• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سال 93 سال اقتصاد و فرهنگ اونم چه اقتصادی هنوز کسی نیومده مردم توی تعطیلات عیدن این سلف دانشکده اقدام به افزایش قیمت غذا نزدیک به دو برابر کرده (از 400 به 750 ) این وضع غذاس وای به حال شهریه و بقیه چیزا .
هر چند اسمش روشه سال اقتصاد با عزم ملی -اینجور که دانشگاه عزمشو جزم کرده باید ماهم دست بکار شیم.
مشاهده پیوست 559386
خوب شد من رفتم اين روزها رونديدم دي
ياد غذاي ١٦٠تومني اونم تازه بايه ماست ليواني افتادم
خدا توبه
خديا توبه

send from 1100

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
سال نو همه مبارک ، سال خوبی داشته باشید .:)

سال 93 سال اقتصاد و فرهنگ اونم چه اقتصادی هنوز کسی نیومده مردم توی تعطیلات عیدن این سلف دانشکده اقدام به افزایش قیمت غذا نزدیک به دو برابر کرده (از 400 به 750 ) این وضع غذاس وای به حال شهریه و بقیه چیزا .
هر چند اسمش روشه سال اقتصاد با عزم ملی -اینجور که دانشگاه عزمشو جزم کرده باید ماهم دست بکار شیم.
مشاهده پیوست 559386
قبلا یاروی این سلف رو انتخاب کرده بودن (!) : http://azad.ac.ir/?siteid=1&pageid=710&newsview=6871
فقط صداشو در نیاوردن !
روز آخری هم روی درو دیوار زده بود رزرو از 9هم (البته الان هم بازه ) / خلاصه هفته اولی بی غذا نمونی :general609:

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان خوبی دانشگاه آزاد اینه که مثلا شمایی که ورودی 88 هستی و شهریه یک ترم ات میشد650000تومان 16واحد، پس از گذشت 5سال باز هم 16 واحد همون شهریه میشه که این یکی از مثبت ترین نکات این دانشگاه هستش که هیچ حایی من سراغ ندارم.دلار 4برابر شد ولی شهریه هر ورودی ثابته.البته این درسته که شهریه ورودی92 میشه مثلا 850000تومان ولی بازم ثابت نگه داشتن شهریه، نکته مثبتیه.
در مورد غذا ،تی جی یکی از ارزان ترین غذا ها در بین دیگر یونی ها رو میده البته کیفیت بعضی از غذاهاش پایینه ولی دارن یه تکونی به خودشون میدن و حتما در آینده کیفیت هم میره بالا.الان وضع یونی خیلی نسبت به چند ساله پیش بهتر شده...
موفق باشید...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام دوستان خوبی دانشگاه آزاد اینه که مثلا شمایی که ورودی 88 هستی و شهریه یک ترم ات میشد650000تومان 16واحد، پس از گذشت 5سال باز هم 16 واحد همون شهریه میشه که این یکی از مثبت ترین نکات این دانشگاه هستش که هیچ حایی من سراغ ندارم.دلار 4برابر شد ولی شهریه هر ورودی ثابته.البته این درسته که شهریه ورودی92 میشه مثلا 850000تومان ولی بازم ثابت نگه داشتن شهریه، نکته مثبتیه.
در مورد غذا ،تی جی یکی از ارزان ترین غذا ها در بین دیگر یونی ها رو میده البته کیفیت بعضی از غذاهاش پایینه ولی دارن یه تکونی به خودشون میدن و حتما در آینده کیفیت هم میره بالا.الان وضع یونی خیلی نسبت به چند ساله پیش بهتر شده...
موفق باشید...
سلام
اون موقع كي گفت شهريه در طول تحصيل بالا نميره!بچه ها سال قبل رو كه يادتونه؟!

جو الكي ميدي ها دلار كجا ٤برابر شد؟!
اونايي كه١٢٠٠ميگرفتن حالا٢٥٠٠ميگيرن
اونايي هم كه ٣٠٠٠الان ميخرن كسايي هستن كه قديم بهشون دلار ١٢٠٠نميدادن اونا ١٤٠٠-١٦٠٠اين حدودا ميخريدن
پس دوبرابر شد حالا دقيق ترش مثلا٢/٢برابر

send from 1100

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سلام
اون موقع كي گفت شهريه در طول تحصيل بالا نميره!بچه ها سال قبل رو كه يادتونه؟!

جو الكي ميدي ها دلار كجا ٤برابر شد؟!
اونايي كه١٢٠٠ميگرفتن حالا٢٥٠٠ميگيرن
اونايي هم كه ٣٠٠٠الان ميخرن كسايي هستن كه قديم بهشون دلار ١٢٠٠نميدادن اونا ١٤٠٠-١٦٠٠اين حدودا ميخريدن
پس دوبرابر شد حالا دقيق ترش مثلا٢/٢برابر

send from 1100
اون موقع دلار 900تومن بود همون وقت که ممونی میگفت دلار توی ایران 600تومن هم نمی ارزه و فرداش کشید بالا و دیدیم که پارسال دلار تا 3800 تومان هم رسید.شهریه برای هر ورودی در طول 4سال تحصیل کارشناسی ثابته...شما هم اگه تازه توی وادی دلار و ... اومدی یه تحقیقی بکن و بعد...همه چیز این اخباری که تو از این ور و اونور میشنوی نیست.
هیچ وقت از روی عصبانیت و ... نظر ندید.
موفق باشی دوست عزیز من...

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اون موقع دلار 900تومن بود همون وقت که ممونی میگفت دلار توی ایران 600تومن هم نمی ارزه و فرداش کشید بالا و دیدیم که پارسال دلار تا 3800 تومان هم رسید.شهریه برای هر ورودی در طول 4سال تحصیل کارشناسی ثابته...شما هم اگه تازه توی وادی دلار و ... اومدی یه تحقیقی بکن و بعد...همه چیز این اخباری که تو از این ور و اونور میشنوی نیست.
هیچ وقت از روی عصبانیت و ... نظر ندید.
موفق باشی دوست عزیز من...
اون سال قبلش بود وسال بعدش1200بود و اب هم ازآب تکون نخورده بود
به حرفای مموت هم کار ندارم اما خودم دقیقا یادمه که اون موقع که چه900 وچه1200 بود میگفتن دلار قیمتش بیشتره ودولت با ثابت نگه داشتنش به جنس خارجی یه جور یارانه میده.

من خودم توی موج اول گرونی که توی بهمن واسفند راه افتاده بود توبازار بودم و چقدر جنساشون رو کنسل کردن فک میکردن دارن سود میکنن و...............
به هر حال دلار هیچ موقع 4برابر نشد!حتی اگه 900هم حساب کنیم به 2500 الان.بازم میشه2.7برابر. دلار 3تومنی که قضیش جداس.
شمام نمیدونم پارسال که شهریه ثابت ومتغییر رو اضافه کردن اونم وسط ترم کجا بودی!!!!

جواب بقیه صحبتات هم داخل متن بالا هستش.
درضمن من که عصبانی نبودم موقع دادن پست حالا شمارو نمیدونم!

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
اون سال قبلش بود وسال بعدش1200بود و اب هم ازآب تکون نخورده بود
به حرفای مموت هم کار ندارم اما خودم دقیقا یادمه که اون موقع که چه900 وچه1200 بود میگفتن دلار قیمتش بیشتره ودولت با ثابت نگه داشتنش به جنس خارجی یه جور یارانه میده.

من خودم توی موج اول گرونی که توی بهمن واسفند راه افتاده بود توبازار بودم و چقدر جنساشون رو کنسل کردن فک میکردن دارن سود میکنن و...............
به هر حال دلار هیچ موقع 4برابر نشد!حتی اگه 900هم حساب کنیم به 2500 الان.بازم میشه2.7برابر. دلار 3تومنی که قضیش جداس.
شمام نمیدونم پارسال که شهریه ثابت ومتغییر رو اضافه کردن اونم وسط ترم کجا بودی!!!!

جواب بقیه صحبتات هم داخل متن بالا هستش.
درضمن من که عصبانی نبودم موقع دادن پست حالا شمارو نمیدونم!
..............................................................
حق با شماست ،شما از همه چیز اطلاع دارید و بچه کف بازارید.
اصلا نمیخوام راجع به موضوعاتی که راجع به یونی نیست صحبت کنم و اسپم بدم.
موفق باشی دوست 2.7برابری من.ظاهرا شما فکر میکنید که به دانشگاه هم دلار 2500 میدن برای تهیه اجناس مورد نیازش؟!!!!!!!! ازت میخوام ادامه ندی این بحث بی مربوط به موضوع تایپیک رو.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
با عرض تبریک سال نو بر شما دوستان عزیز ( تاخیر به علت دوری چند روزه از اینترنت هست )
این سوال از بحث بالا پدید آمد :
مگه دانشگاه جنسی ار خارج خریداری میکنه ؟ ( به جز موارد مصرفی رشته های خاص مثلا مواد آزمایشگاهی )

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
با عرض تبریک سال نو بر شما دوستان عزیز ( تاخیر به علت دوری چند روزه از اینترنت هست )
مگه دانشگاه جنسی ار خارج خریداری میکنه ؟ ( به جز موارد مصرفی رشته های خاص مثلا مواد آزمایشگاهی )

چطوری فرزاد سال نوتون مبارک
منظورشون کلا تورم و نسبتش با شهریه بود :دی

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
..............................................................
حق با شماست ،شما از همه چیز اطلاع دارید و بچه کف بازارید.
اصلا نمیخوام راجع به موضوعاتی که راجع به یونی نیست صحبت کنم و اسپم بدم.
موفق باشی دوست 2.7برابری من.ظاهرا شما فکر میکنید که به دانشگاه هم دلار 2500 میدن برای تهیه اجناس مورد نیازش؟!!!!!!!! ازت میخوام ادامه ندی این بحث بی مربوط به موضوع تایپیک رو.
شما يه طرف بحث منو گرفتي وبقيشو ول كردي بنابراين حق داري پستاتو اسپم فرض كني!
شما چرا به من بي احترامي ميكني؟چرا نتونيم مثل دو ادم باهم بحث كنيم؟
به هرحال لطفا سوال منو بايه كلمه بله/خير جواب بديد لطفا.وبحث حال بهم زن دلار بزار كنار.
ايا دانشگاه شهريه غيرورودي هاي جديد رو اضافه كرد يانه؟

send from 1100

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام فرزاد،سال نو شمام مبارك
تقريبا بايد بگم همه چي از خارج مياد.

وازهمه مهمتر همه چي با دلار سنجيده ميشه،كه باعث ميشه جنس صادراتي ايران هم افزايش پيدا كنه

send from 1100

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
سلام فرزاد،سال نو شمام مبارك
تقريبا بايد بگم همه چي از خارج مياد.

وازهمه مهمتر همه چي با دلار سنجيده ميشه،كه باعث ميشه جنس صادراتي ايران هم افزايش پيدا كنه

send from 1100
به جای دیگه کاری ندارم ...
میخوام بدونم دانشگاه مگه چه اجناسی خریداری میکنه ؟ (به جز موارد مصرفی رشته های خاص که باید پولشو روی شهریه اون رشته بگیرند نه رو ثابت و کل رشته ها)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
به جای دیگه کاری ندارم ...
میخوام بدونم دانشگاه مگه چه اجناسی خریداری میکنه ؟ (به جز موارد مصرفی رشته های خاص که باید پولشو روی شهریه اون رشته بگیرند نه رو ثابت و کل رشته ها)
فقط مواد مصرفي بچه هانيست،مواد مصرفي خودشونم هم هست،ازقندوچايي بگير تا كاغذ وماژيك وتخته پاك كن وتونر وخودكارو....
خدمتم عرض كنم براي ما كه موادمصرفي نگرفتن
يدونه مقاومت ميخواستي نبود بايد ميشستي دوساعت سري موازي ميكردي،سلف نبود ازمخابرات بايد ميشستي دوباره فركانسو با سلف جديد حساب كني و....

send from 1100

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام بچه ها
راستش شما بچه ها دوستان ومشاوران من هستید پس من شماها رو قبول دارم برای همین میدونم راهنماییاتون غرض مرضی توش نیست وخالصانص:)

ببینید از صفر تا100 یه فروشگاه مراحلش چطوره؟به همراه هزینه
راهنمایی:
1)اگه وبلاگ بزنم طبق قوانینش میزارن کارهای تجاری کرد یا سایت باید زد
خودم دوست دارم فلش باشه مثل دیجی کالا اما نه به اون صورت حرفه ای.
فرض کنید 200قلم جنسه که هرکدومشون یکی دوتا عکس دارن ویه خط توضیح
نه کاربر میتونه چیزی توسایت بنویسه ونه تعاملی هستش.
فقط چیزی مهمه اینه که ارتباط کاربر با مدیریت راحت باشه(ازاینا که کنار سایتا هستش ومیتونی بایارو چت کرد داشته باشه)
بتونن عضو فروشگاه بشن.
درستی ایمیلشون هم با فرستادن کدی به ایمیل چک بشه
....................
اما پرداخت انلاین شنیدم دنگ وفنگ زیادی داره.
چطوری میشه پرداخت انلاین داشته باشی بدون گرفتن نماد الکترونیکی و...

کلا هر اطلاعاتی دارید دراختیارم قرار بدید خوشحال میشم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام بچه ها
راستش شما بچه ها دوستان ومشاوران من هستید پس من شماها رو قبول دارم برای همین میدونم راهنماییاتون غرض مرضی توش نیست وخالصانص:)

ببینید از صفر تا100 یه فروشگاه مراحلش چطوره؟به همراه هزینه
راهنمایی:
1)اگه وبلاگ بزنم طبق قوانینش میزارن کارهای تجاری کرد یا سایت باید زد
خودم دوست دارم فلش باشه مثل دیجی کالا اما نه به اون صورت حرفه ای.
فرض کنید 200قلم جنسه که هرکدومشون یکی دوتا عکس دارن ویه خط توضیح
نه کاربر میتونه چیزی توسایت بنویسه ونه تعاملی هستش.
فقط چیزی مهمه اینه که ارتباط کاربر با مدیریت راحت باشه(ازاینا که کنار سایتا هستش ومیتونی بایارو چت کرد داشته باشه)
بتونن عضو فروشگاه بشن.
درستی ایمیلشون هم با فرستادن کدی به ایمیل چک بشه
....................
اما پرداخت انلاین شنیدم دنگ وفنگ زیادی داره.
چطوری میشه پرداخت انلاین داشته باشی بدون گرفتن نماد الکترونیکی و...

کلا هر اطلاعاتی دارید دراختیارم قرار بدید خوشحال میشم.

من تو فروشگاه اطلاعاتی به اون صورت ندارم ولی میدونم که ساین جایگاه و آینده محکم تری داره . کلا یه سری مسائل هست که تاثیر گذاره مثلا دامینت 5 ساله بهتر از 1 ساله هست یا مثلا بحث سئو و....
ولی به نظر من بهتره با سایت های همکاری در فروش اول کار کنی تا جنس اونا رو تبلیغ کنی و بعدا اگه دیدی سود داره خودت جنس بریزی مگر اینکه بخای جنسایی بفروشی که هیچکجا نیست
کابوی فروشگاه داره خیلی میتونه کمکت کنه

در گاه و نماد الکترونیکی هم یه سری مراحل داره که خودت متوجهشون میشی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
من تو فروشگاه اطلاعاتی به اون صورت ندارم ولی میدونم که ساین جایگاه و آینده محکم تری داره . کلا یه سری مسائل هست که تاثیر گذاره مثلا دامینت 5 ساله بهتر از 1 ساله هست یا مثلا بحث سئو و....
ولی به نظر من بهتره با سایت های همکاری در فروش اول کار کنی تا جنس اونا رو تبلیغ کنی و بعدا اگه دیدی سود داره خودت جنس بریزی مگر اینکه بخای جنسایی بفروشی که هیچکجا نیست
کابوی فروشگاه داره خیلی میتونه کمکت کنه

در گاه و نماد الکترونیکی هم یه سری مراحل داره که خودت متوجهشون میشی
راستش ما نه مشكل تبليغات داريم نه خريدار.نه مشكل خواب سرمايه
جنسش روبعداينكهةسفارش بگيريم ميخريم،مشكل اساسي ما اينه كه طرف نميخواد هزينه سايت واينجور چيزا بكنه
اينم پيشنهاد من بود ميخوام ببينم هزينه طراحي و.... چقدر ميشه؟يا. خودم ميتونم يا كارش نياز به فن خاصي داره واين جور چيزا

send from 1100

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
@ahrad
eham... :دی
ضمن تبریک سال نو خدمت شما هم میهنان محترم میریم سراغ مورد برادر گلمون... :p
ببین اول آخرشو بگم . کار توی نت دیر به درامد میرسه ولی اگه برسه و درست کار کرده باشی درامد ثابت و خوبی بدست میاری.
بریم سراغ جواب سوالات:
صفر تا صد فروشگاه:
-جنس آماده داشته باش ولی برای شروع لازم نیست خیلی جنس داشته باشی. ممکنه یه جنسی که اصلا فکرشم نمیکنی بره در روز کلی فروش کنه ولی یه جنسی که به نظرت خیلی خوبه اصلا فروش نداشته باشه. با تجربه باید قلقش دستت بیاد که کدوم جنس سفارش بیشتری میگیره.
-دنبال نماد باش چون داره جدی میشه و طبق گفته خودشون از یه تاریخی (اعلام میکنن) به بعد فروشگاه هایی که نماد ندارن فیلتر میشن. نماد یجورایی مثل پروانه کسب میمونه.
-درگاه گرفتن حداکثر یک هفته کار داره . پیشنهاد میکنم اگه خواستی بری برو سراغ بانک ملت. ولی درکل برای شروع میتونی با سیستمای واسطه مثل پی لاین کار کنی. (خود من دارم باهاش کار میکنم و راضیم payline.ir)
-فروشگاتم که میدی برات بنویسن و اگر خواستی میتونی از cms های رایگان استفاده کنی. این انجمن کمکت میکنه http://www.shopkeeper.ir/
میری سراغ هاست و دامنه و آخرم فروشگاهو روش نصب میکنی...
کانگروجولیشن , فروشگاه شما راه افتاد :دی
برای ادامه کار میتونی با سیستمای پستی قرارداد ببندی و باهاشون کار کنی. بسته به حق عضویت سالیه ای که بهشون میدی معمولا از 3 تا 10 درصد سود جنسو برمیدارن و بقیشو میدن به خودت. پرداختشون هم معمولا هفته ایه...
فروشگاه دردسرای زیادی داره. پشتیبانی . برگشت جنس و ...
پیشنهاد میکنم اگه بار اوله که داری رو نت به عنوان منبع درامد (جدی) فکر میکنی طرف فروشگاه اختصاصی نرو. خود من تا اینجا 3 میلیون خرج فروشگاهم کردم (خرید جنس , چون کد نویسی با خودم بوده ) ولی هنوز راه ننداختم و الان که اومدم توی کار میبینم کار درستی کردم...
پ.ن1: این لینکو نگاه کن و فعلا رویای رسیدن به دیجی کالارو از ذهنت دور کن: http://www.khoshfekri.com/4681/lessons-from-digikala-success-for-startups/
پ.ن2: این تکشی که میبینی صدبار نصیحتش کردم ولی گوش نداد. سعی کن راه این جوونو درپیش نگیری301.gif

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
راستش ما نه مشكل تبليغات داريم نه خريدار.نه مشكل خواب سرمايه
جنسش روبعداينكهةسفارش بگيريم ميخريم،مشكل اساسي ما اينه كه طرف نميخواد هزينه سايت واينجور چيزا بكنه
اينم پيشنهاد من بود ميخوام ببينم هزينه طراحي و.... چقدر ميشه؟يا. خودم ميتونم يا كارش نياز به فن خاصي داره واين جور چيزا

send from 1100
دوست عزیز برای راه اندازی فروشگاه شما دوراه دارید یا پول بدی برای خرید دومین و طراحی سایت و یا استفاده از فروشگاه سازهای رایگان مثل هموار و ... اگه شما بتونی تبلیغات کنی و مشکلی ازبابت هزینه تبلیغ نداری میتونی ابتدا با این رایگان ها شروع کنی که کلا 50000تومان برای سرویس پرداخت در محل میگیرن و فروشگاه رو با اسم دلخواه خودت تحویل میگیری و اگر اجناس خوب و تبلیغات درستی داشته باشی میتونی به فروش خوبی برسی و اگه کارت گرفت اون فروشگاه رو ارتقا بدی و به یه دومین اختصاصی تبدیل کنی چون رایگان ها اسم سایتت میشه مثلا youname.hamvar.ir که البته با گرفتن یه نماد اعتماد میتونی فروش خوبی داشته باشی. اگه سوالی داری خوشحال میشم کمکت کنم من خودم یه مدت فروشگاه داشتم.برای مدیریت رایگان ها هیچ مشکلی نداری و به دانش خاصی احتیاج نیست.
موفق باشی

بالا