• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
سلام برهمه دوستان بعد از چند هفته دوندگی و کاغذ بازی و کلی فک زدن و استفاده از بند محترم (پ):D بلاخره رشتمو به عمران تغییر دادم . :)
این رشته عمران خیلی هلو هم اساتید و هم هم هم هم بچه های کلاس از همه بیشتر یعنی اینجوری بگم با این اوضاعی که کلاسا دارن (همه مونث وbeef) درس خوندنو برام مشکل میکنن اما چاره ای نیست باید زندگی کرد.:cool:
کسی از بچه ها اینجا رشتش عمران هست ؟ یا من تنهام

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مگه لیست کلاسا اومده؟
نمیدونم! اما معمولا بعد حذف اضافه کاری نمیشه کرد جز مدیر گروه!اونم تا هفته 6-7ام میتونن کاری بکنن اونم نه همیشه ودر شرایط عادی!بلکه در موارد خاص .
همینجوری که واست تره هم خورد نمیکنن
سلام برهمه دوستان بعد از چند هفته دوندگی و کاغذ بازی و کلی فک زدن و استفاده از بند محترم (پ):D بلاخره رشتمو به عمران تغییر دادم . :)
این رشته عمران خیلی هلو هم اساتید و هم هم هم هم بچه های کلاس از همه بیشتر یعنی اینجوری بگم با این اوضاعی که کلاسا دارن (همه مونث وbeef) درس خوندنو برام مشکل میکنن اما چاره ای نیست باید زندگی کرد.:cool:
دوست عزیز شما اطلاعات قبلیت پاک شد
لطفا رشته سال ورودی وجنسیت رو مشخص کنید
با تشکر تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی!:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بند پ چیست؟ بارسم شکل توضیح دهید.:)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دیگه کم کم دارم می رم رو به ثبت رکورد .این هفتم مثل هفته های قبل یک شنبه دوشنبه و سه شنبه تا 3 بیداری و انجام کارهای یونی و 6 بیداری .شاید حرفم مسخره بیاد ولی از اول ترم می خوام یه بار بشینم با خودم فکر کنم و تصمیم بگیرم خوب درس بخونم ولی انقدر درس و کار درسی داشتم هنوز نتونستم تصمیم درس خوندن بگیرم:D:pچی شد اصن جمله عند تناقضه .از اثرات کم خوابیه:rolleyes:این فرمیسکم ما رو خفه کرده هی می پرسه:mad:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دیگه کم کم دارم می رم رو به ثبت رکورد .این هفتم مثل هفته های قبل یک شنبه دوشنبه و سه شنبه تا 3 بیداری و انجام کارهای یونی و 6 بیداری .شاید حرفم مسخره بیاد ولی از اول ترم می خوام یه بار بشینم با خودم فکر کنم و تصمیم بگیرم خوب درس بخونم ولی انقدر درس و کار درسی داشتم هنوز نتونستم تصمیم درس خوندن بگیرم:D:pچی شد اصن جمله عند تناقضه .از اثرات کم خوابیه:rolleyes:این فرمیسکم ما رو خفه کرده هی می پرسه:mad:
دادا غوصه نخور.شما بدون اینکه بخوای فک کنی وتصمیم بگیری که درس بخونی، داری درس میخونی دیگه.پس کانتینیو بده!:D
یادت خودم افتادم
مثلا 4 میرسیدم خونه وفردا 7 کلاس داشتم.و10 تا کار باید انجام میدادم.هیچی دیگه به نشانه اعتراض هیچ کدومشو انجام نمیدادم :eek:استادم هر کاری از دستش برمیاد انجام بده.والا:cool:

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
دوست عزیز شما اطلاعات قبلیت پاک شد
لطفا رشته سال ورودی وجنسیت رو مشخص کنید
با تشکر تیم مدیریتی تی جی مستقر در پی تی!:D
عمران .ورودی 92 .مرد
بند پ چیست؟ بارسم شکل توضیح دهید.:)
بند پ بندی است که با ان می توان کارها را در ادارات و اکثر جاها به راحتی انجام داد.عزیز دل من شکلشو بلد نیستم بکشم اما کار منو خوب راه انداخت.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
عمران .ورودی 92 .مرد

بند پ بندی است که با ان می توان کارها را در ادارات و اکثر جاها به راحتی انجام داد.عزیز دل من شکلشو بلد نیستم بکشم اما کار منو خوب راه انداخت.
جدی بند پ محتویاتش چیه؟ لینک از سایتی که توضیح داده باشه داری؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دادا غوصه نخور.شما بدون اینکه بخوای فک کنی وتصمیم بگیری که درس بخونی، داری درس میخونی دیگه.پس کانتینیو بده!:D
یادت خودم افتادم
مثلا 4 میرسیدم خونه وفردا 7 کلاس داشتم.و10 تا کار باید انجام میدادم.هیچی دیگه به نشانه اعتراض هیچ کدومشو انجام نمیدادم :eek:استادم هر کاری از دستش برمیاد انجام بده.والا:cool:
نه دادا یه نکته ریزی اینجا هست .این که الان بی نظم و شلخته دارم می خونم و همین اشفتگی باعث یادگیری کمتر و فرار بودن می شه در واقع بیشتر به روز می خونم تا کار فرداش رو راه بندازم .بدون برنامه اخرش ضرر می کنم .هر کاری قلق داره .باید به کارام سر و سامون بدم .عید شروع شه یکم زندگیم رو رو به راه کنم و بهش نظم بدم .الان ذهنم اشفتس مطالب با هم دارن تداخل پیدا می کنن حتی ممکنه بعضی کارها رو جا بندازم .کارهام همش درس خوندن نیست باید کارهای دیگه ای رو هم باهاشون تنظیم کنم .در واقع برنامه ریزی بلند مدتم به هم ریختس و ثبات نداره .(حالا هر کی ندونه فکر می کنه چقدر قبلا روی نظم بودم:p:D)
حالا اینا رو بیخیال استاد دیدین قبل از عید جبرانی هم بزاره ؟همه تعطیل می کنن این اضافه هم می زاره این اخر سالی:eek:تازه یکی دیگشون هم می خواست بزاره با کلی چونه زدن بیخیال شد .احتمالا بعد از عید می زاره:Dیکی انقدر اساتید با مسئولیت نخواد باید کی رو ببینه ؟ترم های قبل صبح تا شب بیکار بودیم یه استاد پیگیر نداشتیم این ترم خودجوش همشون پیگیر شدن .

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
میخاستم یه چیزایی بارت کنم بیخیال شدم:cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نه دادا یه نکته ریزی اینجا هست .این که الان بی نظم و شلخته دارم می خونم و همین اشفتگی باعث یادگیری کمتر و فرار بودن می شه در واقع بیشتر به روز می خونم تا کار فرداش رو راه بندازم .بدون برنامه اخرش ضرر می کنم .هر کاری قلق داره .باید به کارام سر و سامون بدم .عید شروع شه یکم زندگیم رو رو به راه کنم و بهش نظم بدم .الان ذهنم اشفتس مطالب با هم دارن تداخل پیدا می کنن حتی ممکنه بعضی کارها رو جا بندازم .کارهام همش درس خوندن نیست باید کارهای دیگه ای رو هم باهاشون تنظیم کنم .در واقع برنامه ریزی بلند مدتم به هم ریختس و ثبات نداره .(حالا هر کی ندونه فکر می کنه چقدر قبلا روی نظم بودم:p:D)
حالا اینا رو بیخیال استاد دیدین قبل از عید جبرانی هم بزاره ؟همه تعطیل می کنن این اضافه هم می زاره این اخر سالی:eek:تازه یکی دیگشون هم می خواست بزاره با کلی چونه زدن بیخیال شد .احتمالا بعد از عید می زاره:Dیکی انقدر اساتید با مسئولیت نخواد باید کی رو ببینه ؟ترم های قبل صبح تا شب بیکار بودیم یه استاد پیگیر نداشتیم این ترم خودجوش همشون پیگیر شدن .
صحبتات ادمو ياد سخنان دولت مردا ميندازه،همچي ميگن سندچشم انداز- برنامه سوم- دوره چهارم- افق رسانه در١٤٠٤ وسندملي تحول:D
راستي اساتيدي كه ميخوان جبراني بزارن مطمنا برنامه اي دارن مثلا استادما هفته دوم شروع كرد جبراني گذاشتن!بعد يكي دوفته قبل عيد ويكي دو هفته بعد عيدم نيومد!

send from 1100

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
در يك كلمه ميشه توضيحش داد: "پارتي"
من برعكس اهراد توضيحات كوتاه و مختصر رو ميدمD-:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
من هر سال تصمیم میگیرم تو عید همین کارا رو بکنم ولی تو این بیست و اندی سالی که از خدا گرفتیم موفق نشدیم :rolleyes: اصلا تو عید هیچ کاری نمیشه کرد ...
هوا لامصب از الان بدجوری گرفته اصن حس هیچ کاری نیست ، فقط خواب :)

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
نمیدونم! اما معمولا بعد حذف اضافه کاری نمیشه کرد جز مدیر گروه!اونم تا هفته 6-7ام میتونن کاری بکنن اونم نه همیشه ودر شرایط عادی!بلکه در موارد خاص .
همینجوری که واست تره هم خورد نمیکنن
ولی درسو حذف میکنن راحت.تا لیست کلاسا نیاد فکر کنم بشه .

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
رییس دانشگاهم ببری نمیدن . کلاسایی هم که رفتم همه لیست داشتن . بعد حذف و اضافم چند روز بعدشو بزور و با بدبختی میدادن الان که همه بستس مگه مدیرگروهتون بتونه که بعید میدونم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ببین حذف کردن درس براش قانون هست اما اضافه کردن نه!
ببین مثالی که شما زدی مثل اینه که بری تو بانک حساب باز کنی یا بری وام بگیری!حساب رو برات 10 دیقه باز میکنن اما وام..........

در کل سنگ مفت مدیر گروه هم مفت!:D
برو ببین چی میشه به شرطی که فیدبکشو اینجا بزاری.

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
منم تقریبا همچین درگیری ای با خودم داشتم!گفتم کارامو بیارم رو کاغذ بلکه از آشفتگی دربیادو بهتر بتونم برنامه بریزم.الان چن ساعتی گذشته کل دفترم تموم شد!ولی لیست کارا تموم نمیشهههههه!!!:eek: حالا دارم دنبال Ctrl+Z ش میگردم:خخ:p
تو استادا ینی حرف گوش کن تر از شیخ الحرم نداریم!تو کلاس رفراندوم برگزار کرده میگه هفته ی دیگه بیایم؟ما هم خیلی شیک گفتیم نه استاااد.استادم خیلی خونسرد و ریلکس گفت باشه.بعد میگه تمرین بدم بهتون برای جلسه بعد عید دوباره ما مخالفت نمودیم و دریغ از اندک واکنشی از استاد بابت اصرار و پیگیری!درجا قبول کرد و به ادامه ی درس پرداختیم:rolleyes: خیلی هم عالی:D
در عوض همونطور که دوستان فرمودن لحظات بسیار خوشی سر فوق العاده ی امروز داشتیم!:confused:

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
نه والا تا حالا بازش نکردم ببینم محتویات داخلیش چیه اما خودمم کنجکاوم ببینم داخلش چیه ظاهرش که زیباست فقط هرز گاهی گذری اونم اتفاقی ازش استفاده میکنم(اما اگه نیاز داری یه بار این شخص پ رو بازش میکنم بعد از محتویات داخلیش برات عکس میگیرم قول نمیدم اگه اجازه بده این کارو میکنم اخه بند پ من م و ن ث میباشد).
نیازی به سایت نیست .اگه میخوای توی گوگل سرچ کن.

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

alal1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
سلام بچه ها کلاس مدار 2 فراز کیش این هفته تشکیل میشه ؟

بالا