مگه لیست کلاسا اومده؟دادا چی فک کردی!گفتن ازاد ،دیگه نگفتن آزاد!
مگه لیست کلاسا اومده؟دادا چی فک کردی!گفتن ازاد ،دیگه نگفتن آزاد!
نمیدونم! اما معمولا بعد حذف اضافه کاری نمیشه کرد جز مدیر گروه!اونم تا هفته 6-7ام میتونن کاری بکنن اونم نه همیشه ودر شرایط عادی!بلکه در موارد خاص .مگه لیست کلاسا اومده؟
دوست عزیز شما اطلاعات قبلیت پاک شدسلام برهمه دوستان بعد از چند هفته دوندگی و کاغذ بازی و کلی فک زدن و استفاده از بند محترم (پ) بلاخره رشتمو به عمران تغییر دادم .
این رشته عمران خیلی هلو هم اساتید و هم هم هم هم بچه های کلاس از همه بیشتر یعنی اینجوری بگم با این اوضاعی که کلاسا دارن (همه مونث وbeef) درس خوندنو برام مشکل میکنن اما چاره ای نیست باید زندگی کرد.
کسی از بچه ها اینجا رشتش عمران هست ؟ یا من تنهام
بند پ چیست؟ بارسم شکل توضیح دهید.سلام برهمه دوستان بعد از چند هفته دوندگی و کاغذ بازی و کلی فک زدن و استفاده از بند محترم (پ) بلاخره رشتمو به عمران تغییر دادم .
این رشته عمران خیلی هلو هم اساتید و هم هم هم هم بچه های کلاس از همه بیشتر یعنی اینجوری بگم با این اوضاعی که کلاسا دارن (همه مونث وbeef) درس خوندنو برام مشکل میکنن اما چاره ای نیست باید زندگی کرد.
کسی از بچه ها اینجا رشتش عمران هست ؟ یا من تنهام
دادا غوصه نخور.شما بدون اینکه بخوای فک کنی وتصمیم بگیری که درس بخونی، داری درس میخونی دیگه.پس کانتینیو بده!دیگه کم کم دارم می رم رو به ثبت رکورد .این هفتم مثل هفته های قبل یک شنبه دوشنبه و سه شنبه تا 3 بیداری و انجام کارهای یونی و 6 بیداری .شاید حرفم مسخره بیاد ولی از اول ترم می خوام یه بار بشینم با خودم فکر کنم و تصمیم بگیرم خوب درس بخونم ولی انقدر درس و کار درسی داشتم هنوز نتونستم تصمیم درس خوندن بگیرمچی شد اصن جمله عند تناقضه .از اثرات کم خوابیهاین فرمیسکم ما رو خفه کرده هی می پرسه
عمران .ورودی 92 .مرددوست عزیز شما اطلاعات قبلیت پاک شد
لطفا رشته سال ورودی وجنسیت رو مشخص کنید
با تشکر تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی!
بند پ بندی است که با ان می توان کارها را در ادارات و اکثر جاها به راحتی انجام داد.عزیز دل من شکلشو بلد نیستم بکشم اما کار منو خوب راه انداخت.بند پ چیست؟ بارسم شکل توضیح دهید.
جدی بند پ محتویاتش چیه؟ لینک از سایتی که توضیح داده باشه داری؟عمران .ورودی 92 .مرد
بند پ بندی است که با ان می توان کارها را در ادارات و اکثر جاها به راحتی انجام داد.عزیز دل من شکلشو بلد نیستم بکشم اما کار منو خوب راه انداخت.
نه دادا یه نکته ریزی اینجا هست .این که الان بی نظم و شلخته دارم می خونم و همین اشفتگی باعث یادگیری کمتر و فرار بودن می شه در واقع بیشتر به روز می خونم تا کار فرداش رو راه بندازم .بدون برنامه اخرش ضرر می کنم .هر کاری قلق داره .باید به کارام سر و سامون بدم .عید شروع شه یکم زندگیم رو رو به راه کنم و بهش نظم بدم .الان ذهنم اشفتس مطالب با هم دارن تداخل پیدا می کنن حتی ممکنه بعضی کارها رو جا بندازم .کارهام همش درس خوندن نیست باید کارهای دیگه ای رو هم باهاشون تنظیم کنم .در واقع برنامه ریزی بلند مدتم به هم ریختس و ثبات نداره .(حالا هر کی ندونه فکر می کنه چقدر قبلا روی نظم بودم)دادا غوصه نخور.شما بدون اینکه بخوای فک کنی وتصمیم بگیری که درس بخونی، داری درس میخونی دیگه.پس کانتینیو بده!
یادت خودم افتادم
مثلا 4 میرسیدم خونه وفردا 7 کلاس داشتم.و10 تا کار باید انجام میدادم.هیچی دیگه به نشانه اعتراض هیچ کدومشو انجام نمیدادم استادم هر کاری از دستش برمیاد انجام بده.والا
میخاستم یه چیزایی بارت کنم بیخیال شدمدیگه کم کم دارم می رم رو به ثبت رکورد .این هفتم مثل هفته های قبل یک شنبه دوشنبه و سه شنبه تا 3 بیداری و انجام کارهای یونی و 6 بیداری .شاید حرفم مسخره بیاد ولی از اول ترم می خوام یه بار بشینم با خودم فکر کنم و تصمیم بگیرم خوب درس بخونم ولی انقدر درس و کار درسی داشتم هنوز نتونستم تصمیم درس خوندن بگیرمچی شد اصن جمله عند تناقضه .از اثرات کم خوابیهاین فرمیسکم ما رو خفه کرده هی می پرسه
صحبتات ادمو ياد سخنان دولت مردا ميندازه،همچي ميگن سندچشم انداز- برنامه سوم- دوره چهارم- افق رسانه در١٤٠٤ وسندملي تحولنه دادا یه نکته ریزی اینجا هست .این که الان بی نظم و شلخته دارم می خونم و همین اشفتگی باعث یادگیری کمتر و فرار بودن می شه در واقع بیشتر به روز می خونم تا کار فرداش رو راه بندازم .بدون برنامه اخرش ضرر می کنم .هر کاری قلق داره .باید به کارام سر و سامون بدم .عید شروع شه یکم زندگیم رو رو به راه کنم و بهش نظم بدم .الان ذهنم اشفتس مطالب با هم دارن تداخل پیدا می کنن حتی ممکنه بعضی کارها رو جا بندازم .کارهام همش درس خوندن نیست باید کارهای دیگه ای رو هم باهاشون تنظیم کنم .در واقع برنامه ریزی بلند مدتم به هم ریختس و ثبات نداره .(حالا هر کی ندونه فکر می کنه چقدر قبلا روی نظم بودم)
حالا اینا رو بیخیال استاد دیدین قبل از عید جبرانی هم بزاره ؟همه تعطیل می کنن این اضافه هم می زاره این اخر سالیتازه یکی دیگشون هم می خواست بزاره با کلی چونه زدن بیخیال شد .احتمالا بعد از عید می زارهیکی انقدر اساتید با مسئولیت نخواد باید کی رو ببینه ؟ترم های قبل صبح تا شب بیکار بودیم یه استاد پیگیر نداشتیم این ترم خودجوش همشون پیگیر شدن .
در يك كلمه ميشه توضيحش داد: "پارتي"جدی بند پ محتویاتش چیه؟ لینک از سایتی که توضیح داده باشه داری؟
من هر سال تصمیم میگیرم تو عید همین کارا رو بکنم ولی تو این بیست و اندی سالی که از خدا گرفتیم موفق نشدیم اصلا تو عید هیچ کاری نمیشه کرد ...نه دادا یه نکته ریزی اینجا هست .این که الان بی نظم و شلخته دارم می خونم و همین اشفتگی باعث یادگیری کمتر و فرار بودن می شه در واقع بیشتر به روز می خونم تا کار فرداش رو راه بندازم .بدون برنامه اخرش ضرر می کنم .هر کاری قلق داره .باید به کارام سر و سامون بدم .عید شروع شه یکم زندگیم رو رو به راه کنم و بهش نظم بدم .الان ذهنم اشفتس مطالب با هم دارن تداخل پیدا می کنن حتی ممکنه بعضی کارها رو جا بندازم .کارهام همش درس خوندن نیست باید کارهای دیگه ای رو هم باهاشون تنظیم کنم .در واقع برنامه ریزی بلند مدتم به هم ریختس و ثبات نداره .(حالا هر کی ندونه فکر می کنه چقدر قبلا روی نظم بودم)
حالا اینا رو بیخیال استاد دیدین قبل از عید جبرانی هم بزاره ؟همه تعطیل می کنن این اضافه هم می زاره این اخر سالیتازه یکی دیگشون هم می خواست بزاره با کلی چونه زدن بیخیال شد .احتمالا بعد از عید می زارهیکی انقدر اساتید با مسئولیت نخواد باید کی رو ببینه ؟ترم های قبل صبح تا شب بیکار بودیم یه استاد پیگیر نداشتیم این ترم خودجوش همشون پیگیر شدن .
ولی درسو حذف میکنن راحت.تا لیست کلاسا نیاد فکر کنم بشه .نمیدونم! اما معمولا بعد حذف اضافه کاری نمیشه کرد جز مدیر گروه!اونم تا هفته 6-7ام میتونن کاری بکنن اونم نه همیشه ودر شرایط عادی!بلکه در موارد خاص .
همینجوری که واست تره هم خورد نمیکنن
رییس دانشگاهم ببری نمیدن . کلاسایی هم که رفتم همه لیست داشتن . بعد حذف و اضافم چند روز بعدشو بزور و با بدبختی میدادن الان که همه بستس مگه مدیرگروهتون بتونه که بعید میدونمولی درسو حذف میکنن راحت.تا لیست کلاسا نیاد فکر کنم بشه .
ببین حذف کردن درس براش قانون هست اما اضافه کردن نه!ولی درسو حذف میکنن راحت.تا لیست کلاسا نیاد فکر کنم بشه .
منم تقریبا همچین درگیری ای با خودم داشتم!گفتم کارامو بیارم رو کاغذ بلکه از آشفتگی دربیادو بهتر بتونم برنامه بریزم.الان چن ساعتی گذشته کل دفترم تموم شد!ولی لیست کارا تموم نمیشهههههه!!! حالا دارم دنبال Ctrl+Z ش میگردم:خخنه دادا یه نکته ریزی اینجا هست .این که الان بی نظم و شلخته دارم می خونم و همین اشفتگی باعث یادگیری کمتر و فرار بودن می شه در واقع بیشتر به روز می خونم تا کار فرداش رو راه بندازم .بدون برنامه اخرش ضرر می کنم .هر کاری قلق داره .باید به کارام سر و سامون بدم .عید شروع شه یکم زندگیم رو رو به راه کنم و بهش نظم بدم .الان ذهنم اشفتس مطالب با هم دارن تداخل پیدا می کنن حتی ممکنه بعضی کارها رو جا بندازم .کارهام همش درس خوندن نیست باید کارهای دیگه ای رو هم باهاشون تنظیم کنم .در واقع برنامه ریزی بلند مدتم به هم ریختس و ثبات نداره .(حالا هر کی ندونه فکر می کنه چقدر قبلا روی نظم بودم)
نه والا تا حالا بازش نکردم ببینم محتویات داخلیش چیه اما خودمم کنجکاوم ببینم داخلش چیه ظاهرش که زیباست فقط هرز گاهی گذری اونم اتفاقی ازش استفاده میکنم(اما اگه نیاز داری یه بار این شخص پ رو بازش میکنم بعد از محتویات داخلیش برات عکس میگیرم قول نمیدم اگه اجازه بده این کارو میکنم اخه بند پ من م و ن ث میباشد).جدی بند پ محتویاتش چیه؟ لینک از سایتی که توضیح داده باشه داری؟