• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ماشاالله !:eek:معلومه حرفه ای هستیا!:rolleyes:
بدبخت بچت !اگه شیشه عینکشم تمیز کنه.میری فردا اتاقشو میریزی به هم.:D

عاقا من اشتباه کردم،باید یه سری کلاس بری پیش لرد نه من
اهههههههه یادش بخیر این تاپیکه.فک کنم از صفحه 20 به بعد نیومدم اونجا:(بیترین تاپیک این فرومه:p

حرفه ای چیه ؟؟ فقط میگم زود لوو دادی :D نه اتاقشو نمیریزم بهم چون نسبت به یه سری مسائل تیزم نیازی به اتاق بهم ریختن نیست تو هوااا موضوعو میزنم :D شاهد زنده دارم
کابوی بیاد پیش من خودم درس میدم بهش :D با اینکه احراد خودش تو این مورد پروفسورا داره
تو اون تاپیک من سوتیایی از خودم نقل کردم نابود شدنی! این دوزش خیلی پایین بود :دی

اقا قبول داری پسرا نمیتونن به مادرشون دروغ بگن؟ :دی واقعا چرا اینطوریه؟ :|
فکر کنم باید لقبت از "پسر فروردینی" به "سلطان سوتی" تغییر کنه
پسرا معمولا نمیتونن به مادر و پدر دروغ بگن اینقدر که تابلون و دروغشون سریع رو میشه :D آقااا من دروغگو نیستمااا بعدا نگیددد آآآآ پس تو دروغگوییی که این نتیجه گیریارو میکنی ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
حرفه ای چیه ؟؟ فقط میگم زود لوو دادی :D نه اتاقشو نمیریزم بهم چون نسبت به یه سری مسائل تیزم نیازی به اتاق بهم ریختن نیست تو هوااا موضوعو میزنم :D شاهد زنده دارم
کابوی بیاد پیش من خودم درس میدم بهش :D با اینکه احراد خودش تو این مورد پروفسورا داره

فکر کنم باید لقبت از "پسر فروردینی" به "سلطان سوتی" تغییر کنه
پسرا معمولا نمیتونن به مادر و پدر دروغ بگن اینقدر که تابلون و دروغشون سریع رو میشه :D آقااا من دروغگو نیستمااا بعدا نگیددد آآآآ پس تو دروغگوییی که این نتیجه گیریارو میکنی ...
از خودت میخوای رفع اتهام کنی چرا پای منو میکشی وسط؟o_O

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
من اصولا در مواقع خالی بستن خیلی تابلو میشم :دی
بعدشم خونه تکونی بود خیر سرم :|
به خاطر همینه قرن به قرن نمیزارم کسی دست به وسایل و کمدو اینچیزام بزنه حتی واسه تمیز کردن:cool:
خودمم کسی نباشه تمیز میکنم چون نمیدونم لابلاش چیه:D

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
به خاطر همینه قرن به قرن نمیزارم کسی دست به وسایل و کمدو اینچیزام بزنه حتی واسه تمیز کردن:cool:
خودمم کسی نباشه تمیز میکنم چون نمیدونم لابلاش چیه
پس کی میدونه ؟ فراموشی تا کجا ؟ :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها کسی بیداره؟
یه سوال ورد دارم .باید سریع ایمیل کنمش.
چه طوری میتونم تو یه متن چند صفحه ای دوتا صفحه سفید به اولش اضافه کنم وصفحه سوم جدید(هون صفحه اول قدیم )رو شماره 1 بزنم
؟
ورد دوهزار وسه
سریع!!!!
.........................
بلنک پیج رو تونستم اضاف کن حالا شمارشو بگید

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
توی Word 2007، اول تب Insert رو میزنی و بعد Page Number.
توی قسمت Page Number محل شماره صفحه رو مشخص میکنی.
برای مثال Buttom of Page و بعد Plain Number 1 رو انتخاب میکنی.
بعد توی همون قسمت Page Number، گزینه Page Number Format رو میزنی.
از منوی Number format ، گزینه " أ ، ب ، ج ... " رو انتخاب میکنی.
اینطوری صفحات پایان نامه به صورت ابجد، شماره گذاری میشه.
حالا به صفحه ای که میخوای از اونجا شماره " 1 ، 2 ، 3 ... " شروع بشه رو.
موس رو به اول متن ببر و قبل از متن کلیک کن، تا نشانگر تایپ قبل متن چشمک بزنه.
به تب Page Layout برو و از منوی Breaks گزینه Next Page رو انتخاب کن.
حالا با این کاری که انجام دادی از اون صفحه به بعد از صفحات قبلی که ابجد بودن جدا میشه.
حالا توی همون صفحه، به تب Insert برو و Page Number و بعد Page Format Number.
از منوی Number format ، گزینه " 1 ، 2 ، 3 ... " رو انتخاب میکنی.
و Start at رو هم انتخاب میکنی.
همین.
اینو خیلی وقت پیش از یکی از پستای همین تاپیک کپی کرده بودم.برای اضافه کردن ابجد به صفحات اول و ۱۲۳ از اون به بعده.امیدوارم به دردت بخوره،

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اینو خیلی وقت پیش از یکی از پستای همین تاپیک کپی کرده بودم.برای اضافه کردن ابجد به صفحات اول و ۱۲۳ از اون به بعده.امیدوارم به دردت بخوره،
ممنون! هر کاری کردم دیگه نتونستم ابجد رو بردارم.همون طوری فرستادم.خیلی دلش بخواد.الان اصلا دیگه چشمام باز نمیشه

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
ممنون! هر کاری کردم دیگه نتونستم ابجد رو بردارم.همون طوری فرستادم.خیلی دلش بخواد.الان اصلا دیگه چشمام باز نمیشه
دوست عزیز اگه یه سرچ آسون توی گوگل میکردی پیدا میکردی،اگه پروژه ات هست که گیر میدن و باید درستش کنی البته برای تحویل به کتابخونه...
موفق باشی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوست عزیز اگه یه سرچ آسون توی گوگل میکردی پیدا میکردی،اگه پروژه ات هست که گیر میدن و باید درستش کنی البته برای تحویل به کتابخونه...
موفق باشی
دادا سرچ زدم واز رو چندتا سايت هم پيش رفتم اما مرحله اخر كه بايد شماره چند صفحه اول روبايد برميداشتم،نميشد !به هرحال دادم رفت
ممنون

send from 1100

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
واسه پروژه که اصلا همین کار رو باید کرد، منم همین رو رعایت کردم و گیر ندادن. کلا ورد تو این موارد خیلی اذیت می کنه .:confused:
اين واسه كاراموزي بود وبه نظرم ضايع شدش مثلا صفحه اول كه اسم وفاميل واينا بود پايينش خورده بود"أ"و....
به هرحال ما داديم رفت ديگه هميني كه هست:D

send from 1100

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اين واسه كاراموزي بود وبه نظرم ضايع شدش مثلا صفحه اول كه اسم وفاميل واينا بود پايينش خورده بود"أ"و....
به هرحال ما داديم رفت ديگه هميني كه هست:D

send from 1100
اون اشكال نداره !
من واسه پروژم كلي كلنجار رفتم رو جلد أ نزنه آخرم درستش كردم.بردم به اون خانمه كتابخونه اي نشون دادم، گفت رو جلد هم بايد أ داشته باشه!!
كارآموزي كه مراحل كتابخونه نداره، استادا هم لاي گزارش رو اصلا باز نميكنن، پس خيالت راحت!!!

alal1991

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
سلام بچه هاجواب تمرین های طراحی الگوریتم استاد شاهپریانو کسی داره؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
چقدر اینجا سوت و کوره!:eek:دم عیده همه خسته هستن ها!:D
درسته هیشکی نیس.عید یه طرف مگه میزارن خونه بشینیم هر جا میشینی میگن تازه تمیز کردیم اونور بشین خلاصه داستان داریم با اهل خونه.درسم که دم عیده حسش نیس هوای عید زده به سرم عجیب.

Last edited:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
درسته هیشکی نیس.عید یه طرف مگه میزارن خونه بشینیم هر جا میشینی میگن تازه تمیز کردیم اونور بشین خلاصه داستان داریم با اهل خونه.درسم که دم عیده حسش نیس هوای عید زده به سرم عجیب.
خب اذیت نکنه اهل خونه رو!:eek:هیچ میدونی تمیز کردن خونه چقدر سخته؟!o_O(همچین حرف میزنم انگار خودم تجربه داشتم:D:rolleyes:)
درسم واقعا یه چیز عجیبیه!:eek:دقیقا قبول دارم اصلا حس درس خوندن نیست!:Dسر کلاسا هم که کلا خوابیم!:rolleyes:خدا اخر وعاقبت این ترمو ختم به خیر کنه صلوات:D

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
خب اذیت نکنه اهل خونه رو!:eek:هیچ میدونی تمیز کردن خونه چقدر سخته؟!o_O(همچین حرف میزنم انگار خودم تجربه داشتم:D:rolleyes:)
درسم واقعا یه چیز عجیبیه!:eek:دقیقا قبول دارم اصلا حس درس خوندن نیست!:Dسر کلاسا هم که کلا خوابیم!:rolleyes:خدا اخر وعاقبت این ترمو ختم به خیر کنه صلوات:D
منو اذیت اهل خانه را چه بکار دارم فقط یک مترمربع جا بدن به من برام بسه;)(من خودم هر ساله در خونه تکونی همیشه همراه اهل منزل هستم یعنی برای نظافت نه برای جابجایی لوازم مخصوصا اشپزخانه).
گفتی خواب من فردا کلاس دارم 7.30 تا 17.15 همین که نهارو میخورم همه چی عادیه اما ساعت که به 2 نزدیک میشه یه خوابی به سوراغم میاد که نمیدونم سر کلاس چیکار کنم (معلوم نیس توی غذا چی میریزن -توی خونه اینجوری نیستم ).
اخر عاقبت این ترم من که معلومه برای بقیه بچه هارو به خیر کنه.

یه خبر مهم بدم واسه هفته پیشه یادم رفت بگم:طبق توافقات به عمل امده قراره کلیه دانشکده های تهران جنوب منتقل بشه به اطراف دانشکده فنی یعنی زمین های اطراف دانشکده فنی رو دارن میخرن تا تمام دانشکده ها از این پراکندگی در بیاد و همشون یه جا باشن. البته احتمالا یه 5 تا 10 سالی میکشه مراحل ساخت دانشکده و...

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تازه الان روزای خوب سایته.مطمن باشید از اینی هم که هست خلوت تر بشه.طوری که هفته به هفته کسی سوالی بپرسه.جواب داده نشه.
ماها سرمایه سایت بودیم قدرمون رو ندونستید :cool::Dدیروز لرد امروز من فردا الکس وتکی mne,...
ونسل جدید عمرا بتونن مثل دهه 60تیا اینجا رو اداره کنن وپاسخ بدن

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
تازه الان روزای خوب سایته.مطمن باشید از اینی هم که هست خلوت تر بشه.طوری که هفته به هفته کسی سوالی بپرسه.جواب داده نشه.
ماها سرمایه سایت بودیم قدرمون رو ندونستید :cool::Dدیروز لرد امروز من فردا الکس وتکی mne,...
ونسل جدید عمرا بتونن مثل دهه 60تیا اینجا رو اداره کنن وپاسخ بدن
سرمایه سایت دقیقا کی قدرتو ندونست؟
منظورت از نسل جدید کیه؟
من خودم دهه 60 تی هستم داغ دلمو تازه نکن(ما دهه 60تی ها در حقمون اجهاف شده).

بالا