• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
عاقا یکی یا 10تا شما مگه میخوای حل کنی ؟:pوالا:rolleyes:
روکی گول نخور .این تکنیک رو روی من انجام دادن .یه سوال پرسیدم یکی گفت تو مگه می خوای جواب بدی منم گفتم از کجا می دونی:cool:و رفتم انجام دادم;) تو مواظب باش تلس .
(شوخی کردما:pاون مسئله تاثیری نداشت بیشتر دوست داشتم به بچه ها کمک کنم وگرنه اصلا اون سوال رو مطرح نمی کردم .)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
روکی گول نخور .این تکنیک رو روی من انجام دادن .یه سوال پرسیدم یکی گفت تو مگه می خوای جواب بدی منم گفتم از کجا می دونی:cool:و رفتم انجام دادم;) تو مواظب باش تلس .
(شوخی کردما:pاون مسئله تاثیری نداشت بیشتر دوست داشتم به بچه ها کمک کنم وگرنه اصلا اون سوال رو مطرح نمی کردم .)
دروغ چرا؟دقیقا با همین هدف پست زدم!:cool:
حالا که تله مارو پکوندی،:pمن دیگه حرفی ندارم:rolleyes:

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خب اومدم دو صفحه خوندم لایکامم کردم خدافظ:cool:
اصن راجع به چیزی صحبت نمیکنید کشش بحث(اسپم) داشته باشه خیلی ...:(

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
دروغ چرا؟دقیقا با همین هدف پست زدم!:cool:
حالا که تله مارو پکوندی،:pمن دیگه حرفی ندارم:rolleyes:
:eek: خوب شد به موقع به نیات خبیثانه تون پی بردم!!و از همه ی کسانی که چشم منو به روی حقیقت گشودند مچکرم!:خخخخ
ولی سوال خوبی پرسیدما.500تا معادله س!!o_O ایشالا که همون متخصصین تو انجمن ریاضی فیزیک پاسخگو خواهند بود:)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ما یه قراردادی به صورت مخفی و دور از چشم خونواده با یکی امضا کرده بودیم و منم کلی قایمش کرده بودم و 2 روز بود گمش کرده بودم و داشتم دیوونه میشدم!
یکم پیش مامانم به صورت غیر مستقیم داشت از زیر زبونم حرف میکشید که جریان اون قرارداد چیه؟ مثل اینکه دست خودشه :|
از بچگی هر وقت نمره بد میگرفتمو قایم میکردم فرداش دستش بود :(

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ما یه قراردادی به صورت مخفی و دور از چشم خونواده با یکی امضا کرده بودیم و منم کلی قایمش کرده بودم و 2 روز بود گمش کرده بودم و داشتم دیوونه میشدم!
یکم پیش مامانم به صورت غیر مستقیم داشت از زیر زبونم حرف میکشید که جریان اون قرارداد چیه؟ مثل اینکه دست خودشه :|
کلیت رو فروختی ؟ خخخخخخخخخخخخخخ

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

نگو که اتاقتو سپردی دست مامانت برای تمیر کردن !!! اگه اره که شک نکن دست خودشه البته شایدم تو سطل اشغاله
:confused: استرس بدیه

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
صندوق امانت بانک رو برای چی اختراع کردند ؟:cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010

خخخخخخخ قرارداد ازدواج نباشه!بقیش حله.:Dباید یه دوره بیای تا بگم چی کار کنی!:cool:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نگو که اتاقتو سپردی دست مامانت برای تمیر کردن !!! اگه اره که شک نکن دست خودشه البته شایدم تو سطل اشغاله
:confused: استرس بدیه
اتفاقا امسال کل اتاقو اعم از درو دیوار و فرش و غیره خودم تمیز کردم , فکر کنم شک کرده بود!
دیگه نمیخواد استرس بدین چون لو دادم:oops:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
اتفاقا امسال کل اتاقو اعم از درو دیوار و فرش و غیره خودم تمیز کردم , فکر کنم شک کرده بود!
دیگه نمیخواد استرس بدین چون لو دادم:oops:
: ))) زود وااا دادی ... اینقدر زود که لوو نمیدن بعدشم اینقدرم تابلو نمیکنن که میخوای اتاق تمیز کنی دیگه نه اینقدر همون میزتو تمیز کنی کافیه :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
: ))) زود وااا دادی ... اینقدر زود که لوو نمیدن بعدشم اینقدرم تابلو نمیکنن که میخوای اتاق تمیز کنی دیگه نه اینقدر همون میزتو تمیز کنی کافیه :D
من اصولا در مواقع خالی بستن خیلی تابلو میشم :دی
بعدشم خونه تکونی بود خیر سرم :|

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
منم تابلو میشم ناراحت نشو تنها نیستی :D
خونه تکونی بودد تابلو تکونی که نبود ... منم بودم شک میکردم
کابوی لینکی که دادی سوتیتت خیلییییییی نابود کننده بود متنو خوندم موندم اصن !!! :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ماشاالله !:eek:معلومه حرفه ای هستیا!:rolleyes:
بدبخت بچت !اگه شیشه عینکشم تمیز کنه.میری فردا اتاقشو میریزی به هم.:D
عاقا من اشتباه کردم،باید یه سری کلاس بری پیش لرد نه من
اینم از امروز ما :|
لینک
اهههههههه یادش بخیر این تاپیکه.فک کنم از صفحه 20 به بعد نیومدم اونجا:(بیترین تاپیک این فرومه:p

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
منم تابلو میشم ناراحت نشو تنها نیستی :D
خونه تکونی بودد تابلو تکونی که نبود ... منم بودم شک میکردم
کابوی لینکی که دادی سوتیتت خیلییییییی نابود کننده بود متنو خوندم موندم اصن !!! :D
تو اون تاپیک من سوتیایی از خودم نقل کردم نابود شدنی! این دوزش خیلی پایین بود :دی
ماشاالله !:eek:معلومه حرفه ای هستیا!:rolleyes:
بدبخت بچت !اگه شیشه عینکشم تمیز کنه.میری فردا اتاقشو میریزی به هم.:D

عاقا من اشتباه کردم،باید یه سری کلاس بری پیش لرد نه من

اهههههههه یادش بخیر این تاپیکه.فک کنم از صفحه 20 به بعد نیومدم اونجا:(بیترین تاپیک این فرومه:p
اقا قبول داری پسرا نمیتونن به مادرشون دروغ بگن؟ :دی واقعا چرا اینطوریه؟ :|

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تو اون تاپیک من سوتیایی از خودم نقل کردم نابود شدنی! این دوزش خیلی پایین بود :دی

اقا قبول داری پسرا نمیتونن به مادرشون دروغ بگن؟ :دی واقعا چرا اینطوریه؟ :|
آقا آقا من همین الان یه چیزی یادم افتاد.خیلی ضایع شدم ونتونستم دیگه هیچ جوری جمعش کنم:(
اولا من به صورت افراد (چه زن وچه مرد) وبه لباسشون توجه نمیکنم ومعمولا صورت افراد هم یادم نمیمونه مگه حداقل 10بار دیده باشم.حالا بماند

رفته بودم خونه دختر همسایمون کامپیوترش رودرست کرده بودم وبعد ازدواج کرد ورفت .این قضیه مال 3-4سال پیشه تایکی دوماه پیش یه دختر دیدم کپ خودش (قضیه یه سیب که از وسط دو نصف شدن!)بعد ولی قد این خیلی خیلی بلند تر از اون بود.بعد من به این نگاه کردم وبدون هیچ توجهی به محیط اطراف داشتم فقط به قدش فکر میکردم که این چه طوری انقدر شده وهی داشتم با خودم کلنجار میرفتم که دیگه رسیدم دم خونمون واز پله ها اومد بالا ودرو باز کردم واومدم تو اشپزخونه که
مادرم بدون هیچ حاشیه ای یه راس اومد وگفت دختر کبری خانوم بود.;) اقا مارو میگی:oops:مونده بودم چه طوری اصل قضیه رو بگم (.الان که دارم فک میکنم خیلی دختر مردمو نگاه کرده بودم) اما هر طوری بود گفتم دیگه. ومادر راضی شد!:p

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
@k-boy
ترکیدم از خنده با سوتی که دادی :D

بالا