیل انرژی-طراحی کاربردی و... البته یه سری گرایش هست که توی این دانشکده اون رشته ها وجود نداره که در کل میشه 11 تا گرایشاگه اشتباه نکنم) یعنی مکانیکم باید دانشکده داشته یاشه اما مدیر برش لازم و کافی رو نداره.
دادا مدیر گروه برق چیه .10 نفرن دی
رییس دانشکدس که برش داره همون رزاقیان.قبلا میر گروه الکترونیک بود.از این پارتی کلفت تر؟!
حالا که اومدی گرایشای مکانیک رو شمردی بزا واسه برق رو برشمرم:cool:
الکترونیک کارشناسی ناپیوسته
الکترونیک کارشناسی پیوسته
ارشد الکترونیک
قدرت کارشناسی ناپیوسته
قدرت کارشناسی پیوسته
ارشد قدرت(شک دارم!)
مخابرات کارشناسی پیوسته
ارشد مخابرات
مکاترونیک کارشناسی
مکاترونیک ارشد
مهندسی پزشکی کارشناسی پیوسته

احتمالا بیشترهم بشه اگه مکانیکا برن و احتمال خیلی خیلی زیاد،پیش بینی میکنم قراره دکترا هم بگیرن در الکترونیک وبقیه گرایشا.

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
كامپيوتر هم تا ترم پيش ، تا جايي كه من خبر دارم، كلا دوتا مدير گروه داشت.البته من ترم پيش با مدير گروه سخت افزار و آيتى يعني استاد كتيرايي كلاس داشتم و آخر ترم بالاي برگه امتحاني زده بود دانشكده كامپيوتر!!پس احتمالش هست كه كامپيوتر هم دانشكده جدا داشته باشه

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یاد ایامی که در این گلشن فغانی داشتیم... :)
اینجورکه متوجه شدم گلشن یا این تاپیکه یا تهران جنوب. فغانی کجاس؟ :دی
اخرین اخبار اینه:
1- بناس زمینای دور و برو بخرن و همه دانشکده ها بیان یه جا.
2- یه ساختمونو بکنن دانشکده برق.
این دومیه همه کاراش انجام شده و اگه بشه عالی میشه. هر چند از ما گذشت (البته من سه 4 ترم دیگه دارم :دی)

یَک خاطیرَ تعریف بَکنیم:
دیروز ساعت 4 خوابیدم که ساعت 6 پاشم برم دانشگاه. طبیعتا ساعت 6 نشد پاشم و گفتم بزار بخوابم ساعت 8 پا میشم به کلاس بعدی میرسم. خوابیدم پاشدم دیدم ساعت 10 هه و اینم پریده بود. گفتم بخوابم ساعت 12 پاشم دیگه به این 1:30 برسم :| ! با موفقیت تمام ساعت 12:30 از خواب پاشدم و دٍبرو سمت یونی و با هزار مکافات ساعت 1:30 رسیدم دانشگاه! ولی کلاس تشکیل نشد :general507:
مملکته داریم :|

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
یَک خاطیرَ تعریف بَکنیم:
دیروز ساعت 4 خوابیدم که ساعت 6 پاشم برم دانشگاه. طبیعتا ساعت 6 نشد پاشم و گفتم بزار بخوابم ساعت 8 پا میشم به کلاس بعدی میرسم. خوابیدم پاشدم دیدم ساعت 10 هه و اینم پریده بود. گفتم بخوابم ساعت 12 پاشم دیگه به این 1:30 برسم :| ! با موفقیت تمام ساعت 12:30 از خواب پاشدم و دٍبرو سمت یونی و با هزار مکافات ساعت 1:30 رسیدم دانشگاه! ولی کلاس تشکیل نشد :general507:
مملکته داریم :|
وای خیلی باحال بود:general304:فکر میکردم از این اتفاقا فقط واسه من اتفاق میفته ولی ...:general404:
چقدر شکلک هاش متفاوت شده!از بس اینجا نیومدم با اینجا احساس غربت میکنم!:D

بالا