• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بله سخت افزارم. Eca.ir
پروژت با کی بود ؟ موضوعش چی بود ؟
چه سایته باحالیه مرسیی
وختتو پای AVRنزار!
برو سمت ARM
توضیحات بیشتر درصورت درخواست:cool::D
موضوع اینه که پروژه دوستم با AVR چون یه مقدار استرس داره قراره محض احتیاط من برنامه نویسی تو این محیط یادبگیرم تا .....
توضیحات بده احراد بعد اینکه AVR بلدی پس راهنمایی کن

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
موضوع اینه که پروژه دوستم با AVR چون یه مقدار استرس داره قراره محض احتیاط من برنامه نویسی تو این محیط یادبگیرم تا .....
توضیحات بده احراد بعد اینکه AVR بلدی پس راهنمایی کن

فروم ایران میکرو هم ببین.
http://www.iranmicro.ir/forum/

محض احتیاط یاد بگیری خوبه.پروژه منم هست.رودربایستی نکن:D
من بلد نیستم،برنامه نویسی!(یعنی بدمم میاد)اما خب به هرحال اصول کلی رو بلدم.
الان کجاشو سوال داری؟
برای برنامه نویسی یا بیسیک مینویسن با نرم افزاربسکام
یا سی با کدویزن
بسکام فوق العاده راحته وبیشتر به درد بچه راهنمایی ها میخوره وبرای ارم نیستن
اما سی برعکس بالایی
خب شمام کامپیوتی پس باید سی رو انتخاب کنی!
برای ای وی ارتو کدویزن :یه کدویزارد عالی داره وازهمه مهمتر تابع وکتابخونه دیلی و ال سی دی کاراکتری دارهو..
اما آرم رو باکیل یاIARمینویسن که کیل برای شروع خیلی خوبه وشبیه کد ویزنه وIARروهمه کس بلد نیست ومیشه گفت ایرانی ها کیلو دوس دارن.چون خیلی شبیه کد ویزنه

فیلا بسته!

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
فروم ایران میکرو هم ببین.
http://www.iranmicro.ir/forum/

محض احتیاط یاد بگیری خوبه.پروژه منم هست.رودربایستی نکن:D
من بلد نیستم،برنامه نویسی!(یعنی بدمم میاد)اما خب به هرحال اصول کلی رو بلدم.
الان کجاشو سوال داری؟
برای برنامه نویسی یا بیسیک مینویسن با نرم افزاربسکام
یا سی با کدویزن
بسکام فوق العاده راحته وبیشتر به درد بچه راهنمایی ها میخوره وبرای ارم نیستن
اما سی برعکس بالایی
خب شمام کامپیوتی پس باید سی رو انتخاب کنی!
برای ای وی ارتو کدویزن :یه کدویزارد عالی داره وازهمه مهمتر تابع وکتابخونه دیلی و ال سی دی کاراکتری دارهو..
اما آرم رو باکیل یاIARمینویسن که کیل برای شروع خیلی خوبه وشبیه کد ویزنه وIARروهمه کس بلد نیست ومیشه گفت ایرانی ها کیلو دوس دارن.چون خیلی شبیه کد ویزنه

فیلا بسته!

مشکل اونم اینه که از برنامه نویسی متنفره ... سی کدویژن
:D محض احتیاط باید یادبگیرم ولی کی یادبگیرم خدا میدونه ... پروژه داری ؟ چی هست ؟ :D
مرسیی و دست شما ندرده

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مشکل اونم اینه که از برنامه نویسی متنفره ... سی کدویژن
:D محض احتیاط باید یادبگیرم ولی کی یادبگیرم خدا میدونه ... پروژه داری ؟ چی هست ؟ :D
مرسیی و دست شما ندرده
احتمالا من نیستم؟:D
پروژه من چشمک زن هستش:eek::D

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
سلام. حبيبه زارع حقيقي رو كسي ميشناسه ؟ تو دانشگاه ما رياضي مهندسي ارائه داده.
شجاعي هم هست كه هيچي :|

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
:D نه تو نیستی
چشمک زن ؟؟ پروژه دانشگاهیه /؟ یا ازاین 2نمره ایای سرکلاسیه ؟
من هیچ وقت از اون 2نمره ای ها رو انجام ندادم!
من تلاشم رو میزاشتم رو اون 18 نمره باقی:cool:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
بعضی اوقات حس می کنم بچه ها میان اینجا دنبال موضوعی ولی حرفی برای گفتن نیست می مونن تو خماری و سردرگمی و می رن .شیطونه می گه یه بازی هوپ راه بندازم هر کی اومد حداقل الکی نیومده باشه حوصلش سر نره:p
باو شوخی کردما الان نیاید واقعا بازی راه بندازید ها;)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب میبینم که هیچ خبری نی!اونم دلایلی داره حالا بماند دلایلش وریشه یابی

دیدم که دانشگاه دست به جیب شده ورفته وسایل ازمایشگاه خریده!شاد نشید واسه رشته الکترونیک وتوابعش هست.:p
هفته پیش جباری رو دیدم داره تستشون میکنه و تاحالا اونقدر خوشحال ندیده بودمش!:eek:

اما بریم سر قضیه "تی جی هلپ"
اونقدری که اون تواین چند وقت موفق بود این تاپیک نبوده.
جالبیش اینجاس که بچه هاادرس سایت رو به من میدادن که برم یه سر بزنم:Dجالب تر اینجا بود که میگفت استادای که معرفی کردن خیلی دقیق وواقعی هستش.
خوب چون بچه های ما الکترونیک بودن,معلوم بود نظرای خودم رو واسه خودم تعریف میکردن:D

اما نظر من حقیر درباره افزایش دامنه کاری سایت
نظری ندادم تا بقیه نظر بدن که خدایی نکرده نظر من،نتیجه نظرسنجیو عوض نکنه:eek::D
اولا ایرانی جماعت وعلی الخصوص بچه های دانشگاه شبیه دو قوم وشهرهستن یکی اهل کوفه یکی هم قوم بنی اسراییل

قوم بنی اسراییل چون وقتی پیغمبر از اسمون غذا هم واسشون اورد(ماهی بود اگه اشتباه نکنم)بعد خوردن علاده بر اینکه قبول نکردن،شر و ور اوردن ومثلا گفتن پیازش کو!(این تعبیر منه ها)!
اهل کوفه چون اولش میگن هستیم وتا میخوای شروع کنی همه ولش میکنن وجیم میزنن!(این برای خودم واقعیت داره والان یه حرکتی با بچه ها زدم که الان تک وتنها موندم)

حالا چرا این تعبیر رو گفتم.
ببینید چیزی در حدود 20تا کاربر اگه فرض کنیم ومیانگین ترمی بچه هارو 3حساب کنیم وهر ترم 7تا استاد داشته باشن میشه 420 تا نظر تو سایت!درصورتی که 200تاهم نشده!
(ببینید خیلی کم گفتم درصورتی نظر شخصیم بالای 600تا باید نظر داده بشه)

حالا توهمین زمینه همکاری نکردن میگن قسمت جزوه و... رو هم راه اندازی کنید!خب راه اندازی شد!شما خودت(ون) کجای کارو میگیری دستت؟ یا فقط باز مصرف کننده ای؟!
..................................
سخنی باMNEعزیز
دادا با طناب پوسیده بچه ها نروجایی:D سایت و هدف گذاری کن.
اگه ترم های اخر باشی یه جور تصمیم گیری کن ولی اگه ترم های اولی وحداقل 2-3 دیگه مونده چیز جدید شروع کن.چون مطمن باش همه کس کمکت نمیکنن وباز هم تک وتنهایی.
واگه میخواید جزوه های و کتاب جدید بزارید که اشک ادم درمیاد!اگهه هم میخواید کپی پیست کنید خب چه کاریه!؟
تازه این کارم بکنی(پیاز روبدی) میان میگن نوشابش کو پس!:mad:
پس بادید باز بر جلو
و از جملات من برداشت نشه که من مخالفم بلکه میخوام بگم تک وتنهایی ومیشه قضیه یک نفر کارکن و10نفر بخور!
البت هر تصمیمی بگیری من هرکمکی ازدستم بر بیاد کمت میکنم.:)
..........
دوستان اینو کلی گفتم ونیاید بگردید دنبال اولین نفری که پیشنهاد جزوه داد و فک کنید اون مخاطب خاص من بوده!خدایی دقیق یادم نمیاد کی بود (شک دارم).کلی گفتم!
با ارزوی موفقیت اول برای خودم دوم برای شوما:D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خب میبینم که هیچ خبری نی!اونم دلایلی داره حالا بماند دلایلش وریشه یابی

دیدم که دانشگاه دست به جیب شده ورفته وسایل ازمایشگاه خریده!شاد نشید واسه رشته الکترونیک وتوابعش هست.:p
هفته پیش جباری رو دیدم داره تستشون میکنه و تاحالا اونقدر خوشحال ندیده بودمش!:eek:

اما بریم سر قضیه "تی جی هلپ"
اونقدری که اون تواین چند وقت موفق بود این تاپیک نبوده.
جالبیش اینجاس که بچه هاادرس سایت رو به من میدادن که برم یه سر بزنم:Dجالب تر اینجا بود که میگفت استادای که معرفی کردن خیلی دقیق وواقعی هستش.
خوب چون بچه های ما الکترونیک بودن,معلوم بود نظرای خودم رو واسه خودم تعریف میکردن:D

اما نظر من حقیر درباره افزایش دامنه کاری سایت
نظری ندادم تا بقیه نظر بدن که خدایی نکرده نظر من،نتیجه نظرسنجیو عوض نکنه:eek::D
اولا ایرانی جماعت وعلی الخصوص بچه های دانشگاه شبیه دو قوم وشهرهستن یکی اهل کوفه یکی هم قوم بنی اسراییل

قوم بنی اسراییل چون وقتی پیغمبر از اسمون غذا هم واسشون اورد(ماهی بود اگه اشتباه نکنم)بعد خوردن علاده بر اینکه قبول نکردن،شر و ور اوردن ومثلا گفتن پیازش کو!(این تعبیر منه ها)!
اهل کوفه چون اولش میگن هستیم وتا میخوای شروع کنی همه ولش میکنن وجیم میزنن!(این برای خودم واقعیت داره والان یه حرکتی با بچه ها زدم که الان تک وتنها موندم)

حالا چرا این تعبیر رو گفتم.
ببینید چیزی در حدود 20تا کاربر اگه فرض کنیم ومیانگین ترمی بچه هارو 3حساب کنیم وهر ترم 7تا استاد داشته باشن میشه 420 تا نظر تو سایت!درصورتی که 200تاهم نشده!
(ببینید خیلی کم گفتم درصورتی نظر شخصیم بالای 600تا باید نظر داده بشه)

حالا توهمین زمینه همکاری نکردن میگن قسمت جزوه و... رو هم راه اندازی کنید!خب راه اندازی شد!شما خودت(ون) کجای کارو میگیری دستت؟ یا فقط باز مصرف کننده ای؟!
..................................
سخنی باMNEعزیز
دادا با طناب پوسیده بچه ها نروجایی:D سایت و هدف گذاری کن.
اگه ترم های اخر باشی یه جور تصمیم گیری کن ولی اگه ترم های اولی وحداقل 2-3 دیگه مونده چیز جدید شروع کن.چون مطمن باش همه کس کمکت نمیکنن وباز هم تک وتنهایی.
واگه میخواید جزوه های و کتاب جدید بزارید که اشک ادم درمیاد!اگهه هم میخواید کپی پیست کنید خب چه کاریه!؟
تازه این کارم بکنی(پیاز روبدی) میان میگن نوشابش کو پس!:mad:
پس بادید باز بر جلو
و از جملات من برداشت نشه که من مخالفم بلکه میخوام بگم تک وتنهایی ومیشه قضیه یک نفر کارکن و10نفر بخور!
البت هر تصمیمی بگیری من هرکمکی ازدستم بر بیاد کمت میکنم.:)
..........
دوستان اینو کلی گفتم ونیاید بگردید دنبال اولین نفری که پیشنهاد جزوه داد و فک کنید اون مخاطب خاص من بوده!خدایی دقیق یادم نمیاد کی بود (شک دارم).کلی گفتم!
با ارزوی موفقیت اول برای خودم دوم برای شوما:D
ممنون ازت عزیز ؛ همونطور که قبلا گفتم این سایت ماله بچه هاست و هر کاری براش کردن برای خودشون کردن ;)
بچه ها هم درگیرن وگرنه کوفه ای و بنی اسراییلی نیستن فقط بنده خدا ها 20 تا 20 تا مجبورن واحد بردارن و مشغله و ... خب کمتر سر میزنن ولی اینکه پشت آدم رو خالی میکنن و ... قبلا حسابی کشیدم نگران نباش دیگه رکب نمیخورم :)
این رو هم اینجا بگم که واقعا ازت ممنونم احراد جان که در سایت زحمت میکشی و بی هیچ چشمداشتی سایت رو میگردونی
در اون مورد هم راستش به پیشنهاد چند نفر تصمیم گرفتم اون بخش رو راه بندازیم که خود اون باعث بشه بازدید بره بالا ولی فعلا دست نگه داشتم و نظر بچه ها رو پرسیدم تا فعلا بدونم اگه یه روزی خواستیم راه بندازیم چه کنیم ولی فعلا منتظر چند نفر پایه و ... هستیم تا اگه اومدن بریم تو کارش .
باز هم ازت تشکر می کنم و با نظرت کاملا موافقم :);)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عهراد جان کیبردت چیه ؟ دی

عاغا من فردا صوب زود کلاس دارم آخه الان وخت مهمون اومدنه :/ یکی نیس بگه وسط هفته کی میره مهمونی فامیل جان
عاقا نگوووووو.انقدر بدم مهمون روزی بیاد که فرداش باید بری دانشگاه.صبح باید یواش بری بیرون،صبحونه هم معلوم نی دایر باشه:(
روزی که ازاینجارفتم:(گلریزون کنید ویه کیبرد به پاس زحماتم بهم هدیه بدید:rolleyes:بهمراه چند عدد سکه:D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عاقا نگوووووو.انقدر بدم مهمون روزی بیاد که فرداش باید بری دانشگاه.صبح باید یواش بری بیرون،صبحونه هم معلوم نی دایر باشه:(
روزی که ازاینجارفتم:(گلریزون کنید ویه کیبرد به پاس زحماتم بهم هدیه بدید:rolleyes:بهمراه چند عدد سکه:D
آی گفتی ! آخ آخ آخ
سکه رو سر عقد میدن الان زوده خخخخخخخخخخخخخخخخخ

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
از دوستان اینجا کسی وقت داره یه چند تا معادله دیفرانسیل رو برام حل کنه?

Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk

بالا