ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
عاقا یکی یا 10تا شما مگه میخوای حل کنی ؟والادقیقا چن تا؟؟
عاقا یکی یا 10تا شما مگه میخوای حل کنی ؟والادقیقا چن تا؟؟
روکی گول نخور .این تکنیک رو روی من انجام دادن .یه سوال پرسیدم یکی گفت تو مگه می خوای جواب بدی منم گفتم از کجا می دونیو رفتم انجام دادم تو مواظب باش تلس .عاقا یکی یا 10تا شما مگه میخوای حل کنی ؟والا
دروغ چرا؟دقیقا با همین هدف پست زدم!روکی گول نخور .این تکنیک رو روی من انجام دادن .یه سوال پرسیدم یکی گفت تو مگه می خوای جواب بدی منم گفتم از کجا می دونیو رفتم انجام دادم تو مواظب باش تلس .
(شوخی کردمااون مسئله تاثیری نداشت بیشتر دوست داشتم به بچه ها کمک کنم وگرنه اصلا اون سوال رو مطرح نمی کردم .)
دقیقا چن تا؟؟
خوب شد به موقع به نیات خبیثانه تون پی بردم!!و از همه ی کسانی که چشم منو به روی حقیقت گشودند مچکرم!:خخخخدروغ چرا؟دقیقا با همین هدف پست زدم!
حالا که تله مارو پکوندی،من دیگه حرفی ندارم
کلیت رو فروختی ؟ خخخخخخخخخخخخخخما یه قراردادی به صورت مخفی و دور از چشم خونواده با یکی امضا کرده بودیم و منم کلی قایمش کرده بودم و 2 روز بود گمش کرده بودم و داشتم دیوونه میشدم!
یکم پیش مامانم به صورت غیر مستقیم داشت از زیر زبونم حرف میکشید که جریان اون قرارداد چیه؟ مثل اینکه دست خودشه :|
از بچگی هر وقت نمره بد میگرفتمو قایم میکردم فرداش دستش بود
ما یه قراردادی به صورت مخفی و دور از چشم خونواده با یکی امضا کرده بودیم و منم کلی قایمش کرده بودم و 2 روز بود گمش کرده بودم و داشتم دیوونه میشدم!
یکم پیش مامانم به صورت غیر مستقیم داشت از زیر زبونم حرف میکشید که جریان اون قرارداد چیه؟ مثل اینکه دست خودشه :|
صندوق امانت بانک رو برای چی اختراع کردند ؟ما یه قراردادی به صورت مخفی و دور از چشم خونواده با یکی امضا کرده بودیم و منم کلی قایمش کرده بودم و 2 روز بود گمش کرده بودم و داشتم دیوونه میشدم!
ما یه قراردادی به صورت مخفی و دور از چشم خونواده با یکی امضا کرده بودیم و منم کلی قایمش کرده بودم و 2 روز بود گمش کرده بودم و داشتم دیوونه میشدم!
اتفاقا امسال کل اتاقو اعم از درو دیوار و فرش و غیره خودم تمیز کردم , فکر کنم شک کرده بود!نگو که اتاقتو سپردی دست مامانت برای تمیر کردن !!! اگه اره که شک نکن دست خودشه البته شایدم تو سطل اشغاله
استرس بدیه
: ))) زود وااا دادی ... اینقدر زود که لوو نمیدن بعدشم اینقدرم تابلو نمیکنن که میخوای اتاق تمیز کنی دیگه نه اینقدر همون میزتو تمیز کنی کافیهاتفاقا امسال کل اتاقو اعم از درو دیوار و فرش و غیره خودم تمیز کردم , فکر کنم شک کرده بود!
دیگه نمیخواد استرس بدین چون لو دادم
من اصولا در مواقع خالی بستن خیلی تابلو میشم :دی: ))) زود وااا دادی ... اینقدر زود که لوو نمیدن بعدشم اینقدرم تابلو نمیکنن که میخوای اتاق تمیز کنی دیگه نه اینقدر همون میزتو تمیز کنی کافیه
منم تابلو میشم ناراحت نشو تنها نیستیمن اصولا در مواقع خالی بستن خیلی تابلو میشم :دی
بعدشم خونه تکونی بود خیر سرم :|
ماشاالله !معلومه حرفه ای هستیا!: ))) زود وااا دادی ... اینقدر زود که لوو نمیدن بعدشم اینقدرم تابلو نمیکنن که میخوای اتاق تمیز کنی دیگه نه اینقدر همون میزتو تمیز کنی کافیه
عاقا من اشتباه کردم،باید یه سری کلاس بری پیش لرد نه منمن اصولا در مواقع خالی بستن خیلی تابلو میشم :دی
بعدشم خونه تکونی بود خیر سرم :|
اهههههههه یادش بخیر این تاپیکه.فک کنم از صفحه 20 به بعد نیومدم اونجابیترین تاپیک این فرومهاینم از امروز ما :|
لینک
تو اون تاپیک من سوتیایی از خودم نقل کردم نابود شدنی! این دوزش خیلی پایین بود :دیمنم تابلو میشم ناراحت نشو تنها نیستی
خونه تکونی بودد تابلو تکونی که نبود ... منم بودم شک میکردم
کابوی لینکی که دادی سوتیتت خیلییییییی نابود کننده بود متنو خوندم موندم اصن !!!
اقا قبول داری پسرا نمیتونن به مادرشون دروغ بگن؟ :دی واقعا چرا اینطوریه؟ :|ماشاالله !معلومه حرفه ای هستیا!
بدبخت بچت !اگه شیشه عینکشم تمیز کنه.میری فردا اتاقشو میریزی به هم.
عاقا من اشتباه کردم،باید یه سری کلاس بری پیش لرد نه من
اهههههههه یادش بخیر این تاپیکه.فک کنم از صفحه 20 به بعد نیومدم اونجابیترین تاپیک این فرومه
آقا آقا من همین الان یه چیزی یادم افتاد.خیلی ضایع شدم ونتونستم دیگه هیچ جوری جمعش کنمتو اون تاپیک من سوتیایی از خودم نقل کردم نابود شدنی! این دوزش خیلی پایین بود :دی
اقا قبول داری پسرا نمیتونن به مادرشون دروغ بگن؟ :دی واقعا چرا اینطوریه؟ :|