خب ميبينم پيداتون شد دي
من كه اين هفته رو نميرم
الكس توهم ازحقايق وانسان درونت بگو اما كم كم كه بشه هضمش كرد
هركي هم اين هفته رفت،حرومش
send from 1100
من در برابر هرگونه ترویج حرکات پیچیشی استثناً در این ترم! استقامت خواهم کرد!!:general106:خب ميبينم پيداتون شد دي
من كه اين هفته رو نميرم
الكس توهم ازحقايق وانسان درونت بگو اما كم كم كه بشه هضمش كرد
هركي هم اين هفته رفت،حرومش
send from 1100
نخیر ببینید مسئولین از الان میدونن امتحانات کی هست:general705:منتها یک هفته قبل تاریخ مذکور میپرن وسط اعلام میکنن و تمام برنامه هاتونو فتیله پیچ میکنن:general208قیافه ارسطو و چو چانگو(مسئولین مذکور) در حال گفتن سوپرایز تصور کنید)من در برابر هرگونه ترویج حرکات پیچیشی استثناً در این ترم! استقامت خواهم کرد!!:general106:
اصن میدونید کی ترم تموم میشه؟:general406:
سلام . من که احتمالا این هفته اول رو برم چون استادای ... هستن یهو غیبت الکی میگیرن ازم نمره کم میکنن :angrybirds2:
تو سایت یکی ایمیل استاد روحانی رو خواسته کسی داره ؟
نه عزیز ایمیلشو برای کسی میخواستمتلفنشو دارم.
به کارت میاد؟
سلام عزیز . لفظ نیاید بدبخت میشیم میره :general509:سلام بچه ها.راستی خبری از این جلو افتادن امتحانات برای جام جهانی نشد.کسی خبر تازه ای نداره؟
خب میتونیم نتیجه بگیریم دست استکبار جهانی در کار نبوده و یه بچه 5 ساله هم میتونسته ازش استفاده کنهالان داشتم تنظیمات مودم رو میدیدم
قسمت رمز مودم اصلاnoneبود:general208:یعنی یه همچین چیزی میشه؟
الان مشکل اینه که چطوری رمز برداشته شده.خب میتونیم نتیجه بگیریم دست استکبار جهانی در کار نبوده و یه بچه 5 ساله هم میتونسته ازش استفاده کنه
مطمئنی رمز گذاشته بودی حالا برداشته شده ؟ شاید حواست نبوده اصلا نذاشتی ؟الان مشکل اینه که چطوری رمز برداشته شده.
بچه ها یه سوال تخصصی دارم واز صبح رو مخمه بدجور اعصابم رو خورد کرده
مودم وایرلسم که دارای رمز هستش.از صبح یه شیر پاک خورده انگار هک کرده ومثل گوریل دارشت دانلود میکرد! و در قسمت تنظیمات مودم مک ادرسش هست وبا مک ادرس وسایل خونواده چک میکنم ،مال ما نیست!
حالا چند تاسوال برام پیش اومدش
از روی مک ادرسش میتونم اطلاعات بیش تری ازش بدست بیارم؟یا پیداش کنم؟(به نظر خودم که نمیشه)
چه طوری رمز رو پیدا کرده؟(خب الان رمز رو عوض کنم دوباره پیدا میکنه؟)
تنظیمات "مک فیلتر"مودم محدوده یا میگه دسترسی بدم یا ندم.نمیشه بگی به x,yبده وبهZنده
از طرفی هم نمیتونم مک ادرس وسایل فقط خونمون رو توش ست کنم وبه بقیه دسترسی ندم.چون مهمون میاد خونه وشاید بخواد استفاده کنه اون موقع کلی برگردم و مک ادرسشو پیدا کنم وبعد ست کنم و....
پیشاپیش تشکر:general601:
الان داشتم تنظیمات مودم رو میدیدم
قسمت رمز مودم اصلاnoneبود:general208:یعنی یه همچین چیزی میشه؟
اگه طرف وارد باشه می تونه مک آدرس رو هم تقییر بده.پسوورد رو wep تنظیم کن، مک فیلتر هم بذار. با این کار احتمال نفوذ میاد پایین ولی صفر نمیشه.