به قول شاعر که میگه " نسل شصت با نسل هفتاد نسل بر باد ، یه مشت فرشته بی بال و قصد پرواز ..."سرمایه سایت دقیقا کی قدرتو ندونست؟
منظورت از نسل جدید کیه؟
من خودم دهه 60 تی هستم داغ دلمو تازه نکن(ما دهه 60تی ها در حقمون اجهاف شده).
به قول شاعر که میگه " نسل شصت با نسل هفتاد نسل بر باد ، یه مشت فرشته بی بال و قصد پرواز ..."سرمایه سایت دقیقا کی قدرتو ندونست؟
منظورت از نسل جدید کیه؟
آخ آخ این فارق شدن تکش رو خدا از ته چاه حلقت الهی بشنفه و برآورده کنه . دیه نمیکشم خدایی :/تازه الان روزای خوب سایته.مطمن باشید از اینی هم که هست خلوت تر بشه.طوری که هفته به هفته کسی سوالی بپرسه.جواب داده نشه.
ماها سرمایه سایت بودیم قدرمون رو ندونستید دیروز لرد امروز من فردا الکس وتکی mne,...
ونسل جدید عمرا بتونن مثل دهه 60تیا اینجا رو اداره کنن وپاسخ بدن
کلی گفتمسرمایه سایت دقیقا کی قدرتو ندونست؟
منظورت از نسل جدید کیه؟
انشااللهآخ آخ این فارق شدن تکش رو خدا از ته چاه حلقت الهی بشنفه و برآورده کنه . دیه نمیکشم خدایی :/
خب برگشتم
کوتاه اول قصه خودمو بگم
من ترم دوم به خاطر مشکلی که داشتم .خیلی واحد افتادم.یعنی 8تااز19تا رو افتادم وتصمیم گرفتم برای ترم بعدی وترم بعدی نمیگم عالی ولی درحد معمول خوندم اما این ترم استاد ناکس که خدا به زمین گرم بزنتش منو انداخت این ترم 3واحد بود!اما چون میدونستم 100درصم من قبول بودم.خواستم دیگه درس نصف کاره بزارم و ولش کنم وبرم دنبال زندگیم اما خداروشکر نشد ودوباره ثبت نام کردمو... تا الان
من هیچ ترمی برای معدل نخوندم وفقط برای پاسی رفتم جلو یعنی این دیدگاه منه!ب هرحال الان غول های مراحل اخرم
میخوام بگم تکی اندازه یه پاسی یکی دوترم تلاش کن واگه 60-70 درصو واحدتام پاس کنی ادامه بده اما مطمنا دلیل این کارت مشغله هاته حالا یا مفید یا مضرر
الان یه تاپیک رو مطمنا توی چند تا سایت که عضوش نمیزاری از دست بدی احتمالا کارم میری و بیزنسم که داری سایت وفرومم که زدی.کارهای پژوهشی وتحقیقاتیت هم که روبه راهه.خب بین این ها بدترینش درس خوندنه!
خیلی راحت میتونی ترم حتی 13-15 تا که برداری درستو تموم کنی وانشاالله یه روز تموم شه واون روز خیلی نزدیک باشه.
هنوز یادمه که یه درس نمیدونم محاسبات بود یا معادلات که گفتی روز امتحان تو مسیر برای اولین بار لاشو باز کردی برای خوندن
خب منم معتقدم کم کاری از خودته.البته من که هیچ وقت متحول نشدم .شمام منتظر تحول نباش.هههههههه اون محاسبات بود خخخخخخخ آره تو مترو خوندم خخخخخخخ یادته ها دی
ولی من خودم معتقدم کم کاری از خودمه تا اینجا هم که اومدم به امید این بودم که بلخره یه اتفاقی تو درونم بوجود بیاد عوض شم
آخه دوستم تو کاردانی خیلی اوضاع درسیش داغون بودااااااااا یعنی انقد داغون بود که به حال ما قبطه میخورد ! عاغا این یهو نمیدونم چی شد تصمیم گرفت بخونه و خوند یهو معدل الف شد همه شاخ در اوردن
خب منم معتقدم کم کاری از خودته.البته من که هیچ وقت متحول نشدم .شمام منتظر تحول نباش.
ومن یه چیز دیگه که فک میکنم تو اونجوری هستی اینه که
از13-14 جلسه ای که تشکیل بشه تو5-6 تا یی به طور میانگین نری واونم که اگه بری جزوه ننیویسی.
اخرهای ترم دنبال جزوه ای و شب امتحانم باید غلت های جزوه رو اصلاح کنی.نه؟
منو اذیت اهل خانه را چه بکار دارم فقط یک مترمربع جا بدن به من برام بسه(من خودم هر ساله در خونه تکونی همیشه همراه اهل منزل هستم یعنی برای نظافت نه برای جابجایی لوازم مخصوصا اشپزخانه).
گفتی خواب من فردا کلاس دارم 7.30 تا 17.15 همین که نهارو میخورم همه چی عادیه اما ساعت که به 2 نزدیک میشه یه خوابی به سوراغم میاد که نمیدونم سر کلاس چیکار کنم (معلوم نیس توی غذا چی میریزن -توی خونه اینجوری نیستم ).
اخر عاقبت این ترم من که معلومه برای بقیه بچه هارو به خیر کنه.
یه خبر مهم بدم واسه هفته پیشه یادم رفت بگم:طبق توافقات به عمل امده قراره کلیه دانشکده های تهران جنوب منتقل بشه به اطراف دانشکده فنی یعنی زمین های اطراف دانشکده فنی رو دارن میخرن تا تمام دانشکده ها از این پراکندگی در بیاد و همشون یه جا باشن. البته احتمالا یه 5 تا 10 سالی میکشه مراحل ساخت دانشکده و...
من خودمم اینطوری بودم اما باید با شرایط استاد شیوتو عوض کنی.خوب اینکه روال اکثر دانشجوهاست ! منم از این قاعده خارج نیستم :دی
من خودمم اینطوری بودم اما باید با شرایط استاد شیوتو عوض کنی.
استادا خودشون بلدن مث ما باشن ولي عدا در ميارن كه نيستن.
استاد باید شیوشو با ما عوض کنه
باش تا عوض کنه!از همینجا مشروطی متوالی واخراج وفرسایش رو برای خودت تمرین کن.مخصوصا فرسایش رو!
استاد باید شیوشو با ما عوض کنه
چجوری تمرین کنم ؟؟باش تا عوض کنه!از همینجا مشروطی متوالی واخراج وفرسایش رو برای خودت تمرین کن.مخصوصا فرسایش رو!
تهران جنوبچجوری تمرین کنم ؟؟
شبیه ساز خوب سراغ داری ؟؟؟
چجوری تمرین کنم ؟؟
شبیه ساز خوب سراغ داری ؟؟؟
اون که محیط واقعی ... میخواستم تو شبیه ساز تمرین کنم که تو محیط واقعی خوب عمل کنم ...تهران جنوب
چندتا دی وی دی ؟شبیه ساز تکش ! 3 بعدیه :دی
دادا چی فک کردی!گفتن ازاد ،دیگه نگفتن آزاد!اگر الآن بخوایم یه درسی رو برداریم امکانش هست؟از جایی هم نامه نداشته باشیم خدمات کامپیوتر برمیداره برامون؟