• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب ميبينم پيداتون شد دي
من كه اين هفته رو نميرم
الكس توهم ازحقايق وانسان درونت بگو اما كم كم كه بشه هضمش كرد
هركي هم اين هفته رفت،حرومش

send from 1100

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
خب ميبينم پيداتون شد دي
من كه اين هفته رو نميرم

send from 1100

برا من این هفته حلاله :پی

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
خب ميبينم پيداتون شد دي
من كه اين هفته رو نميرم

send from 1100
من در برابر هرگونه ترویج حرکات پیچیشی استثناً در این ترم! استقامت خواهم کرد!!:general106::D
اصن میدونید کی ترم تموم میشه؟:eek::general406:

setareh*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یاری دهنده ایی هست که من را راهنمایی کند؟:angrybirds5:
میخوام بدونم حداقل رتبه برای کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد تهران چند هستش؟
اگر کسی سال 91 یا 92 شرکت کرده و قبول شده رتبه اش رو اعلام کنه ممنونن میشم.:angrybirds8:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام . من که احتمالا این هفته اول رو برم چون استادای ... هستن یهو غیبت الکی میگیرن ازم نمره کم میکنن :angrybirds2:
تو سایت یکی ایمیل استاد روحانی رو خواسته کسی داره ؟

Mr.King

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام بر تمامی دوستان
کسی اینجا گزارش کار آز مدار الکتریکی 1 استاد جباری رو داره؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
من در برابر هرگونه ترویج حرکات پیچیشی استثناً در این ترم! استقامت خواهم کرد!!:general106::D
اصن میدونید کی ترم تموم میشه؟:eek::general406:
نخیر ببینید مسئولین از الان میدونن امتحانات کی هست:general705:منتها یک هفته قبل تاریخ مذکور میپرن وسط اعلام میکنن و تمام برنامه هاتونو فتیله پیچ میکنن:general208:(قیافه ارسطو و چو چانگو(مسئولین مذکور) در حال گفتن سوپرایز تصور کنید:D:eek:)

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام . من که احتمالا این هفته اول رو برم چون استادای ... هستن یهو غیبت الکی میگیرن ازم نمره کم میکنن :angrybirds2:
تو سایت یکی ایمیل استاد روحانی رو خواسته کسی داره ؟

تلفنشو دارم.
به کارت میاد؟

mammad72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام بچه ها.راستی خبری از این جلو افتادن امتحانات برای جام جهانی نشد.کسی خبر تازه ای نداره؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
سلام بچه ها.راستی خبری از این جلو افتادن امتحانات برای جام جهانی نشد.کسی خبر تازه ای نداره؟
سلام عزیز . لفظ نیاید بدبخت میشیم میره :general509:
بدبختی فقط فوتبالم نیست که والیبال و ... هم هست هیچی دیگه مگه میشه امتحان داد ! زودترم نمیشه چون 20 تا واحد برداشتیم بیچاره میشیم ! بندازن تیر یدفه مثه آدم ! علوم تفریحات و اینا معمولا اینکار رو میکنن ...

میخواستم یه قضیه ای رو تعریف کنم بیخیال شدم چون ممکنه شناسایی بشم:angrybirds2: . فقط همینو بگم که استادا هم به سایت تی جی هلپ جدیدا سر میزنن که این هم میتونه خوب باشه هم بد . خوب از این نظر که ممکنه عادت های بدشون رو متوجه بشن و تغییر بدن ( که در 99 درصد اوقات اتفاق نمی افته ) و بد اینکه مثلا اگه بگی طرف خوب نمره میده لج میکنه همرو اون ترم میندازه و ... خدا بخیر بگذرونه :oops::rolleyes:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها یه سوال تخصصی دارم واز صبح رو مخمه بدجور اعصابم رو خورد کرده

مودم وایرلسم که دارای رمز هستش.از صبح یه شیر پاک خورده انگار هک کرده ومثل گوریل دارشت دانلود میکرد! و در قسمت تنظیمات مودم مک ادرسش هست وبا مک ادرس وسایل خونواده چک میکنم ،مال ما نیست!
حالا چند تاسوال برام پیش اومدش
از روی مک ادرسش میتونم اطلاعات بیش تری ازش بدست بیارم؟یا پیداش کنم؟(به نظر خودم که نمیشه)
چه طوری رمز رو پیدا کرده؟(خب الان رمز رو عوض کنم دوباره پیدا میکنه؟)
تنظیمات "مک فیلتر"مودم محدوده یا میگه دسترسی بدم یا ندم.نمیشه بگی به x,yبده وبهZنده
از طرفی هم نمیتونم مک ادرس وسایل فقط خونمون رو توش ست کنم وبه بقیه دسترسی ندم.چون مهمون میاد خونه وشاید بخواد استفاده کنه اون موقع کلی برگردم و مک ادرسشو پیدا کنم وبعد ست کنم و....
پیشاپیش تشکر:general601:

الان داشتم تنظیمات مودم رو میدیدم
قسمت رمز مودم اصلاnoneبود:general208:یعنی یه همچین چیزی میشه؟:eek:

Last edited:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خب میتونیم نتیجه بگیریم دست استکبار جهانی در کار نبوده و یه بچه 5 ساله هم میتونسته ازش استفاده کنه:D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
الان مشکل اینه که چطوری رمز برداشته شده.
مطمئنی رمز گذاشته بودی حالا برداشته شده ؟ شاید حواست نبوده اصلا نذاشتی ؟
اما در مورد اینکه طرف عوض کرده نوع مودمتو نمیدونم چیه ولی من تو مودمم یه تنظیماتی داره برای اینکه چه آی پی هایی بتونن وارد مدیریت بشن یا بعضی مودم ها تنظیماتی داره برای اینکه چه مک آدرس هایی میتونن وارد مدیریت بشن . این رو روی کامپیوتر خودت ست کن تا کسی نتونه دستکاریش کنه . رمزتم بعدش عوض کن . راستی نکنه رمز تنظیماتش هنوز admin admin هست ؟ اونم باید عوض کنی چون همه دیگه اینو اول تست میکنن . بعضی مودم ها رو هم معمولا میشه نرم افزارشون رو آپدیت کرد ممکنه با آپدیت امنیتش بیشتر بشه . خود مودمتم ممکنه یکسری تنظیمات امنیتی اضافه داشته باشه.
راستی ببین این امکان رو هم داره که مک آدرس اون فرد رو شیلتر کنی نتونه اصلا وارد بشه

Last edited:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بچه ها یه سوال تخصصی دارم واز صبح رو مخمه بدجور اعصابم رو خورد کرده

مودم وایرلسم که دارای رمز هستش.از صبح یه شیر پاک خورده انگار هک کرده ومثل گوریل دارشت دانلود میکرد! و در قسمت تنظیمات مودم مک ادرسش هست وبا مک ادرس وسایل خونواده چک میکنم ،مال ما نیست!
حالا چند تاسوال برام پیش اومدش
از روی مک ادرسش میتونم اطلاعات بیش تری ازش بدست بیارم؟یا پیداش کنم؟(به نظر خودم که نمیشه)
چه طوری رمز رو پیدا کرده؟(خب الان رمز رو عوض کنم دوباره پیدا میکنه؟)
تنظیمات "مک فیلتر"مودم محدوده یا میگه دسترسی بدم یا ندم.نمیشه بگی به x,yبده وبهZنده
از طرفی هم نمیتونم مک ادرس وسایل فقط خونمون رو توش ست کنم وبه بقیه دسترسی ندم.چون مهمون میاد خونه وشاید بخواد استفاده کنه اون موقع کلی برگردم و مک ادرسشو پیدا کنم وبعد ست کنم و....
پیشاپیش تشکر:general601:

برای پیدا کردن مشخصات تونستن میشه ولی کار من و تو نیست.
تنها چیزی که میدونم میشه با 6 تا کد سمت چپ مشخصات سازنده برند رو پیدا کرد با 6 تا راستی کد دستگاه که مجموعا یک کد یکتا است.

برای پیدا کردن رمز به دوره های هک مراجعه کنید :دی
عوض کن کلا یک چیز دیگه بزار.
امنیتشم به جای wep بزار wpa 2

همچین امکانی نیست توی مکولی میتونی با acl (اگه دستگاهت داشته باشه) بگی فلانی دسترسی داشته باشه فلانی نداشته باشه.
برای این کار هم کامل باید تعریف کنی وگرنه همه رو بلاک میکنه.

یا اینکه میتونی dhcp رو به جای 255 ای پی به تعداد مورد نظرت محدود کنی
کافیه ساب نت مسک رو به جای 255.255.255.0 بزاری 255.255.255.239 که به 15 تا ایپی محدود میکنه (خواستی بگو بهت میگم چی جوری محاسبه کنی)

خونه ما هم مک فیلتـر نصبه .
مهمون میاد میخواد وصل شه میگم صبر کن.
از تو تنظیمات گوشیش کد رو وارد میکنم بعدش میگم حالتو ببر.
اخر سرم که رفت گوششو از سیستم میندازم بیرون :دی

بستگی به مودم داره.
معمولا admin-admin یوزر پسه
admin -null هم زیاد دیدم :)
رمز مودم هم ست کن.
خیالت راحت باشه

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
اگه طرف وارد باشه می تونه مک آدرس رو هم تقییر بده.پسوورد رو wep تنظیم کن، مک فیلتر هم بذار. با این کار احتمال نفوذ میاد پایین ولی صفر نمیشه.

wep پایین ترین امنیت رو توی encryption های رمز وای فای داره :)

بالا