Gizmo89
Registered User
تو انجمن eca همه چی واسه AVR پیدا میشه.
انجمن eca ؟؟ ادرس ؟تو انجمن eca همه چی واسه AVR پیدا میشه.
وختتو پای AVRنزار!کتابی ، سایتی برای برنامه نویسی تو محیط AVR میشناسید ؟ درست آموزش داده باشه با مثال خوووب
پروژت با کی بود ؟ موضوعش چی بود ؟بله سخت افزارم. Eca.ir
موضوع اینه که پروژه دوستم با AVR چون یه مقدار استرس داره قراره محض احتیاط من برنامه نویسی تو این محیط یادبگیرم تا .....وختتو پای AVRنزار!
برو سمت ARM
توضیحات بیشتر درصورت درخواست
موضوع اینه که پروژه دوستم با AVR چون یه مقدار استرس داره قراره محض احتیاط من برنامه نویسی تو این محیط یادبگیرم تا .....
توضیحات بده احراد بعد اینکه AVR بلدی پس راهنمایی کن
فروم ایران میکرو هم ببین.
http://www.iranmicro.ir/forum/
محض احتیاط یاد بگیری خوبه.پروژه منم هست.رودربایستی نکن
من بلد نیستم،برنامه نویسی!(یعنی بدمم میاد)اما خب به هرحال اصول کلی رو بلدم.
الان کجاشو سوال داری؟
برای برنامه نویسی یا بیسیک مینویسن با نرم افزاربسکام
یا سی با کدویزن
بسکام فوق العاده راحته وبیشتر به درد بچه راهنمایی ها میخوره وبرای ارم نیستن
اما سی برعکس بالایی
خب شمام کامپیوتی پس باید سی رو انتخاب کنی!
برای ای وی ارتو کدویزن :یه کدویزارد عالی داره وازهمه مهمتر تابع وکتابخونه دیلی و ال سی دی کاراکتری دارهو..
اما آرم رو باکیل یاIARمینویسن که کیل برای شروع خیلی خوبه وشبیه کد ویزنه وIARروهمه کس بلد نیست ومیشه گفت ایرانی ها کیلو دوس دارن.چون خیلی شبیه کد ویزنه
فیلا بسته!
احتمالا من نیستم؟مشکل اونم اینه که از برنامه نویسی متنفره ... سی کدویژن
محض احتیاط باید یادبگیرم ولی کی یادبگیرم خدا میدونه ... پروژه داری ؟ چی هست ؟
مرسیی و دست شما ندرده
نه تو نیستیاحتمالا من نیستم؟
پروژه من چشمک زن هستش
من هیچ وقت از اون 2نمره ای ها رو انجام ندادم!نه تو نیستی
چشمک زن ؟؟ پروژه دانشگاهیه /؟ یا ازاین 2نمره ایای سرکلاسیه ؟
ممنون ازت عزیز ؛ همونطور که قبلا گفتم این سایت ماله بچه هاست و هر کاری براش کردن برای خودشون کردنخب میبینم که هیچ خبری نی!اونم دلایلی داره حالا بماند دلایلش وریشه یابی
دیدم که دانشگاه دست به جیب شده ورفته وسایل ازمایشگاه خریده!شاد نشید واسه رشته الکترونیک وتوابعش هست.
هفته پیش جباری رو دیدم داره تستشون میکنه و تاحالا اونقدر خوشحال ندیده بودمش!
اما بریم سر قضیه "تی جی هلپ"
اونقدری که اون تواین چند وقت موفق بود این تاپیک نبوده.
جالبیش اینجاس که بچه هاادرس سایت رو به من میدادن که برم یه سر بزنمجالب تر اینجا بود که میگفت استادای که معرفی کردن خیلی دقیق وواقعی هستش.
خوب چون بچه های ما الکترونیک بودن,معلوم بود نظرای خودم رو واسه خودم تعریف میکردن
اما نظر من حقیر درباره افزایش دامنه کاری سایت
نظری ندادم تا بقیه نظر بدن که خدایی نکرده نظر من،نتیجه نظرسنجیو عوض نکنه
اولا ایرانی جماعت وعلی الخصوص بچه های دانشگاه شبیه دو قوم وشهرهستن یکی اهل کوفه یکی هم قوم بنی اسراییل
قوم بنی اسراییل چون وقتی پیغمبر از اسمون غذا هم واسشون اورد(ماهی بود اگه اشتباه نکنم)بعد خوردن علاده بر اینکه قبول نکردن،شر و ور اوردن ومثلا گفتن پیازش کو!(این تعبیر منه ها)!
اهل کوفه چون اولش میگن هستیم وتا میخوای شروع کنی همه ولش میکنن وجیم میزنن!(این برای خودم واقعیت داره والان یه حرکتی با بچه ها زدم که الان تک وتنها موندم)
حالا چرا این تعبیر رو گفتم.
ببینید چیزی در حدود 20تا کاربر اگه فرض کنیم ومیانگین ترمی بچه هارو 3حساب کنیم وهر ترم 7تا استاد داشته باشن میشه 420 تا نظر تو سایت!درصورتی که 200تاهم نشده!
(ببینید خیلی کم گفتم درصورتی نظر شخصیم بالای 600تا باید نظر داده بشه)
حالا توهمین زمینه همکاری نکردن میگن قسمت جزوه و... رو هم راه اندازی کنید!خب راه اندازی شد!شما خودت(ون) کجای کارو میگیری دستت؟ یا فقط باز مصرف کننده ای؟!
..................................
سخنی باMNEعزیز
دادا با طناب پوسیده بچه ها نروجایی سایت و هدف گذاری کن.
اگه ترم های اخر باشی یه جور تصمیم گیری کن ولی اگه ترم های اولی وحداقل 2-3 دیگه مونده چیز جدید شروع کن.چون مطمن باش همه کس کمکت نمیکنن وباز هم تک وتنهایی.
واگه میخواید جزوه های و کتاب جدید بزارید که اشک ادم درمیاد!اگهه هم میخواید کپی پیست کنید خب چه کاریه!؟
تازه این کارم بکنی(پیاز روبدی) میان میگن نوشابش کو پس!
پس بادید باز بر جلو
و از جملات من برداشت نشه که من مخالفم بلکه میخوام بگم تک وتنهایی ومیشه قضیه یک نفر کارکن و10نفر بخور!
البت هر تصمیمی بگیری من هرکمکی ازدستم بر بیاد کمت میکنم.
..........
دوستان اینو کلی گفتم ونیاید بگردید دنبال اولین نفری که پیشنهاد جزوه داد و فک کنید اون مخاطب خاص من بوده!خدایی دقیق یادم نمیاد کی بود (شک دارم).کلی گفتم!
با ارزوی موفقیت اول برای خودم دوم برای شوما
عاقا نگوووووو.انقدر بدم مهمون روزی بیاد که فرداش باید بری دانشگاه.صبح باید یواش بری بیرون،صبحونه هم معلوم نی دایر باشهعهراد جان کیبردت چیه ؟ دی
عاغا من فردا صوب زود کلاس دارم آخه الان وخت مهمون اومدنه :/ یکی نیس بگه وسط هفته کی میره مهمونی فامیل جان
آی گفتی ! آخ آخ آخعاقا نگوووووو.انقدر بدم مهمون روزی بیاد که فرداش باید بری دانشگاه.صبح باید یواش بری بیرون،صبحونه هم معلوم نی دایر باشه
روزی که ازاینجارفتمگلریزون کنید ویه کیبرد به پاس زحماتم بهم هدیه بدیدبهمراه چند عدد سکه
دقیقا چن تا؟؟از دوستان اینجا کسی وقت داره یه چند تا معادله دیفرانسیل رو برام حل کنه?
Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk