• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
@ahrad
پ.ن2: این تکشی که میبینی صدبار نصیحتش کردم ولی گوش نداد. سعی کن راه این جوونو درپیش نگیریمشاهده پیوست 560380
باوووو
شوما 30.000.000 ریال هزینه کردی تا اینجا
من 300.000 ریال هزینه کردم تا اینجا :p
خیلی ریسک بالایی نکردم :D بعدشم من تمایل قلبیم رو انجام دادم چون کلا وختی یه چی میره تو مخم تا انجام نشه همیشه اذیتم میکنه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اقا مارو ترس فرا گرفت.
همين قالب رايگان خوبه،كجا ميشه نمونه هاشو ديد؟
اين نماد ونداشتن مكان فك كنم بزرگترين مشكل باشه
ازطرفي هم ممكنه شركا مارو بپيچونن
كلا مونديم چكار كنيم

send from 1100

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
@takesh اگه ادامه بدی نتیجه میده.
اقا مارو ترس فرا گرفت.
كلا مونديم چكار كنيم

send from 1100
شرکا چیکارن؟ حرفشون چیه؟

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
سلام دوستان سال نو مبارک امیدوارم که سال خوبی داشته باشید :cool:
حسابی تو تعطیلات سوخت گیری کنید که سال اسبه و باید عین چی بدوییم:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
@takesh
شرکا چیکارن؟ حرفشون چیه؟
اول بزار یکم برم عقب
این شرکا الان بصورت سنتی سفارش میگیرن.یعنی کارت دارن وشمارش رو مشتری هادارن وتلفنی باهاشون تماس میگیرن وپول رو کارت به کارت میکنن اونم جنسو میخره وارسال میکنه.
حالا مابیام کلی سایت واینا بزنیم وقراره درصد خاصی بگیریم مثلا شما فرض کن 5تا10درصد تخفیف به مشتری.مثلا10 درصد به من وبقیشم برای اونا.
حالا اگه اونا بیان وسفارشایی که تلفنی میگیرن رو به من نگن وبفروشن وبزارن تو جیبشون!واز سفارشات سایت با من شریک باشن!

از طرفی نمیخوان برای سایت هم هزینه درس درمونی بکنن پس مشتری اینترنتی کمتری نسبت به تلفنی دارن ویعنی ضرر من.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اول بزار یکم برم عقب
این شرکا الان بصورت سنتی سفارش میگیرن.یعنی کارت دارن وشمارش رو مشتری هادارن وتلفنی باهاشون تماس میگیرن وپول رو کارت به کارت میکنن اونم جنسو میخره وارسال میکنه.
حالا مابیام کلی سایت واینا بزنیم وقراره درصد خاصی بگیریم مثلا شما فرض کن 5تا10درصد تخفیف به مشتری.مثلا10 درصد به من وبقیشم برای اونا.
حالا اگه اونا بیان وسفارشایی که تلفنی میگیرن رو به من نگن وبفروشن وبزارن تو جیبشون!واز سفارشات سایت با من شریک باشن!

از طرفی نمیخوان برای سایت هم هزینه درس درمونی بکنن پس مشتری اینترنتی کمتری نسبت به تلفنی دارن ویعنی ضرر من.
خب این بحثش فرق میکنه. من فکر کردم از صفر میخواین شروع کنین و مشتری جمع کنین!
اگه اونا قدیمی ترن و تو میخوای تازه وارد گروهشون بشی طبیعیه که خیلی بازیت ندن. اگه زرنگ باشی میتونی مشتریاتو بکشی سمت خرید اینترنتی . از یه طرف تو سعی کن شفاف سازی کنی و به خود اونام ثابت کنی که خرید اینترنتی بهتره! اینطور که پیداس اونا زیاد در جریان نت نیستن . این خوبیش اینه که تو میتونی تنها یه بخش کارو خودت دستت بگیری و کسی مزاحمت نمیشه. از طرفیم نباید بزاری سر از کارت دربیارن که اگه زد به سرشون که برن خودشون یه فروشگاه بزنن , خیلی زود بخورن زمین : ))
به نظرم کارو شروع کن ولی فعلا رو درامدش حساب نکن و سعی کن تا این به جایی برسه از جاهای دیگم پول دربیاری...

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
اقا مارو ترس فرا گرفت.
كلا مونديم چكار كنيم

send from 1100
اگه فروشگاه ساز رایگان رو میگی یکیش hamvar.ir هستش و میتونی یه سرچ توی اینترنت کنی بازم هستن...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
من میگم چرا این تاپیک رو دوست دارم بسکه کاربراش گلن:)
باور کنید این مصالب شما شاید چند روز سرچ کردن باشه
کابوی
بله گفتم که مشکل تبلیغات ومشتری نداریم.(البته اگه سایت بزنیم تبلیغات کنیم خب بهتره دیگه)
اونا هیچی از سایت واینا حالیشون نیست البته منم حالیم نی:Dاونا میخوان هزینه زیادی نکنن وگرنه میچسبن به همون کار سنتی خودشون.
سایت دست منه.واسه دریافت پول و هماهنگی واونا میخرن وارسال میکنن.
مشکل دامنه وهاست نیست سالی 500-100بشه حالا یکم بالا پایین اما هزینه اولیه برای بالا اوردن سایت(چون ما هیچ اطلاعاتی نداریم)ممکنه پولشو ندن.

انجینیر
این جور سایت ها خوبن اما یه بدی داشت اونم اینه که باید حتما خرید پستی باشه واین وسط کلی پول باید ریخت توجیب پست.

جایی نیست این قالبا باشن کپی پیست کنی رو هاستت؟که هزینه طراحی ندی؟

ببخشید دیگه مایکم خیلی حالیمونه:cool::eek::D

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
دوست عزیز برو به انجمن www.shopkeeper.ir/ این انجمن مخصوص فروشگاه داران اینترنتی در ایران هست.هر سوالی داری اونجا یا بپرس یا سرچ کن حتما پیدا میکنی و در اسرع وقت جواب همه سوالاتت رو میگیری و بهترین گزینه رو انتخاب میکنی...
موفق باشی.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کابوی
بله گفتم که مشکل تبلیغات ومشتری نداریم.(البته اگه سایت بزنیم تبلیغات کنیم خب بهتره دیگه)
اونا هیچی از سایت واینا حالیشون نیست البته منم حالیم نی:Dاونا میخوان هزینه زیادی نکنن وگرنه میچسبن به همون کار سنتی خودشون.
مشکل دامنه وهاست نیست سالی 500-100بشه حالا یکم بالا پایین اما هزینه اولیه برای بالا اوردن سایت(چون ما هیچ اطلاعاتی نداریم)ممکنه پولشو ندن.

انجینیر
این جور سایت ها خوبن اما یه بدی داشت اونم اینه که باید حتما خرید پستی باشه واین وسط کلی پول باید ریخت توجیب پست.

پس الان چه مشکلی داری ؟ :دی
قالب رایگان تا دلت بخواد هست. فارسی سرچ کن تو گوگل خودت باهاشون آشنا میشی...
این انجمنیم که engineer805 میگه تخصصی رو فروشگاه کار کرده و میتونی هر چی میخوای تو پیدا کنی. از قالب بگیر به بالا...

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
کابوی
انجینیر
داشتم یه سایت فروشگاه رو نگا میکردم یاد بحث اینجا افتادم.البته فک نکنم سایتی که میخوای انقد دخترونه باشه ولی گفتم لینکشو بذارم از گرافیک سایت لذت ببری!:D:general707:
shop.rangirangi.com

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
پس الان چه مشکلی داری ؟ :دی
قالب رایگان تا دلت بخواد هست. فارسی سرچ کن تو گوگل خودت باهاشون آشنا میشی...
این انجمنیم که engineer805 میگه تخصصی رو فروشگاه کار کرده و میتونی هر چی میخوای تو پیدا کنی. از قالب بگیر به بالا...
مشکلم اینه که از پسش بر میام یا برای این قالب های رایگان هم نیاز به متخصص هست؟
تخصص من در حد عوض کردن قالب وبلاگ هستش:cool:

من که خودم قازقولنج گرفتم.به قول استادمون میگفت شما هرچی یاد بگیری تو بازار یه چیز دیگه به کارت میاد:mad:
داشتم یه سایت فروشگاه رو نگا میکردم یاد بحث اینجا افتادم.البته فک نکنم سایتی که میخوای انقد دخترونه باشه ولی گفتم لینکشو بذارم از گرافیک سایت لذت ببری!:D:general707:
shop.rangirangi.com
دتس فانتستیک
یه جوراب رنگی رنگی صورتی باس سفارش بدم:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
مشکلم اینه که از پسش بر میام یا برای این قالب های رایگان هم نیاز به متخصص هست؟
تخصص من در حد عوض کردن قالب وبلاگ هستش:cool:

من که خودم قازقولنج گرفتم.به قول استادمون میگفت شما هرچی یاد بگیری تو بازار یه چیز دیگه به کارت میاد:mad:

دتس فانتستیک
یه جوراب رنگی رنگی صورتی باس سفارش بدم:D
ببین قالب اصلا مهم نیست. زیاد موقع شروع خودتو درگیر ظاهر کار نکن. یه قالب عادی بزار رو سیستم کم کم خودت کدارو یاد میگیری و هرجور که دلت میخواد ادیتش میکنی.
در حد همین عوض کردن قالب کفایت میکنه...

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
میبینم که دوستان همگی رفتن مسافرت و کلا بی خیال تی جی شدن...کار خوبی میکنید تعطیلات عید رو با درس خوندن زیادی، به هدر ندید.
به همگی خوش بگذره و به سلامت برگردید.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
چه خلوته اينجا
كيااين هفته رونميرن يوني:cool:دستشون بالا:D

send from 1100

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
چه خلوته اينجا
كيااين هفته رونميرن يوني:cool:دستشون بالا:D

send from 1100
بگم بچه ها بیان سر و صدا راه بندازن؟!:p
راستش من به شدت مایل بودم از شنبه برم :general105: ;)ولی استاد از قبل عید اطلاع داد که شنبه رو نمیاد:Dو من خیلی ناراحتم:general404: چیکار کنم دیگه؟مجبورم از2شنبه برم:)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بگم بچه ها بیان سر و صدا راه بندازن؟!:p
راستش من به شدت مایل بودم از شنبه برم :general105: ;)ولی استاد از قبل عید اطلاع داد که شنبه رو نمیاد:Dو من خیلی ناراحتم:general404: چیکار کنم دیگه؟مجبورم از2شنبه برم:)
ها مویوم اینجوریوم .چون استادمون یکیه:D
((رفته بودم مسافرت خیلی خاص بود .اصن نوستالژیک بود:cool:اتفاقات خوب و بد زیادی داشت .حقایق زیادی رو متوجه شدم .انسان درونم خیلی به چالش کشیده شد و تکامل پیدا کرد... ))
قسمت هایی از مقدمه سفرنامه الکس:general601:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
ها مویوم اینجوریوم .چون استادمون یکیه:D
((رفته بودم مسافرت خیلی خاص بود .اصن نوستالژیک بود:cool:اتفاقات خوب و بد زیادی داشت .حقایق زیادی رو متوجه شدم .انسان درونم خیلی به چالش کشیده شد و تکامل پیدا کرد... ))
قسمت هایی از مقدمه سفرنامه الکس:general601:
این چرا رفته شمال لهجه جنوبی گرفته؟؟!:confused::D
به نظر سفرنامه ی ثقیلی میاد!(تازه این مقدمه ش بود:هه)کم کم بگو یهو بچه ها سنگ کوب نکنن:پی

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
سلام بعد چن روز این الکس سفرنامه میخاد از خودش در کنه لهجش عوض شده چه خبره بابا:confused:
ولی خدا وکیلی عید خوبی بود خونواده رو فرستادم سفر هیجا نرفتم هیشکی نیومد تازه از اون بهتر سیزده بدر خوابیدم مجبور نشدم آدمایی که نمیخامو ببینم:)
درضمن شنبه ببینید این یارو امیر صحافی میاد من ساعت 4 باهاش دارم بهم خبر بدین بیخودی نیام:general304:

بالا